Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Key Account Manager
Skelmose ApS
Kender du dine kunder indgående, og holder du tæt kontakt med dem? Kan du give dem faglig sparring, og er du en værdsat samarbejdspartner både fagligt og personligt? Brænder du for salg, og har du interesse for at opbygge nye, blivende relationer? Så er det måske dig, der er vores nye Key Account Manager til Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S? Stillingen
Indrykket : 21-04-2019 Ansøgnings frist : 16-06-2019

Trælast ekspedient
NÆSTVED LAVPRIS TRÆ A/S
Dine primære opgaver bliver: Salg til og servicering af primært private gør-det-selv-kunder Rådgivning om byggematerialer til private Tilbudsudarbejdelse og -opfølgning. Faste ansvarsområder For den rette person er der tale om en attraktiv arbejdsplads med mulighed for at udvikle din personlighed og kendskab til håndværksbranchen. Vi tilbyder naturligvis en fastløn med pension og fornuftige personalepriser.
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Salgsassistent
MOONFLOWER ApS
Vi søger friske medarbejdere til vores team. Kan du sige ja til følgende ting, så tøv endelig ikke med at sende os en ansøgning.   Over. 20 år. Kan snakke dansk, og forstå dansk. Mødestabil. Ansvarsbevidst Detaljeorienteret. Kan have flere bolde i luften på en gang. Har flair for at tale med kunder/gæster og give en god service. Lidt kendskab til mad.  
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 28-04-2019

Skal foråret stå på nyt job? Bliv salgskonsulent ved os!
KEKODE ApS
Da vi ønsker at udvide vores to B2C-hold leder vi efter flere spændende profiler til opsøgende, telefonisk salg af telefoni- og internetløsninger til det danske privatmarked (B2C).  Du er med til at skabe oplevelsen og omsætningen, og med din indsats har du nøglen til vores kunders succes på både kort og lang sigt. Du skal:
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Kundeserviceagent hos Eat Online ApS
Eat Online ApS
Eat Online søger nye medarbejdere til vores kundeservice. Dine primære arbejdsopgaver vil være at kommunikere med vores restauranter og slutbrugere på telefon og e-mail, samt indtastning/opdatering af restaurant menuer i vores system. Din arbejdstid er typisk mellem kl. 10.00 og 18.00 på hverdage og weekender.Arbejdet vil foregå på vores kontor i Rødovre. Stillingen er omkring 15-20 timer pr. uge. Vi forventer, at du:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Kickstart din salgskarriere med et kompetenceløft fra Storm Group
Storm Group
Hos Storm Group får du et unikt indblik i en helt speciel arbejdsplads, i en helt speciel branche: Field Marketing. Du kommer til at styrke dine kompetencer inden for salg og bliver del af en ung kultur, hvor vi vægter venskabelighed, din personlige udvikling og performance højt.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Shipping Specialist, Freight
FLSMIDTH & CO. A/S
Shipping Specialist, Freight Are you interested in solving logistic tasks for a wide range of customers around the globe, then seize this possibility to become a part of Logistics in FLSmidth Global Procurement?   About the role We are looking for a Shipping Specialist who will be part of the team servicing Cement & Mining Projects, products and spare parts globally. You will collaborate closely with various internal and external stakeholders.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 19-05-2019

Sælger - 25 timer ugentligt med mulighed for mere i perioder - 63801
CIRCLE K DANMARK A/S
…”ikke bare et job på en tankstation”Hver dag gør vi hverdagen lettere for mennesker over hele verden. Vi er vokset til et succesfuldt globalt selskab med over 15.000 butikker i 24 lande. Vores mål er at blive verdens foretrukne sted at købe brændstof og mad på63801 farten. Dit mål hos Circle K vil være at yde fremragende, hurtig og venlig kundeservice. At sørge for, at vores kunder altid bliver mødt med et smil og lidt ekstra opmærksomhed. ​​​​
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

5R Marketing søger flere dygtige kollegaer!
5R MARKETING ApS
Hos 5R Marketing er vi stolte af at være et af Danmarks største og mest respekterede telemarketingbureauer og vi søger nu nye kollegaer til at indgå i en række af vores dygtige teams. Hvorfor skal du være vores nye kollega? Hos 5R Marketing har vi en seriøs tilgang til det at drive en telemarketingvirksomhed. Det betyder, at du altid vil opleve at blive grundigt oplært inden opstart. Desuden arbejder vi løbende med kommunikationstræning. Det er ikke et krav at du har erfaring med telemarketing. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Telemarketingmedarbejdere - Sælgere Telenor - Med mulighed for udstationering!
5R MARKETING ApS
5R Marketing og Telenor øger vores fælles indsats i markedet, og starter derfor nye erhvervssælgere op. Derfor søger vi lige nu erfarne sælgere og store salgstalenter med selvtilliden i orden, til opsøgende salg af Telenors produkter. Vi forventer at du:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019