Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Butiks- og salgsmedarbejder søges til HN Maskiner I Thisted
JKS Group Aps
Er du vild med mekanik og maskiner? Har du lyst til en varierende hverdag med opgaver lige fra kundebetjening til styring af lagervarer og samling af diverse havemaskiner? Så er du den, vi søger.
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Smilende og kundeorienteret Sælger til VVS
BAUHAUS DANMARK A/S
Smilende og kundeorienteret Sælger til VVS (deltid) 15 timer til BAUHAUS Kolding - I branchens bedste byggemarkedskæde Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (deltid) i branchens bedste byggemarkedskæde!
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Butiksmedhjælper - Hjælp os
Minicentret
Vi  mangler arbejdskraft, gerne en stabil måske +40 eller en student med fjumreår som nøglebærer. Vi er i forvejen flere i aldersklassen +50. Vi har moderne teknologi, betalte pauser og masser af humor og så får man løn! Kig ind til Per eller Erik og tag gerne en lille ansøgning med. Vi ser frem til at møde dig.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Torvesælgere søges
GARTNER BJARNE PEDERSEN
Torvesælgere søges til salg af varer fra vores eget gartneri samt indkøbte varer fra lokale gartnerier, på faste torvesteder. Det ene job er til Haderslev, Esbjerg, Vojens og Aabenraa fra tirsdag til lørdag. Det andet job er til Kolding, Fredericia, Tinglev fra tirsdag til lørdag. Der køres ud fra gartneriet hver dag. Månedslønnen er på 24.000 kr. inkl. kompensation for pension baseret på en 37 timers uge. Det ugentlige timetal kan variere, men er 37 timer i gennemsnit.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

Studiejob som Phoner
DYNAMICWEB SOFTWARE A/S
Har du flair for kundeservice og salg – og leder du efter et interessant studiejob - så se her!Dynamicweb søger phonere til phonerteamet, som har til opgave at øge tilgangen af leads til vores partnerkanal.I phonerteamet har vi fokus på telefonisk at kontakte nye potentielle kunder og fortælle om indholdet af vores platform, i håbet om at afklare om den potentielle kunde kan blive et lead.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 01-07-2018

Salgskonsulent / Sælger / Event planner
Work Supply IVS
Til hurtigst mulig ansættelse søger vi en erfaren sælger til et eventbureau, som event planner/sælger til events & konferencer Arbejdsområderne vil primært være salg og planlægning. Vi forventer at du: Har solid salgserfaring  • Er udadvendt og målrettet • Har lyst til at arbejde med spændende og innovative produkter • Er seriøs, struktureret, ansvarsbevidst og præsentabel Vi tilbyder: • Et attraktivt salgskoncept • Fleksible og frie arbejdsbetingelser under ansvar
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Erfaren butiksassistent til en fuldtidstilling i Paw Sko på Strøget i Aarhus
PAW SKO APS
Til vores nyrenoveret butik på Strøget i Aarhus søger vi en motiveret, målrettet og udadvendt  salgsassistent til at betjene vores mange kunder. Din primære opgave vil være at yde en top professionel kunderservice samt sørge for at vores forretning står inpirerende og præsentabelt. Vi arbejder ud fra målsætningen at overgå kundernes forventninger, som gør at vi stiller store krav til din fremtoning og ekspertise.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Sælger af Modepelse og skindtøj
KIRSTEN STAMPE PELS Administration
Er det dig som kan lide at arbejde i et internationalt miljø med mangespændende kunder fra det meste af verden med afgørende og inspirerendepersonlig betjening og som kan lide at formidle og rådgive om mode. Du skal være positiv og indstillet på at være fleksibel og tage del i allebutikkens arbejdsopgaver sammen med vores lille team af medarbejdere ibutikken. Vi søger 1 deltids medarbejder. Ca. 25 timer efter aftale
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Sales Representantive for DKV Euro Service Cash free service and fleet management
SALESHUNTER ApS
DKV Euro Service has been one of the leading service providers to logistics and transport businesses for over 80 years. From cash-free service, route at 70,000 brand-independent acceptance points through toll billing to Value Added Tax refunds, DKV offers a host of services for cost optimization and fleet management on Europe's roads. DKV is part of the DKV MOBILITY SERVICES Group, which employs about 930 people. In 2017, the Group achieved a turnover of 7.2 billion euro and is represented in 42 countries.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018