Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Butikselev hos Design Cykler.
DESIGN CYKLER AALBORG ApS
Design Cykler i Aalborg er en stor moderne cykelbutik, som forhandler alle slags cykler med fokus på elcykler, mountainbikes og racercykler. Vi har alt inden for cykeltøj, hjelme, sko, reservedele og tilbehør. Vores nye elev skal deltage i ekspeditioner, udstilling, lagerstyring, indskrivning til værksted, telefon mv. Det er vigtigt at være serviceminded, positiv og have en god ordenssans. Det er en fordel, hvis du på forhånd har kendskab til cykler og interesse for branchen. 
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 25-04-2019

Handelselev med ambitioner til IT- virksomhed
Tick Cad ApS
Har du et højt energiniveau, motiveres du af frihed under ansvar og har du ambitioner om at blive rådgivende konsulent, Account Manager eller Key Account Manger inden for IT- løsninger, så vil du her få en grundig uddannelse med mulighed for fastansættelse. Tick Cad tilbyder løsninger til det danske og islandske marked med udgangspunkt i Autodesks CAD-software til industri og byggeri.  Desuden udvikler vi vores eget software, som eksporteres til flere europæiske lande.
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Petworld søger butikselev til vores butik i Næstved!
Petworld Næstved ApS
Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende Så er det måske dig vi søger.
Indrykket : 05-04-2019 Ansøgnings frist : 28-04-2019

IDEmøbler søger engageret salgselev
IDdesign a/s, Bornholm
  Kan du se fordelene ved en salgselevuddannelse, hvor du; • Får en målrettet og professionel 2-årig salgsuddannelse, som du kan gøre brug af hele livet? • Kan udvikle dit salgstalent og blive møbelekspert? • Får ledelsesfaget ”Salgsledelse”, som tager din salgsuddannelse til et højere niveau? • Bliver en del af en stor koncern med et hav af spændende karrieremuligheder? Så grib muligheden og bliv vores salgselev hos IDEmøbler med opstart i august 2019.
Indrykket : 05-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Salgselev til b.young
DK Company Vejle A/S
Kunne du tænke dig en elevplads i en stor, international virksomhed? Og synes du, at salg og kundeservice er to spændende områder, du gerne vil blive dygtig til? Så er det dig, vi er på udkig efter! Vi søger en salgselev til kontoret i Vejle og kan tilbyde gode rammer og et veltilrettelagt forløb for din uddannelse med oplæring af og samarbejde med dygtige kolleger.
Indrykket : 04-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Handelselev til Semler Retail Amager
Semler Retail Amager
Til vores forretning søger vi en handelselev, der i løbet af sin elevtid vil specialisere sig i autobranchen. Vil du være med til at gøre vores forretning til en af Danmarks bedste, og brænder du for at levere god kundeservice? Er du serviceminded, udadvendt og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag – så er du muligvis egnet til at blive optaget på vores næste hold af elever, der sammen med os skal skabe fremtidens Volkswagen-, Audi og SKODA-forretninger. Hvem er vi?
Indrykket : 04-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Sælger - ca. 22 timer - 63432
Circle K Danmark A/S
VI HAR TRAVLT, OG SØGER EN DELTIDSSÆLGER TIL FAST STILLING PÅ CA. 22 TIMER, dag, aften,natDU TAGER HÅND OM VORES KUNDER, VI TAGER HÅND OM DIGVi har et rask tempo i vores butikker. Sammen med dine kolleger kommer du til at løse mange forskellige typer af opgaver, opnå nye færdigheder og have det sjovt i et energifyldt miljø. Ingen dage er ens,og alle dage vil byde på nye udfordringer og opgaver, som skal løses. Som gengæld for din entusiasme og at du gøre hverdagen lettere for vores kunder, lover vi dig udbytterige ansvarsområder og værdifulderhvervserfaring.
Indrykket : 01-04-2019 Ansøgnings frist : 25-05-2019

Struktureret digital ehandelselev, der vil have Danmarks bedste uddannelse inden for online salg og markedsføring, søges til eCommerce-branchens skønneste arbejdsplads
FIRTAL WEB ApS
Kunne du tænke dig at lande en elevplads, hvor du bliver Firtals nyeste skud på stammen og en del af en sjov arbejdsplads? Hvor du vil blive oplært i do’s and dont’s inden for eCommerce? Så læs med her! Om elevpladsen:
Indrykket : 29-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Butikselev - Vojens
Lidl Danmark K/S Administration
Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgår du både en faglig og personlig udvikling, hvor du kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen og lære at tage ansvar.
Indrykket : 28-03-2019 Ansøgnings frist : 29-04-2019

Butikselev - Åbenrå
Lidl Danmark K/S Administration
Som elev i Lidl bliver du en del af et vinderteam med branchens bedste kolleger. Vi tilbyder dig en 2-årig elevuddannelse, der kombinerer praktik med teori og giver dig mulighed for en måneds ophold i en af vores butikker i udlandet. Hos os gennemgår du både en faglig og personlig udvikling, hvor du kommer omkring alle vigtige opgaver i detailhandlen og lære at tage ansvar.
Indrykket : 28-03-2019 Ansøgnings frist : 29-04-2019