Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kvickly Nexø søger elev til Tekstil
COOP Kvickly Nexø
  Kan du se dig selv som vores nye elev i Tekstil? Du elsker at give god kundeservice, har lysten og viljen til at tage ansvar, har ordenssans, trives i en travl hverdag, i en humørfyldt afdeling, med 3 dygtige kollegaer. Så tilbyder vi en uddannelse hvor du får ansvar, indflydelse og gode muligheder for udviklings - og karrieremuligheder. Du skal have afsluttet grundforløb, så du er klar til en 2 årige uddannelse. Send en mail til lars.kure@kvickly.dk med dit CV og lidt om dig selv.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Salgselev
HC FARVER A/S
Vi søger 2 salgselever til vores detail afdeling Drømmer du om, at gøre en forskel for kunden der kommer ind af døren? Drømmer du om, at blive udlært købmand ? Kan du lide, at arbejde med farver, brugskunst og indretning ? Kan du lide, at arbejde med sociale medier via video og billeder ? Kan du lide, at arbejde med E-handel ?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Petworld søger butikselev til vores butik i Helsingør!
Petworld Helsingør ApS
Petworld tilbyder en alsidig 2-årig uddannelse, hvor gåpåmod og ansvar er vigtige nøgleord. Er du: - smilende - udadvendt - ærlig - serviceminded - fleksibel - pligeopfyldende - så er det måske dig vi søger.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Butiksslagterelev søges......
MESTERSLAGTEREN BJERRINGBRO ApS
Mesterslagteren i Bjerringbro søger butiksslagterelev. Hvis du har lyst til at blive butiksslagter så har vi en læreplads. Du skal være afklaret med hvorledes det er at arbejde i en slagterbutik og have lyst til at lære faget til bunds. Vi vil for den rette tilbyde en mesterlære-kontrakt, altså hvor du starter i butikken, og så derefter kommer på forskellige skoleophold. Du må gerne ringe til slagtermester John Christensen på tel. 22128161, for flere oplysninger.  
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Samatech søger en struktureret og serviceminded logistikelev
SAMATECH ApS
Hvem er Samatech? Samatech ApS er leverandør og producent af innovativ forbrugerelektronik. Vi sælger til det professionelle segment. Samatech er en dansk virksomhed med hovedkontor i Sæby.   Vores vision er klar: Samatech vil være en stærk samarbejdspartner for vores kunder, og være den foretrukne leverandør. Med vores faglige kompetencer og erfaring møder vi altid vores kunder i øjenhøjde, og er en troværdig leverandør.  
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Reservedelsrådgiver Elev
BILHUSET ALLERØD ApS
Vi mangler en reservedelsrådgiver elev, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hvis du vil være med på holdet, så læs videre nedenfor og se også gerne vores informationsvideo. Bliv en del af en topmoderne autoriseret servicepartner
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

SALGSELEV - BOLIG
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
  Bahne i Vejle søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2019.   Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du har et særligt talent for at give kunderne en positiv oplevelse, og du elsker den daglige kundekontakt. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.  
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Royal Greenland søger handelselev - logistik til tiltrædelse 1. august 2019
Royal Greenland A/S
Vi er en virksomhed, hvor der er respekt om eleverne, og samtidig har vi forventninger og krav til deres indsats og engagement. Eleverne opfattes som en væsentlig ressource, og de indgår i den daglige drift og får selvstændige arbejdsområder.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

BUTIKSELEV - BOLIG
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Bahne i Roskilde søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2019.   Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du har et særligt talent for at give kunderne en positiv oplevelse, og du elsker den daglige kundekontakt. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.  
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

BUTIKSELEV - BOLIG
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
Bahne på Fisketorvet søger en dygtig salgselev til boligafdelingen pr. 1. august 2019.   Du brænder for SALG og DESIGN generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du har et særligt talent for at give kunderne en positiv oplevelse, og du elsker den daglige kundekontakt. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.  
Indrykket : 13-02-2019 Ansøgnings frist : 12-03-2019