Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
To erfarne møbelpolstrere søges til møbelsnedkeri i Allerød
PP MØBLER ApS
PP Møbler har travlt, og søger derfor to erfarne møbelpolstrere til hurtigst mulige tiltrædelse. Ansøgninger sendes på mail til: ib@pp.dk
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 17-03-2018

Sadelmager, møbelpolstre , syerske
Knautosadelmageren v/Nadia Uldahl Gjelstrup
  Vi søger en person, til vores syafd. du må gerne være en person som kan arbejde selvstændigt en som har lyst til at være en del af voksende virksomhed. Du må godt have en god sans for humor, du skal have en god arbejdsmorale, være god til komunikation, samt kunne holde overblik i en presset situation. Arbejds opgaverne vil være meget forskellige , alt fra Sæder til biler, lastbiler,oldscool , både, og motorcykelsæder. 
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 06-04-2018

Ramsdal Plus Job søger for kunde en Sejlmager til både og Yachter
Ramsdal Plusjob ApS
Vi sørger for vores kunde i Rønnede, en dygtig Sejlmager til både og yachter.  Kunden forventer: At man er uddannet Sejlmager (min. 3 års erfaring)  Kan opmåle og tegne skabeloner af kalecher. Kan arbejde med naturmatrialer som sejl-og presenningdug samt plastisk sejl.  Kan arbejde selstændigt i eget syværksted hos kunden.  At man er mødestabil At man kan arbejde i alt slags vejr.  Lønnen er efter kvalifikationer. 
Indrykket : 31-01-2018 Ansøgnings frist : 28-03-2018

Freelance møbelpolstrer
AKVA WATERBEDS A/S
Til polstring af sengerammer og –gavle ønskes en faglært eller tillært møbelpolstrer til snarlig tiltrædelse. Arbejdet består af klargøring samt montage af læder eller stof på rammer og gavle. Der vil på sigt være mulighed for deltagelse i produktudviklingen. Arbejdstid: 2 - 3 dage pr. uge. Ved interesse eller evt. spørgsmål kontakt venligst Pernille Kaag. pk@akva.com eller 24827045. Ansøgningsfrist 31/1-2018  
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 19-03-2018

Møbelpolstrer
Medarbejderne ApS
Møbelpolstrer med erfaring Vi søger en møbelpolstrer med god erfaring for en af vore kunder belligende i Horsens Kommune. Virksomhedens ompolstringsafdeling tager kærlig hånd om brugte designermøbler, som trænger til fornyelse.  Der polstres for privatkunder med en enkelt designerstol såvel som virksomheder som skal have ompolstret en hel række møbler. Medarbejderne leverer høj kvalitet til den rigtige pris.
Indrykket : 11-01-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018