Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Industrislagter - Ikke nødvendigvis uddannet, men med erfaring
VIKARRINGEN ApS
Til kunde i Næstved området, søges Industrislagter til hurtigt opstart. Som udgangspunkt er det til et længervarigt vikariat, men med mulighed for fastansættelse på sigt. Arbejdsopgaver er slagtning af køer.  Arbejdstid er i tidsrummet 06.00 til 16.00. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 25-02-2018

Slagteriarbejder
Danish Crown A/S
Jobcenter Horsens søger på vegne af Danish Crown i Horsens medarbejdere til ferieafløsningArbejdsopgaverne vil primært ligge på slagtegangen – sekundært i opskæringen.Der er tale om dag- og aftenhold.Til stillingerne kræves:- gode danskkundskaber (såvel skriftligt som mundtligt) - en rigtig god fysik- viljen til at arbejdeForløbet starter op medio og ultimo april med 2 ugers kursus på Learnmark Horsens (skal aftales med dit lokale jobcenter), hvorefter der vil være mulighed for ansættelse til medio september.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 25-03-2018

FAGUDDANNET SLAGTER SØGES
Kokkens Kantine / Kokkens Kagehus / Den flyvende tallerken Ved Jørn Korsgaard
Yderst Erfaren/kreativ/selvstændig/holdspiller og glad af sind søges.Vi har forrygende travlt og søger en FAGUDDANNET SLAGTER som mestre pølsemagerri .... Stillingen er fuld tid og personen skal stå for eget pølsemagerri og kødudskærringer ... vi servicere pt 250 personer og ekstra hus kommer til som gør at personen skal kunne producere pålæg/bacon m.m. til 600 personer dagligt.
Indrykket : 13-02-2018 Ansøgnings frist : 10-04-2018

Håndskærer søges hurtigst muligt til fiskeindustrien.
CONNECTION VIKAR ApS
Erfarne håndskærer søges til fiskeindustrien hurtigst muligt.    Vi  forventer at du: • har dokumenteret erfaring som håndskærer,  med flad- og/eller rundfisk. • Har gode samarbejdsevner • Har interesse for dit arbejde og besidder faglig stolthed • Kan arbejde selvstændigt • Kan løfte opgaven via samarbejde med dine kollegaer.   Send din ansøgning samt CV til: LN@connectionvikar.dk  eller
Indrykket : 13-02-2018 Ansøgnings frist : 10-04-2018

Butiks- og detailslagtere søges til Sorø området
GUIDERNE ApS
Konsulenthuset-Guiderne søger 3-4 slagterimedarbejdere på fuld tid til en større produktionsvirksomhed i Sorø. Vi forventer at du: Er udlært butiks- og detailslagter Er fleksibel og mødestabil Har ”ja-hatten” på Er hårdtarbejdende og engageret i jobbet Kan arbejde selvstændigt og i team  
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 06-04-2018

Slagteri arbejde - Hakning af oksekød - Himmerland område
VIKARRINGEN ApS
Til kunde i Himmerland området, søges Slagteri arbejderer til hurtigt opstart. Som udgangspunkt er det til et længervarigt vikariat, med god mulighed for fastansættelse. Arbejdsopgaver er at arbejde med hakket oksekød, du SKAL have erfaring med hakke kød før. Arbejdstid er lørdag og søndag 0600-1800, selv om det kun er 24 timers arbejde, så aflønnes det som 37 timer.   Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 04-04-2018

FAGUDDANNET SLAGTERSVEND SØGES
inco Cash & Carry
EN AF DANMARKS FØRENDE FØDEVAREGROSSISTER SØGER:FAGUDDANNET SLAGTERSVEND TIL AFTENHOLDDet går så forrygende i inco, at vi søger en faguddannet slagtersvend med opstart hurtigst muligt.
Indrykket : 30-01-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018

Butiks slagter
Klippinge Slagteren v/Søren Puggaard Hansen
Klippinge Slagteren på Stevns søger faglært slagter. Da vi har rigtig travlt, leder vi nu efter endnu en kollega, til vores butik på Stevns, som er kendt for, vores hjemmelavet pålæg, og altid gode kvalitets kød. Hvis du ikke har stor erfaring i fremstilling af pålæg, skal det ikke holde dig tilbage med at søge, vi træner dig, dog skal du være faglært Slagter. vi har et skønt arbejdsmiljø, med en god og familiær omgangstone. vi tilbyder et fuldtidsjob, med fast fri søndag & mandag. Vi venter gerne på den 'rigtige' send din ansøgning til: klippingeslagteren@hansen.mail.dk Hvis du ikke h
Indrykket : 29-01-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018

Tilsynsførende til bydelsdrift i Ørestad
Grundejerforeningssekretariatet Ørestad
Vil du være med til at sikre driften af en ny bydel, som stadig vokser? Grundejerforeningssekretariatet Ørestad søger en tilsynsførende, som skal indgå i vores stærke team. Vi kan tilbyde et spændende job, hvor din hovedopgave bliver at føre tilsyn med større arealer, parkanlæg og veje samt indgå i relationer med operatører og entreprenører i området. Der er mulighed for fleksible arbejdstider. Hvem er vi?
Indrykket : 26-01-2018 Ansøgnings frist : 23-03-2018

Pakkerimedarbejder søges
SIKA FISK APS
Da vi har meget travlt, søger vi en ekstra medarbejder til vores pakkeri. Din primære arbejdsopgave er Pakning af fisk og diverse andet produktionsarbejde. Vi forventer at du er Mødestabil Kvalitetsbevidst Kan arbejde selvstændig såvel som i teams Ansættelse hurtigst muligt. Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav Ansøgning samt CV sendes på mail til andreas@sikafisk.dk
Indrykket : 15-01-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018