Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Havnens Fiskehus søger en frisk og stabil Person til vores morgen pakke team.
HAVNENS FISKEHUS ApS
Vi søger en frisk og stabil person til at indgå på vores tidlige morgen hold. Vi pakker hver nat/morgen store mængder fisk og skaldyr og andre specialiteter til hoteller og restauranter i det meste af Jylland. Vores pakke hold består af 5 stærke mænd. Vi hygger os og stemningen er lun selvom vi til tider har super travlt.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Produktionsmedarbejder til nathold
Farsø
Himmerlandskød søger medarbejdere. Hos Himmerlandskød udbener og videreforarbejder vi dansk okse- og kalvekød, som er slagtet på vores egne slagterier. Vi oplever en stigende efterspørgsel for vores produkter, og søger derfor M/K til snarlig tiltrædelse til vores afdeling i Farsø. Hakkehuset - Nathold
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Produktionsmedarbejder
Job og Vikargården IVS
Vikargården søger for kunde en produktionsmedarbejder til røgeri   Arbejdsopgaver Filetering af fisk Vakuumpakning af varer Div. ad hoc i produktion   Vi foretrækker:
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018

Slagter og Delikatesseassistent søges til Mesterslagteren Faaborgvej.
MESTERSLAGTEREN FAABORGVEJ ApS
Moderne slagterforretning med respekt for de gamle traditioner søger ny medarbejder til ansættelse snarest muligt. Er du FAGLÆRT og har erfaring, forventer vi at du: - Er kundeservicemindet. - Har styr på kasseekspedition. - Præsentation i og af delikatessen samt øvrige varer. - Butiksvant. Vi har mange bolde i luften og har brug for nogle ekstra hænder til at gribe dem. Vi tilbyder ordnede forhold, variable arbejdstider og et godt arbejdsklima.
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 01-10-2018

Butiksslagter / Bestyrer
Hårby Slagteren IVS
Har du lyst til at få ansvaret for en slagterbutik , så er muligheden her. Du skal tilrettelægge den daglige drift af butikken sammen med dine kollegaer, som er 2 fuldtidsansatte foruden dig. Der er en stor kundekreds som alle skal behandles med omhu og godt humør. Der skal oprettes tilbud på Facebook. Butikken er åben Mandag til Fredag 9.00-17.00 og Lørdag 9.00 - 13.00. Lørdagsvagt hver 3. uge   Ansættelse efter aftale. Løn efter aftale
Indrykket : 29-07-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Slagtersvend søges
SLAGTER CHRISTIANSEN FANØ ApS
Slagter Christiansen på Fanø søger en slagtersvend til opskæring/butik, som fuldtidstilling Dit arbejde vil bla. bestå af opskæring, bestilling af varer, engros kunder og butik. Vi kan tilbyde dig et spændende job med masser af udfordringer og varierende arbejdsopgaver i en spændende og moderne slagterforretning i konstant udvikling og med et godt arbejdsmiljø! CV sendes på mail: Slagter@fanonet.dk Hvis der skulle opstå spørgsmål kan du ringe på 53872067  
Indrykket : 27-07-2018 Ansøgnings frist : 21-09-2018

Kreaturslagtere søges hurtigst muligt.
HIMMERLANDSKØD A/S
Vi har travlt og søger folk til kreaturslagtning på vor afdeling af Himmerlandskød i Aalestrup. Du kan være udlært eller eller ufaglært, blot du er interesseret i at lære at slagte kreaturer, under alle omstændigheder er en god oplæring en selvfølge. Det vil være en stor fordel at du kan arbejde med en kniv. Der kan påregnes fast arbejde på slagtehold efter endt oplæring. Vi er en virksomhed der rummer flere nationaliteter, så alle ansøgninger er velkomne.
Indrykket : 02-07-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Slagtersvend søges
JACO SUPERMARKED A/S
Til vores slagterafdeling i Hurup søger vi en dygtig slagtersvend med tiltrædelse fra den 1/6 eller efter aftale.  Vi forventer, at du Er ambitiøs og dygtig til dit håndværk Er dygtig i udskæring og bokspleje Er i stand til at arbejde selvstændigt Vil yde den bedste service - inspirere kunderne Har gå-på-mod og godt humør Du refererer til lederen af afdelingen og har et nært samarbejde med denne om opfølgning af kædens koncept.
Indrykket : 29-06-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Mangler du weekend arbejde
Slagter Lange v/Frederik Bernstorff Lange
Slagter Lange søger medarbejder til udskæring af helstegt pattegris Arbejdstiderne ligger hovedsagligt i weekenden mest lørdag, og det vil ikke være et fast timeantal, men variere meget. Det er meget nemt at lærer, og der vil være oplæring. Det kræver, at du har lyst til at arbejde i weekenden, og er udadvendt da der er meget kunden kontakt. Ligeledes kræver det, at du har kørekort, og ikke er bange for at løfte lidt.  
Indrykket : 27-06-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Havnens Fiskehus søger en stabil person til natholdet
HAVNENS FISKEHUS ApS
Vi søger en frisk, stærk og stabil person til at indgå på vores nathold. Vi pakker hver nat store mængder fisk og skaldyr og andre specialiteter til hoteller og restauranter i det meste af Jylland. Vores nathold består af 5-6 mand. Til det mangler vi en pålidelig og selvstændig person, som har lyst til at indgå i et frisk, ungt team af dygtige fagfolk. Kendskab til fisk er ikke et krav, men interesse for mad og råvarer generelt er et "must". 
Indrykket : 25-06-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018