Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
To medarbejdere til Hobro Krisecenter
Mariagerfjord Kommune
Er du vores nye kollega?Hobro Krisecenter søger 2 nye medarbejdere til 2 deltidsstillinger – den ene stilling er på 25 timer ugentligt og den anden stilling er på ca. 15 timer ugentligt.  Arbejdstiderne er fordelt på forskelige dage i en 4 ugers plan, og ligger indenfor tidsrummet fra kl. 7 morgen til kl 18 aften. Der må endvidere påregnes vagt ca. hver 4. weekend.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Socialrådgiver til fodlænkeafdeling - Kriminalforsorgen i Frihed, Næstved - genopslag
KiF Næstved
Fodlænkeafdelingen er en afdeling under Kriminalforsorgen i Frihed Næstved, der arbejder med afsoning på bopælen med elektronisk fodlænke. KiF Næstved træffer afgørelse om, iværksætter og løslader fra afsoning døgnet rundt. Der udarbejdes egnethedsvurderinger og føres tilsyn med de godt 65 afsonere. Alt sammen inden for Kriminalforsorgens vision om at bringe mennesker videre til et liv uden kriminalitet. Vi søger en medarbejder, der:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Socialrådgier med erfaring fra beskæftigelse området til myndigheds,- mentor-og bostøtte opgaver
Hørsholm Kommune, Rådhuset
Socialrådgiver med erfaring fra beskæftigelsesområdet til myndigheds-, mentor- og bostøtte opgaver. Har du erfaring inden for beskæftigelsesområdet, og bevarer du smilet og overblikket i en hektisk hverdag fyldt med forskelligartet opgaver? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en socialrådgiver til myndigheds-, mentor- og bostøtte opgaver til Tværgående Borgerforløb.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Socialfaglig koordinator til Familieafdelingen
Børn & Unge
Vil du være med til at styrke og understøtte det faglige miljø i Familieafdelingen sammen med super-engagerede kolleger?  Familieafdelingen tilbyder en spændende stilling til dig, der brænder for at lave godt socialfagligt arbejde med borgeren i centrum. Du får samtidig gode muligheder for faglig og personlig udvikling i samarbejde med engagerede og dygtige kollegaer.   Om jobbetSom socialfaglig koordinator er dit overordnede mål at understøtte og styrke kvaliteten i sagsbehandlingen.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

Socialrådgiver til børne- og ungeafdeling
Hvidovre Hospital
Hvis du vil være med til at gøre en forskel for vores børn og familier, så har vi en spændende stilling i Børne- og ungeafdelingen. Socialrådgiveren indgår i den helhedsorienterede og tværfaglige behandling, som Børne- og unge afdelingen yder børnene og deres forældre. Afdelingens to socialrådgivere har sammen med afdelingens psykolog specialfunktion på det psykosociale område og løser opgaverne i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige personale.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

Socialrådgiver til Børnehus Hovedstaden
Koncern Service og IT
Vil du være med til at højne indsatsen over for børn og unge, som har været udsat for vold eller seksuelle overgreb, så har du muligheden her! Om Børnehus Hovedstaden Børnehus Hovedstaden ligger på Nørrebro i København og har også en afdeling i Hillerød. Vi er 18 ansatte: syv socialrådgivere, syv psykologer, en administrativ medarbejder, en servicemedarbejder, en socialfaglig afdelingsleder og en leder samt en Ph.D-studerende.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Socialrådgiver søges til vikariat i Institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel
Søbysøgård Fængsel
Institution Midtfyn søger en fuldtids socialrådgiver med primært arbejdssted på Søbysøgård Fængsel til et vikariat fra 19. februar 2019 til 30. september 2019 med mulighed for forlængelse. Socialrådgiverne i fængslet varetager den sociale og kriminalforsorgsmæssige sagsbehandling og er ansvarlig for handleplansarbejdet omkring de indsatte, herunder behandling af prøveløsladelser, udgang, besøg mm. Du bliver en del af et team på 6 kollegaer, der er ansvarlige for hele sagsbehandlingen.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019

Socialfaglig/akademisk koordinator til Døgninstitutionen Fensmarkgade
Koncern Service og IT
Er du ambitiøs og brænder for at bidrage til en tværgående faglig udvikling på Socialforvaltningens nyoprettede døgninstitution for udsatte og kriminalitetstruede unge? Så søger Døgninstitutionen Fensmarksgade en socialfaglig/akademisk koordinator. Om Døgninstitutionen Fensmarksgade Fensmarkgade er en nyåbnet døgninstitution i Center for Udsatte og Kriminalitetstruede Unge (CUKU), Socialforvaltningen i Københavns Kommune.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019

HASTER - Dygtige misbrugsbehandlere søges til DropUd Behandling på Herstedvester Fængsel
DROP UD ApS
DropUd har travlt med misbrugsbehandlingen af indsatte på Herstedvester Fængsel og udvider derfor med to behandlere med tiltrædelse snarest muligt. Ansøgerne forventes at have en social- eller sundhedsfaglig baggrund samt relevant terapeutisk efteruddannelse.
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Socialrådgiver/socialformidler til Myndighed Handicap og tværgående funktioner
Randers Kommune
Kan du sikre høj kvalitet i rådgivning, sagsbehandling og afgørelser?Kan du styrke tværfaglighed og helhedsorientering i indsatsen for borgere med funktionsnedsættelser?Kan du sætte borgeren i centrum og sammen med borgeren finde muligheder?Så er denne stilling måske noget for dig!Stillingen
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 22-01-2019