Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
SOCIALRÅDGIVERE TIL FAMILIECENTRETS DØGNRÅDGIVNING
Lokalpsykiatri Syd
Om jobbetFamiliecentrets Døgnrådgivning søger socialrådgivere til 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat. Døgnrådgivningen er placeret på Grøndalsvej 2 i Viby J. Døgnrådgivningen varetager myndighedssagsbehandlingen efter Serviceloven kapitel 11. Målgruppen er udsatte børn og unge med behov for anbringelse uden for hjemmet. Dette enten for en kortere eller længere periode. Familiecentrets arbejde tager udgangspunkt i vores tre fælles sigtelinjer:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Enhedsleder til Bornholm KiF og Arrest
KiF Bornholm
Enhedsleder til Bornholm KIF og Arrest. Kriminalforsorgen Hovedstaden, Bornholm KIF og arrest søger enhedsleder 37 timer ugentligt til besættelse pr. 1.januar 2019. Bornholm KIF og arrest er to enheder i institutionen Københavns Omegn, Bornholm og Færøerne, tilhørende Kriminalforsorgen Hovedstaden. Om stillingen Du skal som enhedsleder i samarbejde med enhedschefen medvirke til at sikre drift og målopfyldelse i enheden gennem din faglige ledelse på en måde, så det hænger sammen med strategien.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Misbrugsbehandler til Behandlingscenter Brøndby
Brøndby Kommune
Brøndby Kommune har besluttet, at borgere, der er afhængige af stoffer eller alkohol, skal kunne tilbydes et lokalt gruppebaseret ambulant dagbehandlingsforløb.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Faglig teamleder i Familierådgivningen i Hvidovre
Center for Beskæftigelse
Familierådgivningen i Hvidovre kommune søger en ny dygtig faglig teamleder. Familierådgivningen består af 27 dygtige familierådgivere, der varetager myndighedsfunktionen på børneområdet. Derudover har vi et velfungerende sekretariat samt familieplejeteam. Du vil som teamleder være en ud af tre teamledere og du refererer til den socialfaglige leder.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Handicaprådgiver til Familiesektionen
Skive Kommune
Familiesektionen søger en handicaprådgiver på fuld tid snarest mulig.Trives du i et selvstændigt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, fokus på udvikling, hvor der er ambitiøse kolleger, opmærksomhed på at faglighed og økonomi følges ad og en coachende ledelsesstil – så har vi en spændende stilling, som måske kan blive din.Antallet af kolleger i teamet er baseret på, at der skal være tid til borgerkontakt, da det er vores overbevisning, at kvaliteten i opgaveløsningen bedres, når relationen til borgeren styrkes.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Pædagoger til De særlige pladser ved Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund
Psykiatrisk Center Nordsjælland
Hvordan vil du behandle voksne med psykiatriske problemstillinger i tæt samarbejde med kommunerne?De særlige pladser ved Psykiatrisk Center Nordsjælland i Frederikssund søger 7 pædagoger, der både er engageret i psykiatri og i udviklingen af et nyt tværgående behandlingstilbud.Vores filosofi
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Familievejledere
Høje-Taastrup Kommune
2 familievejledere søges til FamilieSporet i Børne- og Ungerådgivningscentret37 t/ugtl. d. 1. januar 2019Vil du sammen med forældre skabe bedre trivsel for børn og unge i Høje-Taastrup kommune?  Vi søger 2 engagerede og kompetente familievejledere for at sikre kapacitet til løsninger af opgaver, samt supplere Familievejledergruppens samlede erfaringer og kompetencer. 
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Center for Særlig Social Indsats i Helsingør Kommune søger 1-2 socialrådgivere/socialformidlere til arbejdet med unge fra 16-25 år
Helsingør Kommune
Socialrådgivere/socialformidlere
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Bliv socialfaglig rådgiver i Udenrigsministeriets Borgerservice og gør en forskel for danskere i nød i udlandet
Udenrigsministeriet
Bliv socialfaglig rådgiver i Udenrigsministeriets Borgerservice og gør en forskel for danskere i nød i udlandet Brænder du for at hjælpe andre og gøre en forskel? Har du indgående kendskab i teori og praksis på det socialfaglige område og er engageret og nærværende? Og er du sprogligt skarp og trives med internationalt samarbejde? Så kan den nyoprettede rådgiverstilling i Udenrigsministeriet Borgerservice være noget for dig.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Socialrådgiver/socialformidler til socialpædagogisk tilbud på Amager – Hybelinstitutionen
Koncern Service og IT
Har du lyst til at være med til at påvirke og udvikle arbejdet med anbragte unge og deres familier? Hybelinstitutionen søger en erfaren socialrådgiver til vores lokalenhed Amager/Valby, der kan sikre et højt fagligt niveau i opgaveløsningen og indgå i udviklingen af tilbuddet som helhed. Du har lyst til at være med til at påvirke og udvikle arbejdet med anbragte unge og sætte dit professionelle aftryk i det største socialpædagogiske tilbud til unge i Københavns Kommune. Om os
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018