Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til politiets Ungdomskriminalitetssekretariat
Sydøstjyllands Politi
Horsens, Sydøstjyllands Politi
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Medarbejder til politiets kriminalpræventive sekretariat
Sydøstjyllands Politi
Horsens, Sydøstjyllands Politi
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Kompetente socialrådgivere/socialformidlere søges til Center for Børn og Familie
Bornholms Regionskommune
Vil du bringe din socialfaglighed maksimum i spil? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor et tillidsfuldt samarbejde, trygt kollegaskab og opbakning er i højsædet?Én af vores dygtige sagsbehandlere går på pension, vi har to sagsbehandlere på barsel og derfor har vi lige nu flere ledige stillinger som myndighedssagsbehandler. 
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018

Socialrådgiver/koordinerende sagsbehandler til Team Aktivitetsparate
Faaborg-Midtfyn Kommune
Faaborg-Midtfyn Kommunes ambitiøse udviklingsstrategi understøttes af Arbejdsmarked via fokus på at give borgere uden job en varig tilknytning til arbejdsmarkedet samt at servicere virksomheder.Socialrådgiver/Koordinerende sagsbehandler til Team Aktivitetsparate Er du engageret i at give virksomheder og borgere den bedste indsats og sætte dem i centrum for din opgaveløsning? Er du interesseret i at være med helt fremme og møde borgerne der, hvor de er? Vil du være med til at sikre synergier og samarbejde til gavn for borgere og virksomheder?
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Spændende socialrådgiver/-formidler stilling til Myndighedscentret - Integration
Randers Kommune
Stillingen er en fast stilling med placering i Integrationsteamet minimum det første årSpændende stilling til Myndighedscentret - IntegrationEr du uddannet socialrådgiver/socialformidler og har lyst til og interesse for at arbejde med en målgruppe med anden etnisk baggrund end dansk, så er denne stilling lige noget for dig.Du skal i Integrationsteamet arbejde med familier, som bliver støttet via Integrationsloven. Du skal have fokus på børn, unge og deres familier i tæt samarbejde med dine kolleger og samarbejdspartnere.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018

Medarbejdere til politiets Ungdomskriminalitetssekretariat
Syd- og Sønderjyllands Politi
Esbjerg, Syd- og Sønderjyllands Politi
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 30-08-2018

Socialrådgiver til Familieorienteret rusmiddelbehandling Enghavevej og Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé (barselsvikariat)
Koncern Service og IT
Er du uddannet socialrådgiver, og har du erhvervsmæssig erfaring fra det sociale felt? Har du lyst til at arbejde med rusmiddelbehandling af to forskellige målgrupper? Ønsker du en hverdag på en dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsplads, som du skal være med til at præge? Så har vi måske den rette stilling til dig her. Familieorienteret rusmiddelbehandling Enghavevej og Rusmiddelbehandling Vigerslev Allé søger en socialrådgiver til et barselsvikariat fra den 1. oktober 2018.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Vil du være med til at sikre kvaliteten på sociale tilbud, så kan du være en af Socialtilsyn Syds nye kompetente tilsynskonsulenter på tilbudsområdet
Faaborg-Midtfyn Kommune
Vil du være med til at sikre kvaliteten på sociale tilbud, så kan du være en af Socialtilsyn Syds nye kompetente tilsynskonsulenter på tilbudsområdet Kan du udfordre, inspirere og kontrollere? Kan du arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet? Kan du på en gang være myndig og tillidsvækkende? Har du erfaring i myndigheds- og forvaltningsarbejde eller erfaring med specialiseret socialt arbejde, tilbudsdrift eller anden relevant erfaring? Så ser vi gerne din ansøgning! 
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 07-09-2018

Socialrådgiver- eller formidler søges til Ungeindsatsen i Holbæk Kommune
Holbæk Kommune
Er du socialrådgiver eller socialformidler og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker på vej mod voksenlivet?  Afdelingen for unge under 18 år og efterværn søger en ny kollega, så er du socialrådgiver eller socialformidler og har du erfaring med myndighedssagsbehandling indenfor børne- og ungeområdet, så er det præcis dig vi leder efter. 
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Socialrådgivere til voksenspecialområdet
Frederikshavn Kommune
Ønsker du dig et spændende og udviklende job med højt tempo? Kan du se dig selv i et job, hvor du både arbejder med sagsbehandling og udviklingsopgaver inden for det specialiserede socialområde? Så er du godt på vej til et spændende job i Socialenheden i Frederikshavn Kommune! 
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018