Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Beskæftigelsesrådgiver søges til Aktiv familie
Familie og Forebyggelse
Aktiv familie søger familiekoordinator  Brænder du for at arbejde tværfagligt og helhedsorienteret? Er du ikke bange for at spille din faglighed på banen og samtidig være opsøgende på ny viden? Vi søger en familiekoordinator, som har lyst til at understøtte udsatte familier med komplekse problemstillinger i at skabe nye mestringsstrategier. De overordnede mål er, at forældrene kommer i arbejde, og at børnenes fravær falder, og trivslen stiger, så de kan få en god skolegang. Din funktion:
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

To socialfaglige sagsbehandlere til Voksenrådgivningen
Hvidovre Kommune
Er du socialrådgiver eller socialformidler – og kunne du tænke dig at arbejde inden for et spændende og udfordrende arbejdsområde, så er en af disse stillinger måske noget for dig.    Hvidovre Kommune har to ledige stillinger i Voksenrådgivningen. Den ene er en fast stilling, og den anden er tidsbegrænset til et år (1. maj 2018 – 30. april 2019).   
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Socialrådgiver til Renbæk Fængsel
Kriminalforsorgen Syddanmark
En stilling som socialrådgiver i Institution Vadehavet, Renbæk Fængsel, i Kriminalforsorgen Syddanmark er ledig til besættelse snarest muligt.     Stillingen har en ugentlig arbejdstid på 37 timer.     Renbæk Fængsel er beliggende på Renbækvej 12, 6780 Skærbæk.     Fængslet vil være dit primære arbejdssted, men da Institution Vadehavet tillige består af Tønder Arrest, Esbjerg Arrest og KiF Esbjerg, og idet vi lægger stor vægt på at kunne skabe sammenhængende klientforløb, må du påregne også at skulle arbejde i institutionens øvrige enheder.    
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Socialfaglig medarbejder Ryttermarksvej
Døgncenter for Socialpsykiatri Marielund
Socialfaglig medarbejder søges til Døgncenter for Socialpsykiatri Marielund/Ryttermarksvej.   Fast stilling: Afdeling Ryttermarksvej. Arbejdstid: 32 timer ugentligt Ansættelsestidspunkt: hurtigst muligt  Hvad kan vi tilbyde: En udfordrende hverdag blandt fagligt dygtige kolleger, der samarbejder tværfagligt. Igennem dagligdagens aktiviteter vejleder og støtter vi borgerne med at nå de lærings- og udviklingsmål, de har sat sig. Vi arbejder ud fra Kolding kommunes Selvværd og Sammenhængs model. For mere information klik her.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Projekt Omvejen søger rusmiddelbehandler til ungeindsatsen
Center for Unge, Job og Borgerservice
37 timers stilling - midlertidig med udløb den 31.12.2018.Omvejen er Herlev kommunes tiltag til unge under 25 år der har et problematisk forbrug af rusmiddler. Omvejen er organisatorisk forankret under den tværfaglige ungeindsats, som også rummer jobcenter, børn- og ungesagsbehandlere, kontaktpersoner, mentorer, UU vejledere og SSP.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Socialrådgiver/socialformidler søges til Familiegruppe Nord - Ungeteamet
Familiegruppe Nord
Socialrådgiver/socialformidler søges til Familiegruppe Nord - UngeteametFamiliegruppe Nord søger en rådgiver til vikaransættelse fra 1.5.2018. Der er tale om et barselsvikariat med ansættelse på fuld tid i vores Ungeteam.Jobindholdet vil være servicelovens regler om børn og unge. Ungeteamets målgruppe omfatter unge fra 16 år og deres familier.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Socialrådgiver/Socialformidler til barselsvikariat i Job- og Integrationshuset
Job- og Integrationshuset
Job- og Integrationshuset søger en socialrådgiver/socialformidler til barselsvikariat på 37 timer om ugen med tiltrædelse snarest. Stillingen er tilknyttet vores afdeling, hvor vi arbejder med grønlandske borgere samt med flygtninge, som har integrationsspecifikke problemstillinger og som er ude over integrationsperioden.Vi tilbyder job på en arbejdsplads, hvor vi arbejder bevidst med mål og resultater og har fokus på hel eller delvis opnåelse af ordinær tilknytning til arbejdsmarkedet for vores borgereet a
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

Koordinerende sagsbehander til Udviklingshuset, Jobcenter Randers
Randers Kommune
Vil du hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet med at komme i arbejde?Vi søger en koordinerende sagsbehandler til at indgå i vores team, som arbejder med ressourceforløb. Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentlig samt et barselsvikariat på 37 timer om ugen. Forventet tiltrædelse den 1. april eller snarest derefter.Lidt om os:
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

Socialrådgiver søges til Ungeindsatsen i Holbæk Kommune
Uddannelse til Alle Unge
Er du socialrådgiver eller socialformidler og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker på vej mod voksenlivet?  Ungeteamet søger 1-2 nye kolleger, så er du socialrådgiver eller socialformidler og har du erfaring med myndighedssagsbehandling indenfor børne- og ungeområdet, så er det præcis dig, vi leder efter. 
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Uddannelseskonsulent søges til Unge & Uddannelse i Jobcenter Aarhus
Aarhus Kommune
DII Krokodillehaven - Hårup-Elev dagtilbud   Krokodillehaven søger en Pædagogmedhjælper. DII Krokodillehaven er en 0-6 års institution, der er normeret til 60 børnehavebørn og 24 vuggestuebørn.   Vi søger en pædagogmedhjælper på 30 ugentlige timer med tiltrædelse 1. februar 2018 til den ene af vores vuggestuegrupper. 
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018