Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- eller sundhedsfaglige støttepersoner til bostøtteteam
Rudersdal Kommune
Om jobbet Har du lyst til at arbejde i en spændende organisation med masser af faglig udvikling, og hvor der til stadighed kommer nye opgaver til – så har vi måske jobbet til dig. Center for Sociale Indsatser søger 2 nye kolleger til et af vores udgående bostøtteteams på det psykosociale område, da vi har fået flere opgaver ind hos os. Begge stillinger er på 37 timer ugentligt. Den ene stilling er med henblik på fastansættelse og den anden er et vikariat på 1 år.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Center for Familie og Handicap i Fredensborg Kommune søger en SSP-koordinator
Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommunes Ungeteam har taget hul på implementeringen af Den sammenhængende kommunale ungeindsats. Vi har samlet sagsbehandling, rådgivning og kriminalitetsforebyggelse i forhold til de 15-25 årige i Ungeteamet, som i tæt samarbejde med kommunens jobcenter skal udmønte aftalen om Bedre veje til Uddannelse og job.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Socialrådgiver/Sagsbehandler til Sygedagpenge
Stevns Kommune
Stevns Kommune søger en engageret og målrettet socialrådgiver/sagsbehandler, med fokus på den virksomhedsrettede tilgang til team Job & Rehabilitering. Teamet er placeret på Rådhuset Stevns Kommune. Du bliver en del af et team på i alt 18 medarbejdere der arbejder med sygedagpenge, jobafklaringsforløb, ressourceforløb og kontanthjælp. Den ledige stilling er inden for sygedagpengeområdet. 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Tværfaglig konsulent til Familieafdelingen
Fredericia Kommune
Er du faglig dygtig og ønsker du at arbejde med udsatte børn og unge i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation?Trives du i en travl hverdag i et stærkt fagligt miljø?Er du dygtig til at tænkte barnet/den unge og familiens netværk ind som en naturlig samarbejdspartner?Har du fokus på og kan sikre at barnet/den unge og familien får ejerskab i egne handleplaner med fokus på barnet/den unges progression?
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 29-04-2019

Beskæftigelsesmedarbejder til jobafklaring og ressourceforløb
Rebild Kommune
Jobcenter Rebild søger en socialrådgiver/socialformidler/beskæftigelsesrådgiver til jobafklaring- og ressourceforløbsområdetTror du på, at målgrupperne i jobcentret, der umiddelbart er længst væk fra arbejdsmarkedet har ressourcer, der kan benyttes i jobfunktioner?
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 25-04-2019

Rådgiver til Varde Kommunes ungeindsats
Varde Kommune
Har du lyst til at arbejde i Varde Kommunes ungeindsats – så se her! Jobcentret søger 1 fuldtidsrådgiver til Team Ung i Uddannelse i et barselsvikariat fra 1. juni 2019 til 31. marts 2020.Har du lyst til at spille en central rolle i en ambitiøs satsning, hvor målet er at sikre karriere, uddannelse og job til alle unge?
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Kombineret socialrådgiver og hjemmevejleder
Trabjerggård bo- og behandlingstilbud
Bo - og beskæftigelsestilbuddet Trabjerggård, som ligger mellem Horsens og Vejle, søger pga. tilgang i borgergruppen, snarest muligt en socialrådgiver gerne med hjemmevejledererfaring.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Center for Arbejdsmarked søger socialfaglig vejleder til Næstved Ressource Center.
Næstved Kommune
Næstved Ressource Center (NRC) er en selvforvaltende virksomhed i Center for Arbejdsmarked. NRC forestår bl.a. udviklings- og rehabiliteringsforløb for borgere der har mistet tilknytningen til arbejdsmarkedet. Vi betjener Næstved og omkringliggende kommuner. Vil du gøre en forskel for borgere med begrænsninger i arbejdsevnen, i tæt tværfagligt samarbejde med den enkelte borger, sagsbehandler og gode kollegaer, med fokus på borgerens kompetencer og ressourcer? Næstved Ressource Center har ” Jobbet i fokus - mennesket i centrum”.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Jobcenter Furesø søger to barselsvikarer til sygedagpengeteamet
Jobcenter Furesø
To af vores kollegaer går på barsel. Vi søger derfor to socialrådgivere/socialformidlere til sygedagpengeopfølgning.I Jobcenter Furesø lægger vi vægt på at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret rådgivning og sagsbehandling for vores borgere på sygedagpenge. Vi vægter holdbare planer med klare mål og delmål med afsæt i borgerens ressourcer for at sikre en tydelig rød tråd i borgens forløb i Jobcentret.Vi ønsker at sikre en tidlig koordineret indsats, så borgeren kan genvinde arbejdsevnen og blive en del af arbejdsmarkedet.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

Familieafsnittet søger fagligt dygtig socialrådgiver til Albertslund kommune
Familieafsnittet
Vi opnormerer og skal blandt andre ansætte en fagligt dygtig socialrådgiverkollega til vores Handicapteam 37 timer fra den 1. juni. Brænder du for, at være med til at skabe en forandring i samarbejde med børn/unge og deres forældre? Så er du måske en af vores nye kollegaer i vores Familieafsnit.Om osFamilieafsnittet består af en Modtagelse, et Børne- og ungeteam, et Handicapteam og Familieplejekonsulenter. Som noget nyt skal vi have et undersøgelsesteam og et administrativt team.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019