Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Klinikassistent søges Thisted
PETER KLOSTER
Klinikassistent søges snarest muligt til større tandklinik i Thisted centrum.   Vi er til daglig 9 medarbejdere på klinikken og du vil komme til at opleve en hverdag præget af et travlt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Arbejdstiden er 30 timer ugentlig. Løn og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale. Send hurtigt din ansøgning til os på mail, eller aflever den personligt på klinikken.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 23-03-2019

Er du vores nye sygeplejerske
Holbæk kommune
Er du vores nye sygeplejerske? Har du lyst til at arbejde på en spændende arbejdsplads, hvor dagene ikke er ens og med mulighed for at præge den positive udvikling, vi er i? Så er Stenhusbakken noget for dig.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Social- og sundhedsassistent til Flemløse Plejehjem
Assens Kommune - Assens Kommune
Inspireres du af et tæt samarbejde med beboerne og deres familier? Har du erfaring med og lyst til at arbejde med demensramte borgere? Og er du enig i, at et godt hverdagsliv for beboerne er det vigtigste? Så er du den rette medarbejder for os!
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

2 deltidsstillinger som recoverymentor
Psykiatrisk Center København
2 Deltidsstillinger som Recoverymentor søges til Psykiatrisk Ambulatorium Østerbro. Har du haft en psykisk lidelse og er kommet dig? Har du lyst til at bruge de erfaringer til at støtte andre mennesker i at skabe en mere meningsfuld hverdag? Hvis du føler dig parat til en deltidsstilling på en spændende arbejdsplads der er i gang med at implementere og arbejde efter F-ACT modellen og hvor du selv er med til at forme dine arbejdsopgaver, vil vi meget gerne høre fra dig! Om F-ACT og vores arbejdsplads:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen Amager, både faste stillinger og weekendvagter
Koncern Service og IT
Har du et godt blik for andre menneskers potentiale, og er du god til at tilrettelægge din arbejdsdag? Så er du måske vores næste medarbejder. Københavns Kommunes hjemmepleje på Amager søger social- og sundhedshjælper på 32-37 timer om ugen pr. 1. april 2019 eller før. Vi søger også medarbejdere til weekendvagter. Som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen har du mange forskellige borgerrettede indsatser hovedsageligt indenfor servicelovsområdet. Du vil indgå i et team af kollegaer, hvor du vil være kontaktperson for nogle af teamets borgere.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

”Rundt om psykiatrien”; Unik mulighed for sygeplejersker, der er nysgerrige på det psykiatriske speciale
Psykiatrisk Center Ballerup
Måske er du nyuddannet sygeplejerske, eller måske fungerer du på nuværende tidspunkt som sygeplejerske i et andet speciale, men synes, at psykiatrien kunne være spændende – Uanset hvilken af grupperne du tilhører, så har vi et tilbud, som giver dig mulighed for at komme godt rundt om det psykiatriske speciale På Psykiatrisk Center Ballerup har vi oprettet et struktureret forløb på tværs af vores akutmodtagelse,åbent- og intensivt afsnit samt strukturerede besøg i et ambulatorie.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Social og sundhedsassistent til dagvagt i Fredericia
KÆRE PLEJE FREDERICIA ApS
Kære Pleje søger social og sundhedsassistenter som har kompentancerne til, at indgå som udekørende Team ansvarlig, hvor du vil tage ansvar og være sparringspartner for dit Team. Vores strategi er, at vi vil have endnu mere fokus på faglighed og nærhed, derfor søger vi personer som kan se udfordringerne i at indgå teams hvor der vil være tæt samarbejde med ledelsen som led i en udvikling af stor faglighed og nærhed. Vi har 1 ledige stillinger til besættelse snarest.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

20-årig pige med muskelsvind søger dagvagt i Vordingborg
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
JOBBESKRIVELSE: Jeg har brug for hjælp til alt praktisk, personlig hygiejne, spise og drikke, lægge makeup, ordne hår, osv. Jeg bruger respirator 24/7, så hvis du ikke har erfaring vil vi give dig en grundig oplæring og efterfølgende prøve på RCØ. Du skal som hjælper kunne køre mig i min handicapbil, så du skal have kørekort. Det bliver også din opgave at tage med mig til kørestolsdans, i skole, familiebesøg, weekender, ferier, venindebesøg, i biografen, shoppingture osv. Jeg er en aktiv pige der går i skole og til kørestolsdans.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Sygeplejerske til Hjemmesygeplejen Amager
Koncern Service og IT
Vil du være med til at skabe fremtidens kommunale hjemmesygepleje? Ønsker du at arbejde selvstændigt, men alligevel være del af et team af erfarne og yderst kompetente sygeplejerskekollager og samtidig kunne præge egen arbejdsfunktion? Så er vi den rette arbejdsplads for dig.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Fast stilling som fysioterapeut i Rehabiliteringsafdelingen OUH
Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen
Fast stilling som fysioterapeut på 37 timer/uge i Rehabiliteringsafdelingen, OUH Odense Universitetshospital / OUH Svendborg sygehus er ledig til besættelse fra d. 1. juni 2019. Du ansættes i Rehabiliteringsafdelingen i Funktionsområde 1 på Odense matriklen, men der kan forekomme arbejdsopgaver på matriklen i Svendborg. Arbejdet foregår primært på hverdage i tidsrummet kl. 8.00 – 18.00. Du vil indgå i et weekendvagtrul samt helligdagsvagter ca. hver 3. uge. Dine arbejdsopgaver
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-03-2019