Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- og sundhedshjælperelever
Social og Ældre - Ældre
HAR DU LYST TIL EN UDDANNELSE I LIVSKVALITET, SÅ BLIV SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER!     Til marts 2019 søger Vejen Kommune engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for kommunens borgere.     Uddannelsen til social- og sundhedshjælper veksler mellem skole og praktik. Skoleperioden foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV
Social- og Sundhedsforvaltning
HAR DU LYST TIL EN UDDANNELSE I LIVSKVALITET, KAN DU BLIVE SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV I BILLUND KOMMUNE.    Til marts 2019 søger Billund Kommune engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for  Kommunens borgere.  Klik her ogse videoklip om SOSU uddannelsen i Billund Kommune.    Uddannelsen til social- og sundhedshjælper veksler mellem praktik og skole. Skoleperioden foregår på Social- og Sundhedsskolen Esbjerg.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Social- og sundhedsassistentelever
Social og Ældre - Ældre
SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEVER - Sundhedsuddannelse med autorisation    Til marts 2019 søger Vejen Kommune engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever.     Uddannelsen til social- og sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår på et af kommunens plejecentre og/eller i hjemmeplejen, i psykiatrien og på hospitalet.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Social- og sundhedshjælperelever
Faglig Drift og Udvikling
Social- og sundhedshjælperelever i Ringkøbing – Skjern Kommune 2019Start i Esbjerg d.18. marts Ringkøbing – Skjern Kommune søger nye engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for vores borgere.Uddannelsen til social- og sundhedshjælper veksler mellem skole og praktik. Skoleperioden foregår på Social- og sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikken foregår på et af kommunens plejecentre og i hjemmeplejen. Uddannelsen tager 14 måneder, nogle elever kan gøre det hurtigere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Social- og Sundhedsassistentelever
Herlev Hjemmepleje og Socialpsykiatriske tilbud
Herlev Kommune uddanner social- og sundhedsassistentelever og søger derfor 5 elever til opstart af uddannelsen til april holdet 2019:    • Uddannelsen påbegyndes den 15. april 2019, hvis du har grundforløb 2   • Uddannelsen påbegyndes den 28. oktober 2019, hvis du er uddannet social- og sundhedshjælperSom social- og sundhedsassistentelev veksler du mellem skole og praktik. Du er garanteret en praktikplads i alle 3 praktikperioder, henholdsvis i en kommune, i psykiatrien og på et hospital.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Social- og sundhedshjælperelever til Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEVERGrundlæggende sundhedsuddannelse Til 18. marts 2019 søger Esbjerg Kommune engagerede og dygtige elever, som vil være med til at gøre en forskel for vore borgere. Uddannelsen til social- og sundhedshjælper veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår på et plejecenter og/eller i hjemmeplejen i kommunen.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Social- og sundhedsassistentelever til Esbjerg Kommune
Esbjerg kommune
SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEVERSundhedsuddannelse med autorisation Til foråret 2019 (Opstart marts og april) søger Esbjerg Kommune engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever, som vil være med til, at gøre en forskel for vores borgere. Uddannelsen til social- og sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår på et af kommunens plejecentre og/eller i hjemmeplejen, i psykiatrien og på hospitalet.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Tandklinikassistentelev til Strandby Tandklinik
TANDLÆGE TIBOR CSABA BERNÁTH ApS
  Har du lyst til at blive KA-elev hos en tandlæge, hvor vi sætter pris på faglighed og har fokus på udvikling af dine kompetencer? Vi kan tilbyde en uddannelsesstilling på fuld tid på en moderne klinik med masser af udfordringer. På Strandby Tandklinik er patienten altid i fokus, og vi anvender de nyeste metoder i alle former for tandbehandlinger. Klinikken er hyggelig og lys, og du bliver en del af vores team bestående af en tandlæge, en tandplejer og 2 klinikassistenter.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Social- og sundhedsassistentelev
Hovedkontor Søborg
Vil du uddanne dig til social- og sundhedsassistent?Er du glad for at arbejde med mennesker og kan du se dig selv gøre en forskel for især ældre medborgere og deres pårørende?Er du energisk, udadvendt og kan du tænke utraditionelt? Og er du en omsorgsfuld person som kan lide at arbejde i et team hvor vi hjælper hinanden? Så er en elevplads på Bøgeskovhus måske noget for dig.Vi tilbyder:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Social- og Sundhedsassistentelever til Sydvestjysk Sygehus - En uddannelse i livskvalitet
Sydvestjysk Sygehus
Til foråret 2019 søger Sydvestjysk Sygehus engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever. Du vil blive ansat ved Region Syddanmark i en elevstilling på 37 timer pr. uge. Uddannelsen og arbejdsområde: Uddannelse til Social- og Sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår i én af kommunerne knyttet til Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg, psykiatrisk afdeling Esbjerg eller psykiatrien i kommuner samt på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg/Grindsted.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019