Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sygeplejerske til Palliativt Sengeafsnit PTO81, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Vil du være med til at gøre en forskel for alvorligt syge patienter, og deres pårørende? Har du samtidig hjertet på rette sted og interesse for palliation – så skynd dig at sende en ansøgning til os – for det er lige dig vi mangler. Om os
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Sundhedsplejerske til Sundhedsplejen
Svendborg Kommune
Sundhedsplejerske søges til 6 måneders vikariat 30-37 timer/u Svendborg KommuneOm jobbetSvendborg Kommune søger, med start snarest mulig, en sundhedsplejerske til et vikariat på seks måneder. Timetallet kan aftales til mellem 30 og 37 timer pr uge. Stillingen er i kombineret ordning med sundhedspleje til både småbørn og skoleelever.Sundhedsplejen er organisatorisk placeret i Sundhedsafdelingen i direktørområde Social og Sundhed. Vi er 18 sundhedsplejersker inddelt i 3 teams og vi prioriterer et godt teamsamarbejde meget højt.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

Sygeplejerske til afsnit 330, Ortopædkirurgisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Har du lyst til at arbejde med patienter med særlige udfordringer? Hvis ja – så har vi en spændende fast stilling på 34 timer om ugen til dig I afsnittet betyder det noget for os
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Sygeplejerske til Ortopædkirurgisk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Vi søger en sygeplejerske pr. 01.04.18 eller efter aftale, til varetagelse af ambulatoriefunktion og til at fungere i sengeafsnit. Opgaverne som sygeplejerske i ambulatoriet er meget varierende. Vi deltager i forundersøgelser, kontrolbesøg efter operationer, og gipsanlæggelse. I ambulatoriet modtages planlagte patienter til forundersøgelser forud for knæ- hofte –ryg –skulder –hånd og fodkirurgi. Patienterne forberedes enten til en ambulant operation eller operation under indlæggelse.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Erfarne og dygtige sygeplejersker til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund
RH, Psykiatrien
Vi søger erfarne sygeplejersker, gerne med specialuddannelsen eller terapeutisk efteruddannelse, der har lyst til være med til at etablere nye åbne døgnafsnit i Frederikssund. Her skal etableres tre nye psykiatriske sengeafsnit med i alt 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten og sætte dit præg på et nyt behandlingstilbud.   
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Nyuddannede sygeplejersker til Psykiatrisk Center Nordsjælland, Frederikssund
RH, Psykiatrien
Vi søger sygeplejersker, der har lyst til være med til at etablere nye åbne afsnit i Frederikssund. Her skal etableres i alt tre nye afsnit med 47 senge. Du får en enestående mulighed for at være med fra starten, og du vil få en grundig introduktion til psykiatrien i form af et skræddersyet introduktionsprogram og efterfølgende kompetenceudvikling.   
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Klinisk sygeplejespecialist til udviklingsorienteret speciale - Lungemedicinsk Sengeafsnit J1, OUH Odense
Lungemedicinsk Afdeling J, Odense
Brænder du for udvikling og forskning i sygeplejen og ønsker du, at være en del af en fagstolt afdeling, så har vi stillingen til dig. Lungemedicinsk Sengeafsnit J1 er under fortsat udvikling og har et ønske om, at afsnittet har 2 kliniske sygeplejespecialister. Afsnittet har i forvejen én klinisk  sygeplejespecialist med bred erfaring i det Lungemedicinske speciale. Udviklingen af evidensbaseret sygepleje skal udspringe af den kliniske praksis og for at understøtte denne strategi, opnormeres der med endnu én klinisk sygeplejespecialist.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Sygeplejerske, vikariat, sundhedscenter i Narsaq, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelse - Personaleadministrationen
Vi søger en sygeplejerske i et tre måneders vikariat for vores kollega på sundhedscenteret i Narsaq, Sydgrønland. Tiltrædelse snarest muligt.Sundhedscenterets opgaver består primært af konsultation af byens og dens bygds borgere. Sygeplejerskerne på sundhedscenteret har tilkaldevagter efter endt dagarbejde. Der foretages ingen planlagte operationer og de intensive patientforløb overflyttes til andet sygehus.Opgaverne omfatter pleje af patienterne med kirurgiske, medicinske eller psykiatriske sygdomme i alle aldre.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Sundhedsfaglig kollega til Skansegården
Administration
Center for Forsorg og Behandling er en del af Den Sociale Virksomhed i Region Hovedstaden.    Vi består at to forsorgshjem for hjemløse; Skansegården beliggende i Hillerød samt Solvang beliggende i Glostrup. Derudover har vi et ungetilbud i Helsinge og Brøndby. I vores ambulatorier i Hillerød og Hørsholm yder vi ambulant stof- og alkoholbehandling.    Vi søger en kollega til Skansegården i Hillerød. Der er tale om en fast stilling.    Skansegården  Skansegården er et § 110 tilbud til hjemløse borgere. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Hjemmesygepjejerske med høj faglighed til Høje-Taastrup Kommune
Høje-Taastrup Kommune
Bliv en del af et engageret og velfungerende team. Vi er en stor sygeplejerskegruppe, derer optaget af høj faglighed, samt et godt arbejdsmiljø og trivsel i hverdagen. Som sygeplejerske hos os tilbydes du et arbejde med masser af udviklingsmuligheder, gode muligheder for faglig sparring i hverdagen og et godt samspil mellem generalist- og specialistfunktioner. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018