Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sclerosehospitalet i Ry søger sygeplejerske til aftenvagt
Sclerosehospitalet Ry
På Sclerosehospitalet i Ry søger vi en sygeplejerske til aftenvagt, gennemsnitlig arbejdstid 24 timer/uge, i perioden 1. august 2018 - 31. december 2019 med mulighed for forlængelse. Dit kommende arbejds- og ansvarsområde: Sygepleje, såvel grundlæggende som mere kompleks; herunder på skift med øvrige kollegaer varetagelse af funktionen som ansvarshavende i aftenvagt Praktiske opgaver ifm. aftenvagt Kvalifikationer
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Karriere indenfor psykiatri?
Psykiatrisk Center Sct. Hans
Psykiatrisk center Sct. Hans – afd. R6 søger sygeplejerske 32 timer om ugen Vi søger en sygeplejerske der ønsker at specialisere sig indenfor psykiatrien. Vi er et lukket rets-psykiatrisk afsnit med 9 patienter. Vores patienter har typisk en dom til anbringelse, behandling eller er indlagt til mentalobservation. Afsnittets pleje og behandling tilrettelægges og udføres ud fra den kognitive miljøterapeutiske referenceramme.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Klinisk sygeplejespecialist til udvikling af klinisk psykiatrisk sygepleje til R3, Psykiatrisk Center Sct. Hans
Psykiatrisk Center Sct. Hans
Retspsykiatrisk afsnit R3 søger en klinisk sygeplejespecialist i psykiatrisk sygepleje, som har lyst til at være med til at videreudvikle den psykiatriske sygepleje samt være inspirator og tovholder på vores forbedringsarbejde. Retspsykiatrien på Psykiatrisk Center Sct. Hans varetager specialfunktion i retspsykiatri i Region Hovedstadens Psykiatri. Afsnit R3 er et lukket sengeafsnit med plads til 12 patienter. Vores tilgang til patientbehandlingen bygger på tillid, åbenhed og troen på, at vi i samarbejde med patienten kan gøre en forskel.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018

Sygeplejerske til Dialyseafsnittet, Regionshospitalet Randers
Region Midtjylland
Dialyseafsnittet søger en sygeplejerske til et barselsvikariat 30-35 timer/uge eller efter aftale fra 1. september 2018.Har du lyst til arbejde med kroniske patienter med flere konkurrerende sygdomme i et spændende speciale ? Kunne du tænke dig at prøve kræfter med et teknologisk speciale, hvor du får mulighed for faglig udvikling i et afsnit, hvor trivsel er i højsæde?Dialyseafsnittet er et satellitafsnit under Skejby Sygehus i Århus, hvorfra den lægefaglige behandling foregår med tilsyn en gang ugentligt.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018

Sygeplejerske til operationsafsnittet, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Har du lyst til afgrænsede patientforløb i et overvejende sygeplejeteknisk område? Trives du med et arbejdsmiljø, hvor klar og tydelig tale er en stor del af kommunikationen? Så er det nu du skal læse videre. Hvem er vi?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018

SYGEPLEJEAFLØSERE TIL SUNDHEDSENHEDEN I OMRÅDE NORD
LOKALCENTRET HJORTSHØJ Sønderskovhus
Om jobbetSygeplejerskerne i Sundhedsenheden løser sygeplejeopgaver i hele Område Nord. Opgaverne er både planlagte og akutte og spænder vidt fra basale sygeplejeopgaver til komplekse opgaver. Vi mangler kolleger, der har tid, lyst og overskud til at give en hånd med, når vi har brug for ekstra hjælp. Både i dagvagter, aftenvagter og weekender. Vi har et behov for sommerferiedækning, men har herudover også behov for at have tilknyttet fleksible og kompetente sygeplejersker, som kan hjælpe i løbet af hele året.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Sygeplejerske til Genoptræningscenter Skovbrynet, døgnrehabilitering (dagvagt)
Rudersdal Kommune
Om jobbet Vores speciale er rehabilitering inden for det neurologiske og geriatriske område. Vi modtager borgere så snart de er færdig behandlede på hospitalerne og vi varetager derfor kompleks pleje og rehabiliterings forløb af meget forskellig karakter.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Aftensygeplejerske til akut modtagelse
Hvidovre Hospital
Nu har du chancen for at blive sygeplejerske i vores akutte modtagelse. Vi er en del af landets største gastroenhed, som modtager akutte patienter direkte fra hjemmet. Arbejdet indeholder alle facetter af sygeplejen, og personalegruppen repræsenterer medarbejdere i en bred vifte af personlige og sygeplejefaglige kompetencer med et fællesskab til gavn for vores patienter.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Har du lyst til god introduktion, udvikling og akut sygepleje samt gode kollegaer, så er vi stedet for dig.
Bispebjerg Hospital
Har du lyst til at styrke dine kompetencer indenfor det kirurgiske og det medicinske område, så er Afsnit M2 oplagt din kommende arbejdsplads. Vi er et afsnit, med god normering, hvor kvalitet og udvikling er i fokus, det betyder blandt andet at vi tilbyder et 1-årigt undervisningsforløb for nyansatte. Du må meget gerne ringe til os, hvis du vil høre mere om dette.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Sygeplejersker til respiratorisk overvågning af barn i Kastrup
AjourCare ApS
AjourCare søger Sygeplejersker til ansættelse i faste stillinger gennemsnitligt 30 timer ugentligt i blandede vagter i Kastrup. Opgaven vedrører respiratorisk overvågning af barn i eget hjem (Tracheostomi, hostemaskine, C-pap). Der er ingen personlig pleje. Vi søger en kompetent, selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018