Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du vores nye sygeplejerske
Holbæk kommune
Er du vores nye sygeplejerske? Har du lyst til at arbejde på en spændende arbejdsplads, hvor dagene ikke er ens og med mulighed for at præge den positive udvikling, vi er i? Så er Stenhusbakken noget for dig.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

”Rundt om psykiatrien”; Unik mulighed for sygeplejersker, der er nysgerrige på det psykiatriske speciale
Psykiatrisk Center Ballerup
Måske er du nyuddannet sygeplejerske, eller måske fungerer du på nuværende tidspunkt som sygeplejerske i et andet speciale, men synes, at psykiatrien kunne være spændende – Uanset hvilken af grupperne du tilhører, så har vi et tilbud, som giver dig mulighed for at komme godt rundt om det psykiatriske speciale På Psykiatrisk Center Ballerup har vi oprettet et struktureret forløb på tværs af vores akutmodtagelse,åbent- og intensivt afsnit samt strukturerede besøg i et ambulatorie.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Sygeplejerske til Hjemmesygeplejen Amager
Koncern Service og IT
Vil du være med til at skabe fremtidens kommunale hjemmesygepleje? Ønsker du at arbejde selvstændigt, men alligevel være del af et team af erfarne og yderst kompetente sygeplejerskekollager og samtidig kunne præge egen arbejdsfunktion? Så er vi den rette arbejdsplads for dig.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Sygeplejersker til Akuttilbud
Rebild Kommune
Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt og energifyldt akutteam med fokus på kvalitet og det gode patientforløb, så har vi jobbet til dig i Akuttilbud Rebild.Brænder du for sygepleje i det komplekse og akutte forløb, helhedspleje og sundhedsfaglig koordinering?Vil du være med til at styrke den sygeplejefaglige indsats, samt det tværfaglige- og sektorielle samarbejde omkring den enkelte borger?Ønsker du at blive en del af en fantastisk medarbejdergruppe med fagligheden i højsæde?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Afdelingssygeplejerske til Perioperativt afsnit på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
Bispebjerg Hospital
Bliver du motiveret af at arbejde sammen med dygtige opvågningssygeplejersker – og har du mod på at lede, udvikle faget og samarbejdet. Så vil vi gerne have dig som afdelingssygeplejerske og ledelseskollega Her vil dine opgaver være:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 12-03-2019

Afdelingssygeplejerske til Osteoporosen, Medicinsk Enhed
Hvidovre Hospital
Vi søger en dynamisk afdelingssygeplejerske, som sammen med vores specialeansvarlige overlæge, vil være med til at drive og udvikle en af landets største og førende osteoporoseenheder. Vi søger en afdelingssygeplejerske, som har erfaring med det ambulante område, og som har oprigtig interesse i arbejdet med kompetenceudvikling og du lægger vægt på trivsel og synlige mål for indsatsen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 19-03-2019

Klinisk vejleder i 1 års vikariat til Kirurgisk Afdeling, afsnit B5B6 med gastromedicin og intern medicin, Frederikssund Hospital
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Har du lyst til og flair for at arbejde med vores studerende og indgå i vores team af kliniske vejledere med høj faglighed og pædagogisk indsigt i en spændende afdeling. Som klinisk vejleder kommer du til at indgå i et vejlederteam med tre andre vejleder kollegaer, som alle brænder for pædagogikken, de uddannelsessøgende og det kirurgiske speciale. Kirurgisk Afdeling udreder og behandler patienter inden for korttidskirurgi, øvre/nedre kirurgi og akutte lidelser.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Ny kollega til ambulatoriet i Klinik for blodsygdomme, Rigshospitalet
Rigshospitalet
Vi søger en ny kollega til vores velfungerende ambulatorie i Team 2. Ambulatoriet behandler og plejer voksne patienter med leukæmi samt patienter, der gennemgår eller har gennemgået en knoglemarvstransplantation. Vi har ca. 60 besøg om dagen til enten sygeplejersketid, lægetid eller begge dele. Som sygeplejerske i ambulatoriet arbejder du tæt sammen med vores læger for at skabe det bedst mulige behandlingsforløb for vores patienter og deres pårørende. Vores tværfaglige samarbejde er meget værdifuldt for alle faggrupper.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Sygeplejerske med funktion som disponent/planlægger til Hjemmesygeplejen Østerbro
Koncern Service og IT
Er du optaget af at planlægge helhedsorienteret pleje af høj kvalitet, hvor der er fokus på høj faglighed og kontinuitet? Så kunne denne stilling måske være den rette for dig. I stillingen som sygeplejerske med funktion som disponent/planlægger får du ansvaret for netop disse dele af vores drift. En vigtig del af denne jobfunktion er, at du er i stand til, at skabe kontinuitet og kvalitet i de indsatser som sygeplejen leverer til borgerne.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Sygeplejerske, Regionssygehuset i Aasiaat, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Vil du arbejde som sygeplejerske et mindre sted og blive en del af et velfungerende sundhedscenter? Så læs mere her. En fast stilling som sygeplejerske er ledig. Lad os høre fra dig hvis du til at starte med ønsker et vikariat af mindst tre måneders varighed. Ansættelse kan ske så hurtigt som muligt eller efter nærmere aftale. Sundhedsvæsenet i Grønland er organiseret i 5 regioner. Region Disko består af Regionssygehuset i Aasiaat, 2 sundhedscentre – hvor det ene ligger i Qasigiannguit, 1 sygeplejestation, samt 8 bygder.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019