Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Butiks- og salgsmedarbejder søges til HN Maskiner I Thisted
JKS Group Aps
Er du vild med mekanik og maskiner? Har du lyst til en varierende hverdag med opgaver lige fra kundebetjening til styring af lagervarer og samling af diverse havemaskiner? Så er du den, vi søger.
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Serviceassistenter (afløsere) søges til hotel i Hanstholm
JYDSK MILJØ RENGØRING A/S
Jydsk Miljø rengøring A/S søger 2-3 serviceassistenter til afløsning på hotel i Hanstholm, samt 1 afløser til natportier. Du skal kunne begå dig på dansk i tale, og gyldig straffeattest skal fremvises. Vi har brug for en medarbejder, der er moden, ansvarsbevidst, grundig og har et godt overblik. Du vil gennemgå oplæring fra vores ansvarlige leder på stedet. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Husk at skrive referencen "Hanstholm" på din ansøgning.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 09-06-2018

Vi har travlt på vores værksted, og søger derfor en dygtig mekaniker / tekniker til vores AutoMester-værksted.
CC biler Kallerup v/Casper Christensen
CC Biler er et moderne og professionelt værksted - med alt det nyeste udstyr og teknologi. Vi kan servicere alle mærker og modeller, uanset om de er helt nye eller gamle. Vi søger den dygtige mekaniker der går med en værkfører/teamleder i maven, da du skal afløse indehaver i ferier, ved uddannelse og lign. samt i travle perioder.   Vi forventer, at du:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Chauffør søges til transport af fødevarer, primært fisk i ind- og udland
T. Søgaard Logistics A/S
Chauffør søges til transport af fødevarer, primært fisk i ind- og udland! Timerne ligger dag- aften- nat- og weekender. Både enkelt og tomands ture. Vi forventer du er fleksibel, pligtopfyldende og kan arbejde selvstændigt i et hårdt og presset miljø. Alder og erfaring er underordnet, så længe du har masser af gå-på-mod. Udkørsel sker fra Hanstholm af og der skal ikke forventes fast bil fra start.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

KOK søges….
THINGHUSKROEN V/BRIAN LAURIDSEN
Thinghuskroen i Vestervig søger fuldtids kok til den kommende sæson. Du kan evt. også have 'anden relevant køkkenerfaring' som kan bringe dig i spil til stillingen, der er dog vigtigt at du har nogle års erfaring med både á la carte og selskaber, og at du kan arbejde selvstændigt. Lidt om Thinghuskroen
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Montra Hotel Hanstholm søger KOK….
Montra Hotel Hanstholm
Montra Hotel Hanstholm søger fuldtids kok til den kommende sæson. Montra Hotel Hanstholm er et 4-stjernet hotel omgivet af både vand, blæst og den skønne fiskerby Hanstholm. Med den skønne natur og muligheden for at blive blæst igennem på Vesterhavets åbne strande, er vores hotel det perfekte sted til en god middag eller en overnatning i Hanstholm – tæt på Klitmøller, Thisted og Nationalpark Thy.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018

Sygeplejerske til kirurgisk ambulatorie, Aalborg universitetshospital, Thisted
Region Nordjylland
Er du fuld af energi og er frisk på at arbejde i en spændende stilling, hvor der er stor mulighed for at få indsigt i ambulant sygepleje i forskellige kirurgiske områder, så er det dig, vi søger som vores nye kollegaStillingen er et 1 årig barselsvikariat på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat til 1. juli eller snarest derefter.Vi søger en sygeplejerske gerne med ambulatorieerfaring og/eller erfaring fra ortopæd- og kirurgiske fagspeciale.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Bartender til værtshuset Harmonien
Harmonien
Der søges en moden person til servering på værtshuset Harmonien i Thisted. Det drejer sig om weekend arbejde. Der søges en person, som er venlig og har let til smil. Har du lyst til ovenstående arbejde, er du meget velkommen til at aflægge stedet et besøg eller ringe.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Talent-konkurrence hos ELSK
ELSK ApS
SÆLGER SØGES! Vi søger muligvis Danmarks bedste Bæredygtig-Fashion-Pusher...(en sælger!). ELSK har vokseværk...og det gør nogen gange lidt ondt i kroppen at vokse..Så vi overvejer om vi skal hyre lidt ekstra hjælp ind. Noget hjælp som kan besøge vores fantastiske forhandlere og finde nye forhandlere, være med ved events, bidrage til kollektionsudvikling og vigtigst af alt: Syntes at ELSK projektet er et spændende projekt, som vedkommende vil brænde for.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Drivhuset søger en social- og sundhedsassistent
Drivhuset
Er du frisk på et job i socialpsykiatrien med engagerede tværfaglige kollegaer og mange forskellige brugere, så er det sikkert dig vi er på udkig efter. Drivhuset er et socialpsykiatrisk §104-tilbud, som er under samme tag som Daghuset. Drivhuset er et kommunalt aktivitets- og værested for mennesker med psykiske sårbarheder. Tilbuddet henvender sig til voksne fra 18 år og opefter. Daghuset er et socialpsykiatrisk behandlingstilbud, hvor der arbejdes målrettet ud fra VUM-bestillinger, der udfærdiges i kommunens handicap- og psykiatriafdeling.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 12-06-2018