Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
KK-Metal søger PTA-tekniker
KK Metal P/S
KK Metal P/S er specialister i bearbejdning og fremstilling af kunde specifikke emner i stål, rustfri stål, aluminium og andre metaller. Vi tilbyder os som fuld service leverandør og varetager alle processer - lige fra udvikling over prototype til produktion. Virksomheden har ca. 40 ansatte. Er du vores nye PTA-tekniker?
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-10-2018

Fødevarestyrelsen søger dyrlæge. Brænder du for fødevaresikkerhed og dyrevelfærd? Søger du faglige udfordringer og skønne kolleger? Så er du muligvis vores nye medarbejder, Thisted
Kødkontrollen, Tican Thisted
Fødevarestyrelsen ved svineslagteriet Tican Fresh Meat A/S i Thisted søger dyrlæge til en fuldtidsstilling (37 timer/uge) med start 1. december 2018 eller snarest derefter. Stillingen er tidsbegrænset til 30.06.2020 - eventuelt med mulighed for forlængelse. I Fødevarestyrelsen søger vi løbende efter nye engagerede medarbejdere, som har lyst til at arbejde inden for et felt som alle kan forholde sig til, og ingen kan undvære – nemlig det vi spiser. Om os:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg søger underviser
Social- og sundhedsskolen STV, Thisted afd.
Social- og Sundhedsskolen har et øget aktivitetsniveau. Derfor søger vi en underviser til det sundheds- og sygeplejefaglige område primært til skolens grunduddannelser på vores afdeling i Thisted.  Underviser i sundheds- og sygeplejefag på skolens afdeling i Thisted Vi søger en underviser, som matcher følgende
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Butiksmedhjælper
Centerkiosken
    Vi søger en frisk og glad butiksmedhjælper til CENTERKIOSKEN HANSTHOLM. Er du butiksvant vil det være en stor fordel. Vi kan tilbyde 34-37 timer om ugen. Arbejdstiderne er både på hverdage - aftener og weekender, da butikken har åbent hver dag fra 8.00 - 21.00 Send en ansøgning med foto til butik.7730@chokodan.dk gerne hurtigst muligt. Ønsker du yderlige oplysninger om jobbet kan du kontakte bestyrer Henriette Juel på tlf.nr. 97961356
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Ambitiøs og engageret byggeteknisk konsulent
Teknisk forvaltning
Du brænder for at projektere bygninger, der er til gavn for kommunens borgere og brugere. Du sætter en ære i en god relation med dine samarbejdspartnere på tværs af kommunen og bruger din kreativitet til at skabe en spændende faglig løsning, der understøtter optimeringen af Thisted Kommunes bygningsmasse. Du vil være med til at højne standarden af kommunens bygninger og lejemål. Hvis du kan genkende ovenstående, så tøv ikke med at sende din ansøgning til Sektionen Affald og Ejendomme. Dit kommende arbejdssted er på kontoret i Hurup Thy.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Klitrosen søger Teamleder
Klitrosen
Har du lyst og mod på ledelse, kan du skabe en retning og få følgeskab, er du tillige uddannet social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske gerne med erfaring med målgruppen, så læs endelig videre. Der er tale om en fast stilling, 37 timer pr. uge, som udgangspunkt undtaget fremmøde i weekender, aftener og helligdage. Tiltrædelse 1. januar 2019 eller ifølge aftale – vi venter gerne på den rette. Lidt om os: Klitrosen er et af Thisted Kommunes plejecentre beliggende i Klitmøller med hav og klitter som nærmeste nabo. Klitrosen rummer pt.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 23-11-2018

Personlig interviewer - Arriva
EPINION
Er du åben af natur, præsentabel, nysgerrig, god til at kommunikere med andre mennesker, kvalitets- og ansvarsbevidst? Bor du i Thisted eller omegn? Så er jobbet som personlig interviewer måske noget for dig.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Leder til Bofællesskabet Søskrænten
Bofællesskabet Søskrænten
Vil du være med til at videreudvikle rammerne for Søskrænten, så livskvalitet, glæde og respekt fortsat er fundamentet for dagligdagen for beboere og medarbejdere? Kan du skabe positive forandringsprocesser med inddragelse af medarbejdere, beboere og pårørende? Så læs med her. Bofællesskabet søger ny leder. Bofællesskabet Søskrænten er et botilbud for 21 borgere med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, særlige sociale problemer eller psykiatrisk overbygning herunder demens. Desuden er der en afdeling med weekend- og ferieaflastning.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Østermølleafdelingen ved Rolighedsskolen søger pædagog i en begivenhedsbestemt stilling
Rolighedsskolen - Østermølleafdelingen
Østermølle er et vidtgående specialundervisningstilbud på Rolighedsskolen. I afdelingen undervises elever fra 6 til 18 år med varige fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Elevtallet ligger på ca. 68 elever. Eleverne kommer fra Thisted kommune samt de omkringliggende kommuner. Det er PPR i Thisted, som henviser til Østermølleafdelingen.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

ENTERTAINMENT: Booker/Agency eller Manager.
Ultimate Fanfare Odyssey v/Richard Evaristo
Hej. Jeg leder efter professionel hjælp til at give min karriere & forretning et enormt boost. Jeg er en Engelsk all-round moden personlighed DJ I Thisted, der har boet I Danmark siden 1983, og Jeg har nu over 40 års erfaring med masser af kilometertal på uret, der stadig er tilbage som en DJ. Vi kan arbejde med en fast % sats. hver gang du finder et job/booking, vil du blive betalt. så jo flere bookinger, du finder, desto mere vil du tjene. bookinger må kun være I Jutland?. Med venlig hilsen.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 10-11-2018