Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartnerimedarbejder søges til Hurup kirke
Hurup Menighedsråd
Stillingen som sæsonansat gartneriarbejder ved Hurup Kirke er ledig Stillingen ønskes besat fra 1. marts 2019 - 30. november 2019. Arbejdet omfatter blandt andet: Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirker, kirkegårde, sognehuse samt præstegårde - da Gartneriarbejderen skal deltage i forefaldende opgaver ved Hurup, Villerslev,Visby, Hassing og Stagstrup kirker. Der kan forekomme tjenester ved kirkelige handlinger, begravelser o.l. i kirkerne.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 01-02-2019

Sælgere søges til ny virksomhed i Thy
Place2order
Til virksomheden Place2order søges sælgere. Vi søger sælgere til alle postdistrikter i Danmark med opstart fra 1. marts. Vi tilbyder dig dit eget distrikt og produkter til fremvisning. Du bliver ansat af et spansk selskab med hovedsæde i Malaga, som snart åbner et datterselskab i dk. Din opgave bliver at opsøge eksisterende firmaer, såsom restauranter, pizzariaer, bagere, slagtere og købmænd. Vores produkter er godkendt og opfylder de nye krav, som SKAT anbefaler. Vores produktsortiment omhandler PDA'er og kassesystemer.  
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 04-02-2019

Døgninstitutionen Kronborg søger vågen nattevagt
Ungdomspensionen
(tidligere Ungdomspensionen) Døgninstitutionen Kronborg søger en vågen nattevagt på 12 timer om ugen i gennemsnit. Timerne ligger hver tredje uge fredag, lørdag og søndag.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Sygeplejerske til Kirurgisk sengeafsnit K3, Aalborg Universitetshospital – Thisted
Region Nordjylland
Er du fuld af energi og er frisk på at arbejde i et spændende ortopædkirurgisk/gynækologisk/medicinsk sengeafsnit, så er det dig vi søger som vores kommende nye kollega. Vi søger 1 sygeplejerske på 37 timer pr. uge til barselsvikariat med ansættelsesstart 1. marts 2019 eller tidligere.  Sengeafsnit K3 er anderledes på flere områder, idet vi modtager patienter fra flere fagspecialer.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 27-01-2019

Plejecentre Nord, Trye søger en social- og sundhedsassistent og en social- og sundhedshjælper til faste stillinger
Trye
Ugentligt timetal: 30 timer pr. uge - eller efter aftale. Stillingerne indebærer kombivagter (fortrinsvis nat/dag, aften/dag) samt weekendarbejde hver anden weekend. Tiltrædelsesdato: 1. marts 2019 eller efter aftale Lidt om os: Plejecentre Nord består af: Fyrglimt , som er beliggende i naturskønne omgivelser i landets nordvestligste hjørne i Hanstholm. Her er plads til 35 beboere, hvoraf de otte er en afdeling for aktive misbrugere.
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 24-01-2019

Den Kommunale Tandpleje søger klinikassistent
Thisted kommunale Tandpleje
Børne- og Familierådgivningen i Thisted Kommune søger en klinikassistent til Den Kommunale Tandpleje pr. 1. marts 2019. Børne- og Familierådgivningen består af tre sektioner: ”Myndighed og familieindsatser”, ”Klub, døgn- og behandlingsindsatser” og ”Børnesundhed”. Tandplejen indgår i Sektion for Børnesundhed, sammen med sundhedsplejen
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 25-01-2019

Ungdommens Uddannelsesvejledning Thy søger afdelingsleder
Ungdommens Uddannelsesvejledning
Kunne du tænke dig at stå i spidsen for den faglige ledelse af 11 dedikerede vejledere? Som ny afdelingsleder skal du spille ind på en bane, der til stadighed er under rivende udvikling, hvorfor det er væsentligt, at du evner at igangsætte, gennemføre og forankre udviklings- og forandringsprocesser. Som person formår du: at skabe relationer til medarbejderne, lede og sætte retning at arbejde innovativt, nytænkende at have overblik og kan træffe beslutninger. Det forventes også at du:
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Supporter søges til vikariat i Center for IT og Digitalisering
Rådhuset Thisted
Har du overblik og smil i stemmen, sammen med en bred viden omkring IT? Så er det dig, vi mangler! Thisted Kommune, Center for IT og Digitalisering søger en vikar til IT Service-sektionen (Drift og Support). Stillingen er placeret på Thisted Rådhus og har en varighed på 17 måneder. Dine opgaver vil primært omfatte: Almen support – personlige, telefoniske og helpdesk-henvendelser Telefoni – bl.a.
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 28-01-2019

MEKANIKER SØGES
H N MASKINER
Vi søger en dygtig, alsidig og fleksibel mekaniker, med interesse for Skov – Have – Park og industrimaskiner, til vort serviceværksted og forretning. Vi forventer at du: • Er uddannet mekaniker/smed/elektriker el. lign. • Er et positivt og imødekommende menneske, som ser kvalitet og kundepleje, som en væsentlig faktor for succes • Har godt kendskab til EDB på brugerniveau
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 01-02-2019

Salgsmedarbejder søges til butik & lager m.m.
H N MASKINER
Vi forventer at: • du har relevant uddannelse og/eller erfaring fra lignende arbejde • du har interesse for maskiner og mekanik • du er et positivt og imødekommende menneske, som ser kvalitet og kundepleje, som en væsentlig faktor for succes • du er struktureret, motiveret og kan arbejde selvstændigt • du er god til at bruge EDB
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 01-02-2019