Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lager- og logistikoperatørelev til FDD, Forsvarets Depot i Vordingborg.
Civile stillinger
Kunne du tænke dig at få en anderledes uddannelse, med masser af muligheder? Så er Forsvaret noget for dig! Om osForsvarets Forsyning, Depot og Distribution, som er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, er Forsvarets landsdækkende logistikvirksomhed, der indkøber, leverer og opbevarer alle former for forsyninger til Forsvarets enheder og ansatte. Til løsning af denne opgave er vi godt 650 dedikerede medarbejdere fordelt over hele landet. Vi er en blanding af civile og militære medarbejdere på depotet.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 21-03-2018

Lager- og logistikelev
Prime Cargo AS
Til vores terminaler i Kolding søger vi lager- og logistikelever med fokus på service, samarbejde og fleksibilitet. Som lager- og logistikoperatørelev bliver du specialiseret inden for logistik og lagerstyring. Det er nemlig dig, der skal have det store forkromede overblik, når det handler om varemodtagelse, lagerlokationer, pakning, læsning og kundeservice.
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 12-04-2018

Bliv lager- og logistikelev hos Roslev Trælasthandel, Herning
Roslev Trælasthandel A/S
Søger du en spændende uddannelse hvor der bliver brug for mange forskellige kompetencer, er en uddannelse som lager- og logistikelev sikkert noget for dig.En vigtig del af vores succes er, at lager og logistikken fungerer optimalt. Som lager- og logistikelev lærer du at styre en optimal forsyning og distribution, så vores kunder altid oplever, at varen kan blive leveret som aftalt.Du arbejder og får praktisk erfaring med varemodtagelse, bestilling og udlevering af varer. Du har daglig
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Lager- og logistikelev hos LINAK A/S
LINAK A/S
Har du bestået grundforløbet som lageroperatør og ønsker du et alsidigt job inden for bl.a. varemodtagelse, forsendelse, lager og logistik? Så læs med her:
Indrykket : 23-01-2018 Ansøgnings frist : 20-03-2018