Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder
Emtelle Scandinavia A/S
Kan du trylle granulat om til kvalitetsrør? Emtelle Scandinavia A/S søger produktionsmedarbejdere til dag-, aften- og nathold. Arbejdsopgaver Der er tale om produktion af plastrør fra 7 mm til 800 mm, og det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til området. Du vil arbejde med ekstrudering samt kvalitetskontrol af produkterne. Faglig og personlig profil Uddannet plastmager eller har en håndværksmæssig uddannelse eller baggrund.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 14-09-2018

Produktionsmedarbejder
MELDGAARD HOLDING A/S
Vi søger en produktionsmedarbejder til vores nye fabrik i Kolding Meldgaard Recyling er verdensførende indenfor slagge sotering og vi har fokus på udvikling indenfor området. Vi arbejder indenfor et nicheområde, som vi er allerbedst til, nemlig genbrug og sortering af restprodukter. Et selskab som er med til at sætte Meldgaard og Danmark på verdenskortet.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

Driftsoperatør, med potentiale som holdassistent
Umicore Denmark ApS
Er du en erfaren driftsoperatør, der vil bidrage til at skabe og fastholde optimale rammer for en effektiv produktion og et velfungerende arbejdsmiljø? Så er det dig vi mangler! Jobbet: Du bliver en del af et skiftehold med 5-6 driftsoperatører og en holdleder, som driver produktionen af DeNOx katalysatorer, på 12 timers vagter i femholdsskift. I jobbet skal du:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

Medarbejder til seal og montage
Sekura Cabins A/S
Til vores malerlinje søger vi en medarbejder til seal- og montageopgaver Dine kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Sliber/afgrater søges
HR-INDUSTRIES A/S
Vi søger en medarbejder til efterbearbejdning/finish til større jern og metal virksomhed i Støvring. Til virksomhed i Støvring søger vi en medarbejder til slib og afgrat af større emner. I jobbet bliver du en del af en større virksomhed, hvor man omgås hinanden i en uformel tone - samtidig med at man arbejder sammen om at nå fælles mål. Der er mulighed for den nødvendige instruktion/oplæring. Dog har du erfaring fra Jern og metalindustrien, evt. været omkring slib.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

ScanPeople søger vikarer til dag- og aftenhold indenfor montage- og produktionsopgaver i Lillerød
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople har meget travlt med, at servicere vores kunde med vikarer. Vores kundes efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende. Vi søger derfor efter kvalificerede og engagerede vikarer til vores kunde, der ligger i Lillerød. Arbejdsopgaverne er: Betjene CNC maskiner Montering af emballage (trækasser) Lettere produktion opgaver Andre forefaldende opgaver Erfaring:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger produktionsmedarbejdere til længerevarende projektansættelse/vikariat på dag-og natholdet hos Meggitt i Kvistgaard
SCANPEOPLE ApS
Hvis du gerne vil bidrage til at levere høj kvalitet, i samarbejde med resten af Meggitt-holdet, så venter vi spændt på at tage godt imod dig. Meggitt er en virksomhed, der har eksisteret i mere end 50 år og er lokalt funderet i Helsingør området.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Produktionsmedarbejder med epoxycertifikat søges til kunde
SCANPEOPLE ApS
For vores kunde i Nordsjælland søger vi en Produktionsmedarbejder med epoxycertifikat til et længerevarende vikariat. Vores kunde har travlt, og vi søger derfor en ekstra produktionsmedarbejder Du vil skulle forestå processen med at lime og støbe produkterne, samt teste og pakke disse. Dine faglige kvalifikationer:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger procesoperatører til Meggitt i Kvistgaard
SCANPEOPLE ApS
  ScanPeople søger produktionsmedarbejdere til længerevarende projektansættelse/vikariat på dag-og natholdet hos Meggitt i Kvistgaard   Hvis du gerne vil bidrage til at levere høj kvalitet, i samarbejde med resten af Meggitt-holdet, så venter vi spændt på at tage godt imod dig. Meggitt er en virksomhed der har eksisteret i mere end 50 år og er lokalt funderet i Helsingør området.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger måleoperatører / kvalitetsmedarbejdere til spændende og innovativ virksomhed i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
Vi søger for vores kunde i Nordsjælland flere måleoperatører / kvalitetsmedarbejdere. Virksomheden er kinesisk-ejet, hvor den danske afdeling er frontløberen for moderselskabet i forbindelse med udviklingen af fremstillingsteknologier og produkter (R&D). Du vil blive en del af et yderst kompetent team på omkring 40 medarbejdere, som primært består af udviklingsingeniører og højt specialiserede produktionsmedarbejdere. ARBEJDSOPGAVER
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018