Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
Produktionsmedarbejder (ufaglært) Vores kunde i Hjørring kommune har travlt, derfor søger vi friske og arbejdsomme produktionsmedarbejdere. Der vil være vagter både på dag, aften og nat. Produktionserfaring, evt. med fødevare eller anden type fabriksarbejde, vil være en fordel, men ikke et krav. Ligeledes en fordel med truckcertifikat. Der kan visse steder være tale om tungere løft. Der er tale om længervarende vikariat.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

SMI A/S søger Kantbukker
SORØ MASKIN INDUSTRI A/S
SMI A/S er en smede- og maskinfabrik med speciale i forarbejdning af kundespecifikke opgaver i rustfri, jer og aluminium, til kunder i Danmark, Tyskland og Færøerne. Virksomheden beskæftiger idag 22 medarbejdere, og har en moderne og bred maskinpark. Se mere på www.smi.as   Vi forventer, at du : - er en yngre M/K med erfaring med tyndplade fra metalbranchen - har interesse i CNC styret maskiner - har god fysik
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Produktionsmontage (teknisk flair)
Medarbejderne ApS
Vores kunde i Brønderslev Kommune har travlt ... derfor søger vi dygtige og arbejdsomme medarbejdere med teknisk flair og snilde til montageopgaver i produktionsenheden. Har du lyst til at arbejde i en spændende og international virksomhed, som både udvikler og producerer produkter inden for test og analyse? Har du hoved- og hænder godt skruet på? - så er her jobbet for dig. Du vil indgå i et fantastisk team, som arbejder med montage af forskellige enheder, kabinetter, ledningsnet, samling, slutningsamling samt sluttest af færdige produkter. 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 28-04-2019

Holder du sabbatår - og ønsker du at arbejde i sommerferien?
JKS a/s, Holbæk
Vi søger dygtige, alsidige og robuste produktionsmedarbejdere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Vores kunder har fået ekstra travlt og søger derfor ekstra bemanding henover sommeren. Erfaring med produktion er ikke nødvendig, blot du er stabil og har interesse i at udføre et godt stykke arbejde. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019

Vi søger en dygtig VVS'er/Energi specialist til serviceopgaver i og omkring København.
Barslund VVS
Vi forventer, at du:  Har erfaring med serviceopgaver i etageejendomme Kan arbejde selvstændigt og levere et godt stykke arbejde Har kørekort til personbil Er imødekommende og har et godt humør med på arbejde Har du lyst til: En fast stilling under ordnede arbejdsforhold? En alsidig dagligdag, der kombinerer samarbejde med selvstændige serviceopgaver? Et dynamisk arbejdsmiljø med fantastiske kollegaer? Servicebil af nyere Toyota Pro Ace? ...
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 22-05-2019

Sæsonmedarbejdere søges i produktionen og på lageret
Summerbird A/S
Vores højsæson ligger fra august til påske og i denne periode skal vi bruge ca. 45 timelønnede sæsonmedarbejdere til fremstilling og håndtering af økologisk kvalitetschokolade. Opstart vil være i august/september måned, da vi ikke skal bruge alle på samme tidspunkt. Ligeledes kan der være rokering imellem de enkelte områder.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

ScanPeople søger en reparatør / vedligeholdelsestekniker til kraftigt vækstende produktion i Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollegaer? Er du fuld af initiativ og engagement, og bliver du motiveret af ånden i et firma i kraftig vækst, så er et job som reparatør / vedligeholdelsestekniker hos vores kunde i Ballerup en spændende mulighed for dig!
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

ScanPeople søger en ovn tekniker / vedligeholdelses operatør med mekanisk / EL teknisk forståelse til kraftigt vækstende produktion i Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Brænder du for og har du erfaring med fejlfinding og vedligehold? Er du fuld af initiativ og engagement og bliver du motiveret af ånden i et firma i kraftig vækst hvor du kan gøre en forskel? Hvis ja, så er et job som ovn tekniker / vedligeholdelses operatør hos vores kunde i Ballerup en spændende mulighed for dig!
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

ScanPeople søger industrioperatører til kraftigt vækstende produktion i Ballerup
SCANPEOPLE ApS
Føler du dig hjemme i et produktionsmiljø, hvor ambitionerne er høje og kvaliteten er altafgørende? Brænder du for at være en del af et produktionsteam med kompetente og loyale kollegaer? Er du fuld af initiativ og engagement, og bliver du motiveret af ånden i et firma i kraftig vækst, så er et job som industrioperatør hos vores kunde i Ballerup en spændende mulighed for dig!
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Produktionsmedarbejder - Forår!
Komplex ApS
STABILE OG FRISKE MEDARBEJDERE SØGES!! Kan du nikke genkendende til, at være:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019