Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Industritekniker / Maskinarbejder
SØBERG LYSTEK I/S
Er du en dygtig indistritekniker eller maskinarbejder, som søger en udfordrenende hverdag, er det måske dig vi mangler ... Søberg Lystek er en virksomhed som udvikler og producerer kvalitets belysning, se mere på www.soberg.dk Vi skal udvide vores stab af medarbejdere og mangler lige nu, en medarbejder til vores produktion / værksted. Vores virksomhed består pt. af 17 engagerede medarbejdere og vi kan tilbyde et job med et godt kollegialt arbejdsmiljø og gode udviklings muligheder. Dine kvalifikationer:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Friske produktionsmedarbejdere til levnedsmiddelvirksomhed
VKAREN ApS
VKAREN.DK søger for kunde i Assens, fleksible og engagerede produktionsmedarbejdere.   Søger du en ekstra indtjening og mere erhvervserfaring, er dette måske lige noget for dig!   Jobbet: Der er tale om manuelt produktionsarbejde, som f.eks. pakkearbejde, lagerarbejde eller samlebåndsarbejde. Tempoet er højt og energisk, og du sidder sjældent stille i løbet af din arbejdsdag.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Jacobsens Bakery Ltd søger reparatør / tekniker
JACOBSENS BAKERY LTD A/S
Er du tekniker gerne med erfaring fra fødevareindustrien – så bliv reparatør hos Jacobsens Bakery i Hedensted.      Stillingen   Til vort industribageri i Hedensted søger vi en tekniker, som er superengageret og har flair og interesse for teknik og produktionsmaskiner.  
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
For vores kunder i Frederikshavn Kommune søger vi friske og arbejdsomme produktionsmedarbejdere. Du skal være indstillet på fysisk arbejde, herunder ogsså tungere arbejdsopgaver. Produktionserfaring fra fødevarer vil være en fordel, men ikke et krav - ligeledes en fordel med truckcertifikat.  Om dig
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Fysisk stærke medarbejdere til fast aftenhold søges til større produktionsvirksomhed i Holstebro
JKS a/s, Holstebro
Trives du med fysisk hårdt arbejde på aftenholdet? Vores kunde i Holstebro søger 2 nye medarbejdere til fastansættelse. Om jobbet: Der er tale om arbejde i jern- og metalindustrien Arbejdet består af varierende opgaver, hvor der forekommer mange tunge løfte i løbet af en dag Arbejdstiden er aftenholdet 4 dages uge (over en 3 ugers periode) og 5 dages uge hver 4. uge. Oplæringen forgår på daghold 5 dages uge. Kompetencer:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Hjørring kommune, søger vi friske produktionsmedarbejdere, som er frisk på arbejde på forskellige tidspunkter på døgnet. Produktionserfaring fra enten fødevarer eller anden type fabriksarbejde vil være en fordel - ligeledes en fordel med truckcertifikat. Om dig
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Produktionsmedarbejder Natskift
GRAM COMMERCIAL A/S
Stillingen: Vi har travlt og er inde i en spændende udvikling, hvor forandringsparathed og initiativ er nøgleord Derfor søger vi en medarbejder til vores natskift. Lidt om jobbet : Du vil indgå på natskift som operatør i Kabinetskum. Her produceres kabinetter til køle-fryseskabe samt køleborde. Kabinetskum er en del af den øvrige skumgruppe i vores MAXI afdeling, som består af Dør, Presse, Kabinetskum.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Fabriksarbejder / Industriarbejder
SYDFYNSVIKAREN ApS
SYDFYNSVIKAREN ApS For lokal virksomhed i Svendborg-området søger vi: Indenfor industriområdet, søger virksomheden en frisk, ivrig  og parat medarbejder. Du skal kunne tage fat i den store produktionshal, hvor der håndterer huder fra kø'er, kalve og tyre. Du skal være robust og mødestabil - da der dagligt er mange tunge løft.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Pakkemedarbejder i Aarhus - Hurtig opstart
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde i Aarhus området, medarbejdere gerne med erfaring inden for pakke og produktionarbejde Der er tale om vikariater, men for den rigtige kandidat, kan vikariatet godt blive langvarigt, og evt. ende ud i fastansættelse.  Der er 3 stillinger, der ønskes besat hurtigst muligt. Arbejdsopgaver kan bl.a være: Pakning samt mix af færdigproducerede produkter - Pluk og pak - Pakning af varer fra produktionsbånd.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 21-10-2018

Rejsemontør til Gibotech
GIBOTECH A/S
Gibotech A/S er en af Fyns førende totalleverandører af højteknologiske robot- og automationsløsninger. Vi har travlt og søger en selvstændig og topmotiveret rejsemontør, der har erfaring med at arbejde på produktionsudstyr inden for robot- og automationsbranchen. Om stillingen:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018