Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Operatør til Energnist affaldsforbrændingsanlæg i Kolding
Energnist Kolding
Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsforbrændingsanlægget i Kolding? Vi tilbyder Vi tilbyder hermed en spændende stilling som operatør i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problemstillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger. Desuden tilbydes:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

PLC-programmør til fabrik i Aalborg opland.
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
PLC-programmør til fabrik i Aalborg opland. Har du erfaring med PLC-programmering? Ønsker du en selvstændig rolle i en spændende virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at specialisere dig inden for PLC? Så er det dig, vores kunde søger. Det er et krav, at du har erfaring med programmering i PLC. Om jobbet Som PLC-programmør kommer du til at arbejde med programmering og udvikling. Du vil være med til sikre en professionel løsning på udfordrende opgaver, på et produktionsanlæg.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Pakkeri og produktionsmedarbejdere søges til arbejde i hele Aalborg regionen
JKS a/s, Aalborg
JKS Aalborg søger engagerende medarbejdere, der kan tiltræde med kort varsel til opgaver i hele regionen.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

For kunde beliggende i Aarhus søger vi en kandidat, der trives med en varierende hverdag
JKS a/s, Århus
Faglige kompetencer: Du har erfaring med arbejdsopgaver, hvor kvaliteten har været i fokus. Du er i god fysisk form, da du står og går meget i løbet af dagen.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019

Ufaglært produktionsmedarbejder til Montageafdeling
380 INVENT ApS
Hos 380Invent i Nr. Åby søger vi en kollega til at indgå i vores team i montageafdelingen for CompacttiltTM produkter. Er du kvalitetsbevidst, har teknisk snilde og trives du også ved at arbejde med serieproduktion – så er det dig vi søger. Arbejdsopgaverne indebærer samling af produktet CompacttiltTM, samt opgaver som kvalitetskontrol, pakke bestillinger, klargøre til lager og holde kontrol med lagerbeholdninger. Der er tale om en fuldtidsstilling.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Erfarne ventilationsmontører søges
PRIMA-VENT A/S
Til omgående tiltrædelse søges til vor Montageafdeling et par dygtige og stabile rejsemontører.   Vi lægger vægt på at du: • har erfaring inden for industriventilation • har bopæl i Esbjerg eller omegn • er uddannet kleinsmed eller blikkenslager • har tegningsforståelse   Vi tilbyder: • et spændende og alsidigt job med mange udfordringer
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Selvstændig produktionsmedarbejder med overblik
JKS a/s, Silkeborg
Arbejdet består i at sortere og gøre emner klar til malerafdelingen - efter ordresedler hvor ikke to ordrer er ens. Du skal arbejde systematisk og trives med at arbejde selvstændigt. Det er vigtigt, at du er ordensmenneske, og at du kan bevare overblikket i travle situationer. Du skal være klar på at arbejdstiden vil være påvirket af sæsonudsving, i perioder 25-30 timer og i andre perioder 37 timer og mere. Måske er du der i livet, hvor denne fleksibilitet er perfekt, eller måske har du et lille deltidjob ved siden af ?
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Processpecialist til kortlægning af kritiske produktionsprocesser
JKS a/s, Vejle
Dine opgaver og udfordringer I denne nyoprettede stilling bliver du en del af afdelingen Production Engineering i Thyregod sammen med 12 skarpe kolleger. Her er det dig, der vurderer vores produktionsprocesser og skaber grundlaget for optimering og klarlægning af nye processer i produktionen.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Procesoperatør
VKAREN.DK Fredericia
Try & hire forløb i en spændende virksomhed nær Kolding Jobbet: VKAREN.DK søger for kunde nær Kolding, en procesoperatør. Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed. Der er tale om et try & hire forløb, hvor du starter som vikar i ca. 3 måneder med henblik på en fastansættelse i virksomheden. Som procesoperatør får du en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor din faglighed og erfaring kommer til at spille en stor rolle. Du skal være med til at sikre produktions- og kvalitetsløsninger på højt niveau.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 19-03-2019

Linjesmed til Medicopack A/S
TEMP TEAM A/S
For vores kunde MedicoPack A/S søger vi en linjesmed med henblik på fastansættelse.Som medarbejder hos MedicoPack A/S kan du se frem til at blive en del af en veletableret produktionsvirksomhed, der leverer plastemballage til medicinalindustrien.Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af mindre mekaniske reparationer, omstillinger, samt vedligehold og rengøring af produktionsmaskinerne. Alt sammen med henblik på at opretholde en høj standard for hygiejne og et optimalt produktionsflow.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019