Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
IT-projektleder til Brøndby Kommune
Brøndby Kommune
Brøndby Kommune står overfor mange spændende udfordringer med udvikling og implementering af fællesoffentlige og kommunale IT- og digitaliseringsprojekter. Hvis du brænder for at arbejde med projektledelse og gerne vil have fokus på at afdække behovet for it-understøttelse, levere og implementere tekniske løsninger, så har vi brug for dig.I Brøndby Kommune bliver du en del af IT og Digitalisering i Økonomi- og Ressourceforvaltningen. I IT og Digitalisering er vi pt.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

IT projektleder med forretningsforståelse
Køge Kommune
Jobbet
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Digitaliseringskonsulent til koordinering af systemejerskaber i Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune – barselsvikariat
Koncern Service og IT
Har du erfaring med systemforvaltning og systemunderstøttelse? Har du lyst til at bruge dine kompetencer på at højne den digitale modenhed i en forvaltning i rivende udvikling? Så kan du blive en del af vores complianceteam i Teknik- og Miljøforvaltningens centrale digitaliseringsenhed. Københavns Kommune har med visionen 'Fællesskab København' sat en klar retning for, hvordan byen skal udvikle sig de kommende år – som en levende by, en ansvarlig by og en by med kant.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Intern IT konsulent til Midttrafik
Recruit IT ApS
Midttrafik ønsker at styrke deres digitale omstilling med ansættelse af en ekstra IT-medarbejder, så de er tættere på deres daglige brugere og i stand til at reagere hurtigere. Som IT-medarbejder hos Midttrafik får du samtidig en central rolle i forhold til at drive og forbedre deres IT-miljø. Om jobbet
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Regional IT søger senior projektleder til Region Syddanmark
IT-Service
Motiverer det dig, at drive komplekse og strategiske IT-projekter, der sikrer, at Region Syddanmark har effektive IT-løsninger, der gør hverdagen lettere for medarbejderne på sygehusene? Så er det måske dig vi mangler til en stilling som senior projektleder.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019

Head of SEO
ONLINEPARTNERS ApS, Århus
Hos OnlinePartners søger vi en passioneret og erfaren SEO-specialist, der kan stå i spidsen for et team, som brænder for online marketing og for at skabe fremragende resultater for vores kunder. Du bliver den rollemodel, som proaktivt kan udfordre, motivere og inspirere til kontinuerligt at søge nye veje til de bedste løsninger, der sikrer vækst og bringer vores kunder i front.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Head of SEO
ONLINEPARTNERS ApS
Hos OnlinePartners søger vi en passioneret og erfaren SEO-specialist, der kan stå i spidsen for et team, som brænder for online marketing og for at skabe fremragende resultater for vores kunder. Du bliver den rollemodel, som proaktivt kan udfordre, motivere og inspirere til kontinuerligt at søge nye veje til de bedste løsninger, der sikrer vækst og bringer vores kunder i front.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Erfaren og handlekraftig applikations projektleder til Koncern IT, Ringsted
Region Sjælland
Er du klar til nye spændende udfordringer, brænder du for projektledelse og for at skabe løsninger, der gør en forskel? Hvis du samtidig har erfaringen, ambitionerne og drivet, så er du måske en af vores nye it-projektledere. Om stillingen Din primære arbejdsopgave bliver at udføre professionel og engageret projektledelse, men også at gennemføre analyser og udarbejde beslutningsgrundlag.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Product manager til patient- og hospitalslogistik
Region Midtjylland
Brænder du for komplekse it-systemer til koordinering af arbejdsgangene i sundhedssektoren? Kan du overskue kravene fra vidt forskellige interessentgrupper og it-brugere? Og brænder du for at hjælpe til med at få de nye "supersygehuse" til at fungere optimalt, med støtte fra avanceret it? Så er stillingen som product manager til patient- og hospitalslogistiksystemer i vores afdeling for kliniske specialeprodukter sikkert lige dig.Du får mange spændende opgaver
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 08-01-2019

Test Manager til spændende projekter hos Rigspolitiet
Koncern IT
Hvidovre, Rigspolitiet, Koncern IT
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019