Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lead .Net Developer
KMD A/S
Do you have technology at heart?Here is a rare opportunity to work with developing amazing software products using leading edge technology. Get ready to discover a new reality and strap in for the ride of your career.   Would you like to have fun working in an agile environment with new cloud based technologies? Want to work with some of the most dedicated and sharpest people in the business? Then you may be our new Lead .Net Developer.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

IT-projektleder til Digitalisering
IT og Digitalisering
Har du interesse for projektledelse, lave procesanalyse- og optimering indenfor det digitale område? Så er det måske dig vi leder efter?Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor fokus både er at lede projekter og forenkle og automatisere de nuværende processer og arbejdsgange på tværs af Holbæk Kommune.Dine opgaver
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Infrastrukturarkitekt – i en verden af nye teknologier
It-Udvik-ArkTur&Design-Århus
Region Midtjyllands it-afdeling søger en infrastrukturarkitekt til udviklingskontoret i Aarhus. Et udfordrende job, hvor du virkelig får mulighed for at være på forkant med den teknologiske udvikling af infrastruktur. Tænder du på micro services, container-teknologi, cloud, AI og Machine learning, så har vi opgaverne.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Teknisk toolspecialist til DevOps i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse
SKAT
Er du interesseret i at udforske nye teknologier og IT værktøjer? Vil du være med til at præge it-udviklingen i den kommende Udviklings- og Forenklingsstyrelse? Og har du lyst til at være en del af et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi sammen udforsker nye teknologier, metoder og frameworks - ligesom vi investerer tid i at deltage i relevante faglige netværk og møder for faglig inspiration? Så er det her måske jobbet for dig.  Vi står over for en spændende og ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler offentlig it på.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Product Owner – IT solutions, Aarhus
ARLA FOODS AMBA
Are you an experienced Product Owner/Project Manager working with SAP Basic infrastructure, having the SAP Basic overview of technology? Alternatively you are a SAP Basic infrastructure architect, who wants to work with building the bridge between Business Owners and the teams, and having an understanding what bring value to the business?
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

IT-konsulent til kundesupport
mySupply ApS
Vi har behov for en ny konsulent, der kan betjene vores helpdesk og varetage support af vores kunder i brugen af vores systemer, rådgivning om elektronisk faktura, NemHandel og PEPPOL samt i det hele taget være virksomhedens daglige ambassadør for en optimal kundebetjening. Opgaverne vil hovedsagelig bestå i support indenfor følgende områder:
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

IT-konsulent med fokus på løsningsfacilitering og governance
Civile stillinger
Interesserer du dig for it-processer og baggrunden for dem? Trives du i krydsfeltet mellem forretningsønsker, it-teknisk virkelighed og forvaltningsregler- og praksis? Så har vi måske den rette stilling for dig som projektkoordinator i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.Om os
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 25-03-2018

Teknisk IT-supporter til Albertslund kommune
ØS - IT, Udbud & Indkøb og Digitalisering
Har du lyst til at servicere mange brugere og kompleks it-infrastruktur i en kommune, der har mod til at gå helt nye veje? Jobbet som Teknisk IT-supporter Du vil indgå i teamet af 4 fagligt stærke it-supportere og 6 teknikere .Du vil have tjenestested på Albertslund Rådhus, men vil have opgaver på såvel Rådhuset som ude i kommunens decentrale enheder.Dit arbejde vil være mangesidet og opgaverne vil være styret af dine kompetencer. Sammen med dine kolleger skal du løse opgaver, der blandt andet kan omfatte nedenstående,
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Microsoft Dynamics 365 konsulent
Nielsen og Wadsbach
Stimuleres du af: Frihed under ansvar Teamwork Løbende uddannelse Virksomheden
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Senior Consultant - Agile Coach
DANFOSS A/S
)Location: Kolding or Nordborg (Denmark))Job Description
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018