Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du vores nye lærer og inklusionsvejleder?
Helsingør Kommune
Er du læreruddannet med en inklusionsvejlederuddannelse? Er du god til at danne relationer både til elever og kolleger? Og er du oveni god til at strukturere og koordinere så skal du bestemt læse videre.Nordvestskolen søger ny dansklærer og inklusionsvejleder der har erfaring med og viden om aktuelle psykiske udfordringer hos unge.Vores nye kollega skal være koordinator for vores Trivselshus, hvor alle skolens ekstra specialundervisningsresurser er samlet og koordineres fra.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019

Lærer søges til Nordskolen, Nykøbing
Odsherred Kommune
Den gamle smukke byskole midt i Nykøbing Sjælland søger en lærer. Skolen ligger centralt i Nykøbing by, men er samtidig tæt placeret ved skov og strand i det dejlige Odsherred. Afdelingen på Grundtvigsvej er en matrikel under Nordskolen, Nykøbing med elever på 5. til og med 9. årgang. Der er 280 elever og 30 lærere og pædagoger, som alle brænder for faglighed og dermed at give Odsherreds unge det bedste med fra den danske folkeskole.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Passioneret lærer Bække Skole
Bække Skole
Passioneret lærer til udskolingen    Vi søger en uddannet lærer, der brænder for idræt, fysik/kemi samt matematik i udskolingen.     Du er en dygtig og faglig stærk underviser, og du har lyst og energi til at gøre en forskel for unge mennesker i din hverdag. Du brænder for idrætten og har ideer til at udvikle skolen og faget i samarbejde med vores i forvejen dygtige idrætslærer.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

lærer til 10. klasse
Glostrup Kommune
Ambitiøs matematik og natufagslærer søges til Glostrup skoles 10 klasse. Brænder du for at arbejde med elever i 10 klasse, og vil du være med til at forme kommunens 10. klasses tilbud, så er dette job lige noget for dig. Da G10 er placeret på en helt almindelig folkeskole vil der også være få timer i den øvrige skole. Vi mangler en lærer, der kan undervise i fagene matematik, fysik/kemi og eventuelt musik.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Lærere til Sengeløse Skole
Høje-Taastrup Kommune
Er du/I den/dem, vi søger? Og er vi dem, du/I vil være en del af? Så er du/I måske En af vores kommende dygtige personaler, og så hører vi gerne fra dig!Vi har brug for lærere der har lyst til os.Vi lærer til livet på Sengeløse Skole, og vi fokuserer skarpt på at løfte det faglige niveau samt at skabe endnu bedre trivsel blandt skolens børn og unge.Du/I bliver først og fremmest en del af en tosporet lokal skole med knap 500 skønne børn.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Dansklærer med lyst til udeskole til Tove Ditlevsens Skole
Koncern Service og IT
Tove Ditlevsens Skole er en velfungerende og velsøgt skole med ca. 900 elever. Vi har en dygtig personalegruppe, en engageret forældregruppe og skønne børn fra forskellige miljøer. Tove Ditlevsens Skole og KKFO (Københavns Kommunes Fritidsordning) er placeret på flere matrikler på et levende og mangfoldigt Vesterbro. Indskoling og KKFO er placeret på Enghave Plads, mellemtrin og udskoling i Frederiksstadsgade og yderligere tre KKFO'er på matrikler i gåafstand fra skolen.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Pædagogisk afdelingsleder til Frederiksodde Skole
Fredericia Kommune
Er du en synlig leder, som kan sætte fælles retning og udvikling?Frederiksodde Skole søger en pædagogisk afdelingsleder til autismeafdelingen. Som pædagogisk afdelingsleder indgår du i et tæt samarbejde med syv lederkolleger.Fredericia Kommune gennemgik i 2013 en omfattende omstrukturering af hele skolevæsenet på det organisatoriske plan med en inddeling i fem distrikter, hvor skole, dagtilbud og fritid arbejder tæt sammen.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

3 lærere til Furesøskolen - genopslag.
Lyngholmskolen
  Vi søger lærere til Lyngholmskolen afd. Furesøskolen Vil du være med til at skabe udvikling og trivsel hos børn med socioemotionelle udfordringer? Så søger vi 3 lærere, med tiltrædelse snarest muligt, til vores heldagsskole Furesøskolen. Stillingerne er fuldtidsstillinger. Hvem er vi?Furesøskolen er en afdeling af Lyngholmskolen og er Furesø Kommunes heldagstilbud til børn og unge der af forskellige socioemotionelle årsager har brug for en særlig pædagogisk tilrettelagt hverdag i mindre fællesskaber.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Lærervikar med tiltrædelse hurtigst muligt til Karensmindeskolen
Rebild Kommune
Karensmindeskolen søger lærervikar med tiltrædelse hurtigst muligtStillingen er på 100% og tidsbegrænset frem til den 29. marts 2019.Karensmindeskolen ligger i det sydlige Støvring. Skolen er en tresporet skole med ca. 700 elever.På Karensmindeskolen er vi optaget af at skabe optimale læringsmiljøer, og vi har stor fokus på innovation og udvikling.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Lærer til familieklasse og det almene
Gribskov Kommune
Lærer til spændende opgave.Gilbjergskolen er en folkeskole med adresse i og omkring det smukke Gilleleje i Gribskov Kommune.I foråret 2018 har vi på Gilbjergskolen startet en familieklasse op som et lokalt inkluderende tilbud. Her er der mulighed for, at de elever, der er udfordret på at være elever i en almindelig folkeskole hverdag tilbydes et 12 ugers forløb sammen med forældre, hvor familien arbejder sammen om at skabe strukturer der hjælper deres barn.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019