Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bregninge-Bjergsted Friskole søger afdelingsleder til indskoling og naturfritidsordning
Bregninge Bjergsted Friskole
  Vi har vokseværk, og søger derfor fra 1. maj eller evt. 1. august 2019 en lærer til vores selvstyrende team på trin 1, som består af lærere og pædagoger, der varetager undervisningen i 0. – 3.kl. Vores nye kollega skal undervise i indskolingen, og skal tillige være afdelingsleder i vores naturfritidsordning, hvor børnene som udgangspunkt er udendørs hele tiden.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Uddannet lærer med fagene matematik og fysik i en tidsbegrænset stilling til Øster Farimagsgades Skole
Koncern Service og IT
Øster Farimagsgades Skole søger en uddannet lærer med fagene matematik og fysik i en tidsbegrænset stilling med ansættelse snarest og til udgangen af juni 2019. Der vil dog i det kommende skoleår være gode muligheder at søge en stilling med fastansættelse . Du kommer til at arbejde på en velfungerende skole med eget fritidshjem centralt beliggende på Østerbro.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Matematiklærer til Bellahøj Skole (barselsvikar)
Koncern Service og IT
Ambitiøs og engageret matematiklærer søges til barselsvikariat på Bellahøj Skole. Vi søger en dygtig udskolingslærer, som vil engagere sig i udviklingen af pædagogiske metoder, der har fokus på elevernes læreprocesser og de mange veje, der fører til læring. Du er klar til at fremstå som en stærk teammakker og vil blive en del af en engageret og rummelig skole, hvor idræt, læring og fællesskab er en naturlig del af skolens DNA. Stillingen indeholder matematik, geografi og idræt på 7. årgang, samt inklusionsopgaver på flere årgange.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Lærere
Stepping Friskole
Stepping Friskole søger to lærere til mellemtrinnet/udskolingen. Stepping Friskole er en Grundtvig/Koldsk skole med ca. 170 elever fra 0.-9. klasse. Skolen har tilknyttet børnehave og vuggestue. Begge er fuldtidsstillinger. Den ene stilling er fra august og skal dække fagene idræt, dansk, sprogfag og evt. et valgfag Den anden stilling er fra 1.6. 2019 eller snarest derefter, indeholdende idræt, naturfag ( fysik/bio/geo) og evt. matematik.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Lærer med stærk matematisk profil til orlovsstilling på Utterslev Skole
Koncern Service og IT
Vi søger en uddannet lærer med en stærk matematisk profil til udskolingen fra 1. april 2019. Utterslev Skole arbejder med at løfte kompetencedækningen, så eleverne i højest mulig grad undervises af linjefagslærere. Til denne stilling søger vi en lærer, der har linjefag i matematik, samt har kendskab til dansk som andetsprog, evt. suppleret med et af følgende fag: Naturfag, kristendom, samfundsfag, madkundskab, idræt eller håndværk og design.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Tilkaldevikar søges til § 85 området i Roskilde Kommune
Roskilde Kommune - Center for Socialspykiatri
Center for Socialpsykiatri yder §85 støtte til psykisk handicappede borgere, samt borgere med diverse psykiatriske diagnoser i vores bo- og opgangsfællesskaber, og i borgernes eget hjem. Vikarer bliver pt. brugt i forbindelse med opgaver omkring borgere med fysiske og psykiske handicaps.    Stillingens indhold:  Den primære opgave i hjemmevejledningen er, at yde støtte til borgere ud fra de visiterede ydelser, hvilket kan indeholde alt fra praktiske opgaver i hjemmet til ledsagelse til diverse møder, lægebesøg mv.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Fantastisk barselsvikar til dejlig friskole søges
Hvilsom Friskole og Fribørnehave
Da en af vores dygtige lærere er i lykkelige omstændigheder men desværre er blevet sygemeldt under graviditeten, søger vi en fantastisk barselsvikar, der kan træde til snarest muligt og frem til sommerferien 2020. Stillingen er på 95% i indeværende skoleår. På skemaet er der i indeværende skoleår:  
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Stevns Dagskole søger lærer
Stevns Kommune
Er du lærer med hjertet på rette sted og begge ben solidt plantet på jorden – så mangler vi dig på Stevns Dagskole.Har du lyst til at indgå i et fællesskab med 12 engagerede og dygtige kollegaer, der sætter børns læring, trivsel og udvikling i centrum? Er du engageret og omsorgsfuld og har fokus på gode relationer - så er du den kollega vi søger.Stevns Dagskole er Stevns Kommunes undervisnings- og behandlingstilbud for normaltbegavede elever, hvor der er indskrevet 35 elever fra 0. til 6. klasse fordelt på 4 grupper.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Engageret og dygtig matematiklærer til Havrehedskolen (Afd. Veflinge) – fast stilling
Skoledistrikt Havrehedskolen, Afdeling Veflinge
Om jobbetMed ansættelse pr. 1. april 2019 efterspørger vi en uddannet, fagligt stærk og engageret matematiklærer, der skal være en del af vores ansatte på afd. Veflinge. 
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 25-02-2019

Lærer til Kongeskærskolen
Bornholms Regionskommune
Vi søger en lærer i fast stilling 37 timer ugentlig pr. 1. april 2019 eller snarest derefter.Vi er en folkeskole på Nordlandet, beliggende i Allinge. Vi har 233 elever fordelt på 0.-9. klasse.Vi forestiller os, at du er en engageret, fleksibel, positiv og samarbejdsskabende lærer. Du sætter pris på arbejdet i team, og du vægter samarbejdet med skolens brugere. Du VIL eleverne og deres forældre.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019