Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer til Blågård Skole (barselsvikariat)
Koncern Service og IT
Vi søger en lærer til bl.a. at undervise på 2. årgang og i musik på mellemtrinnet. Blågård Skole er en skole på Indre Nørrebro i rivende udvikling med flere projekter. Skolen har fokus på høj faglighed og rummer flere skoletilbud under ét tag – en almen folkeskoleafdeling og en læseklasserække med kompetencecenter. Vi er en lokal profilskole under overskriften "kommunikation og medier". Profil og kompetencecenter betyder, at vi er en meget aktiv skole, hvor høj faglighed går hånd i hånd med socialt engagement, integration og inklusion.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Lærere til specialklasserne CTU på Aabybro Skole
Jammerbugt Kommune
Fuldtidsstilling 37/ugen til udskolingenBarselsvikariat 37/ugen til udskolingenAabybro Skole er en velfungerende skole med ca. 1100 elever fordelt på 0.-10. årgang samt specialklasserækker indenfor elever med AKT-vanskeligheder (CTU).CTU udgør en del af Jammerbugt Kommunes vidtgående specialundervisningstilbud særligt rettet imod børn med AKT-vanskeligheder. Afdelingen består af ca. 30 børn fra 0.-10. klasse inddelt i indskoling, mellemtrin samt udskoling.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Privatskolen i Sæby søger ny lærer
PRIVATSKOLEN I SÆBY
Privatskolen i Sæby søger en engageret og fagligt dygtig lærer med kompetencer fortrinsvis inden for dansk og matematik. Øvrige skolefag har også interesse. Stillingen er fast og på fuld tid og ledig til besættelse pr. 1. august 2018. Vi lægger vægt på, at du er positiv, humørfyldt og rar at omgås har vilje til samarbejde og udvikling har mod til at sætte grænser og stille krav i en atmosfære af gensidig respekt Vi forventer, at du
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Nu kan du blive lærer på Øster Snede Skole
Øster Snede Skole
Om jobbetVi søger en lærer, der kan bidrage til at opretholde og udvikle en positiv og lærende kultur, hvor vi løfter i fællesskab. Du har matematik som linjefag. Der vil for øvrige fag være flere kombinationsmuligheder. Det kunne fx være: Idræt, svømning, tysk, engelsk, musik, håndværk/design (sløjddel) og dansk. Timerne er fortrinsvis placeret på vores mellemtrin. Din profil
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Udviklingsorienteret skole søger en dygtig, ambitiøs og engageret sciencelærer pr. 1. august 2018
Holmegårdsskolen
Holmegårdsskolen - skole og SFO - er beliggende i et villakvarter i Hvidovre nord. Skolen har ca. 600 elever fordelt på 23 klasser fra 0. – 9. klasse samt en gruppeordning for børn med opmærksomhedsforstyrrelser, ADHD eller lignende problemstillinger. Skolens elevtal vil de kommende år vokse, således at skolen går fra at være to-sporet til at være tre-sporet. Vi tilbyder en udviklingsorienteret skole med trygge rammer, gode traditioner, et godt elevgrundlag og et konstruktivt forældresamarbejde.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Præstemoseskolen søger to dygtige lærere til Indskolingen
Præstemoseskolen
Præstemoseskolen er en skole i den nordlige del af Hvidovre med stor søgning fra distriktets børn. Skolen har ca. 520 elever fordelt på 2 almene spor og 1 specialklassespor. Vi arbejder afdelingsopdelt med 3 afdelinger og lærerne er tilknyttet et afdelingsteam. Præstemoseskolen vægter kvalitet i såvel børnenes faglige, personlige og sociale udvikling højt. De tre centrale værdier i al undervisning og samvær baserer sig derfor på værdierne Læring, Fællesskab og Selvværd og sætter trivslen højt på alle niveauer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 04-06-2018

Linjefagsuddannet matematiklærer til Den Classenske Legatskole
Koncern Service og IT
Den Classenske Legatskole søger snarest muligt en linjefagsuddannet matematiklærer med lyst til at undervise på mellemtrinnet og i udskolingen. Ud over matematik ser vi gerne linjefag i fx natur/teknologi, idræt, fysik, biologi, tysk, fransk eller andet. Den Classenske Legatskole er en ældre folkeskole med traditioner. Skolen ligger midt i København tæt ved Københavns Rådhus og byens mange kulturinstitutioner.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Lærere
Hvidovre Privatskole
Hvidovre Privatskole søger matematiklærere Da vores skole vokser, søger vi 1-2 nye kollegaer til at undervise vores elever og udvikle skolen. Vi har behov for lærere, der kan undervise i matematik i indskoling/mellemtrin. Kan du oven i købet også tage et musikhold, er det et stort plus.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Rygaards Skole Søger Lærer til Dansk
RYGAARDS SKOLE
Til en fuldtidsstilling med start 1/8-18. Vi søger en uddannet kollega, der kan undervise i dansk indskoling, pigeidræt og gerne også natur og teknik. kan indgå i et positivt samarbejde med forældre, børn og ansatte. med varme og åbenhed formidler fællesskab og omsorg over for børn og forældre. arbejder anerkendende og værdsætter mangfoldigheden på stedet.  
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

3 UNGDOMSSKOLE UNDERVISERE TIL MÅLRETTEDE UNGE-TILBUD I UNGIAARHUS SYD
Fritid og Ungdom Syd afd. Ungdomsskolen Syd
Om jobbetVi søger tre medarbejdere til Ungdomsskolen UngiAarhus SYD. Den primære opgave er igennem vores forskellige tilbud og indsatser at understøtte den enkelte unge i at mestre livet og blive ungdomsparat, herunder at blive klar til en ungdomsuddannelse.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018