Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer til barselsvikariat på specialskolen Kærholm, afdeling Kæret
Frederikssund Kommune
Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

Dygtig matematiklærer til Lergravsparkens Skole
Koncern Service og IT
Vi har brug for en dygtig matematiklærer, der også besidder evnen til klasseledelse. Hvis du har linjefag i matematik og kan klasseledelse eller har evnen til det, hører vi meget gerne fra dig. Har du erfaring fra undervisning i indskolingen/mellemtrin er det en fordel. Bemærk, at tiltrædelsen er den 1. august 2019. Som du ser, stiller vi krav til medarbejderne, men det opvejer vi med et godt arbejdsmiljø blandt gode, hjælpsomme kolleger og personalepleje.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Matematiklærer til Herstedlund Skole
Herstedlund Skole
Transfervinduet er åbent!Matematiklærer til Herstedlund SkoleRegion Hovedstaden AlbertslundHerstedlund Skole søger matematiklærer til 3. årgang pr. 1. august 2019 – og med lyst til at arbejde i indskolingen. Der er tale om en fast stilling.Sammen med skolens matematikvejledere har vi igangsat et arbejde med skolens matematik-handleplan. Det fortsætter vi det kommende skoleår. Derfor har vi brug for en ny kollega.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Dansklærer til Herstedlund skole
Herstedlund Skole
Transfervinduet er åbent!Dansklærer til Herstedlund SkoleRegion Hovedstaden AlbertslundHerstedlund Skole søger dansklærere m.m. til indskoling, mellemtrin og udskoling pr. 1. au-gust 2019. Der er tale om faste stillinger.Sammen med skolens læsevejledere vil vi næste skoleår igangsætte en omfattende indsats til gavn for vores dyslektiske elever. Derfor har vi brug for nye kollegaer.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Lærer søges Deltidslærer søges til mellemtrin og udskoling.
S/I Slagelse Privatskole
Slagelse Privatskole er en velfungerende skole med elever på 0.-9. årgang samt en børnehave. Vi har stort fokus på elevernes sociale trivsel og arbejder for et højt fagligt niveau for alle.Slagelse Privatskole søger lige nu en uddannet lærer på deltid til mellemtrin og udskoling. Vi søger lærere med kompetencer i et eller flere af følgende fag; Dansk, Idræt, Håndværk og Design. 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 08-06-2019

Lærer søges til Skårup Skole
Svendborg Kommune
Da en af vores medarbejdere har meddelt, at hun går på pension, søger vi en  lærer i fast stilling på fuld tid. Vi søger en musiklærer/dansklærer.Udover musik og dansk har vi behov for at få billedkunst dækket og gerne en uddannet læsevejleder.Der vil derudover være mulighed for at indgå i fagfordelingen med dine ønsker.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Lærer til Randersgades Skole – international profilskole
Koncern Service og IT
Randersgades Skole – international profilskole – søger en lærer til dansk, historie og kristendom til udskolingen. Tiltrædelse den. 1. august 2019, stillingen er på fuld tid. Om os Randersgades Skole er en tosporet skole med 29 lærere og ca. 430 elever. Randersgades Skole er en international profilskole, og i vores udviklingsplan har vi fokus på interkulturelle og intersproglige kompetencer. Skolen deltager blandt andet i flere partnerskaber omkring miljø og bæredygtighed med fx Chora Connection og miljøpunkt Østerbro.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Friskolelærer søges til dansk, billedkunst og engelsk – og gerne fransk
Vinde Helsinge Friskole
Fra 1. august søger vi en positiv og engageret lærer på fuld tid, der kan varetage dansk i indskolingen, klasselærerfunktionen, billedkunst, engelsk og evt. historie og fortælling.Hvis du ovenikøbet kan undervise i fransk, vil der være mulighed for et hold i vores efterskoleafdeling. Hvis du blot vil være timelærer i fransk, så send også gerne en ansøgning.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 09-05-2019

Uddannelsesleder til Sankt Annæ Gymnasium
Koncern Service og IT
Sankt Annæ Gymnasium søger en ny uddannelsesleder den 1. august 2019. Vi søger en ambitiøs og udadvendt uddannelsesleder, som vil være med til at udvikle gymnasiet. Du vil især få ansvaret for arbejdet med planlægning og logistik og skal kunne arbejde systematisk, struktureret, samarbejdsorienteret og vedholdende. Sankt Annæ Gymnasium er et unikt uddannelsestilbud i Københavns Kommune, der rummer både folkeskole, sangskole, gymnasium og europaskole.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Lærer til Erhvervsklasserne på UngSolrød
UngSolrød
Vi søger en engageret lærer med socialpædagogiske kompetencer til at undervise to klasser med hver 12 elever i matematik og engelsk på 8. og 9. klassetrin. Erhvervsklasserne er et alternativt skoletilbud, der skal give skoletrætte elever en mulighed for at blive fastholdt i et kombineret skole- og praktikforløb, der kan give dem lyst og mulighed for at gennemføre en ungdomsuddannelse. Kvalifikationer Du er en dygtig lærer, der er god til at motivere til nysgerrighed og læring og du er indstillet på, at jobbet kræver en del socialpædagogisk arbejde.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019