Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer til Dansk niveau G – D
VUC Vestegnen
Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge på Vestegnen får en ungdomsuddannelse, og at mange får en videregående uddannelse. Vi er synlige på Vestegnen, og har mange samarbejder med jobcentre, virksomheder og skoler. Jobbet I afdelingen for AVU søger vi en dansklærer til 3 hold på den kombinerede ungdomsuddannelse for foråret 2019. Der er tale om ca. 1/2 ansættelse, og lektionerne ligger på følgende dage:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Bregninge-Bjergsted Friskole søger afdelingsleder til indskoling og naturfritidsordning
Bregninge Bjergsted Friskole
  Vi har vokseværk, og søger derfor fra 1. maj eller evt. 1. august 2019 en lærer til vores selvstyrende team på trin 1, som består af lærere og pædagoger, der varetager undervisningen i 0. – 3.kl. Vores nye kollega skal undervise i indskolingen, og skal tillige være afdelingsleder i vores naturfritidsordning, hvor børnene som udgangspunkt er udendørs hele tiden.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Underviser til "Konstruktion og arkitektur"
Mercantec
Har du en baggrund som tømrer, struktør eller lignende, og går du med en drøm om at kunne videregive din viden og erfaring til fremtidens håndværkere, så er chancen her! Vi søger en kollega, der brænder for sit fag, og som vil være med til at danne og uddanne vores unge elever. På fagretningen Konstruktion og Arkitektur, skal du introducere eleverne til byggefagenes mange muligheder, og herigennem får du en stor rolle i forhold til at hjælpe eleverne med at træffe deres uddannelsesvalg.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-03-2019

Vejledere i Odense
Det Faglige Hus - A-kasse
Vi søger vejledere til vores afdeling i Odense Vi søger vejledere, der både er god til at lytte og forklare om tunge regler. Kan du samtidig forestille dig et job, hvor du skal kombinere medlemskontakt med administrativt arbejde og regelfortolkning, har vi det perfekte fuldtidsjob til dig.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 19-03-2019

Uddannet lærer med fagene matematik og fysik i en tidsbegrænset stilling til Øster Farimagsgades Skole
Koncern Service og IT
Øster Farimagsgades Skole søger en uddannet lærer med fagene matematik og fysik i en tidsbegrænset stilling med ansættelse snarest og til udgangen af juni 2019. Der vil dog i det kommende skoleår være gode muligheder at søge en stilling med fastansættelse . Du kommer til at arbejde på en velfungerende skole med eget fritidshjem centralt beliggende på Østerbro.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Matematiklærer til Bellahøj Skole (barselsvikar)
Koncern Service og IT
Ambitiøs og engageret matematiklærer søges til barselsvikariat på Bellahøj Skole. Vi søger en dygtig udskolingslærer, som vil engagere sig i udviklingen af pædagogiske metoder, der har fokus på elevernes læreprocesser og de mange veje, der fører til læring. Du er klar til at fremstå som en stærk teammakker og vil blive en del af en engageret og rummelig skole, hvor idræt, læring og fællesskab er en naturlig del af skolens DNA. Stillingen indeholder matematik, geografi og idræt på 7. årgang, samt inklusionsopgaver på flere årgange.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Lærere
Stepping Friskole
Stepping Friskole søger to lærere til mellemtrinnet/udskolingen. Stepping Friskole er en Grundtvig/Koldsk skole med ca. 170 elever fra 0.-9. klasse. Skolen har tilknyttet børnehave og vuggestue. Begge er fuldtidsstillinger. Den ene stilling er fra august og skal dække fagene idræt, dansk, sprogfag og evt. et valgfag Den anden stilling er fra 1.6. 2019 eller snarest derefter, indeholdende idræt, naturfag ( fysik/bio/geo) og evt. matematik.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

2 faglærere/kørelærere til transportuddannelserne
CELF - Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster
Vi søger 2 faglærere/kørelærere til transportuddannelserne pr. den 1. april 2019 eller tidligere. Om jobbet Du vil skulle undervise på den brede vifte af arbejdsmarkedsuddannelserne inden for person-, gods- og intern transport på grund- og efteruddannelseskurser. Dine kvalifikationer Vi forestiller os, at du enten: • Er faglært chauffør eller er tæt på niveau som faglært • Er kørelærer til personbil, måske med chaufførerfaring • Er kørerlærer til stor bil
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 03-03-2019

Sagsbehandler
3F Esbjerg
3F Faglig Fælles A-kasse Esbjerg søger sagsbehandler på fuld tid.   3FA Esbjerg er en faglig A-kasse. Vi lægger vægt på et godt samarbejde, og har fokus på at gøre en forskel for det enkelte medlem. Som sagsbehandler i 3FA Esbjerg kommer du til at arbejde sammen med engagerede, erfarne og kompetente kolleger i et spændende fagligt/politisk miljø. Du vil få en afvekslende hverdag i en lokal fagforening, som er en del af Danmarks bedste A-kasse. 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Lærer med stærk matematisk profil til orlovsstilling på Utterslev Skole
Koncern Service og IT
Vi søger en uddannet lærer med en stærk matematisk profil til udskolingen fra 1. april 2019. Utterslev Skole arbejder med at løfte kompetencedækningen, så eleverne i højest mulig grad undervises af linjefagslærere. Til denne stilling søger vi en lærer, der har linjefag i matematik, samt har kendskab til dansk som andetsprog, evt. suppleret med et af følgende fag: Naturfag, kristendom, samfundsfag, madkundskab, idræt eller håndværk og design.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019