Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Faglærer til erhvervsuddannelsernes grundforløb 1 – BYG
Tradium, Vester Alle 26
Tradium ønsker at styrke teamet på grundforløb1 på grund af øget tilgang til vores erhvervsuddannelser. Vi søger derfor en engageret og dygtig faglærer til grundforløbet på de tekniske erhvervsuddannelser på fagretningen BYG. Du er motiveret for at arbejde projektorienteret, praksisnært, tværfagligt og introducerende med sit fag, og klar til at være en rollemodel for de unge.
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Lærer-/pædagogfaglig medarbejder med fokus på IT og beskæftigelse
INDIVIDUALISTERNE ApS
Er du vores nye kollega, som vil være med til at skabe indhold i hverdagen for vores unge IT-folk, så se at få skrevet din ansøgning og send den til os :-)  Du bliver en del af en forholdsvis ung og meget alsidig virksomhed, der arbejder med IT og har specialiseret sig inden for beskæftigelse og undervisning af mennesker med særlige behov, primært Autisme Spektrum Tilstande og tilstødende problematikker.  
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Lærer til barselsvikariat på specialskolen Kærholm, afdeling Kæret
Frederikssund Kommune
Vil du have et spændende job, hvor din lyst og evne til at arbejde med børn og unge med særlige behov, kan komme i spil? Så har du muligheden nu.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

Virksomhedskonsulent til ressourceforløb over 30 år
Job & Udvikling
Job & Udvikling i Jobcenter Vejle søger 1 virksomhedskonsulent til team Ressourceforløb, der varetager ressourceforløb til borgere over 30 år i Vejle kommune. Stillingen er i genopslag.       Om jobbet  Vi søger en ny kollega til at hjælpe os med at løse den virksomhedsvendte indsats på ressourceforløbsområdet. Der er tale om en fast stilling på 37 timer, med tiltrædelse 1.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-05-2019

Imødekommende medarbejder til Jobhusets velkomstområde
Slagelse Kommune
Vil du være den første medarbejder borgerne møder, når de træder ind i jobcenterets Jobhus?I Jobhuset kommer de borgere, der er tættest på arbejdsmarkedet, dvs. dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere samt borgere med ret til et fleksjob. Borgerne kommer for at deltage i møder med deres konsulent eller gøre brug af de tilbud, Jobhuset har. Det gælder f.eks.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

Dygtig matematiklærer til Lergravsparkens Skole
Koncern Service og IT
Vi har brug for en dygtig matematiklærer, der også besidder evnen til klasseledelse. Hvis du har linjefag i matematik og kan klasseledelse eller har evnen til det, hører vi meget gerne fra dig. Har du erfaring fra undervisning i indskolingen/mellemtrin er det en fordel. Bemærk, at tiltrædelsen er den 1. august 2019. Som du ser, stiller vi krav til medarbejderne, men det opvejer vi med et godt arbejdsmiljø blandt gode, hjælpsomme kolleger og personalepleje.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Matematiklærer til Herstedlund Skole
Herstedlund Skole
Transfervinduet er åbent!Matematiklærer til Herstedlund SkoleRegion Hovedstaden AlbertslundHerstedlund Skole søger matematiklærer til 3. årgang pr. 1. august 2019 – og med lyst til at arbejde i indskolingen. Der er tale om en fast stilling.Sammen med skolens matematikvejledere har vi igangsat et arbejde med skolens matematik-handleplan. Det fortsætter vi det kommende skoleår. Derfor har vi brug for en ny kollega.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Dansklærer til Herstedlund skole
Herstedlund Skole
Transfervinduet er åbent!Dansklærer til Herstedlund SkoleRegion Hovedstaden AlbertslundHerstedlund Skole søger dansklærere m.m. til indskoling, mellemtrin og udskoling pr. 1. au-gust 2019. Der er tale om faste stillinger.Sammen med skolens læsevejledere vil vi næste skoleår igangsætte en omfattende indsats til gavn for vores dyslektiske elever. Derfor har vi brug for nye kollegaer.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Lærer søges Deltidslærer søges til mellemtrin og udskoling.
S/I Slagelse Privatskole
Slagelse Privatskole er en velfungerende skole med elever på 0.-9. årgang samt en børnehave. Vi har stort fokus på elevernes sociale trivsel og arbejder for et højt fagligt niveau for alle.Slagelse Privatskole søger lige nu en uddannet lærer på deltid til mellemtrin og udskoling. Vi søger lærere med kompetencer i et eller flere af følgende fag; Dansk, Idræt, Håndværk og Design. 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 08-06-2019

AMU SYD søger en fagligt dygtig og engageret faglærer til transportområdet
AMU SYD Hovedafdeling
Har du lyst til at være en del af en uddannelsesinstitution i voldsom vækst og udvikling? På grund af en positiv udvikling i aktiviteten inden for transportfaget, søger vi en ny kollega til vores team af kompetente, erfarne og engagerede undervisere, specialiserede inden for transport. Vi tilbyder dig et spændende job, hvor du får rige muligheder for både personlig og faglig udvikling.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019