Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg søger underviser til vores afdelingerne i Skive og Viborg
Social- og Sundhedsskolen STV, Skive afd.
Social- og Sundhedsskolen har et øget aktivitetsniveau. Derfor søger vi en ny kollega til undervisning i engelsk og dansk.  Underviser til engelsk og dansk på afdelingerne i Skive og Viborg Vi søger en underviser med linjefag i engelsk og evt. dansk, som matcher følgende:
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg søger underviser
Social- og sundhedsskolen STV, Thisted afd.
Social- og Sundhedsskolen har et øget aktivitetsniveau. Derfor søger vi en underviser til det sundheds- og sygeplejefaglige område primært til skolens grunduddannelser på vores afdeling i Thisted.  Underviser i sundheds- og sygeplejefag på skolens afdeling i Thisted Vi søger en underviser, som matcher følgende
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

To logopæder til CSU-Slagelse
Slagelse Kommune
Kommunikationsafdelingen på CSU-Slagelse søger to barselsvikarer.Stillingerne er placeret i kommunikationsafdelingen med hhv. 35 og 37 timer ugentlig.Afdelingen tilbyder kompenserende specialundervisning og rådgivning – i Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Sorø kommuner, som led i en specialiseret, tværfaglig og helhedsorienteret rehabiliteringsindsats. Derudover leverer vi logopædisk undervisning på Slagelse Sygehusi regionalt regi.Målgruppen er voksne med sproglige samt andre kognitive vanskeligheder efter erhvervet hjerneskade.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 10-11-2018

Virksomhedskonsulent til Job & Udvikling i Jobcenter Vejle
Job & Udvikling
Job & udvikling i Jobcenter Vejle søger 1 virksomhedskonsulent til team Ressourceforløb, der varetager ressourceforløb til borgere over 30 år i Vejle kommune     Om jobbet    Vi søger en ny kollega til at hjælpe os med at løse den virksomhedsvendte indsats på ressourceforløbsområdet. Der er tale om en fast stilling på 37 timer, med tiltrædelse pr. 1. januar 2019 eller snarest derefter.     Målgruppen er borgere over 30 år tilkendt et ressourceforløb af 1- 5 års varighed.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-11-2018

Faglig medarbejder søges til Malernes Fagforening Fyn-Jyllandsyd
Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd
Malernes fagforening Fyn-Jyllandsyd søger en udadvendt faglig medarbejder, med ansættelse snarest muligt. Du skal fortrinsvis skal have din daglige gang på vores kontor i Odense. Arbejdsopgaver: Arbejdsmiljø Arbejdsskadesager Arbejde med faglige spørgsmål og overenskomster Lærlinge/uddannelse Medlemskontakt og organisering   Vi forventer, at du: Har kørekort og egen bil til rådighed
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Lærer
Sundskolen
Lærer til SUNDskolens Centerklasserække.Centerklasserækken er en specialafdeling i Guldborgsund kommune for handicappede børn med behov for vidtgående specialundervisning.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Erfarne og resultatorienterede jobkonsulenter til Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration
Koncern Service og IT
Kan du få jobparate ledige ud på arbejdsmarkedet? Og har du en opdateret viden om og erfaring med myndighedsopgaven? Så er et job som jobkonsulent på Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration måske noget for dig. Vi skaber resultater for vores borgere ved at bringe dem tættere på arbejdsmarkedet og om muligt, ud i job. Gennem dit stærke, personlige drive kan du gøre en forskel og formidle ledige borgere til nogle af de mange jobåbninger, der aktuelt er på det storkøbenhavnske arbejdsmarked.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Teamleder for "Vejledning på tværs"
Middelfart Kommune
Teamleder for ”Vejledning på tværs” Er du ambitiøs på de unges vegne og vil du gøre en forskel i deres karriere- og uddannelsesvalg?Har du mod på at arbejde med motivation og forandringsprocesser og være bindeled for mange aktører på ungeområdet i Middelfart kommune?Tør du sætte dig i spidsen for en vejledning i forandring?Har du lyst og mod til at blive en vigtig medspiller i et stærkt fagligt og tværfagligt fællesskab, hvor både ambitions- og aktivitetsniveauet er højt?
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Center for Skole og Uddannelse søger udviklingskonsulent med praksiserfaringen inden for specialundervisning
Center for Beskæftigelse
Er du vores nye brobygger mellem almenskolen og specialundervisningstilbuddene? Kan du være med til at udvikle, understøtte og kvalificere vores specialundervisningstilbud og sikre videndeling på tværs af almen og specialområdet? Så er det dig vi søger! Hvem er vi? Center for Skole og Uddannelse består af Udvikling og Administration (rådhuset), ni folkeskoler inkl. SFO’er, hvor syv af skolerne i dag har et specialundervisningstilbud tilknyttet. Derud over har vi en specialskole, en Ungdomsskole, en musikskole samt fem klubber.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 06-11-2018

Grundskolelærer til 2. klasse på Kalvebod Fælled Skole
Koncern Service og IT
Her er jobbet for den ambitiøse og nysgerrige lærer, der har mod på nye og anderledes udfordringer, og som resten af de ansatte brænder for at være med til at bygge en helt ny skole op. Du skal kunne dække undervisningen i matematik, natur og teknologi, engelsk og idræt. Da vi vægter fålærerprincippet, kan der også være andre fag, som skal dækkes. Om Kalvebod Fælled Skole Kalvebod Fælled Skole er en helt ny skole under opbygning. Skolebygningen stod klar i maj 2018 og ligger tæt på skønne naturområder ved Kalvebod Fælled.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018