Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer
ZBC
Underviser søges til undervisning i fagene dansk og engelsk på Social –og sundhedsuddannelserne ved ZBC EUD-velfærd, afdelingen i Køge pr. 1 august 2018.  Brænder du forAt undervise i et erhvervsrettet miljø?At arbejde med en mangfoldighed af elever? At omsætte din faglighed til læring for elever?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Faglærer til Frisørskolen i Næstved
EUC Sjælland
Er du fleksibel og opfindsom og ser du muligheder frem for begrænsninger? Har du undervisningserfaring og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker? Så er du måske den underviser, vi søger til vores frisørskole på EUC Sjælland. Du vil blive en del af frisør teamet, hvor engagerede og kompetente kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde.  
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Faglærer til VVS- og energiuddannelsen på TECHCOLLEGE
TECHCOLLEGE
Har du erfaring med VVS og behersker håndværket på et højt fagligt og teoretisk niveau? Har du lyst til at dele din viden med andre og sammen med vores undervisningsteam løfte de mange spændende og udfordrende opgaver på det VVS-energitekniske område?Jobprofil
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Kan du uddanne fremtidens bedste data-teknikere?
TECHCOLLEGE
… Så er det dig, vi leder efter!TECHCOLLEGE søger en dygtig IT-faglærer, der er god til at lære fra sig og vil arbejde i et ungt miljø.  
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Faglærer til AUTO (Genopslag)
CAMPUS BORNHOLM
Faglærer til AUTO-området (Genopslag) Campus Bornholm Vi søger En af vores dygtige faglærere i Auto-teamet har fået andet arbejde. Vi søger derfor en engageret og velkvalificeret mekaniker til det team af i alt 4 faglærere, der planlægger og gennemfører undervisning inden for auto-området på håndværkerafdelingen på Campus Bornholm. Auto-teamet underviser hovedsageligt mekaniker-elever på grund- og hovedforløb, men laver også aktiviteter for folkeskole- og skolepraktikelever-elever.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018

Lærer til det grønne område søges til Kold College
Kold College
Lærer til det grønne område søges til Kold College Vi tilbyder Kold College står overfor en spændende udvikling, hvor vækst af skolens antal årselever har højeste prioritet. Vi søger i den forbindelse en lærer, som skal undervise i dansk og samfundsfag, men også har erfaring med undervisning på det grønne område, og som i øvrigt kan og vil være med til at udvikle uddannelsesforløbene på gartneruddannelsen i samarbejde med afdelingens øvrige teams. Fakta om jobbet
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Stærke konsulentprofiler med speciale i strategisk online marketing og sociale medier
University College Nordjylland - Teknologi og Business - Sofiendalsvej
Vi har brug for to nye konsulenter/undervisere, der kan bidrage til at udvikle forretningsområdet inden for professionel brug af sociale medier og strategisk online marketing, herunder at undervise på kurser og udviklingsforløb samt deltage aktivt i salgs- og netværksaktiviteter.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Faglærer til tømreruddannelsen
Herningsholm Erhvervsskole
Herningsholm Erhvervsskole søgeren faglærer til tømreruddannelsen, som brænder for at lære fra sig og uddanne fremtidens dygtigste tømrer. Vi mangler en faglærer til at undervise vores tømrerelever på vores ordinære forløb og på vores EUX-forløb. Derudover kan jobbet også indebære, at du indimellem skal være instruktør for skolepraktikanter.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 12-06-2018

Underviser til Billedskole
MIDDELFART BILLEDSKOLE
Middelfart Billedskole søger engageret underviser til hold der begynder efter sommerferien. Er du vores nye underviser på holdet for børn i alderen 10-12 år, Onsdag kl 16-18. Holdstørrelse er max 14 elever blandet drenge og piger. Fordelen på en billedskole er at alle kommer der frivilligt og går op i det! Der er et efterårsforløb på 12 gange a 2 timer med start 5. september, med ferie i uge 42 og et forårs forløb med 12 x 2 timer, med ferie i uge 7, der afsluttes med en Forårsudstilling.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 01-07-2018

Praktikmester til Praktikcentret for Detail i Nykøbing F.
CELF - Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster
Vi søgerPraktikmester/oplæringsansvarlig til Praktikcentret for Detail i Nykøbing F. pr. den 1. august 2018.Om jobbetSom praktikmester er du ansvarlig for, at skolepraktikeleverne opnår de faglige kompetencer og praktikmål, som deres uddannelse kræver. Derudover har du som praktikmester ansvaret for at planlægge og administrere elevernes dagligdag i Praktikcentret på Merkurs Plads 1, i tæt dialog med uddannelseschefen for området. Hovedopgaverne vil bl.a.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018