Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Faglærer - procesoperatør
ZBC
Faglærer/SKP-instruktør til procesoperatøruddannelsen på ZBC i Roskilde  Til vores skolepraktik samt undervisning på grund- og hovedforløb søger vi pr. 1. maj 2018 en ny kollega i procesoperatør-teamet.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018

Underviser til Skolen for transport og logistik, gaffeltruck
AARHUS TECH
Vi søger en faglærer, der har lyst til at undervise og indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor kursistens uddannelse og udvikling er i fokus.    Personprofil  Du skal være uddannet truckunderviser og gerne kunne undervise på engelsk. Du skal  brænde for at motivere og formidle, og kunne arbejde selvstændigt såvel som i teams.  Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper.   Jobprofil 
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Radiografuddannelsen på UCN søger adjunkt eller lektor
Professionshøjskolen University College Nordjylland
Har du lyst til at være en del af det team, der på UCN uddanner radiografer i tæt samarbejde med de kliniske uddannelsessteder i region midt og -nord?   På Radiografuddannelsen har læring, forskning, samarbejde med praksis og godt kollegaskab stor opmærksomhed i vores hverdag.   Kvalitetsudviklingen er en kontinuerlig proces på Radiografuddannelsen, med et afsæt i et engagerende og levende studiemiljø, der skaber dimittender med værdi for omverdenen.     Her er det sjovt og inspirerende at være studerende og arbejde.  
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Underviser til afdeling for medarbejderudvikling
EUC Syd
Underviser til afdeling for medarbejderudviklingPå grund af fortsat positiv udvikling i afdelingen for medarbejderudvikling søger vi en underviser.Afdelingens kunder er private og offentlige virksomheder, som vi tilbyder organisations- og kompetenceudvikling med hovedvægt på LEAN samt inden for kvalitet, kommunikation, samarbejde og forretningsforståelse.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

Vil du uddanne fremtidens sundhedsfaglige frontmedarbejdere. Så bliv underviser på SOSU Fyn
Social- og Sundhedsskolen Fyn
Vil du uddanne fremtidens sundhedsfaglige frontmedarbejdere. Så bliv underviser på SOSU Fyn Har du bred faglig viden som sygeplejerske og erfaring fra arbejdet med mennesker indenfor ældreområdet, demens og rehabilitering? Har du kompetencer i forhold til undervisning? Ligger rollen som facilitator af læreprocesser, som vejleder og som formidler dig ikke fjern? Kan du se dig selv som underviser i forhold til både voksne og helt unge? Så er du måske vores nye underviser på Social- og Sundhedsskolen Fyn.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Skolepraktikinstruktør Teknisk Designer
Erhvervsuddannelser
Vi søger en instruktør til Teknisk Designeruddannelsen - skolepraktik. Vore skolepraktikinstruktør på Teknisk Designer har valgt at gå på pension. Vi søger derfor hans afløser til at varetage elevernes uddannelse og de opgaver, der knytter sig til det. Skolepraktik er et tilbud til elever, der ikke har fået en praktikplads i en virksomhed.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

faglærer - serviceassistent
ZBC
ZBC søger faglærer inden for service og rengøring    ZBC i Roskilde søger pr. den 1. maj 2018 en dygtig og rummelig faglærer til team Service.    I team Service uddanner vi hospitals– og virksomhedsserviceassistenter, og vi afholder AMU- kurser inden for rengøring og hygiejne.   Læs mere om os og uddannelsen HER    Hvem er du? 
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018

Vil du uddanne fremtidens bygningskonstruktører?
Professionshøjskolen University College Nordjylland
På bygningskonstruktøruddannelsen ved UCN er vi ca. 420 studerende og 26 engagerede medarbejdere. I tæt samspil med erhvervslivet og andre forsknings- og udviklingsinstitutioner arbejder vi sammen om at uddanne fremtidens bygningskonstruktører. Undervisningen foregår projektorienteret og er opbygget omkring et gruppeprojekt på hvert semester.
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Ledelses- og organisationskonsulent - til UCN act2learn - LEDELSE & ORGANISATION
Professionshøjskolen University College Nordjylland
Ønsker du at gøre en positiv forskel, og motiveres du af at udvikle mennesker og organisationer? Bevæger du dig smidigt mellem positionerne som underviser og proceskonsulent? Har du et godt blik for organisatoriske processer? Vi søger en kollega med stor konsulenterfaring, som besidder et stort personligt drive og som har lyst til at arbejde med mennesker og processer. Du bliver en del af vores konsulentteam, som bredt beskæftiger sig med medarbejder-, ledelses- og organisationsudvikling.
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Underviser til Karriere Start og Uddannelsessporet
EUC Nordvestsjælland - hovedafdeling
  Vi søger en lærer med undervisningserfaring inden for dansk og matematik til en fuldtids projektansættelse.     Karriere Start og Uddannelsessporet er to forløb for unge ledige mellem henholdsvis 18-30 år og 18-25 år, som endnu ikke har gennemført en uddannelse, og derfor skal klargøres til at træffe det rette uddannelses-og/eller jobvalg.     Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018