Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Underviser til personvognsmekanikeruddannelsen
Esnord - Peder Oxes Alle
Vi savner en engageret kollega på personvognsmekanikeruddannelsen Evner du at motivere og inspirere fremtidens personvognsmekanikere? Er du en frisk og dygtig mekaniker, som også kan undervise? Så læs videre… Erhvervsskolen Nordsjælland søger en engageret og velkvalificeret faglærer til personvognsmekanikeruddannelsen. Vi søger en faglærer med minimum 5 års relevant erhvervserfaring, som har lysten til at lære fra sig og arbejde med unge mennesker.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

Struktørfaglærer søges
Audebo - EUC Nordvestsjælland
  Har du en faglig baggrund som struktør, anlægsgartner (grå), bygningskonstruktør eller lignende? Brænder du for at give dit fag videre, og har du lyst til at undervise både voksne og unge? Så er du måske den, vi søger.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Struktørfaglærer søges (barselsvikariat)
Audebo - EUC Nordvestsjælland
  Har du en faglig baggrund som struktør, anlægsgartner (grå), bygningskonstruktør eller lignende? Brænder du for at give dit fag videre, og har du lyst til at undervise både voksne og unge? Så er du måske den, vi søger.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 04-02-2019

Faglærer til Mureruddannelsen
EUC Sjælland
Er du fleksibel og opfindsom - ser du muligheder frem for begrænsninger? Er du uddannet murer og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker? - Så er du måske den underviser, vi søger til vores mureruddannelse på EUC Sjælland.Du vil blive en del af murerteamet, hvor engagerede og kompetente kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde. Personprofil:
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

Faglærer til Struktøruddannelsen
EUC Sjælland
Er du fleksibel og opfindsom - ser du muligheder frem for begrænsninger? Er du uddannet struktør og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker? - Så er du måske den underviser, vi søger til vores struktøruddannelse på EUC Sjælland.Du vil blive en del af struktørteamet, hvor engagerede og kompetente kollegaer vil byde dig velkommen. Tonen er uformel, og der lægges vægt på at dele viden, tage ansvar og at have et godt samarbejde. Personprofil:
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

Faglærer til tømreruddannelsen
EUC Sjælland
Er du fleksibel og opfindsom - ser du muligheder frem for begrænsninger? Kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker?  - Så er du måske den underviser, vi søger til vores tømreruddannelse på EUC Sjælland.Du vil blive en del af Bygge og anlæg på EUC Sjælland, hvor engagerede og kompetente kollegaer vil byde dig velkommen i deres team. Tonen er uformel, med fokus på at dele viden og et stærkt team samarbejde. Personprofil:Du skal:
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 08-02-2019

Faglærer søges til Danhostel Rønde
PGU Rosenholm
PGU Rosenholm søger en faglærer på fuld tid til service- og turismelinjen på Vandrehjemmet i Rønde. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 08-02-2019

AMU-Fyn søger bygge-/anlægsfaglærer
AMU-Fyn Odense C
AMU-Fyn søger erfaren bygge- og anlægsfaglærer til undervisning primært inden for anlægsstruktørområdet og kloakmesteruddannelsen. Vi tilbyder en spændende og afvekslende stilling, hvor du vil få stor indflydelse på dit eget arbejdsområde med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en virksomhed i vækst. Du vil i samarbejde med bygge- og anlægsgruppen blive oplært og supporteret.
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 08-02-2019

Faglærer IT
ZBC
Har du gode IT-kompetencer, og kunne du tænke dig at formidle din viden til nysgerrige IT-supporter- og datateknikerelever? Så tilbyder vi dig følgende: Certificeringer og faglige opkvalificeringer i FX Cisco (CCNA/CCNP), Microsoft og Linux.Et tilpasset onboarding-forløb, der inkluderer en diplomuddannelse i erhvervspædagogik.En hyggelig og social arbejdsplads med et fagligt miljø fyldt med IT-eksperter inden for mange forskellige fagområder.Vær med til at skabe nye generationer af IT-eksperter
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 25-01-2019

Faglærer til autolakereruddannelsen
College360
Faglærer til karrosseriuddannelsen​College 360 søger en faglærer til karrosseriafdelingen. Vi søger en faglærer med lyst og evner til at undervise og opfordrer alle med de rette faglige kvalifikationer til at søge stillingen.​Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af undervisning på karrosseriuddannelsen og på vores kursusaktiviteter. 
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019