Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Underviser til Svejsecenteret
EUC Sjælland
Er du fleksibel og faglig dygtig - kunne du tænke dig at arbejde med undervisning af kursister og EUD elever, der skal erhverve sig svejsecertifikater - Så er du måske den underviser, vi søger.Du vil blive en del af smedeafdelingen/svejsecenteret på EUC Sjælland. Jobbet vil primært være på svejsecenteret på Malervænget i Næstved, men som ansat på EUC Sjælland indebærer det, at du kan komme til at undervise på vores øvrige adresser i både Næstved og Køge.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg søger underviser til vores afdelingerne i Skive og Viborg
Social- og Sundhedsskolen STV, Skive afd.
Social- og Sundhedsskolen har et øget aktivitetsniveau. Derfor søger vi en ny kollega til undervisning i engelsk og dansk.  Underviser til engelsk og dansk på afdelingerne i Skive og Viborg Vi søger en underviser med linjefag i engelsk og evt. dansk, som matcher følgende:
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Social- og Sundhedsskolen Skive Thisted Viborg søger underviser
Social- og sundhedsskolen STV, Thisted afd.
Social- og Sundhedsskolen har et øget aktivitetsniveau. Derfor søger vi en underviser til det sundheds- og sygeplejefaglige område primært til skolens grunduddannelser på vores afdeling i Thisted.  Underviser i sundheds- og sygeplejefag på skolens afdeling i Thisted Vi søger en underviser, som matcher følgende
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Læringscentret søger flere almen lærere pr. den 1. januar 2019
CELF - Center for Erhvervsrettede uddannelser Lolland Falster
Vi søger Læringscentret søger pr. den 1. januar 2019, 7 dygtige almen lærere, der ønsker at undervise på de tekniske erhvervsuddannelser hvor faglighed, udvikling og den digitale verden er prioriteret højt. Dine kvalifikationer Vi forventer, at du:
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Inspirerende automatiktekniker med mod på at blive underviser
Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle
Inspirerende automatiktekniker med mod på at blive underviser Kunne du efter flere år som f.eks. automatiktekniker, maskinmester, automationsteknolog, stærkstrømstekniker eller industrielektriker tænke dig at bruge dine erfaringer og din faglighed til at prøve noget helt andet? El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle søger en inspirerende og fagligt erfaren automatiktekniker til job som underviser på automatikteknikeruddannelsens grund- og hovedforløb.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018

Underviser med sundheds- og sygeplejefaglig baggrund til afdelingerne i Skive og Viborg
Social- og Sundhedsskolen STV, Skive afd.
Social- og Sundhedsskolen har et øget aktivitetsniveau. Derfor søger vi en underviser til det sundheds- og sygeplejefaglige område primært til skolens grunduddannelser på vores afdelinger i Skive og Viborg.   Underviser i sundheds- og sygeplejefag Vi søger en underviser, som matcher følgende
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Timelærer med dansk og engelsk som linjefag
Randers Social- og Sundhedsskole
Timelærer med dansk og engelsk som linjefag i perioden 1. november 2018 til 10. januar 2019Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og engelsk primært på vores grundforløb 1, derudover kan der undervisning i erhvervsfag, brobygningsaktiviteter e.a.Du skal være forberedt på at undervise både i Randers og i GrenåDu er uddannet lærer el. lignende og har undervisningserfaring, gerne med målgruppen.Stillingen er normeret til et gennemsnit på ca. 12 timer om ugen i perioden.Vi ønsker at
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Faglærer til bygningsmaleruddannelsen
College360
Faglærer til bygningsmaleruddannelsenCollege360 søger en dygtig faglærer til vores bygningsmalerafdeling.Som underviser hos os bliver du en del af et mindre team, der underviser elever på både grundforløb, hovedforløb og skolepraktik inden for bygningsmaleruddannelsen.  Vi søger en erfaren og engageret medarbejder, som kan løfte opgaverne sammen med vores nuværende tre medarbejdere på uddannelsen.  Din profil og kvalifikationer 
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Underviser
Daghøjskolen Randers
Daghøjskolen søger ildsjæle! Til en beskæftigelsesrettet indsats for unge under 30 år med problemer ud over ledighed søger vi ildsjæle, som kan: Undervise i almene fag Gennemføre og udvikle mestringsforløb for psykisk sårbare Yde en opsøgende indsats i borgers eget hjem Vi forventer, at du:
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Underviser til økonomi til Landbrugsskolen Sjælland
Roskilde Tekniske Skole
På Landbrugsskolen Sjælland uddanner vi kompetente medarbejdere og ledere til fremtiden i landbrugets virksomheder. Vi søger nu en underviser i økonomi til produktionsledere, agrarøkonomer og faglærte landmænd.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 20-11-2018