Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- og Sundhedsskolen Esbjerg søger underviser i sygepleje
Social- og Sundhedsskolen Esbjerg
Social- og Sundhedsskolen Esbjerg   Vi søger en underviser i sygepleje     En lærer, der kan undervise i somatisk sygepleje, farmakologi og andre sundhedsfaglige fag.  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Social- og Sundhedsskolen Esbjerg søger naturfagslærer
Social- og Sundhedsskolen Esbjerg
  Social- og Sundhedsskolen Esbjerg   Vi søger en naturfagslærer   En lærer, der kan undervise i naturfag på Grundforløb 2 SOSU -  F og E niveau og social- og sundhedsassistentuddannelsen – D og C niveau. Naturfag indeholder faget kemi, biologi og fysik.  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Faglærer på stilladsuddannelsen
NEXT – Uddannelse København
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en stilladsfaglærer, som kan hjælpe os videre med den ambition. Jobbet
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

TECHCOLLEGE søger en faglærer til webudvikler-uddannelsen
TECHCOLLEGE
Medieproduktion har hastigt udviklet sig til et område med mange nye aktiviteter. TECHCOLLEGE i Aalborg søger derfor en faglærer til webudvikler-uddannelsen. Vores opgaver bliver til stadighed større og mere komplicerede, og derfor er der brug for faglærere med solid erfaring inden for området.Jobprofil
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 01-09-2018

Anlægsgartner - faglærer
Roskilde Tekniske Skole
Roskilde Tekniske Skoles afdeling Akademiet for de grønne uddannelser søger en faglærer til undervisning på fuld tid på anlægsgartneruddannelsen.JobbetI et afvekslende og åbent miljø skal du med udgangspunkt i tæt samarbejde med kolleger kunne varetage følgende opgaver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Faglærer til METAL-området
CAMPUS BORNHOLM
Faglærer til METAL-området Campus Bornholm
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

Efter- og videreuddannelsen på SOSU Fyn søger undervisere til nye kurser og uddannelser
Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Har du mange års praksiserfaring inden for det sundhedsfaglige eller pædagogiske område og er du en dygtig og inspirerende formidler, der tør bringe dig selv i spil. Brænder du for at formidle ny viden kombineret med praksiseksempler til kommunale / regionale sundhedsfaglige medarbejdere på alle niveauer fra AMU-kurser til akademiuddannelser, - så har vi måske drømmejobbet til dig.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Bliv vores nye almenunderviser
EUC Nordvestsjælland
Vi søger undervisere til vores erhvervsuddannelser på EUC Nordvestsjælland Vi er Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution, og vi søger undervisere til vores nye afdelinger i Odsherred.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Faglærer til ernæringsassistent uddannelsen
E U C SYD Erhvervsuddannelsescenter Syd
Vi søgerEUC Syd søger en faglærer til ernæringsassistent uddannelsen.  StillingenDa en af vores dygtige undervisere har opsagt sin stilling, søger vi endnu en engageret og velkvalificeret medarbejder i det team af faglærere, som gennemfører undervisning for uddannelsernes grund- og hovedforløb.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 11-09-2018

Timelærer til mekanikeruddannelsen
HANSENBERG
Vil du være en del af et inspirerende læringsmiljø?Har du lyst til at undervise, vejlede og coache unge inden for mekanikeruddannelsen?Teknia er HANSENBERGs brancheskole for uddannelser inden for håndværk og teknik. Vi uddanner fremtidens håndværkere i et fagligt udfordrende læringsmiljø med topmoderne værksteder. Vi har fokus på et godt socialt miljø og elevernes udvikling, og har en tæt relation til hele branchen. Jobbet
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018