Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Morgen friske medarbejder søges til vaskeri
JobConnection ApS
Vaskeriassistenter søges til Aalborg Vi søger på vegne af en kunde vaskeriassistenter til vikariat i Aalborg. Jobbet foregår på et vaskeri, og arbejdsopgaverne er varierende. Du vil blive en del af et dynamisk team og en spændende virksomhed i rivende udvikling. Vi forventer,
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 10-06-2019

midtVask søger gode og dygtige kollegaer til vikariater
Region Midtjylland
Kunne du tænke dig at være en del af teamet på Danmarks største og mest effektive vaskeri?Har du et højt naturligt arbejdstempo, og er du en god, dygtig og hjælpsom kollega? midtVask søger nemlig kolleger til vaskeriproduktion og senge/hjælpemiddelservice.Der er tale om en fuldtidsarbejde i en tidsbegrænset periode til dag- aften- og weekendarbejde. Der er flere vikariater af forskellige længder med udløb i perioden februar 2020 - maj.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

midtVask søger hjælpsomme og dygtige kolleger til faste stillinger
Region Midtjylland
Kunne du tænke dig at være en del af teamet på Danmarks største og mest effektive vaskeri?Har du et højt naturligt arbejdstempo, og er du en god, dygtig og hjælpsom kollega? midtVask søger nemlig kolleger til vaskeriproduktion og senge/hjælpemiddelservice.Der er tale om en fuldtidsarbejde i en fast stilling til dag- aften- og weekendarbejde.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Vaskerimedarbejder til serviceteam i Demenscentret Pilehuset
Koncern Service og IT
Demenscentret Pilehuset er et specialiseret tilbud til borgere med demens. Vi er et ambitiøst og innovativt hus præget af høj faglighed. Vi har målrettet vores tilbud i fire forskellige kerneområder Et demensafsnit til borgere med Alzheimers og vaskulær demens Et specialtilbud for borgere med frontotemporal demens eller med Huntingtons sygdom Et tilbud med almene plejehjemsboliger/beskyttede boliger og et dagtilbud En udviklingsenhed bestående af en vurderingsenhed og en sanseafdeling.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 28-04-2019

Vaskerimedarbejder. Kan du bruge en symaskine er det et PLUS.
Humanizer
Vi søger to friske og stabile medarbejdere til vaskeri på Lolland. Den ene medarbejder skal kunne bruge en industri symaskine. Samt være i vaskeri. (opstart uge 12 ) Den anden fast i vaskeriet (opstart uge 15) For begge stillinger kræves det, at du kan arbejde i rentrum. Det stiller store krav til hygiejne og beklædning. (fuld dragt, handsker og mundbind) Da der en del instruktioner og kontrol er det et krav at du taler og skriver dansk.
Indrykket : 15-03-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Butiksassistent
Hvidovre Rens og Vask
Vi søger en butiksassistent til at stå i renseri / skrædder butik på Strandvejen Hellerup. Arbejdstid er fuldtid med mulighed for deltid, hvis det ønskes. Arbejdstid placeres mandag-fredag 10-18 og lørdag 10-14.   For ansøgning eller spørgsmål skriv til info@hvidovrerens.dk   --------   We are looking for a shop assistant to stand in dry cleaning / tailoring shop at Strandvejen Hellerup.
Indrykket : 28-02-2019 Ansøgnings frist : 25-04-2019