Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vaskerimedarbejdere søges
TRASBO A/S
Skibby, Frederikssund Kommune, Region Hovedstaden Vi har travlt i vores vaskeri og søger erfarne og engagerede vaskerimedarbejdere til at udføre vaskeriopgaver. Vaskeriet vasker tøj til borgere under kommunale vaskeordninger og erhvervskunder og er godkendt under erhvervsvaskeriernes branchestandard for hygiejne, kvalitet og miljø af Teknologisk Institut.
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

Specialarbejder til Hjælpemiddelcentret i Københavns Kommune
Koncern Service og IT
Hjælpemiddelcentret er en del af Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Vi løser en lang række opgaver på hjælpemiddelområdet – blandt andet levering og servicering af tekniske hjælpemidler til ældre og handicappede borgere. Hjælpemiddelcentret søger en specialarbejder til tiltrædelse snarest muligt. Vi er 80 kolleger, der sætter en ære i at levere god service og løsninger af høj kvalitet. Du kan læse mere på www.hjaelpemiddelcentret-kk.dk Dine arbejdsopgaver Primære opgaver:
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 03-02-2019

midtVask søger gode og dygtige kolleger til senge/hjælpemiddelservice
Region Midtjylland
   • Kunne du tænke dig at være en del af teamet på Danmarks Største og mest effektive vaskeri?   • Har du et højt naturligt arbejdstempo og er du en god, dygtig og hjælpsom kollega? midtVask søger nemlig kolleger til vores afdeling med senge/hjælpemidler. Der er tale om en fuldtidsarbejde i en tidsbegrænset periode.
Indrykket : 15-01-2019 Ansøgnings frist : 20-01-2019

Vaskerimedarbejder søges.
Humanizer
Vi søger en frisk og stabil medarbejder til vaskeri på Lolland-Falster. Dele af arbejdsopgaverne kan forekomme, at være fysisk hårde hvor det vil kræve, at du skal stå op i længere tid. Arbejdet vil bestå af skifteholdsarbejde, hvor arbejdes tiderne vil være fra. kl 06:00 og 07:00 morgen af, samt et eftermiddagshold. Til denne stilling, vil arbejdet foregå på Falster. Samtaler vil blive afholdt på vores kontor i Maribo. Vi forventer
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019