Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren kvalitetskonsulent til Patienternes Sygehus, Sygehus Lillebælt
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Brænder du for Kvalitet og Patientsikkerhed? I Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og Kvalitetsafdelingen understøtter sygehuset i at realisere den vision. Patienternes sikkerhed og tilfredsheds er højt prioriteret på sygehuset, og vi arbejder konstant på at gøre det bedre og mere sikkert at være patient på Sygehus Lillebælt. Vi søger en kvalitetskonsulent, der skal bidrage til den forsatte udvikling af patientsikkerheds- og forbedringsarbejdet på Sygehus Lillebælt. Dine primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Fodermester til svineproduktion søges
Virksomhed i Jelling søges en fodermester. Arbejdsopgaver: Pasning af 400 søer, samt øvrige opgaver i og omkring stalden. Kvalifikationer: Der er tale om en meget selvstændig stilling og derfor er det vigtigt, at man har et par års erfaring som fodermester, da man fra middagstid skal gå alene i stalden. Sprog: Teamet består af 3 personer, det er derfor vigtigt for at man taler, forstår og læser dansk.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Munkebjerg Hotel søger oldfrueassistent
MUNKEBJERG HOTEL
Munkebjerg Hotel søger en erfaren og dygtig oldfrueassistent. Hotellet betjener selskaber på 10-500 personer samt et stort antal konferencegæster. Sammen med engagerede kolleger skal du være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels høje serviceniveau – også når det går rigtig stærkt.   Hvem er vi?
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Dygtig Murer søges hurtigst muligt til Vejle-området!!!!
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger hurtigst muligt en murer til Vejle-området!   Vi forventer at du har/er: Uddannet murer Stabil og yderst ansvarsfuld over for dine opgaver. Sætter en ære i at levere opgaver af høj kvalitet Praktisk anlagt og i stand til selv at se opgaverne Selvstændig og initiativrig       Det er et længerevarende job, med mulighed for fastansættelse. God løn.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Chef til Sundhed og Forebyggelse i landets 6. største kommune
Økonomi, Arbejdsmarked & Sundhed
Har du viljen til at stå i spidsen for Vejle Kommunens Sundheds- og Forebyggelsesafdeling? Om jobbet Vejle Kommune har stærke visioner og realiserer ambitiøse mål inden for velfærdsudvikling, læringsmiljøer, erhvervsfremme og er samtidig en attraktiv bosætningskommune.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

2 deltids tjener søges
RESTAURANT SHANGRILA VEJLE ApS
Hi. Det er Restaurant Shangrila i Vejle. Vi er en buffet restaurant, som serverer kinesiske varme retter, sushi og mogolian barbecue. Arbejdesopgaver består af, at modtager bestilling fra gæster, servering af drikkevarer, modtager betaling og oprydning af borde. Vi har brug for 2 deltids tjener i vores team. Du skal være god til at møde op, og arbejder aktivt. Vi tilbyder et godt arbejdesmiljøet og en timeløn på 110;kr.     
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Har du let til smil på læben??
Bruun-Bruun Vejle ApS
Er du vores nye salgsassistent?? Vi ønsker at ansætte en kvalitetsbevist sælger, der kan vejlede vores kunder i den nyeste mode, samt yde en god service overfor dem. Du vil indgå i et dedikeret team, som er pasioneret for den nyeste mode og brænder for at servicere kunderne, så de får en oplevelse med fra vores butik, som de ikke forventer. Alle i vores team arbejder hver dag med at give vores kunder en bedste oplevelse - det forventer vi også at du gør.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 23-08-2018

Klaverlærer til årsvikariat på Musikskolen
Musikskolen
  Vi søger en klaverlærer med en bred tilgang (undervisningskompetence i   klassiske klaverdiscipliner) til faget, og gerne en klaverlærer, der også kan   påtage sig akkompagnementsopgaver ved skolens koncerter (indgår i arbejdstiden).   Ansættelse pr. 1. oktober 2018. Der er tale om et årsvikariat på 30 timer ugentligt. Timerne kan lægges mandag til onsdag efter aftale.     Stillingen har som udgangspunkt tjenestested i Vejle i musikskolens lokaler på   Domus i Vejles midtby samt på Hældagerskolen og Kirkebakkeskolen i bydelen   Bredballe.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Leder af daginstitutionen Børnegården Uhrhøj
Børnegården Uhrhøj
Spændende lederstilling i daginstitution i Vejle   Om jobbet  Vi søger en ny institutionsleder, der kan gå forrest i at skabe gode læringsmiljøer, høj faglighed og arbejdsglæde i vores dejlige børnehuse.    Børnegården Uhrhøj er en større daginstitution, som består af to matrikler på Uhrhøj – en forstad i den nordvestlige del af Vejle.     I Vejle Kommune har institutionsledere en høj grad af ansvar og kompetence og derfor også stort råderum.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018

Pædagog til Borggården
Borggården
Om jobbet  Vi søger en 32 timers fastansat pædagog til en af vores aldersintegrerede stuer i børnehaven. Du skal arbejde tæt sammen med dine nye kollegaer om at udvikle det enkelte barns kompetencer i en faglig og tryg atmosfære. Vi er i fuld gang med at udvikle vores daglige pædagogiske praksis, og vi har derfor brug for en kollega, der har lyst og mod på at være en del af denne proces.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018