Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
2 Pædagoger til Grønnedalen & Solsikkegård
Grønnedalens Børnecenter
Grønnedalen & Solsikkegård søger to pædagoger med udgangspunkt i afdeling Grønnedalen. Begge stillinger er midlertidige og er på 30 timer ugentligt og ansættelsen udløber pr. 31. august 2021 og 30. september 2022.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

Mekaniker søges
Martin Kristensen Biler ApS
Vi søger en mekaniker til vores værksted. Vi laver alle bilmærker, så du skal helst have lidt styr på de fleste mærker. Værkstedet er 1 år gammelt, så alt er helt nyt. Vi ser at du er velsoigneret, pæn og præsentabel samt mødestabil. Arbejdspladsen ligger i Vejle nord. Ved interesse, kontakt mig på: 51701121
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 17-03-2019

Teknisk Projektleder til Regional forvaltning i Region Syddanmark
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Brænder du for at arbejde med kliniske IT-systemer? Er du udadvendt, kan du lide at have mange bolde i luften, kan du lide at have travlt, og trives du med at være i kontakt med mange forskellige mennesker? Har du det store overblik og samtidig styr på detaljen? … så er du måske den medarbejder, vi søger. Baggrund
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Regional forvalter (Product Manager) til den regionale forvaltning i Region Syddanmark
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Brænder du for at arbejde med klinisk IT? Er du udadvendt, kan du lide at have mange bolde i luften samtidigt, kan du lide at have travlt, og trives du med at være i kontakt med mange forskellige mennesker? Har du det store overblik og samtidig styr på detaljen? … så er du måske den medarbejder, vi søger Baggrund
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

SALGSKOORDINATOR – MED FOKUS PÅ WEB/ONLINE
BAHNE SØRENSEN A/S Fisketorvets Shopping Center
  Bahne & Co i Vejle udvider salgsafdelingen og søger en dygtig salgskoordinator med fokus på WEB/online og eksportkunder hurtigst muligt. Du vil indgå i et online team i salgsafdelingen og have tæt samarbejde med den kollega, der har det daglige ansvar for online key accounts.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019

Maskinoperatør hos Imbox A/S
IMBOX A/S
Imbox er en mindre virksomhed, der fremstiller transportemballager i bølgepap til både små og store kunder i hele landet. For at sikre vores kunder den bedst mulige service både nu og i fremtiden, søger vi en ny kollega til vores nybyggede fabrik i Vejle. Jobbet som maskinoperatør hos Imbox kræver både teknisk forståelse, og lysten til at deltage aktivt i en virksomhed der altid holder hvad vi lover. Samtidig kan du få et job, hvor du får mulighed for at forme din egen hverdag.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Region Syddanmark søger Contract Manager til Strategisk Indkøb
Region Syddanmark
Vil du gøre en forskel for vores 4.000 brugere i en spændende organisation – hvor du kan være med til at bidrage til ”mere sundhed for pengene” og skabe værdi for vores sygehuse og patienter – så er det dig, vi søger til at implementere og drive vores kontrakter.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Smed søges til virksomhed i Give
Jysk Vikarservice A/S, Vejle
På vegne af en virksomhed i Give, søger Jysk Vikarservice en smed eller en person med smedeerfaring. Opgaverne vil være at stå for reparationer, drift og vedligholdelse af diverse maskiner. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Løn efter kvalifikationer. Den normale arbejdstid er: 07.00-15.30, dog skal man være forberedt på at være der længere i perioder.   Din profil:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Juridisk chefkonsulent & teamleder til Informationssikkerhed
Regional IT - Vejle
Regional IT er en af Danmarks mest spændende offentlige it-organisationer. Er du en erfaren jurist med gå-på-mod og lyst til at prøve kræfter med daglig/faglig ledelse af en hårdarbejdende informationssikkerhedsafdeling i spændingsfeltet mellem ledelse og databeskyttelse? Vil du være med til at udvikle og øge informationssikkerheden i det syddanske sundhedsvæsen? Så er du vores kommende teamleder. Regional IT søger en juridisk chefkonsulent til en nyoprettet stilling som teamleder i Informationssikkerhed.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Konsulent med hovedansvar for DIF get2sport
Kultur og Fritid
Vejle Kommune søger en konsulent, der vil gøre en forskel for børn og unges deltagelse i fritidslivet i Vejle Kommune gennem DIF get2sport     Vejle Kommune samarbejder med Danmarks Idrætsforbund om at styrke idrætsdeltagelsen og foreningslivet i udsatte boligområder. Det kræver en koordineret indsats på tværs af foreninger, forældre, boligforeninger, kommunale forvaltninger og andre, der sammen kan styrke arbejdet med at integrere børn og unge i stærke fællesskaber og med tiden skabe nye frivilligere ledere.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019