Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kurdisk Kurmanji og Soranitalende freelance tolk i Vejle og i Haderslev.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Kurdisk Kurmanji og Sorani talende freelance tolke i Vejle og i Haderslev. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og kurdisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Hebraisktalende freelance tolk i Vejle.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Hebraisktalende tolke i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til dansk og israelsk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Sagsbehandlere til Myndighedsafdelingen
Handicap & Socialpsykiatrisk team
Om Jobbet  Vi søger 3 socialrådgivere/socialformidlere til Team Handicap og Socialpsykiatri i Myndighedsafdelingen, Vejle Kommune. Der er tale om to faste stillinger på handicap- og socialpsykiatriområdet, og én fast stilling inden for sagsbehandling af merudgifter efter Servicelovens § 100. Stillingerne er på 37 timer ugentligt. Vi tilbyder flextid.    Tiltrædelse 1.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Social- og sundhedsassistenter
Område Øst - Rosengården
Plejecenter Rosengården søger 2 social- og sundhedsassistenter til ferieafløsning i perioden 1/6 til 31/8. Der søges afløsere som ikke skal holde ferie i peioden.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Ufaglært vvs'er/gå til hånde søges til vvs virksomhed lidt nord for Vejle
Work4all Vejle
For en virksomhed lidt nord for Vejle, søger vi en der har erfaring indenfor vvs-branchen eller en som har hænderne 'skruet ordentlig på' og er handyman typen. Der er tale om en fuldtidsstilling på daghold med henblik på fastansættelse.  Arbejdsopgaverne vil være nybyggeri og andet forefaldende. Virksomheden skal nok lære dig godt op, så derfor er det iKKE et krav at du er faglært. Det er blot vigtigt at du har en god fysik. Arbejdstiden ligger fra kl. 07.00.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Handyman søges til lagerarbejde lidt nord for Vejle - Deltid
Work4all Vejle
For en virksomhed lidt nord for Vejle, søger vi en handyman som kan varetage optager på deres lager. Det er indenfor vvs branchen, men det er ikke et krav at du har erfaring. Der er tale om fastansættelse på 20-25 timer og det gør bestemt ikke noget at du har en del års erfaring. Arbejdsopgaverne vil være små reperationer og andet forefaldende lagerarbejde og truckkørsel. Arbejdstiden vil være på almindeligt daghold 20-25 timer.   Firmaet forventer at du:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Administrativ medarbejder til 5 daginstitutioner
Dagtilbud
Om jobbet Du skal arbejde i 5 forskellige daginstitutioner med 5 forskellige ledere. Du vil dog være tilknyttet én primær leder. Stillingen er på 36 timer om ugen.  Tiltrædelse: 1. august 2018.  Vi forventer af dig  At du er uddannet kontorassistent.  At du kan arbejde selvstændigt og kan skabe dig et godt overblik.  At du kan prioritere dine opgaver i forhold til deadlines.  At du er mobil.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Barselsvikar for pædagog til Børnegården Uhrhøj
Børnegården Uhrhøj
Barselsvikariat på 32 timer for pædagog hos Børnegården Uhrhøj.   Om jobbet Børnegården Uhrhøj består af 2 vuggestue grupper og 3 børnehave grupper Som pædagog på Børnegården er du ansat i hele huset. Den ledige stilling er PT i vuggestuen, men dine kompetencer skal kunne bruges på hele Børnegården.  Tiltrædelse: 1.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 17-06-2018

Maskinfører til nedbrydning
Work4all Vejle
For en virksomhed nær Vejle, søger vi en maskinfører til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Du kan komme til at arbejde på forskellige arbejdspladser, ofte nogle dage af gangen, men også til projekter som strækker sig over en længere periode. Det kan variere meget og det er derfor vigtigt, at du er fleksibel omkring dette. Vi forventer at du: - Har erfaring med nedbrydning, som kan dokumenteres 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Lægesekretær der gerne vil have faglige udfordringer – er det dig?
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Medicinsk Afdeling, det naturlige valg, patienten først På Medicinsk Afdeling, Vejle Sygehus er lægesekretæren et vigtigt omdrejningspunkt i en travl hverdag. Vi søger en barselsvikar til Lungepakken, hvor vi udreder for lungekræft. Vi tilbyder:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018