Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sagsbehandler til børnehandicap i Furesø Kommune
Borgere med nedsat funktionsevne
Vil du være med til at udvikle indsatsen for børn og unge med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse? Så søger vi dig til et 12 måneders barselsvikariat.Om Børnehandicap Afdelingens målgruppe er familier med børn, der har fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Du bliver en del af et lille velfungerende og fagligt dygtigt team på seks sagsbehandlere. Kerneopgaverne i teamet er råd og vejledning til familier og behandling af ansøgninger efter Servicelovens §§ 32, 41, 42 og 84.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 03-01-2019

Karrierevejleder til ZBC i Næstved
ZBC
I ZBC kursus og vejledning arbejder vi bl.a. med karrierevejledning af voksne.  Vi hjælper voksne med at finde den rette karrierevej, som både kan handle om brancheretning og kvalificering/ uddannelsesretningBrænder du for at arbejde med karrierevejledning og har du indgående kendskab til arbejdsmarkedet og de uddannelser/ kurser der knytter sig til de forskellige jobbrancher, så er du måske vores nye medarbejder.  Vi forventer, at du har:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

Vejdirektoratet søger medarbejder til sagsbehandling og udvikling af færdselsafmærkning
Vejdirektoratet
Vil du være med til at gøre en forskel og byde ind med en stærk faglighed på et udfordrende fagligt felt? Og motiveres du af at arbejde med et felt i konstant udvikling, hvor omverdenen er en væsentlig medspiller, så send din ansøgning snarest muligt. Din profil:Du skal have lyst til at arbejde med vejafmærkningsområdet, i bred forstand, herunder også med vejteknikske problemstillinger. Du har erfaring med at omsætte jura til praksis og omvendt. Du kan eksempelvis være jurist, politijurist eller sagsbehandler indenfor lignende områder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

Virksomhedskonsulenter til JKI IPS-Team i Københavns Kommune
Koncern Service og IT
Har du lyst til at hjælpe mennesker med misbrug bosiddende i Sydhavnen i arbejde eller uddannelse? så er du måske vores nye virksomhedskonsulent i JKI IPS-Team.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018

3 VIRKSOMHEDSKONSULENTER TIL INTEGRATION, JOBCENTER AARHUS
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Om jobbetJobcenter Aarhus er med 1100 medarbejdere Danmarks næststørste jobcenter.Jobcenter Aarhus arbejder med et stærkt jobfokus, og vores målsætning er at få så mange ledige som muligt i selvforsørgelse gennem målrettet at anvende relevante værktøjer, hvad enten det drejer sig om opkvalificering, virksomhedspraktik eller job med løntilskud.Vi sætter borgeren i centrum for indsatsen og arbejder målrettet med at understøtte den ledige i at deltage aktivt og tage ansvar for sin jobsøgning.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019

Opsøgende virksomheds- og uddannelseskonsulenter som talentudviklere i Ungeenheden
Assens Kommune - Børn og Familie
Mener du, at alle unge har talenter, og er du ekspert i at understøtte, at talenterne kommer i brug? Er du fagligt stærk, og har du spidskompetencer i at skabe relationer til ledige unge og virksomheder? Kan du spotte den unikke vej for hver enkelt ung mod uddannelse og arbejde, og får du alle veje til at være lige værdifulde? Så er det måske lige dig, vi søger.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Jobkonsulent til Ungeindsatsen i Norddjurs kommune
Norddjurs Kommune
Jobkonsulent til Ungeindsatsen i Norddjurs kommuneVi søger en ny kollega til vores jobkonsulentteam i Ungeindsatsen.Ungeindsatsen er Norddjurs kommunes én indgang for alle unge, i alderen op til 30 år.Vi er en del af arbejdsmarkedsområdet og i vores hus samarbejder sagsbehandlere, jobkonsulenter og mentorer med Ungdommens Uddannelsesvejledning om at understøtte kommunens unge på deres vej mod job og uddannelse.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Uddannelsesvejleder
Syddansk Erhvervsskole
UddannelsesvejlederSyddansk Erhvervsskole søger uddannelsesvejleder, der brænder for at gøre en forskel for unge på erhvervsuddannelser og har stærke forudsætninger for at vejlede eleverne i alle faser af deres uddannelse. Du bliver en del af vejlederteamet med fem kolleger i campus SDE Odense C. Jobbet
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 03-01-2019

Administrativ sagsbehandler til beregning af Fleksløntilskud og Ledighedsydelse søges
Jobcenter Favrskov
  Administrativ sagsbehandler til beregning af Fleksløntilskud og Ledighedsydelse pr. 1. februar eller snarest muligt. Arbejdspladsen ligger i Hadsten kun få minutters gang fra stationen, og 10 min. kørsel fra motorvej.De primære arbejdsområder vil være: Beregning af Fleksløntilskud og Ledighedsydelse Modtagelse af borgeren i skranken Vi søger en kollega, der:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

To virksomhedskonsulenter til brobygning mellem erhvervsliv og kommune
Assens Kommune - Jobcenter Assens
Er du nytænkende, innovativ og nysgerrig? Kan du være på den faglige platform, der er mellem det pulserende arbejdsmarked og den kommunale verden? Og er du i stand til at bygge bro mellem erhvervsliv og kommune og skabe småjobs til ledige? Så er du måske vores nye kollega i Jobcenter Assens.
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019