Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Virksomhedskonsulent til ressourceforløb over 30 år
Job & Udvikling
Job & Udvikling i Jobcenter Vejle søger 1 virksomhedskonsulent til team Ressourceforløb, der varetager ressourceforløb til borgere over 30 år i Vejle kommune. Stillingen er i genopslag.       Om jobbet  Vi søger en ny kollega til at hjælpe os med at løse den virksomhedsvendte indsats på ressourceforløbsområdet. Der er tale om en fast stilling på 37 timer, med tiltrædelse 1.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-05-2019

Imødekommende medarbejder til Jobhusets velkomstområde
Slagelse Kommune
Vil du være den første medarbejder borgerne møder, når de træder ind i jobcenterets Jobhus?I Jobhuset kommer de borgere, der er tættest på arbejdsmarkedet, dvs. dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere samt borgere med ret til et fleksjob. Borgerne kommer for at deltage i møder med deres konsulent eller gøre brug af de tilbud, Jobhuset har. Det gælder f.eks.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

Jobkonsulent til Fleksjobteamet
Slagelse Kommune
Vi søger en jobkonsulent til FleksjobteametVil du sammen med dit team have indflydelse på din egen arbejdsdag? Ser du muligheder fremfor begrænsninger som afsæt for den enkelte borger? Vil du være en del af et dynamisk team? Kan du arbejde selvstændigt, indenfor de i teamet givne rammer? Så er jobbet som jobkonsulent hos os, måske noget for dig.Dine arbejdsopgaveretablering af fleksjobvirksomhedskontakt ifm.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

Fastholdelsesvejleder til ZBC i Næstved
ZBC
 Vær med. Verden er til at forandre.Brænder du for at vejlede og støtte både individuelt og kollektivt? På ZBC arbejder vi målrettet med fastholdelse, herunder læsevejledning og SPS-støtte til vores elever.Har du lyst til at være en del af en skole, som fokuserer på elevernes læring, trivsel og udvikling, og som løser opgaven i samarbejde med elever og faglærere i et anerkendende miljø? Så er det måske dig, vi leder efter.Vi forventer, at du: 
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019

Medarbejder til Pas/kørekort
Rudersdal Kommune
Om jobbet Vores hovedopgave er at ekspedere borgere, der skal have pas eller kørekort. Derudover betjener vi også de borgere, der har spørgsmål angående Nemid, skat eller folkeregister. VI er helt i front, og er borgernes første møde med Rudersdal Kommune. Vi sætter derfor en ære i at give borgerne en god og professionel oplevelse i mødet med kommunen. Udover ekspeditioner indeholder stillingen også sagsbehandlingen af pas og kørekort.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Engageret og systematisk sagsbehandler til Ydelse i Jobcenter Furesø
Jobcenter Furesø
Kunne du tænke dig et fagligt udfordrende job, hvor du arbejder med både sagsbehandling og borgerkontakt? Og har du samtidig et godt humør og en serviceorienteret indstilling?Så er det dig vi leder efter til et team, der behandler sager om udbetaling af ydelser inden for blandt andet kontanthjælp, enkeltydelser, personlige tillæg og ledighedsydelse.Du skal bidrage til at sikre en stabil drift med effektive arbejdsgange, så Furesøs ledige borgere får udbetalt deres forsørgelsesgrundlag korrekt og til tiden.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

Koordinerende sagsbehandler til jobafklaringsforløb i Team Job og Rehabilitering, Jobcenter Nordfyn
Jobcenter Nordfyn
Om jobbetVil du være en del af et velfungerende team, der arbejder med at hjælpe sygemeldte borgere hurtigst muligt tilbage til job og arbejdsmarkedet, så mangler vi en koordinerende sagsbehandler til jobafklaringsforløb med tiltrædelse snarest muligt.  Du vil blive en del af et erfarent team med stor faglig viden og engagement.Der er 4 medarbejdere, som arbejder med jobafklaring.
Indrykket : 14-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

Sagsbehandler til vejteam
Lejre Kommune
Lejre Kommune er et sted med smuk og storslået natur. Et sted med 49 små landsbyer og en hel masse andre levende steder. Der sker rigtig meget i Lejre Kommune - også på vejområdet. Lyder det som et sted, hvor du har lyst til at arbejde, og har du kendskab til vejområdet, så er du måske den vi leder efter. .
Indrykket : 14-04-2019 Ansøgnings frist : 08-05-2019

To virksomhedskonsulenter søges til Quick Cares afdeling i Helsingør
Quick Care - Helsingør
VIRKSOMHEDEN
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Økonomisk sagsbehandler
Ydelser
Da en af vores kollegaer har søgt nye udfordringer søger Center for Arbejdsmarked - Ydelser, 1 erfaren økonomisk sagsbehandler til en stilling på 37 timer pr.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019