Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elevpladsvejleder til IBC Kolding
Praktikcenter Kolding Tvedvej
Vi søger en Elevpladsvejleder til Praktikcentrene med fokus på kontor og b2b.Dit fokus er på praktisk oplæring af b2b- og kontorelever, som er startet på deres elevuddannelse i Praktikcenteret efter endt grundforløb. Herunder også træning af ansøgningsskrivning, samtaletræning og gennemgang af relevante teorier, der anvendes i b2b og kontorverdenen.KvalifikationerVores kommende kollega  har en erhvervsuddannelse inden for b2b eller kontor.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 26-02-2018

Er du vores nye uddannelsesvejleder?
TECHCOLLEGE
Vil du være med til at sætte TECHCOLLEGE på landkortet, vejlede om vores mange uddannelser og fastholde vores elever? Har du viden om uddannelser og er du vejleder i sjælen – så se her! Vi har fået flere opgaver samt projekter og udvider derfor med en medarbejder. Stillingen er på 30 timer om ugen. Du vil komme til at arbejde i vores Vejledningscenter, sammen med skolens uddannelsesvejledere, uddannelsesguides og elevcoaches.Jobindhold
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Jobkonsulent til beskæftigelsesindsatsen på Læsø
Frederikshavn Kommune
Jobkonsulent til beskæftigelsesindsatsen på LæsøHar du lyst til at gøre en forskel og har du kernekompetencer inden for relations-dannelse, motivation og kan du medvirke til at bringe borgere ud på arbejdsmarkedet, har vi måske jobbet til dig.
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Eksamensvagter til Roskilde Gymnasium
GOWORK ApS
Er du studerende, eller har sabbatår, og har kendskab til procedurerne der foregår ved skriftlige eksamener, så er det måske dig vi søger. GO:WORK søger lige nu eksamensvagter til de skriftlige terminsprøver ved Roskilde Gymnasium til datoerne d. 8 marts (uge 10) og d. 22 marts (uge 12).    Jobbet Som eksamensvagt ved de skriftlige prøver skal du: • Observere og servicere de studerende. • Uddele opgaver og indsamle besvarelser.
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 23-02-2018

Virksomhedskonsulent
Borgerservice og Beskæftigelse
Virksomhedskonsulent 37 timer ugentligt søges til Uddannelsesvejledningen under Halsnæs Jobcenter. Jobcenter Halsnæs har høje ambitioner for borgere og virksomheder. Resultater skabes i en ramme af høj trivsel og faglig udvikling.Vi er blandt de bedste på Sjælland til at matche borgere og virksomheder, og vi arbejder løbende med fokus på service og kundeperspektiv.
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Jobcenter Egedal søger erfaren mentor til beskæftigelsesområdet.
Egedal Kommune
Målgruppen er borgere der modtager kontanthjælp/uddannelseshjælp og har andre problemer ud over ledighed.Formålet med mentorordning er, at styrke muligheder for at komme ind- og blive fastholdt på arbejdsmarkedet eller uddannelse. Overordnet arbejdsopgaver som mentor:   • hjælpe borgeren til, at håndtere barrierer, der forhindrer deltagelse i beskæftigelsestilbud
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Jobcenter Stevns søger ny beskæftigelsesmedarbejder i indsatsen til ledige borgere
Jobcenter Stevns
• Vil du være med på et hold af ambitiøse og erfarne beskæftigelsesmedarbejdere og skabe gode resultater for borgere og virksomheder?• Vil du være med til at drible de daglige opgaver i en travl afdeling af jobcenteret med modtagelse, visitation og kontaktforløb for ledige? • Vil du være med til at understøtte det uddannelses- og jobrettede fokus i indsatsen til vore ledige - med udgangspunkt i borgernes kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel?
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Jobcenter Sønderborg søger en virksomhedskonsulent til Virksomhedsservice
Borger, Beskæftigelse og Sundhed
Brænder du for at yde en god service overfor virksomhederne og kan du arbejde projektorienteret? Kan du formidle, strukturere og holde overblik? Og har du samtidig lyst til at arbejde i en organisation, hvor udvikling, kvalitet og service er i centrum?
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 22-02-2018

Jobcenter Egedal søger en sagsbehandler til ydelsesområdet
Egedal Kommune
Jobcenter Egedal søger fra den 01.05.2018 en sagsbehandler i stilling som udbetalings sagsbehandler på kontanthjælpsområdet. Hovedopgaver i stillingen:    • Behandler ansøgninger om forsørgelsesydelse herunder kontant- og uddannelseshjælp, integrationsydelser, ressourceforløbsydelse, kontrolopgaver m.f.
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Projektmedarbejder 5 mnd.
Copenhagen Business School
Sagsbehandler til HD-uddannelserne, Copenhagen Business School CBS søger en sagsbehandler til at indgå i et velfungerende og professionelt sekretariat, hvor vi vægter kvalitet og højt serviceniveau. I HD sekretariatet varetager vi en bred vifte af opgaver fra markedsføring, kommunikation og tilmelding af nye studerende, til undervisningsplanlægning, eksamensafvikling og alumnearbejde.
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018