Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sagsbehandlere til Myndighedsafdelingen
Handicap & Socialpsykiatrisk team
Om Jobbet  Vi søger 3 socialrådgivere/socialformidlere til Team Handicap og Socialpsykiatri i Myndighedsafdelingen, Vejle Kommune. Der er tale om to faste stillinger på handicap- og socialpsykiatriområdet, og én fast stilling inden for sagsbehandling af merudgifter efter Servicelovens § 100. Stillingerne er på 37 timer ugentligt. Vi tilbyder flextid.    Tiltrædelse 1.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Uddannelsesvejleder til UU-Hedensted
Hedensted Kommune
Om jobbetUngdommens Uddannelsesvejledning i Hedensted Kommune søger en uddannelsesvejleder til en fast stilling på 37 timer pr. uge med tiltrædelse pr. 1. august 2018. Vi arbejder på at realisere de overordnede målsætninger om at gøre de unge uddannelsesparate, at få de unge igennem en ungdomsuddannelse og dermed nedbringe antallet af 18-24 årige på offentlig forsørgelse.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

VIRKSOMHEDSKOORDINATOR – med salgstalent
indsats ApS
Vi søger en virksomhedskoordinator til vores nye afdeling i Holbæk. Jobbet vil være på 37 timer om ugen.     HVEM ER VI?   Indsats er en tværfaglig anden aktør med 100 procents fokus på at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet og i ordinært job. I Indsats arbejder vi ud fra 4 hjørnesten; beskæftigelse, nærvær, kompetencer og nytænkning. De fire hjørnesten danner vores bagvedliggende manifest. Kernen i manifestet og hver eneste borgerindsats er den enkeltes tilbagevenden til arbejdsmarkedet.    
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

Beskæftigelsescoach - med speciale i mestring af stress
Rødovre Jobcenter Rødovre Kommune
Om jobbet Har du lyst til at arbejde med sygemeldte stressramte borgere i et Jobcenter? Kan du bidrage til, at de støttes tilbage i arbejde hurtigst muligt, og på en god og holdbar måde?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

Specialpædagogisk vejleder til STU, Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, Nyborg Kommune
Afd. for Specialundervisning
Har du lyst til at understøtte Nyborg kommunes STU-tilbud med at skabe positive rammer og fællesskaber for unge med særlige behov? Er du fagligt velfunderet, kan tænke nyt og trives i et tværfagligt miljø? Så er du måske vores nye kollega!Vi søger en STU vejleder til ansættelse 8. august 2018, som kan tænde gnisten hos såvel STU elever som kommende kolleger gennem engagement, kreativitet, gennemskuelighed og vedholdenhed. Som vejleder ved STU uddannelsen bliver du en del af et tværfagligt team, som er forankret under Nyborg Ungdomsskole.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Uddannelseskonsulent til Fagsekretariatet Ældre & Handicap (barselsvikariat)
Skanderborg Kommune
Har du lyst til et spændende og udfordrende job inden for uddannelsesområdet på ældre- og handicapom-rådet? Så er muligheden her.Ældre- og handicapområdet i Skanderborg Kommune udgør årligt praktikplads for ca. 80 SOSU-elever og et tilsvarende antal sygeplejestuderende. Samtidig undergår uddannelsesområdet betydelige forandringer i disse år, hvor der sker en bevægelse i retning af individualiserede forløb frem for holdforløb.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-06-2018

Projektansat vejleder til Skole-virksomhedsindsats
Randers Kommune
Projektansat vejleder til Skole-virksomhedsindsatsRanders kommune ønsker at styrke skole-virksomhedssamarbejdet i Folkeskolens udskoling. Vi søger derfor en engageret og resultatorienteret medarbejder, der har lysten og evnerne til at udvikle samarbejdet mellem kommunens udskolingsskoler, virksomheder og uddannelsesinstitutioner.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

Frederiksberg Kommune søger ambitiøs og faglig kompetent jobkonsulent til integrationsområdet
Frederiksberg Kommune
Vil du være med til at styrke et af landets mest ambitiøse programmer for modtagelse og integration af nyankomne flygtninge og familiesammenførte? 
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Klinisk vejleder til sygeplejen Kjellerup
Hjemmesygepleje
Vil du være med til at skabe vores kommende kollegaer? Har du særlig flair for at koble teori og praksis? Har du en særlig interesse i at tilpasse studieforløb til den enkelte studerende?  Så er det dig vi søger!  I sygeplejen Kjellerup har vi to virkelig dygtige kliniske vejledere og efter mange år i kommunen har den ene valgt at gå på pension. Vi søger derfor en imødekommende og omsorgsfuld kliniskvejleder. Du vil blive en del af en kollegagruppe på 28 fagligt dygtige, engagerede og erfarne sygeplejersker.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 25-06-2018

Lejre Jobcenter søger engageret virksomhedskonsulent i Team Job og Inklusion pr. 1. august 2018
Center for Job & Social (CJS)
Vil du være med til at gøre en forskel?  Brænder du for at arbejde med den håndholdte virksomhedsrettede indsats ? Kan du skabe gode relationer til borgere og virksomhedsledere ? Tror du på, at arbejde spiller en vigtig rolle i menneskers liv ?   Du vil komme til at arbejde som virksomhedskonsulent med sygedagpengemodtagere, jobafklaringsforløb og ressourceforløb.   Om jobbet Dine opgaver vil blandt andet være:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018