Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Opsøgende virksomhedskonsulent med god forretningsforståelse
Bornholms Regionskommune
Vil du være med til at sikre, at de bornholmske virksomheder kan få kvalificeret arbejdskraft?Virksomhedsservice er en enhed i Center for Job, Uddannelse og Rekruttering også kendt under navnet Jobcenter Bornholm. Vi servicerer de bornholmske virksomheder ved dels at opkvalificere den bornholmske arbejdsstyrke samt ved at støtte virksomhederne i rekruttering af arbejdskraft.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Specialvejledningen i Horsens Kommune søger 1 medarbejder
Specialvejledning – Aktivitet og Samvær SAS
Specialvejleder til ansættelse i team psykiatri, Specialvejledningen.Specialvejledningen Tordenskjoldsgade søger en medarbejder 37 timer ugentligt, til fastansættelse og med tiltrædelse 1/12 2018.Stillingen knyttes til psykiatriområdet, men der forventes en vis fleksibilitet i forhold til at varetage opgaver med afdelingens øvrige målgrupper. Specialvejledningen henvender sig til borgere over 18 år, med funktionsnedsættelser indenfor udviklingshæmmede, psykiatri og erhvervet hjerneskade.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Sagsbehandler
Tårnby Kommune
Familieafdelingen varetager indsatsen for særlig støtte til børn og unge. Afdelingen er organisatorisk placeret i Børne- og Kulturforvaltningen, hvor det tværfaglige samarbejde omkring sårbare børn og unge vægtes højt.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

VIRKSOMHEDSKOORDINATOR – med salgstalent
indsats ApS
Vi søger en virksomhedskoordinator til vores afdeling i Holbæk. Jobbet vil være på 37 timer om ugen.     HVEM ER VI?   Indsats er en tværfaglig anden aktør med 100 procents fokus på at få borgere tilbage på arbejdsmarkedet og i ordinært job. I Indsats arbejder vi ud fra 4 hjørnesten; beskæftigelse, nærvær, kompetencer og nytænkning. De fire hjørnesten danner vores bagvedliggende manifest. Kernen i manifestet og hver eneste borgerindsats er den enkeltes tilbagevenden til arbejdsmarkedet.     HVAD TILBYDER VI ?  
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Virksomhedskonsulent
Jobcenter Horsens
Alsidig virksomhedskonsulent, der guider ledige i jobHos Jobcenter Horsens ønsker vi at styrke vores indsats omkring formidling af jobs til langtidsledige jobparate kontanthjælpsborgere og integrationsborgere. I den forbindelse søger vi en virksomhedskonsulent, der kan arbejde på tværs af disse 2 målgrupper og skabe værdifulde løsninger til såvel ledige som virksomheder. Interesseret?
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 21-11-2018

Administrativ sagsbehandler med vejlederkompetencer
Jobcenter Solrød
Til vores dygtige team i modtagelsen - Job og Info - søger vi en imødekommende og struktureret kollega med viden om - eller interesse for uddannelsesområdet. Jobbet
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 08-11-2018

Jobrådgivere til Job og Udvikling 5, Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere
Odense Kommune
Vil du gerne være med til at styrke indsatsen for at nedbringe ledigheden i Odense? Kan du få ledige, aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere ind i virksomhedsvendte forløb med  henblik på en aktiv bevægelse hen imod selvforsørgelse? Er du en dygtig, lyttende og professionel rådgiver med mod og kreativitet, og evner du at være medskaber af motivation for forandring? Så skal du søge en af vores ledige jobrådgiverstillinger i Job & Udvikling. 
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Virksomhedskonsulent til Job & Udvikling i Jobcenter Vejle
Job & Udvikling
Job & udvikling i Jobcenter Vejle søger 1 virksomhedskonsulent til team Ressourceforløb, der varetager ressourceforløb til borgere over 30 år i Vejle kommune     Om jobbet    Vi søger en ny kollega til at hjælpe os med at løse den virksomhedsvendte indsats på ressourceforløbsområdet. Der er tale om en fast stilling på 37 timer, med tiltrædelse pr. 1. januar 2019 eller snarest derefter.     Målgruppen er borgere over 30 år tilkendt et ressourceforløb af 1- 5 års varighed.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-11-2018

Koordinator til NEXT 10. klasse
NEXT – Uddannelse København
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en koordinator, som kan hjælpe os videre med den ambition. Er du yderst struktureret, samarbejdsorienteret og har et stort overblik, så er du måske vores nye koordinator?
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Erfarne og resultatorienterede jobkonsulenter til Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration
Koncern Service og IT
Kan du få jobparate ledige ud på arbejdsmarkedet? Og har du en opdateret viden om og erfaring med myndighedsopgaven? Så er et job som jobkonsulent på Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration måske noget for dig. Vi skaber resultater for vores borgere ved at bringe dem tættere på arbejdsmarkedet og om muligt, ud i job. Gennem dit stærke, personlige drive kan du gøre en forskel og formidle ledige borgere til nogle af de mange jobåbninger, der aktuelt er på det storkøbenhavnske arbejdsmarked.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018