Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Job- og virksomhedskonsulent
Quick Care - Struer
VIRKSOMHEDEN Quick Care udvikler og leverer dynamiske indsatser til landets kommuner og jobcentre, og har gjort det siden 2007. Vi samarbejder med over halvdelen af landets kommuner og beskæftiger mere end 270 medarbejdere. Målet med indsatserne er at bringe borgere fra offentlig forsørgelse til selvforsørgelse. Vi ønsker at være jobcentrenes foretrukne samarbejdspartner inden for beskæftigelsessektoren og udvikler konstant tværfaglige og evidensbaserede indsatser i samspil med borgere og samarbejdskommuner. STILLINGEN
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018

Elevpladsvejleder til IBC Kolding - 25-30 timer
Praktikcenter Kolding Tvedvej
Vi søger en deltids Elevpladsvejleder til Praktikcentrene med fokus på kontor og b2b.Dit fokus er på praktisk oplæring af b2b- og kontorelever, som er startet på deres elevuddannelse i Praktikcenteret efter endt grundforløb. Herunder også træning af ansøgningsskrivning, samtaletræning og gennemgang af relevante teorier, der anvendes i b2b og kontorverdenen.KvalifikationerVores kommende kollega  har en erhvervsuddannelse inden for b2b eller kontor.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Virksomhedskonsulent
Niels Brock Copenhagen Business College
Niels Brock søger en virksomhedskonsulent, der skal understøtte, at vores elever får adgang til relevante og interessante praktikpladser i virksomheder, hvor de kan gennemføre gode uddannelsesforløb. Som virksomhedskonsulent indgår du i et tæt samarbejde med skolens praktikkonsulenter, som varetager de elevrettede opgaver. Du skal varetage opgaver, som overvejende retter sig mod samarbejdet med virksomheder, der allerede er, eller som gerne vil i gang med at uddanne elever.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Virksomhedskonsulent
Borgerservice og Beskæftigelse
Udviklingsorienteret og ambitiøs virksomhedskonsulent søges til "Job og Beskæftigelse" i Halsnæs Kommune.Vi har gode resultater i Halsnæs Kommune! Det har vi blandt andet på grund af et godt samarbejde med vores virksomheder, og fordi vi tror på, at resultater skabes i en ramme af høj trivsel og faglig udvikling. Vi søger en ambitiøs virksomhedskonsulent der skal arbejde med vores jobparate borgere indenfor dagpenge- og kontanthjælpsområdet. Stillingen er på 37 timer ugentligt, med start senest 1.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 07-09-2018

Socialrådgiver til Modtagelsen i Familieafsnittet, myndighed
Struer Kommune
Søger du nye udfordringer og har du erfaring med sagsbehandling inden for børne- og familieområdet, så har vi en ledig stilling i Struer Kommunes Familieafdeling under Børne- og Familiecentret.En af vores dygtige medarbejdere har valgt at få nye arbejdsopgaver i vores Ungeteam. Vi skal derfor bruge en ny kollega til en fast stilling i vores Modtagelsesteam. Stillingen er på fuldtid, og ønskes besat pr. 1. november 2018 eller snarest derefter.Om Børne- og Familiecentret
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 17-09-2018

Mentorkonsulent
Herning Kommune
Mentorkonsulent søges til Beskæftigelses- og Integrationscenter Herning.Tidsbegrænset stilling.Beskæftigelses- og Integrationscenter Herning, der er en del af Jobcentret, søger en Mentorkonsulent, som på fuld tid vil være en del af kommunens indsats for personer, der har behov for et ofte langvarigt udviklingsforløb for at inkludere i retning af arbejdsmarkedet og uddannelse. Der vil særligt være fokus på modtagere af uddannelses- og kontanthjælp.Stillingen er tidsbegrænset i perioden 1. november 2018 til 1.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018

UU-vejleder til Uddannelsesvejledning i 10. klassesafdelingen i UU København
Koncern Service og IT
Vil du bidrage til, at flere unge i Københavns Kommune påbegynder og gennemfører en ungdomsuddannelse? Så tilbyder vi en spændende stilling som UU-vejleder. Om stillingen
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Kan du vise vejen for flere og bedre faglærte?
Arbejdsgiverne
Har du et godt kendskab til ungdomsuddannelserne, herunder de tekniske erhvervsuddannelser? Og ved du noget om efter- og videreuddannelse inden for industri- og byggeriområdet? Så er du måske vores nye uddannelseskonsulent. Vores nuværende uddannelseskonsulent har valgt nye udfordringer. Vi søger derfor hans afløser med tiltrædelse snarest.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Konsulent søges til Væksthuset i København
Væksthuset
Den Erhvervsdrivende Fond Væksthuset har gennem mere end 25 år samarbejdet med personer med psykiske, fysiske og sociale udfordringer om at finde vej til arbejdsmarkedet eller uddannelse. Vi søger lige nu en konsulent til beskæftigelsesrettede forløb i vores afdeling i København. Stillingen er et 1-årigt barselsvikariat med mulighed for fastansættelse efterfølgende. DINE KONKRETE ARBEJDSOPGAVER ER
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 07-09-2018

Er du vores nye Risikokoordinator i Næstved Kommune
Næstved Kommune
Næstved Kommune søger en skarp og helhedsorienteret risikokoordinater, til at videreføre og udvikle det arbejde, der er gennemført gennem de seneste år i kommunen.Er du klar til at smøge ærmerne op og sikre at Næstved kommune forsat har fokus og styr på Forsikring, sikring og risikoporteføljen, og at vi hele tiden følger udviklingen, så vi får det bedste resultat, når det handler om at passe på vores aktiver? Så kan det være det er netop dig vi mangler.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018