Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
VVS - Varde
Work4all Vejle
VVS'er til virksomhed nær Varde For vores kunde i nærheden af Varde, søger Work4All en vvs'er til forskellige opgaver.Primært pladsarbejde. Arbejdstiden er liggende hovedsageligt mellem 07.00-16.00, dog skal man være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde. Virksomheden tilbyder løn efter kvalifikationer og erfaring. Som person skal du være stabil og omstillingsparat. Desuden sætter virksomheden stor pris på, at man er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt. 
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Protemp A/S søger 1 VVS-montør til skift af vandmålere i Kalundborg kommune
Protemp A/S
Vi forventer at du: Har kørekort (firmabil stilles til rådighed) Gerne med erfaring med skift af vandmålere Kan bruge smartphone, da dokumentation foregår elektronisk Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Behersker det danske sprog Vi tilbyder dig:
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

VVS-montør
Xterna A/S
Er du uddannet VVS'er og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger VVS montør for virksomhed i Kalundborg. Stillingen vil være projektsbaseret. På projektet vil du kun beskæftige dig med udskiftning af vandmålere. Kvalifikationer:
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Ventilationstekniker/montør søges af Fl. Svendsen VVS
FLEMMING SVENDSEN VVS ApS
Vi har mange spændende ventilationsopgaver i hus, og mange flere er på vej. Vi søger derfor en erfaren og selvstændig montør, med nøje kendskab til ventilation. Du vil have mulighed for både at køre på mindre serviceopgaver, samt på større anlægsopgaver. For den rette vil ansættelse kunne ske omgående, eller efter nærmere aftale. Fl. Svendsen VVS, er et firma med 35-40 ansatte, med afdelinger i Rønne og Åkirkeby.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

VVS-montør
AUT. VVS INSTALLATØR STEEN MASTRUP ApS
Vi søger en erfaren VVS-montør til en varig stilling hos os. Gerne med A-certifikat, men dog ikke en betingelse.Vi er en mindre virksomhed med mange varierende arbejdsopgaver i et afslappet arbejdsmiljø med indflydelse og ansvar for egne arbejdsopgaver.Vi bruger Minuba til vores ordrestyring, og du skal bruge en I-Pad i din dagligdag. Du vil få din egen firmabil og lønnen kan vi tale om. Vi arbejder fortrinsvist i lokalområdet men har dog flere samarbejdspartnere, som gør, at vi af og til kører til Københavnsområdet.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 25-04-2019

VVS'er til Aalborg og omegn
JobConnection ApS
På vegne af en kunde søger vi en VVS’er til Aalborg og omegn. Arbejdsopgaverne er forskelligt spjældarbejde og du kommer til at arbejde selvstændigt.   Krav til jobbet: - Du er uddannet VVS’er - Du har god erfaring med spjældarbejde - Du formår at arbejde selvstændigt - Du har kørekort til almindelig bil   Bil stilles til rådighed. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse og opstart er hurtigst muligt.
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 12-04-2019

VVS’er søges til Brønderslev området!
JobConnection ApS
På vegne af en kunde søger vi en uddannet og erfaren VVS’er til Brønderslev området. Arbejdsopgaverne er forskellige og indbefatter bl.a. renovering, industri, landbrug, spjæld, m.m.   Krav til jobbet: - Du er uddannet VVS’er og har erfaring - Du formår både at arbejde selvstændigt og i teams - Du er fleksibel, mødestabil og er arbejdsom - Du har god humor og kan lide at være en del af det sociale fællesskab - Du har kørekort til almindelig bil   Vi tilbyder:
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 12-04-2019

Oliefyrsmontør til VVS Firmaet A/S, Grønland
JKS a/s, Århus
Om stillingen Til stillingen søges en erfaren oliefyrsmontør, der er fagligt stærk og alsidigt funderet, og som ønsker at tage ansvar for de enkelte elementer i arbejdsprocesserne. Du vil blive ansvarlig for flere forskellige typer af opgaver, hvor kendskab til VVS- eller el-arbejde er en fordel, men ikke et krav. Ansvarsområder Du vil få ansvar for flere forskellige typer af opgaver. Du vil bl.a. stå for:
Indrykket : 20-03-2019 Ansøgnings frist : 19-04-2019

Erfaren overmontør til VVS Firmaet A/S, Grønland
JKS a/s, Århus
Om stillingen Til stillingen søges en erfaren overmontør, der er fagligt stærk og alsidigt funderet, og som ønsker at tage ansvar for de enkelte elementer i arbejdsprocesserne. Du vil blive ansvarlig for både små og store projekter i Jakobshavn. Du vil være ejerens højre hånd, og I vil derfor have et tæt samarbejde. Dertil ses det gerne, at du tidligere har opbygget erfaring fra Grønland, men dette er dog ikke et krav. Ansvarsområder Du vil få ansvar for flere forskellige typer af opgaver. Du vil bl.a. stå for:
Indrykket : 20-03-2019 Ansøgnings frist : 19-04-2019

VVS'er søges til fast stilling nær Brande
Work4all Vejle
For en virksomhed i Brande området, søger vi en dygtig medarbejder, med erfaring indenfor VVS, til en fast og spændende stilling. Du har en prøveperiode på 3 måneder og derefter blive fastansat, hvis det rette match er der fra begge parter. Arbejdstiden ligger fra 07-16. Arbejdsopgaverne vil være alt forefaldende indenfor vvs-branchen. Vi forventer følgende fra dig: - Du har erfaring indenfor VVS branchen  - Du kan arbejde selvstændigt og er mødestabil
Indrykket : 19-03-2019 Ansøgnings frist : 21-04-2019