Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rustfri smed med flair for orden dokumentation, kunde service og ikke mindst en dygtig håndværker
Global Montage ApS
Vi søger en rustfri smed med ceritifiktater og erfaring fra brancen. Vores opgaver er rustfrit arbejde i medicinal brancen, derfor er det vigtigt du besidder god dokumentations praksis og har flair for orden og renlighed i forbindelse med dit arbejdet.  Du skal kunne arbejde selvstændigt og i mindre hold. Svejse arbejdet kræver svejsecentifikater og stor erfaring for rør arbejde  Er du en dygtig håndværker ønsker fast arbejde med ordelige forhold, så hold dig ikke tilbage. 
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

VVS mønter til mindre virksomhed
Kolding VVS ApS
Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs´er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet.  Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens. Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag.   Vi kan tilbyde:
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 03-03-2019

VVS-/oliefyrsmontør til Grønland
JKS a/s, Århus
Vi søger hurtigst muligt en dygtig og erfaren VVS-montør/oliefyrstekniker til en fast stilling på Grønland. Vi forventer, at du kan starte hurtigst muligt eller inden for forholdsvis kort tid, samt at du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

VVS-montør søges hurtigst muligt
VVS-INSTALLATØR EJNER PEDERSEN A/S
Grundet travhed søger vi en VVS-montør til montøropgaver og spjæld. Du må også gerne kunne blikopgaver, men det er ikke en betingelse. Vi har et godt team af medarbejdere, som har været der i mange år, men der er brug for en tilføjelse til teamet. 
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

VVS'er til opgave i Rødovre
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Vores kunde, er et større byggefirma med bopæl i København, og ca. 80 ansatte. Kunden har opgaver i hele Storkøbenhavn, og laver alle former for, installationer, reparationer og servicebesøg i køkken, bryggers og baderum, for offentlige og professionelle bygherrer. Kunden ligger vægt på kvalitet, høj faglig ekspertise og godt samarbejde. Kunden forventer, at du har masser af erfaring inden for VVS faget, at du er stabil og har gode samarbejdsevner og højt service niveau. Er du den rette, er der mulighed for længerevarende samarbejde.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 03-02-2019

VVS-montører søges
C. V. CHRISTENSEN A/S
I forbindelse med opførelse af nyt lejlighedskompleks  i Horsens søges montører til VVS-arbejde  med tiltrædelse snarest muligt. (gerne makkerpar) Vi forventer du/I kan arbejde selvstændigt, og må derfor gerne have nogle års erfaring i installationsarbejde. Send kortfattet ansøgning til Palle Jensen på pj@cvchristensen.dk         Vi forventer 
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

Protemp A/S søger 2 VVS-montører til skift af vandmålere i Halsnæs kommune
Protemp A/S
Vi forventer at du: Har kørekort (firmabil stilles til rådighed) Gerne med erfaring med skift af vandmålere Kan bruge smartphone, da dokumentation foregår elektronisk Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Taler flydende dansk Vi tilbyder dig:
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

VVS montør
BLIKKENSLAGERSELSKABET TH HANSENS EFTF APS
Vi søger en erfaren vvs-montør primært til renovering af badeværelser/spjældarbejde Kørekort nødvendigt Vi søger samtidigt montør til fast plads   
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 10-02-2019

Erfaren varmepumpe montør søges.
Vikarholdet.dk ApS
Vi søger 1 varmepumpe montør til Horsens og omegn. Vi søger 1 montør til montering og servicering af kunder omkring trekantsområdet. Det er vigtigt du besidder en solid el-teknisk forståelse, og du formår at finde de fejl og mangler, der måtte være – og finder løsninger til disse. Opgaven spreder sig over 10-12 uger med stor mulighed for fastansættelse.   Vi forventer at du:
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

Dygtig Rustfast Smed søges.
JobTeam Silkeborg
Er det dig og taber du ikke tråden, selvom det går stærkt. Så læs mere her: Jobbeskrivelse: På grund at stor travlhed søger vi for en kunde en dygtig og selvstændig rustfast smed med både hoved og hænder skruet rigtig på. Virksomheden ligger i Silkeborg kommune. Primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019