Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Hjørring Varme og VVS søger oliefyrstekniker! 😃
Hjørring Varme og VVS ApS
Vi tilbyder en varieret hverdag med fast job, god løn og gode kollegaer med frihed under ansvar! Du får en varieret og selvstændig hverdag, hvor du selv tager firmabilen ud til vores kunder og udfører service på deres oliefyr, samt afhjælper kunder med driftproblemer på deres kedler/brændere. Eftersyn bliver planlagt fra kontoret som også sørger for at have aftalerne med kunderne om dit besøg, på plads.
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Protemp A/S (kr.200) søger VVS-montør til varigt arbejde
Protemp A/S
Vi forventer at du: Har erfaring med renoveringsopgaver og nybyg Installation af sanitet, varmepumper mv. Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Vi tilbyder dig:
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 20-11-2018

Dygtig og erfaren VVS-montør/energispecialist til opstart hurtigt muligt.
AktivPersonale A/S
Grundet stor travlhed søger vi for vores kunde Hæstrup VVS endnu en dygtig, erfaren og engageret VVS-montør/energispecialist til at indgå i deres team af dygtige og kompetente medarbejdere. Der er tale om en fast stilling, hvor arbejdsopgaverne kan spænde vidt, og hvor den rette kandidat kan få medindflydelse på sin kommende stilling.   Om dig:
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Medarbejdere til Montageafdeling og Prøvestand søges
SVANEHØJ Danmark A/S
Vi har en kraftigt stigende ordremængde og har derfor fået ekstra travlt med at producere og opsamle/mon­tere pumper til vores kunder inden for marine- og offshore-branchen. Vi har derfor bla. brug for 6 nye montører til vores Montageafdeling og 1 til vores Prøvestand. Jobbene vil primært være i daghold, men kan også blive i 2-skift (og evt. 3-skift).
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 02-12-2018

ERFAREN SERVICETEKNIKER TIL VENTILATION - PHARMA AFDELINGEN - HVIDOVRE
Kemp & Lauritzen
Vil du være med til at gøre det nemt for vores kunder? Virksomheden Du vil indgå i vores forretningsenhed og samarbejde med dine øvrige kolleger på el, ventilation og vvs i vores tværfaglige organisation, der løfter en række komplekse og udfordrende opgaver for vores kunder. Jobbet
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Dygtig og erfaren VVS'er
JKS a/s, København
Der er tale om en fast stilling, arbejdspladsen er beliggende i København Ø Som udgangspunkt er det en 5 dages uge men med mulighed for at arbejde 4 dage Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, bl.a. inden for følgende områder: Alm. VVS arbejde Rørføring spjæld Forefaldende arbejde Faglige kompetencer:
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Faglært vvs'er til fast stilling lidt nord for Vejle
Work4all Vejle
For en virksomhed beliggende lidt nord for Vejle, søger vi en faglært vvs'er til en fast stilling. Stillingen er på 37 timer i ugen og det er med opstart når den rette kandidat er fundet.  Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være til det private marked, samt service på varmepumper og fjernvarmeanlæg.  Vi forventer følgende fra dig: - Du er faglært vvs'er  - Du har kørekort B - Du er mødestabil og giver den gas - Du er en god kollega 
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Aut. VVS-installatør med personaleansvar til ABC Pavilloner A/S
ABC PAVILLONER A/S
Vi søger til ABC Pavilloner A/S, en selvstændig fagligt dygtig Aut. VVS-installatør der sætter kvaliteten af det arbejde, der udføres i højsæde. VVS afdelingen består af 5 fagligt dygtige medarbejdere. Vi ønsker følgende profil på vores nye medarbejder.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 07-12-2018

VVS-Montør søges
De Blå Mænd
Er du uddannet VVS-montør og kunne du tænke dig en fast stilling med alsidige opgaver i en virksomhed, som altid leverer arbejde af høj kvalitet?   Hos De Blå Mænd udfører vi alt slags vvs-arbejde fra det helt simple til det mere avancerede. Som vores nye montør, kan du se frem til mange varierende opgaver indenfor spjæld-opgaver, serviceeftersyn, renoveringer, opsætning af nye anlæg, udskiftning af rør og faldstammer m.v.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Blikkenslager
EMIL HANSEN & SØN A/S
 
Indrykket : 14-11-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019