Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Tjener søges
CHABA DANMARK LUBAVITCH V/ISAAC LOEWENTHAL
Restaurant Taim søger en deltids tjener til vores restaurant til snarest tiltrædelse. Vi mangler dig, der brænder for at hjælpe med at opbygge danmarks eneste kosher restaurant. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed til at skabe en fantastisk restaurantoplevelse for vores gæster. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Vi forventer at: - Du er glad og udadvendt og smilende.
Indrykket : 23-06-2018 Ansøgnings frist : 22-07-2018

Aalborg-områdets bedste serviceelektriker søges!
UGGERLY INSTALLATION A/S
Er du klar på en hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du vil blive stillet over for mange forskellige opgaver? Så er det måske dig, vi leder efter! Vores serviceafdeling i Aalborg har hænderne godt fulde og de drømmer derfor om en dygtig selvkørende serviceelektriker, der skal være med til at sikre den fortsatte vækst i afdelingen.
Indrykket : 23-06-2018 Ansøgnings frist : 22-07-2018

Ferieafløser søges til lager
Bil-Forum A/S
SKODA Huset og Bilforum Import søger lagermedarbejder Hos Bilforum Import og SKODA Huset Nørresundby søger vi hurtigst muligt en ferieafløser til vores lager, der har erfaring med lagerarbejde, er flexible og har god ordenssans - har du erfaring inden for bilbranchen er det et plus. Jobbet:
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 21-07-2018

Rengørings- og servicemedarbejder til FUR
DANCENTER A/S
Sommerhusudlejning søger dygtig rengørings- og servicemedarbejder til FUR Det er primært arbejde i weekenden, men det kan også forekomme, at der skal udføres en rengøring / kontrol midt på ugen. Opgaverne indebærer især rengøring i sommerhuse, samt diverse serviceopgaver som skal udføres for at hjælpe sommerhus gæsterne. Du får en grundig oplæring til opgaverne.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 21-07-2018

Rengørings- og servicemedarbejder til FUR
DANCENTER A/S
Sommerhusudlejning søger dygtige rengørings- og servicemedarbejder til FUR Det er primært arbejde i weekenden, men det kan også forekomme, at der skal udføres en rengøring / kontrol midt på ugen. Opgaverne indebærer især rengøring i sommerhuse, samt diverse serviceopgaver, som skal udføres for at hjælpe sommerhus gæsterne. Du får en grundig oplæring til opgaverne.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 21-07-2018

Rengørings- og servicemedarbejdere
DANCENTER A/S
Sommerhusudlejning søger dygtige rengørings- og servicemedarbejdere til Trend og Hvalpsund området. Det er primært arbejde i weekenden, men det kan også forekomme, at der skal udføres en rengøring / kontrol midt på ugen. Opgaverne indebærer især rengøring i sommerhuse samt diverse serviceopgaver, som skal udføres for at hjælpe sommerhus gæsterne. Du får en grundig oplæring til opgaverne.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 21-07-2018

Rengørings-og servicemedarbejdere
DANCENTER A/S
Sommerhusudlejning søger dygtige rengørings- og servicemedarbejdere til Lynderup og Virksund området. Det er primært arbejde i weekenden, men det kan også forekomme, at der skal udføres en rengøring / kontrol midt på ugen. Opgaverne indebærer især rengøring i sommerhuse samt diverse serviceopgaver, som skal udføres for at hjælpe sommerhus gæsterne. Du får en grundig oplæring til opgaverne.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 21-07-2018

Vikar klinikassistent Thisted
PETER KLOSTER
Klinikassistent vikar søges for vores elev som skal på skole fra mandag d. 13/8 til og med fredag d. 5/10 (fra uge 33 til og med uge 40) 32-37 timer pr. uge. Vi er en klinik med 3 tandlæger, 1 tandplejer, 3 klinikassistenter, 1 elev og 1 receptionist i Thisted midtby. Send en mail til tandthy@mail.dk Tandlægerne Jernbanegade
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 06-07-2018