Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Vi søger en erfarende smørrebrødsjomfru
Centrum Smørrebrød
Til vores lille smørrebrøds butik søger vi en erfarende smørrebrødsjomfru til 15-20 timer om ugen. Arbejdsopgaver vil bl.a. være at lave smørrebrød. sandwich, opvask, rengøring, samt kundebetjening og andre forefaldende køkkenarbejde. Som smørrebrødsjomfru er det vigtigt, at du
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Rustfri smed med flair for orden dokumentation, kunde service og ikke mindst en dygtig håndværker
Global Montage ApS
Vi søger en rustfri smed med ceritifiktater og erfaring fra brancen. Vores opgaver er rustfrit arbejde i medicinal brancen, derfor er det vigtigt du besidder god dokumentations praksis og har flair for orden og renlighed i forbindelse med dit arbejdet.  Du skal kunne arbejde selvstændigt og i mindre hold. Svejse arbejdet kræver svejsecentifikater og stor erfaring for rør arbejde  Er du en dygtig håndværker ønsker fast arbejde med ordelige forhold, så hold dig ikke tilbage. 
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Kontorelev
Hillerød Kommune
Hillerød Kommune søger fire nye kontoreleverVil du have en uddannelse som kontorelev i Hillerød Kommune, Kongernes Nordsjælland, så er det nu, du skal til tasterne og skrive din ansøgning.Vi er en kommune i vækst med ca.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-02-2019

Socialrådgiver søges 37 timer ugentligt
Alfa København ApS
Spændende stilling tilbydes hos Alfa København. Vi søger endnu en socialrådgiver som også skal tage sig af opsynet af vores bofællesskab samt lave få udkørende opgaver. Du tilbydes en stilling i et godt og velfungerende tværfagligt behandlingsteam, hvor vi sætter fagligheden højt for at kunne lave det bedste mulige behandlingsarbejde for vores klienter.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

VVS mønter til mindre virksomhed
Kolding VVS ApS
Vi er en mindre virksomhed på 2, som søger en uddannet vvs´er mere pga travlhed. Vi laver mest spjel arbejde, så som rep. af vandhaner, fejlfinding på fjernvarme, renovering af badeværelser og køkkener, osv, hovedsaglige hos private. Vi har et godt sammenhold i firmaet.  Ved os er der ikke 2 arbejdsdage der er ens. Vores mål er at det skal være sjovt at gå på arbejde hverdag.   Vi kan tilbyde:
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 03-03-2019

Rengøringshjælp/køkkenmedhjælper søges til restaurant i dagtimerne.
Rest. De 2 Have ApS
Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat, som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger en rengøringsmedarbejder/køkkenmedhjælper til kommende sæson. Du skal gøre rent i starten af din vagt og derefter være i køkkenet som køkkenmedhjælper. Arbejdstid : ca 09.00 - 15.00 Weekendvagt hver 2. weekend fra ca kl. 09.00 - 15.00.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Cafémedarbejdere til café / sandwichbar i dagtimerne.
Rest. De 2 Have ApS
Til vores café ved restaurant De2have på toppen af jylland søges cafémedarbejdere. Har du uddannelse/erfaring som cater/køkkenmedhjælper, vil det være en fordel, men er ikke et krav. Derimod vægtes den rette indstilling/lyst til at arbejde indenfor faget. Du er serviceminded - har evt. erfaring som butiksmedhjælper/ekspedient. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Tjener - ufaglært/faglært.
Rest. De 2 Have ApS
Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring. Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april/påske og frem til oktober.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Kok søges til restaurant på toppen.
Rest. De 2 Have ApS
Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes.  I vores restaurant serverer vi: Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen. Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen. Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019