Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

ER DU VORES NYE FLØDEBOLLE?
SOCIAL FOOD DANMARK ApS
Er du social, udadvendt og god til at fortælle historier?  I Social Foodies er vi en familie af ildsjæle, som alle går på arbejde fordi vi har et fælles mål om at udvikle originale, velsmagende og altid frisklavede produkter.  Vi har altid et socialt formål med vores arbejde. Det handler for os om, at forbedre vilkårene for småbønderne i Afrika, ved at afsætte deres råvareproduktion samt forædle den til velsmagende produkter til vores kunder. 
Indrykket : 23-01-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2018

Butiksassistent med flair for kundeservice søges
STØVSUGERBØRSEN ApS
Vi har meget travlt, og søger derfor en butiksassistent, til at dække vores butikker i Esbjerg og Varde. Der er tale om afløsning på begge adresser, med hovedsæde i Esbjerg.Lidt om os: Støvsugerbørsen er en familieejet forretning og har over 60 års erfaring i salg og reparation af støvsugere. Vi gør hver dag en stor indsats for at give kunderne en god oplevelse med professionel rådgivning og personlig kundekontakt. Vi forventer:•at du har butikserfaring•at du er mødestabil•at kundeservice falder dig naturligt
Indrykket : 23-01-2018 Ansøgnings frist : 21-02-2018

Barnepige søges til 5-årig dreng med autisme
Hej, Vi søger med øjeblikkelig virkning en barnepige til vores dreng, Marc, på 5 år. Marc er diagnosticeret med infantil autisme, og har derfor brug for særlig støtte i hverdagen. Vi forestiller os derfor at du f.eks. er under uddannelse til pædagog, eller har speciel erfaring og interesse for børn med autisme.
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 20-02-2018

Museumsassistent til Museum Nordsjælland
Museum Nordsjælland S/I
Museum Nordsjælland søger en medarbejder til en alsidig stilling som museumsassistent 20 timer ugentligt.
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 12-02-2018

Reservelæge i introduktionsstilling til Medicinsk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde
Region Sjælland
Vi har fået mulighed for at besætte en klassificeret 1-årig introduktionsstilling i intern medicin med start 01.05.18. Stillingnr. 3800A00-01-i-07.
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 16-02-2018

Aftenvagt til Rehabiliteringsafsnit
Christians Have
På Solrød Kommunes Rehabiliteringsafsnit beliggende på Christians Have Plejecenter søger vi en social- og sundhedsassistent til et barselsvikariat på 17,5 time fordelt på 5+2 med vagt onsdage og torsdage i alle uger samt fredag, lørdag og søndag i lige uger. Der vil være mulighed for flere timer, både dag og aften.
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 19-02-2018

Administrativ koordinator der brænder for god kundeservice og med styr på detaljerne
REELIGHT ApS
Reelight søger en struktureret og ansvarsbevidst medarbejder til en ny opslået stilling, hvor du skal løse en række administrative opgaver i vores salgsafdeling. Der vil også være opgaver som relaterer sig til vore indkøb, logistik og webshop.
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 04-02-2018

Kompetencehuset i Aarhus søger visionær forstander
Kompetencehuset
Da vores forstander går på pension, søger vi en forstander til et spændende, levende pædagogisk miljø med højt til loftet og stor respekt for den enkelte. Du skal stå i spidsen for en veldrevet institution, hvor du har den centrale opgave at sikre stedets drift og udvikling, hvor forstanderen er en tydelig og dygtig politisk aktør både lokalt og på landsplan.
Indrykket : 22-01-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018