Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Handicaphjælper
Lene Hvalsøe
                                    10-12–2018   Handicaphjælper - timeaflaster m/k - ca. 10-20 timer månedligt     
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

elektriker deltid
Norh
Elektriker København Norh el service & elektriker Amager søger en elektriker i København på deltid www.norh.eu www.norh.eu/elektriker-amager
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 08-01-2019

Kordegnevikariat
Køge Kirke, Kirkegårde og Kapel
Kordegnvikar til Køge kirkekontor søges.   Køge Menighedsråd søger til et vikariat af 6 måneders varighed en kordegn til en deltidsstilling på 20 timer pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt. Dine arbejdsopgaver er, at bemande vores kirkekontor i Køge 4 dage om ugen fra kl. 9.00 til 13.00, hvor opgaverne består af kontakt med borgere, personregistrering, bookning af kirkelige handlinger m.v. samt at bistå kirkegårdskontoret i samme lokaler med mindre administrative opgaver.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Visitatorer (sygeplejerske, ergoterapeut eller fysioterapeut) til Lokalområdekontoret Bispebjerg/Nørrebro
Koncern Service og IT
Kan du indgå i et tværfagligt samarbejde, hvor det gode borgerforløb er i centrum, og trives du med at arbejde med rehabiliterende indsatser som udgangspunkt for alle borgerforløb, har vi et job som visitator på Bispebjerg/Nørrebro. Lokalområdekontoret Bispebjerg/Nørrebro søger to visitatorer til faste stillinger, samt en visitator til et barselsvikariat. Stillingerne er alle på 37 timer om ugen, med tiltrædelse snarest muligt.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019

To pædagoger til Sandslottets vuggestue
Koncern Service og IT
Vi søger to pædagoger til stillinger på hhv. 33 og 37 timer om ugen fra den 1. marts 2019 eller så hurtigt som muligt herefter. Sandslottet er en integreret institution bestående af tre vuggestuegrupper med 12 børn i hver og to børnehavegrupper med 22 i hver. Vi er meget optagede af altid at være fagligt bevidste omkring børneperspektivet. Det betyder i praksis, at alt vi foretager os i Sandslottet, er med barnets perspektiv for øje. Dette er netop essensen – børnene skal og vil altid være omdrejningspunktet i vores arbejde.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019

Auto-/Lastvogns-mekaniker søges til Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab
Auto-/Lastvogns-mekaniker søges til Hovedstadens Beredskab Vil du være med til at sikre, at vores køretøjer er i optimal stand, når vi rykker ud til brande og ulykker? Så har vi en ledig stilling som auto-/lastvogns-mekaniker i vores afdeling for Teknik til besættelse snarest muligt.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Væksthusgartnerelev til Byens Drift i Teknik- og Miljøforvaltningen
Koncern Service og IT
Vores hovedstad – dine muligheder. Bliv vores nye væksthusgartnerelev. Start din karriere i Københavns Kommune – Danmarks største arbejdsplads. Har du lyst til en alsidig uddannelse, og har du mod på at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer? Er du motiveret for at være med til at producere en bred variation af forårs- og sommerblomster til byen? Så er du måske vores nye væksthusgartnerelev.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Engagerede og motiverede anlægsgartnerelever til Byens Drift i Teknik- og Miljøforvaltningen
Koncern Service og IT
Start din karriere i Københavns Kommune – Danmarks største arbejdsplads. Bliv en af vores fire nye anlægsgartnerelever med speciale i enten anlægs- eller plejeteknik. Har du lyst til en alsidig uddannelse, og har du mod på at udvikle dine faglige, sociale og personlige kompetencer, så er du måske en af vores nye anlægsgartnerelever med start den 1. marts 2019 eller snarest derefter. Du skal have bestået grundforløbet for anlægsgartnere (GF2) for at kunne blive elev i Byens Drift.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Medarbejder til vagtplanlægning og implementering af nyt vagtplansystem
Hovedstadens Beredskab
Medarbejder til vagtplanlægning og implementering af nyt vagtplansystem I løbet af det kommende år skal vi implementere et helt nyt vagtplansystem. Samtidig skal vi have optimeret en række arbejdsgange, så vi udnytter hele potentialet i det nye vagtplansystem, og på bedst mulige visunderstøtter hele organisationen, som omfatter vores brand og ambulancetjeneste, alarm- og vagtcentral, serviceafdeling og administrative funktioner.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019