Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Medarbejder til service og logistikopgaver i Transfusionscentret, Næstved Sygehus
Region Sjælland
Vi søger en medarbejder til service og logistik med start 01.10.18 eller efter aftale. Stillingen er en fastansættelse med ugentlig arbejdstid på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Stillingen er en del af produktionsområdet. Produktionområdet er ansvarligt for fremstilling af blodkomponenter, lagerstyring og logistik i forhold til blodkomponentlagre, og transporter i regionen. Har du lyst til at være en del af Transfusionscentret i Næstved, er stillingen måske noget for dig.
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 06-08-2018

Jobkonsulent til jobafklaringsområdet
Egedal Kommune
Jobcenter Egedal i ØlstykkeJobcenter Egedal søger en erfaren og faglig dygtig jobkonsulent til en fuldtidsstilling på jobafklaringsområdet. Tiltrædelse hurtigst muligt.Som jobkonsulent skal du medvirke til, at borgere i målgruppen gennem en tværfaglig og sammenhængende indsats vender tilbage til arbejdsmarkedet eller i gang med uddannelse så hurtigt som muligtArbejdet består bla. af:
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Vi mangler en Montør...
SØREN SØGAARD A/S BILLARDFABRIK
Søren Søgaard A/S producerer og sælger kvalitets billardborde til både ind- og udland.                       Vi oplever hastig vækst og søger derfor en billardmontør til vores afdeling i Vejle. Dine primære arbejdsopgaver bliver:
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Rustfri smed – montage af produktionsudstyr
Faber Staffing ApS
Vi mangler smede til montage af maskiner inden for fødevareindustrien. Der er tale om en projektansættelse, med mulighed for forlængelse. Du vil indgå i et team af dygtige fagfolk og opgaverne spænder fra TIG svejsningen til opbygning og indkøring af transportører samt specielt fremstillede maskiner.
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 16-09-2018

Studiejob med interesse for servering og bowling/golf
Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse
Restaurant Superbowl & Golfcenter Slagelse søger en person med interesse for servering i baren samt afhjælpning ved bowlingbanerne og i vort golfcenter.
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 16-09-2018

Handicaphjælper - Deltid
BPA PRO TEAM ApS
BPA Pro Team ApS  Handicaphjælper søges til vagter hos en skøn ung multihandicappet 18 årig pige med diagnosen atypisk Rett syndrom (cdkl5).   CDKL5 mutation er en sjælden, medfødt neurologisk udviklings defekt. De første symptomer, som kan give mistanke om CDKL5 er epileptiske anfald inden for de første 5 levemåneder. Mange har de samme symptomer som ses hos personer med Rett Syndrom. Syndromet medfører bl.a. psykisk og fysisk udviklingshæmning.
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 19-08-2018

Hotelmedarbejder
Hotel Nora Copenhagen
Til mindre hotel i København søges rengøringsassistent/housekeeping til ca. 30 timer pr. uge. Vi forventer ansøger er: Pålidelig Fleksibel Omhyggelig I god form En god kollega Taler og skriver minimum engelsk Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler. Kun skriftlige ansøgninger pr. mail job@hotelnora.dk tages i betragtning.
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Er det tid til, at prøve noget nyt
MALERMESTER CHRISTOFFER PAPE MORTENSEN ApS
Er du uddannet bygningsmaler? Sætter du en ære i dit arbejde? Vil du indgå aktivt i et team af 6 malere? Vi kan tilbyde: -Gode kollegaer -Gode arbejdsforhold -Alsidige opgaver -Løn efter kvalifikationer -Bil -Firma arrangementer   Du skal være god til planlægning, ihærdig og kunne rådgive og vejlede kunderne. Vi udfører alle former for malerarbejde for private og erhvervskunder. Nybyg og renoveringsarbejde er vores speciale  
Indrykket : 22-07-2018 Ansøgnings frist : 16-09-2018