Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Perfekt studiejob i Aarhus - Performance Gym PT
Performance Gym PT ApS
Vi søger en ansat til rengøring af centeret 1-2 gange om ugen af 2-3 timer per gang. Ønsker du at blive en del af et succesfuldt team, så har du nu chancen for et job med en masse fleksibilitet. I er to som står for rengøringen i centeret og kan derfor let planlægge vagterne sammen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 30-06-2019

Efficient workers for Salling Group in Brabrand
ADECCO A/S
Adecco is looking for efficient workers for Salling Group in Brabrand Are you efficient, motivated, able to communicate in English and ready to pack orders? Are you also okay with working, even though it can mean lifting bigger items? Then you might be who we are looking for!   Adecco Onsite is searching for candidates, who can work as soon as possible for a full time job at Salling Group in Brabrand. The job is typical warehouse work such as: packing, preparing the pallets to be shipped out, etc.  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Er du interesseret i forbrugerundersøgelser og kunne tænke dig et studierelevant job?
DMA/RESEARCH A/S
Analyseinstituttet DMA Research søger lige nu nyt blod til deres interviewafdeling i hjertet af Aarhus. Hos DMA-research A/S er vi interesseret i verden omkring os, og vi arbejder med dataindsamling, der har mennesket i højsæde. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel arbejdsplads, hvor du vil komme til at bidrage til indsamlingen af både værdifuld og spændende viden.    Om jobbet:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Restaurant Flammen i Aarhus søger en General Manager/bestyrer
Toldbodgade 6, Aarhus
Forstår du at gå forrest når der skal spredes hygge og leveres gode oplevelser? Til vores velbesøgte restaurant i Aarhus søger vi en ny General Manager, der forstår sammenhængen mellem vores tre kerneområder; glade og tilfredse gæster, motiverede og glade medarbejdere samt en stabil og sund driftsøkonomi. Vores nuværende General Manager har efter mange gode år i restauranten valgt at søge nye udfordringer.   Vi forventer, at du:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 27-03-2019

Akademisk uddannet medarbejder til projekter med fokus på SMV-segmentet #534
Aarhus Universitet
Vi søger en akademisk uddannet medarbejder til at varetage igangværende og nye forskningsprojekter med fokus på SMV-segmentet ved Center for Små og Mellemstore Virksomheder. Center for Små og Mellemstore Virksomheder er et samarbejde mellem Juridisk Institut og Institut for Virksomhedsledelse og dermed en del af Aarhus BSS. Stillingen er tilknyttet Institut for Virksomhedsledelse.Forskningsprojekter med fokus på SMV
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Aflastningsperson med pædagogisk erfaring til familie med barn med handicap i Solbjerg.
Handicapcentret for Børn
Vi søger snarest muligt en aflastningsperson med pædagogisk erfaring til en familie med barn med handicap i Solbjerg. Det drejer sig om en dreng på 4½ år med ADHD lignende symptomer. Det er en dreng der ikke kan rumme at være i børnehave en hel dag. Han kan skifte adfærd på meget kort tid fra at have været rolig til at blive meget udadreagerende.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Protemp A/S (kr.192) søger 2 elektrikere til slutmontage, lampemontage, fejl og mangler i Billund
Protemp A/S
Vi forventer at du: Har erfaring med nyinstallation Har fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver Arbejder struktureret og selvstændigt Har en høj arbejdsmoral Mødestabil Behersker det danske sprog Vi tilbyder dig:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

International employee to our Technical team
NM NET ApS
We are looking for a new International employee to our Technical team. We have a small hosting centre that is focused on handling servers and network for a few key customers, who are all based outside Denmark. We are their only technical provider.   This means we supply: Virtual and physical servers locally and remotely Virtual cluster dbs locally and remotely Networks locally and remotely We host their services locally and remotely And handle their general technical support questions  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Lager og logistikmedarbejdere til fastansættelser søges
TeamVikaren
TeamVikaren søger for en spændende og dynamisk virksomhed beliggende i Ry 2 stærke lagerprofiler til vikariater af 12 ugers varighed med henblik på efterfølgende fastansættelse. Vores kunde skal have besat en stilling ved lagerautomaten og en på fittingslageret, fælles for begge stillinger er at der stilles krav om truckkort og gyldigt kørekort. Dine arbejdsopgaver:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Administrativ medarbejder (deltid)
BIZSYS ApS
Vi har travlt i øjeblikket, og søger derfor en administrativ medarbejder.   Arbejdet vil bestå i følgende: Vi søger en deltidsmedarbejder der kan hjælpe med at lave diverse administrative opgaver, og bogholderi-opgaver.  Arbejdet vil blandt andet bestå i følgende:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019