Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Newline søger mandlig husmodel
Performance Group Scandinavia A/S
Newline Sport leder efter en mandlig husmodel, hvis primære opgave er afprøvning af kollektioner i tæt samarbejde med design, konstruktion og indkøb for at optimere pasform og størrelse. Der kan dog forekommer diverse ad hoc-opgaver.  Arbejdstiden kan variere og vil være afhængig af deadlines ifm. med kollektioner og det forventes derfor at du er fleksibel. Du skal være smilende, tålmodig og udadvendt. Det er en fordel hvis du har en aktiv livstil og interesse for sportstøj. 
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Newline søger kvindelig husmodel
Performance Group Scandinavia A/S
Newline Sport leder efter en kvindelig husmodel, hvis primære opgave er afprøvning af kollektioner i tæt samarbejde med design, konstruktion og indkøb for at optimere pasform og størrelse. Der kan dog forekommer diverse ad hoc-opgaver.  Arbejdstiden kan variere og vil være afhængig af deadlines ifm. med kollektioner og det forventes derfor at du er fleksibel. Du skal være smilende, tålmodig og udadvendt. Det er en fordel hvis du har en aktiv livstil og interesse for sportstøj. 
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Sælger – el-tekniske komponenter, Jylland
& Friends
Brænder du for salg og muligheden for selv at inspirere til løsninger, der matcher kundens behov, så er dette måske dit næste job.Bernstein er en betydende aktør på markedet for elektriske komponenter til professionelle maskinbyggere og industrien. Du får mulighed for at arbejde med det samlede produktsortiment.Du kan læse mere her!
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Sabbatår som ufaglært øjenlægeassistent
Øjenklinikken Aros
Øjenklinikken Aros søger en ufaglært øjenlægeassistent fra d. 17. december 2018 og frem til enten ultimo januar 2020 eller ultimo august 2020. Stillingen er på gennemsnitlig 24 timer om ugen fordelt på mandag, tirsdag, onsdag og fredag.  Vi forventer, at du har afsluttet en gymnasial uddannelse og nu har lyst til et fagligt udfordrende sabbatår, inden du skal i gang med en videregående uddannelse. 
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 13-11-2018

Rengøringsassistent til rengøring i aftentimerne - Horsens
CAS CAS GRUPPEN A/S
Jobbet Til vores organisation søger vi en rengøringsassistent med erfaring inden for rengøring. Er du ansvarsbevidst, stabil, selvkørende og klar til at udføre rengøring i nøjagtig overensstemmelse med gældende instruktioner? Så er det netop dig vi har brug for i vores hverdag.  Vi søger både deltids- og fuldtids-ansatte   Kvalifikationer
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

SOCIALRÅDGIVERE TIL FAMILIECENTRETS DØGNRÅDGIVNING
Lokalpsykiatri Syd
Om jobbetFamiliecentrets Døgnrådgivning søger socialrådgivere til 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat. Døgnrådgivningen er placeret på Grøndalsvej 2 i Viby J. Døgnrådgivningen varetager myndighedssagsbehandlingen efter Serviceloven kapitel 11. Målgruppen er udsatte børn og unge med behov for anbringelse uden for hjemmet. Dette enten for en kortere eller længere periode. Familiecentrets arbejde tager udgangspunkt i vores tre fælles sigtelinjer:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

SOSU HJÆLPERELEVER START APRIL 2019 VED SUNDHED OG OMSORG
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetSom SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Under uddannelsen vil du opnå viden og færdigheder inden for det overordnede kompetenceområde: Professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp i et rehabiliterende perspektiv inden for det primærkommunale område. Uddannelsen består af både skole og praktikperioder.  
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

SOSU ASSISTENTELEV APRIL 2019 ELLER SENERE VED SUNDHED OG OMSORG – SOM HAR ELLER ER I GANG MED GRUNDFORLØB 2
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetØnsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent og har taget grundforløb 2 er dette det korrekte stillingsopslag. Er du allerede uddannet social- og sundhedshjælper skal du vælge stillingsopslaget for meritter. Som SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Du vil arbejde med en professionel og helhedsorienteret sygepleje og rehabilitering i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

SOSU ASSISTENTELEV APRIL 2019 ELLER SENERE VED SUNDHED OG OMSORG – FOR UDDANNEDE SOSU-HJÆLPERE/MERIT
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetKun uddannede social- og sundhedshjælpere kan søge via dette opslag. Er du ikke uddannet social- og sundhedshjælper, men ønsker at uddanne dig til social- og sundhedsassistent skal du søge via et andet stillingsopslag.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Social- og sundhedshjælper
Aarhus Friplejehjem
Er du en natteravn?Aarhus Friplejehjem søger Social- og sundhedshjælper til fast nattevagt.Vi ønsker, at Aarhus Friplejehjem blandt andet er et fantastisk levested for ældre med plads til liv og pårørende - og et visionært og udviklende sted at arbejde.Vil du være en del af den vision? Så er du muligvis vores nye kollega.Aarhus Friplejehjem har 54 plejeboliger, hvor nogle af boligerne har ægtepar boende.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018