Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kundeservicemedarbejder på deltid
CHECK POINT TRAVEL ApS
Vi søger 1-2 nye kollegaer på deltid til vores kundeserviceteam i Check Point Travel. Vi søger 1-2 deltidsagenter til vores kundeserviceteam, med tiltrædelse snarest muligt. Som kundeserviceagent, hos Check Point Travel i Brabrand, bliver du en del af vores Service Support-afdeling, hvor salg og kundeservice sker via telefon, e-mail, chat og på de sociale medier.
Indrykket : 13-12-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Skal julen stå på nyt job for dig?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi har valgt, at udvide alle vores hold. Derfor er vi på jagt efter flere energiske medarbejdere, der har lyst til at arbejde i en spændende og lærerig branche.  Jobbet består i opsøgende salg til det danske B2C og B2B-marked. Vores kundegruppe består flere store og velrenommerede virksomheder, såsom Telenor og Verisure. Vi fungere som vores kunders eksterne salgsafdeling, hvorfor vi har et meget tæt og stærkt samarbejde med dem. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Studiejob som Social Media specialist!
Wojcik ApS
Stillingsbetegnelse: Studiejob som Social Media specialist! Hos Startupkonsulenten ApS søger vi en Facebookhaj med flair for data og content. Vi tilbyder en spændende og alsidig arbejdsplads, hvor DU har mulighed for, at udvikle dine evner indenfor online markedsføring.
 Vi er en mindre virksomhed med hovedsæde på Mejlgade i Aarhus C, som har det formål at hjælpe startups, iværksættere og vækstvirksomheder på de sociale medier!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Studentermedhjælper til AU Library Kasernen og Nobelparken
Det Kgl. Bibliotek Aarhus
Det Kgl. Bibliotek: AU Library, Nobelparken og AU Library, Kasernen søger 2 studentermedhjælpere pr. 15. januar 2019 Vi søger 2 studentermedhjælpere til bl.a. bogopsætning og bogfremfinding samt hjælp og vejledning af bibliotekernes brugere. Det er vigtigt, at du er indstillet på at løse forskelligartede forefaldende opgaver, herunder manuelle og fysiske opgaver.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Danmarks bedste Backend/Cloud udvikler og arkitekt
POLY-CONTROL ApS
Vi søger en diplom- eller civilingeniør inden for software/IKT, gerne med arbejdsmarkedserfaring, som udvikler på vores Danalock – en cloud baseret Smart Lock. Danalock designer, udvikler, producerer og sælger Smart Locks til hele verden, og vores virksomhed er i kraftig vækst. Vi samarbejder med nogle af verdens største virksomheder, som benytter vores produkt. Vi arbejder altid med de nyeste og mest banebrydende teknologier inden for IoT og står altid forrest i nyudviklingen. Så hvis du vil være med, hvor det hele sker, skal du arbejde for Danalock.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Hvis du ønsker et sjovt sabbatår med ligesindede, så kig her!
AM Aarhus
Vil du tjene kassen inden du ryger på SU? – eller bare have et job hvor du ene og alene kan styre din løn. Har du den rette energi og passer du ind i vores team af unge mennesker, så har vi et job til dig. Dine opgaver bliver at sælge Fullrate produkter på en booket lokation, eksempelvis i et storcenter eller supermarked.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Handicap hjælper søges
Gert Riis
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Handicaphjælper søges til fuldtidsstilling i Aarhus, hos 47 årig mand med gigt
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
JOBBESKRIVELSE: Om mig: Jeg er 50 år, selvstændig multimedie designer og delvis kørestolsbruger. Jeg klarer selv personlig hygiejne og kører oftest selv min bil. Dog er kørekort et krav, for at kunne bestride stillingen. Jeg har 1 barn på 8 år (deleordning).
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Serviceassistent til håndværkerrengøring
MILJØRENT RENGØRINGSSERVICE A/S
Vi mangler akut en moden serviceassistent til vores Ad Hoc opgaver, da vi har meget travlt. Vi forventer at du:    har erfaring indenfor rengøring er servicemindet og fleksibel er samarbejdsvillig og mødestabil kan fremvise en ren straffeattest Kan forstå dansk eller engelsk Vi tilbyder
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Facility tekniker med stærke IT-kompetencer til INCUBA A/S
INCUBA a/s
Vi søger en ny facility tekniker med stærke IT-kompetencer til en fuldtidsstilling i et livligt virksomhedsmiljø i stor udvikling.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019