Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social media- og rekrutteringsansvarlig i TMPO Malaga
TMPO A/S
Er du lidt af en kreativ SoMe-haj, som kan skabe fængende indhold på de sociale medier? Har du en interesse for HR og mennesker? Er du rejselysten? Så tjek lige det her FEDE job ud i solrige Malaga, som helt sikkert vil pryde dit CV! Hos TMPO Malaga søger vi lige nu en rekrutteringsansvarlig, der kan stå for den daglige screening af ansøgere til Malaga, samt markedsføre os på de sociale medier.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Havnens Fiskehus søger en frisk og stabil Person til vores morgen pakke team.
HAVNENS FISKEHUS ApS
Vi søger en frisk og stabil person til at indgå på vores tidlige morgen hold. Vi pakker hver nat/morgen store mængder fisk og skaldyr og andre specialiteter til hoteller og restauranter i det meste af Jylland. Vores pakke hold består af 5 stærke mænd. Vi hygger os og stemningen er lun selvom vi til tider har super travlt.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

AARHUS KOMMUNE, SOCIALFORVALTNINGEN, BØRNECENTRET SØGER FAMILIETERAPEUT/VIKAR TIL ”TIDLIG INDSATS” – SMÅBØRNSSTEDET.
Børnecentret Tidlig Indsats
Om jobbetSmåbørnsstedet i Aarhus kommune, Langenæs Allé 18, 8000 Aarhus C søger en familieterapeut med relevant faglig uddannelse (pædagog, socialrådgiver eller lignende) med viden om småbørnsfamilier samt behandlingserfaring i at arbejde med tilknytning. Der er tale om et fuldtidsvikariat i perioden den 1.8. – 31.12 2018. Evt. med mulighed for forlængelse.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

RISSKOV SKOLE SØGER 37 TIMERS BARSELSVIKAR FOR KLASSEPÆDAGOG
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Om jobbetRisskov Skole søger barselsvikar 37 timer ugentlig.Stillingen er som klassepædagog og SFO pædagog i 2. årgang. Din profilVi forventer, at du:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Chemometrician / Data Analysis Engineer
AAK DENMARK A/S
AAK Denmark develops unique competencies in extraction and fractionation of vegetable oil and supply oil components to sister companies in Sweden, the Netherlands and the UK as well as to customers in the global food industry. We work closely with customers, primarily within the chocolate industry, to co-develop tailored products. AAK Denmark is centrally located at the port of Aarhus and has more than 200 competent and engaged employees. The job:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Ergoterapeut eller tilsvarende til varetagelse af synskonsulentarbejde og arbejdsrehabilitering
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Om jobbetJobbet er en synskonsulent stilling tilknyttet Arbejdsmarkedsteamet, som varetager synsfaglig arbejdsrehabilitering for borgere, som skalfastholdes eller integreres på arbejdsmarkedet. Målgruppen er borgere mellem 18-65 år, som har eller gerne vil have tilknytning til arbejdsmarkedet og som har nedsat synsfunktion. Synskonsulenten arbejder helhedsorienteret og varetager derfor også undervisning og vejledning i hjemmet/fritidslivet, hvis der er behov for dette.Den primære målgruppe er borgere med nedsat synsfunktion pga.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

Specialarbejder til byggeplads i Århus V
Pilgaard Erhverv v/ Allan Pilgaard Svendsen
Til en af vores travle kunder søger vi 3 stk. specialarbejdere til oprydning samt blandet arbejde på byggeplads i Århus C. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7 – 15 mandag til fredag. Der er tale om ca. 30 – 37 timer pr uge. Der er tale om et vikariat i ca. 2-3 mdr.          
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Aarhus Kommune, Socialforvaltningen - Børnecenteret søger familieterapeut/vikar til "Tidlig Indsats" Vuggestedet
Børnecentret Tidlig Indsats
Om jobbetVuggestedet i Aarhus Kommune, Langenæs Allé 18, 8000 Aarhus C søger familieterapeut med relevant faglig uddannelse (pædagog, socialrådgiver, sundhedsplejerske og lignende), med viden om spædbørn samt behandlingserfaring i arbejdet med tilknytning. Der er tale om et fuldtidsvikariat i perioden den 1.8. – 31.12 2018. Evt. med mulighed for forlængelse.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

SYGEPLEJEAFLØSERE TIL SUNDHEDSENHEDEN I OMRÅDE NORD
LOKALCENTRET HJORTSHØJ Sønderskovhus
Om jobbetSygeplejerskerne i Sundhedsenheden løser sygeplejeopgaver i hele Område Nord. Opgaverne er både planlagte og akutte og spænder vidt fra basale sygeplejeopgaver til komplekse opgaver. Vi mangler kolleger, der har tid, lyst og overskud til at give en hånd med, når vi har brug for ekstra hjælp. Både i dagvagter, aftenvagter og weekender. Vi har et behov for sommerferiedækning, men har herudover også behov for at have tilknyttet fleksible og kompetente sygeplejersker, som kan hjælpe i løbet af hele året.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL ERHVERVS- OG BYUDVIKLING, BORGERMESTERENS AFDELING, AARHUS KOMMUNE
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Om jobbetDu vil komme til at arbejde med flere forskellige former for intern og ekstern kommunikation, men dine primære arbejdsopgaver vil være at skrive nyheder og andet tekstmateriale som webtekster, lave opslag til sociale medier, at researche på diverse emner, at opdatere og vedligeholde vores websider og lave layout-opgaver.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018