Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kompetencegivende studiejob som rejseskribent for Danmarks nye rejsesite!
Travelmore
Rejseskribent søges til Danmarks nye rejsesite Travelmore! Interesserer du dig for rejser og oplevelser, og vil du gerne skrive journalistiske artikler, der kan give noget erfaring på dit CV? Så læs videre!
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Bartender
Mojo ApS
Drømmer du om at blive Bartender i det århusianske natteliv? Så er det nu du skal spidse ørerne, for Mojo søger udadvendte århusianere, der vil være med til at feste med byens bedste gæster weekend efter weekend. Du skal være festens midtpunkt og have et stort netværk. Du må gerne have barerfaring, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde min. 1 gang om ugen enten torsdag, fredag eller lørdag nat.
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

faglært fuldtids kok til sæsonansættelse
LYNGBYGAARD GOLF DRIFT A/S
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok  Vi søger en fuldtids Sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-´19. Beskrivelsen af job: Service, opbakning, alm. rengøring. Der vil være skiftende arbejdstider. Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år. 
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Kantbukker til virksomhed syd for Århus søges - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
Kantbukker søges til Århus-området - FAST STILLING! For metalvirksomhed i Århus-området søger vi en kantbukker!   Der er tale om en fast stilling. Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med at betjene og opstille på en CNC-kantbukker - hvis du samtidig har erfaring med programmering og styring - så er du godt på vej mod nyt job!   Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør i metalindustrien.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-04-2019

Kickstart din salgskarriere med et kompetenceløft fra Storm Group
Storm Group
Hos Storm Group får du et unikt indblik i en helt speciel arbejdsplads, i en helt speciel branche: Field Marketing. Du kommer til at styrke dine kompetencer inden for salg og bliver del af en ung kultur, hvor vi vægter venskabelighed, din personlige udvikling og performance højt.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Kok (faglært / ufaglært)
JobTeam Aarhus A/S
Vil du gerne arbejde på en cafe (der ligger ude i naturen), og forkæle gæster med dine kulinariske masterværker? Så har vi et godt arbejde til dig! Vores kunde er en familieejet cafe og restaurant, der ligger ved Brabrandsøen.  Det er et populært sted blandt folk, der gerne vil nyde hjemmelavet mad af de bedste økologiske og lokale råvarer. Lige nu leder vi efter en dygtig kok med faglig stolhed, til at indgå i cafeens dygtige hold i køkkenet.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Et vikariat som Lægesekretær til Børn og Unge – Endokrinologi og Neurologi
Region Midtjylland
Vi søger en ny kollega til et vikariat 30 timer i Børn og Unge.  Vikariatet løber fra 1. juni og til udgangen af april næste år.Din arbejdstid fordeler sig på dagtid og cirka to aften/weekendvagter pr. 4 uger.  Arbejdstiden i dagtid skal som hovedregel placeres mellem klokken 07:00 og 17:00 og kan indenfor denne ramme aftales mellem dig og dine nærmeste kolleger.  Vi er 25 fagligt engagerede lægesekretærer i Børn og Unge fordelt på t to team i klinikken og et team i afdelingens ledelsessekretariat.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

5R Marketing søger flere dygtige kollegaer!
5R MARKETING ApS
Hos 5R Marketing er vi stolte af at være et af Danmarks største og mest respekterede telemarketingbureauer og vi søger nu nye kollegaer til at indgå i en række af vores dygtige teams. Hvorfor skal du være vores nye kollega? Hos 5R Marketing har vi en seriøs tilgang til det at drive en telemarketingvirksomhed. Det betyder, at du altid vil opleve at blive grundigt oplært inden opstart. Desuden arbejder vi løbende med kommunikationstræning. Det er ikke et krav at du har erfaring med telemarketing. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære det. 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Telemarketingmedarbejdere - Sælgere Telenor - Med mulighed for udstationering!
5R MARKETING ApS
5R Marketing og Telenor øger vores fælles indsats i markedet, og starter derfor nye erhvervssælgere op. Derfor søger vi lige nu erfarne sælgere og store salgstalenter med selvtilliden i orden, til opsøgende salg af Telenors produkter. Vi forventer at du:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Skal foråret stå på nyt job? Bliv salgskonsulent ved KEK Sales Aarhus!
KekSales Aarhus ApS
Da vi ønsker at udvide vores B2B- og B2C-hold leder vi efter flere spændende profiler til opsøgende, telefonisk salg af telefoni- og internetløsninger til det danske privat- og erhvervsmarked.  Du er med til at skabe oplevelsen og omsætningen, og med din indsats har du nøglen til vores kunders succes på både kort og lang sigt. Du skal:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019