WorkWithUs
close-button
gadgets
director

Carsten Bank-Mikkelsen, direktør.

Description: 

Din næste medarbejder venter lige om hjørnet!

Fremtiden for rekruttering handler om at være synlig der, hvor dine potentielle nye medarbejdere bor.

Dine medarbejdere vil ikke bruge tid og ressourcer på lange transporttider i myldretid? Vi forstår vigtigheden af at have stabile og engagerede medarbejdere, og derfor er vores fokus udelukkende på det lokale område. Inden for en radius af 30 km fra dit jobsted skaber vi en meget høj opmærksomhed på dine ledige stillinger. Ingen anden rekrutteringsplatform kan matche vores intensive annoncering i dit nærområde. Vi bruger ikke dine penge på bred eksponering i hele landet – vi koncentrerer os om det, der betyder noget. Derfor er vi også de mest omkostningseffektive.

Vores statistikker taler deres eget tydelige sprog: Omkring 10.000 personer i dit lokalområde vil blive præsenteret for din jobannonce hos os. Mere end 1.000 potentielle kandidater, der har interesse for jobbet vælger at dykke dybere og læse den fulde jobannonce på vores platform, WorkWithUs.dk

Opnå fantastiske resultater med vores service, hvor priserne starter ved kun 399 kr. ekskl. moms.

Tilvælg synlighed, der virkelig batter – vælg WorkWithUs.dk. Din næste medarbejder venter lige om hjørnet!

Tak for en mega god side”, Jenette Strømholt.

Fakta:

Mere end 300.000 danskere følger vores 98 kommunale Facebook-sider, hvor spændende jobmuligheder præsenteres.

Måned efter måned besøges WorkWithUs.dk af mere end 400.000 unikke danskere, der søger efter deres næste karriereeventyr.

Mere end 100.000 motiverede danskere har taget initiativ til at oprette en skræddersyet jobagent, der kommer som mail eller messengerbesked. De har klart og tydeligt defineret deres ønsker og præferencer for det næste skridt i deres karriere.

NPS:

En målestok for kundetilfredshed

NPS (Net Promoter Score) er en pålidelig måde at evaluere kundetilfredshed og loyalitet over for en virksomhed eller en service. En solid NPS varierer normalt mellem 10 og 30, mens en score på 50 eller derover anses for meget positivt.

Vi er glade for at dele, at vores seneste kundetilfredshedsundersøgelse viser en NPS på 60. Dette betyder, at vores kunder har udtrykt en høj grad af tilfredshed med vores service.

Vi værdsætter vores kunders opbakning og ser frem til at fortsætte med at levere værdi og kvalitet.

Vi bruger WorkWithUs.dk
Nyt job?
Hver dag kommer der nye jobs til. Her finder du din næste arbejdsplads med gode kollegaer.
Ny medarbejder?
Her finder du din næste medarbejder. Nem og hurtig proces sikrer en effektiv rekruttering. Vi servicerer både små og store kunder, offentlige og private.
Social Media platform
Sammen med vores brugere lever vi et liv på de sociale medier. Work With Us viser jobannoncer, der hvor ansøgerne bruger deres tid.
Tryghed
Vi passer på dine data og deler dem ikke med andre.