Til arbejdsgivere:

WorkWithUs er en relativ ny spiller på jobannoncemarkedet. Vi forsøger at gøre jobannoncering så enkel som muligt. Du indrykker jobannonce og vælge din annoncepakke - det tager 5 minutter. Herefter tager vi over og sikrer, at du får det bedst mulige resultat. Hvis du har brug for hjælp til at skrive din annonce så kontakt os ved at klikke her. Vi hjælper dig med at lave den bedste annonce. Ca. 200.000 besøger hver måned WorkWithUs for at søge job. Vi har 235.000 likes på Facebook.

Klik her for at oprette dig som arbejdsgiver og oprette jobopslag.

For at kunne oprette en jobannonce skal du benytte Safari eller Chrome. Vi understøtter ikke længere Internet Explorer.

Proces:

  • Opret en bruger
  • Du opretter en jobannonce
  • Vælg den løsning, der passer til dig
  • Vi godkender din annonce og tilpasser den dine valg
  • Du får en mail om, at annonce er frigivet
  • Annoncen oprettes på www.workwithus.dk, sendes til Facebook og får #hashtag
  • Annoncen spreder sig på de sociale medier og du begynder at få henvendelser

Du kan altid redigere i annoncen og se eksponeringstatistik via administrationsinterfacet. Vælger du den store annoncepakke til 999 ex moms - så 9 doubles effekten.

 

 


Jeg synes, sitet fungerer super godt, og det var nemt at bruge - så jeg kan sagtens godt finde på at bruge Work With Us igen for at finde nye medarbejder til Cafe Mauritz.

- Ebru Altinok, Cafe Mauritz


Jeg købte den store pakke hos Work With Us, fordi at jeg ville være sikker på respons. Det fik vi allerede dagen efter. Det er hurtigt og nemt at bruge.

- Peder Schau Kristensen, Feriepartner


Super enkel løsning, der rammer en målgruppe vi ikke når med andre medier. Vi fik færre, men væsentligt mere relevante ansøgninger.

- Briand Ahlgreen, Operations Manager La Lorraine Bakery Group