WorkWithUs
close-button
Description: 

Oplev WorkWithUs.dk

WorkWithUs.dk er Danmarks mest innovative jobportal, der er intuitiv og brugervenlig for både jobsøgere og arbejdsgivere. Vi vægter enkelhed højt. Med vores få, men kraftfulde produkter garanterer vi din succes. Gennem vores unikke koncept sætter vi en ny standard på alle niveauer og tilbyder samtidig fordelagtige priser på vores services.

Hvorfor vælge WorkWithUs.dk?

Vi tror på, at de fleste medarbejdere ønsker at arbejde tæt på deres hjem. Vi er også overbeviste om, at medarbejdere, der er geografisk tæt på deres arbejdsplads, udviser større loyalitet.

Derfor fokuserer vi udelukkende på lokal annoncering. Vi placerer din jobannonce der, hvor din næste medarbejder bor.

Vi prioriterer en massiv lokal synlighed frem for spredt eksponering i hele landet med minimal effekt.

Hvordan fungerer vores proces?

Vi begynder med grundigt at gennemgå din annonce for fejl, hvorefter vi godkender den. Din annonce bliver derefter distribueret på Facebook, Messenger, Instagram, Google (afhængig af dit valg) og selvfølgelig WorkWithUs.dk.

Vi følger nøje med i annoncens præstation for at sikre den forventede respons. Når annonceringsperioden afsluttes, sender vi dig en opsummering med detaljer om annoncens synlighed og antal visninger. Vi vil også kontakte dig for at diskutere resultaterne.

Dit valg af annoncepakke bestemmer din eksponering. Se mulighederne her

Fakta

Over 300.000 danskere følger vores 98 kommunesider med nye jobannoncer på Facebook.

Mere end 200.000 danskere besøger månedligt WorkWithUs.dk. Mere end 100.000 motiverede danskere har taget initiativet til at oprette en skræddersyet jobagent, der kommer som mail-eller messengerbesked.

Nyt job?
Hver dag kommer der nye jobs til. Her finder du din næste arbejdsplads med gode kollegaer.
Ny medarbejder?
Her finder du din næste medarbejder. Nem og hurtig proces sikrer en effektiv rekruttering. Vi servicerer både små og store kunder, offentlige og private.
Social Media platform
Sammen med vores brugere lever vi et liv på de sociale medier. Work With Us viser jobannoncer, der hvor ansøgerne bruger deres tid.
Tryghed
Vi passer på dine data og deler dem ikke med andre.