WorkWithUs
close-button

Om 

WorkWithUs.dk er Danmarks nye store jobportal. WorkWithUs.dk er nem at bruge for både jobsøgere og arbejdsgivere. Enkelthed er vores styrke. Få - men effektfulde produkter sikrer dig succes. Vores enkle koncept slår igennem på alle niveauer. Derfor kan vi tilbyde dig attraktive priser på alle vores produkter. 

Hvorfor workwithus.dk?                         

Vi tror på, at de fleste medarbejdere helst vil arbejde tæt på deres bopæl. Vi tror også på at medarbejdere, der bor tæt på deres arbejde, er mere loyale medarbejdere.

Derfor viser vi kun din jobannonce lokalt. Der, hvor din næste medarbejder bor. 

Hellere massiv visning af din annonce lokalt frem for få visninger i hele landet med ringe effekt.

Du kan være kunde på 2 forskellige måder

1 – DIY-kunde, hvor du selv opretter din jobannonce. Her køber du jobannoncerne enkeltvis. Konceptet er enkelt. Du logger dig på som arbejdsgiver og følger guiden.

2 – VIP-kunde, hvor vi sammen opretter dine jobannoncer. Her køber man et klippekort med minimum 5 klip. Kontakt kundeservice på kontakt@workwithus.dk, hvis du gerne vil være VIP-kunde. Så ringer vi dig op. 

Hvad gør vi når du har indrykket en annonce?

Først tjekker vi din annonce for fejl. Så godkender vi den. Processen går i gang og jobannoncen bliver sendt til både Facebook, Messenger, Instagram, Google (afhængigt af, hvad du køber) og WorkWithUs.dk.

Vi holder øje med om din annonce - for at se - om den får den respons, som vi forventer. Når jobannoncen tages ned, sender vi dig en opgørelse, der viser hvor og hvor mange gange annoncen har været vist. Vi ringer til dig og får en snak om resultatet.

Dit valg af annoncepakke bestemmer, hvilken eksponering du får.

Hvis du vælger:

Visning på specifikke WWU jobkategorier på Facebook (2x effekt) så viser vi din jobannonce på Facebook specialsider, der matcher jobannoncen. Et pædagogjob i Århus vil fx. blive vist på siden: Nyt pædagogjob i Århus. Et chaufførjob i Haderslev vil blive vist på siden: Nyt chaufførjob i Sønderjylland.

Visning på omkringliggende WWU kommunesider på Facebook (3x effekt) så viser vi jobbet i omkringliggende kommuner. Hvis jobbet skal besættes i Silkeborg Kommune, så viser vi jobbet i Nyt Job i Silkeborg Kommune men også i Nyt job i Skanderborg Kommune, Nyt job i Ikast-Brande Kommune, Nyt job i Herning Kommune etc. 

Annoncering SoMe 7 dage (Facebook, Messenger og Instagram) (6x effekt) så viser vi din annonce i en radius af 20 km fra det sted hvor jobbet skal besættes. Det er en effektiv måde at komme i kontakt med passivt jogsøgende brugere. Annoncen vises i 7 dage.

Du kan også vælge en samlet pakke (9x effekt), hvor alle ovenstående produkter indgår. Det er vores anbefaling.

Alle jobannoncer, uanset hvilken jobannonce du vælger, vil blive vist på WorkWithUs.dk. Vi poster også alle jobannoncer på sider på Facebook, som vi har. 

250.000 brugere følger disse sider. Siderne hedder fx: Nyt job i Aarhus Kommune eller Nyt job i Gentofte Kommune. I alt har vi 98 sider svarende til antallet af kommuner i Danmark. 

Fakta

Mere end 250.000 danskere følger en af vores 98 kommunesider med nye jobannoncer på Facebook.

Mere end 300.000 unikke danskere besøger hver måned WorkWithUs.dk.

Mere end 100.000 danskere har nu oprettet en jobagent med tydelig angivelse af, hvad og hvor de søger nyt job.

Her kan du læse mere om WorkWithUs.dk

Nyt job?
Hver dag kommer der nye jobs til. Her finder du din næste arbejdsplads med gode kollegaer.
Ny medarbejder?
Her finder du din næste medarbejder. Nem og hurtig proces sikrer en effektiv rekruttering. Vi servicerer både små og store kunder, offentlige og private.
Social Media platform
Sammen med vores brugere lever vi et liv på de sociale medier. Work With Us viser jobannoncer, der hvor ansøgerne bruger deres tid.
Tryghed
Vi passer på dine data og deler dem ikke med andre.