Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Chef for Rekrutteringssektionen i Hjemmeværnskommandoen
Hjemmeværnskommandoen
Brænder du for at arbejde med frivillige? Har du pionerånd og lyst til at stå i spidsen for at opbygge en ny enhed med strategisk fokus på rekruttering og fastholdelse i en af Danmarks største frivillige organisationer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så har vi jobbet til dig.Om osHjemmeværnskommandoen gennemfører med virkning fra 1. januar 2019 en reorganisering af staben.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Chef til Sundhed og Forebyggelse i landets 6. største kommune
Økonomi, Arbejdsmarked & Sundhed
Har du viljen til at stå i spidsen for Vejle Kommunens Sundheds- og Forebyggelsesafdeling? Om jobbet Vejle Kommune har stærke visioner og realiserer ambitiøse mål inden for velfærdsudvikling, læringsmiljøer, erhvervsfremme og er samtidig en attraktiv bosætningskommune.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

Tydelig pædagogisk leder til Sødalen Dagtilbud
Sødalen dagtilbud - 5141
Om jobbet Tydelig pædagogisk leder til Sødalen Dagtilbud Kan du gå forrest, og leder du med tillid og stærke værdier? Vuggestuen Tommelise tilbyder en lederstilling til dig, der motiveres af at skabe det gode børneliv og prioriterer fagligheden højt.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018

Administrativ Sektionsleder til Politiadministrativ Enhed ved Østjyllands Politi (Genopslag)
Nordjyllands Politi
Aarhus, Østjyllands Politi
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Teamleder til innovation og brugerfokus
Banedanmark, Amerika Plads 15
I Banedanmark har vi oprettet et team, der målrettet skal skabe innovative og brugerfokuserede digitale løsninger. Vi har derfor brug for en stærk og inspirerende teamleder til at drive og udvikle området. Teamet er en del af sektionen Data & Digitalisering, som er en tværgående stabsfunktion med direkte reference til Banedanmarks økonomidirektør. I sektionen arbejder vi bredt med koordination og udvikling af digital transformation i Banedanmark, og pt er vi i alt ni medarbejdere. Indledningsvist får du personaleansvar for to af dem. Du får arbejdssted i København.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Engageret og ambitiøs afdelingsleder til udskolingen på Skolen på Islands Brygge
Koncern Service og IT
Vores skole vokser, og vi har brug for en afdelingsleder mere til vores nye udskolingsafdeling, som står færdig i 2020. Vi søger derfor en leder, der har lyst til at være med til at indtage bygningen og realisere de pædagogiske visioner sammen med den øvrige udskolingsledelse. Du brænder som leder for at gå foran i udviklingen af et kreativt læringsmiljø for skolens ældste elever på 6. til 9. klassetrin. Du har fokus på elevernes dannelse og uddannelse, og du evner at lede personalet i store forandringsprocesser.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Kontorchef til nyt kontor for Juridisk koordinering på ejendomsområdet i Skattestyrelsen
SKAT, Svendborg
Vil du spille en central rolle i fastlæggelse af juridisk praksis på ejendomsområdet på tværs af flere forretningsområder? Så er du måske den kommende kontorchef til et nyt kontor for juridisk koordinering i Skattestyrelsen.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Kontorchef til nyt kontor for Vejledning og koordinering på ejendomsområdet i Skattestyrelsen
SKAT, Svendborg
Vil du spille en central rolle i forhold til vejledning og borgerhenvendelser på ejendomsområdet? Så er du måske den kommende kontorchef til et nyt kontor for vejledning og koordinering i Skattestyrelsen.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Pædagogisk afdelingsleder til Gram Skole
Gram Skole
Gram Skole søger en ny kollega.Skolen har undervisning i to spor fra 0. - 9. kl. fordelt på børne-, junior- og ungeunivers, en specialklasserække og SFO.Gram Skole ligger i Slotsbyen Gram, der med et aktivt foreningsliv og en stærk lokalhistorisk kulturarv har stort potentiale.Skolen har i alt 345 elever, hvor af 70 går i SFO.Der er de seneste år sket et generationsskifte på Gram Skole, og der vil være mulighed for at blive en del af en ny medarbejdergruppe, som i tæt samarbejde med ledelsesteamet nyfortæller Gram Skole.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Socialchef - Roskilde Kommune
Roskilde Kommune
Stærke og erfarne lederprofiler søges til ambitiøs velfærdsindsats Roskilde Kommune søger en ny sundheds- og omsorgschef og en socialchef for direktørområdet Social, Job og Sundhed med ambitioner, overskud og stærke ledelses- og samarbejdskompetencer.  
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018