Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Funktionsleder til Udland 5
Skatteforvaltningen, Høje-Taastrup, Helgeshøj Allé 9
Er du en dygtig og engageret personaleleder? Brænder du for driftsstyring og arbejdet i en professionel ledergruppe? Så er du måske vores nye funktionsleder til Udland 5.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Visionær uddannelsesleder søges til Teknologisk Videncenter
Mercantec
Vil du bidrage til at udvikle Teknologisk Videncenter (TVC) og være en del af en teambaseret ledergruppe med store ambitioner inden for fremtidens undervisning og teknologi? Har du lyst til at sætte dit præg på fremtidens teknologiske vidensniveau og være med til at sikre, at vores elever matcher den teknologiske udvikling og et arbejdsmarked i rivende udvikling?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Er du stærk til at skabe følgeskab, kommunikere og prioritere, er der mulighed for at blive vores nye teamleder i skole- og dagtilbud i Middelfart Kommune
Middelfart Kommune
Er du stærk til at skabe følgeskab, kommunikere og prioritere, er der mulighed for at blive vores nye teamleder i skole- og dagtilbud i Middelfart Kommune.Skole- og dagtilbud søger en teamleder til området. Der er tale om en stilling på fuld tid.Du bliver den daglige leder af konsulent- og læringsteamet, og du refererer til skole- og dagtilbudschefen. Du skal være med til at skabe retning og sammenhæng i et konsulentteams mangeartede opgaver. Du skal ligeledes have tæt kontakt til skole- og dagtilbudslederne.Vi søger en teamleder, der:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Center for Kommunikation søger afdelingsleder til Høreafdelingen
Herning Kommune
Center for Kommunikation søger afdelingsleder til Høreafdelingen, idet vores nuværende afdelingsleder går på pension til sommer.Afdelingslederen varetager endvidere ledelsesfunktionen for Sekretariatet. Stillingen er til besættelse 1. juli 2019.Vores nye afdelingsleder er fagligt velfunderet indenfor høreområdet, har indsigt i kommunikationsområdet og er gerne ledelsesmæssigt erfaren – alternativt ledelsesmæssigt interesseret.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 05-04-2019

Enhedschef til medieområdet
Slots- og Kulturstyrelsen
Medieområdet er i rivende udvikling og genstand for stor politisk opmærksomhed. Vores medieforbrug og medievaner er under hastig forandring som følge af digitalisering og ændrede rammer for såvel public service som markedsbaserede medier. Slots- og Kulturstyrelsens rolle er at være myndighed på området, og med høj kvalitet kunne håndtere de mange forskelligartede faglige problemstillinger, der knytter til gennemførelsen af medieaftaler og administration af lovgivning mv.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Afdelingsleder i Odense og Svendborg
VIRKSOMHEDSPORTEN A/S
  Hvem er vi? Virksomhedsporten A/S i Svendborg og Superwerk A/S i Odense er socialøkonomiske virksomheder, hvor formålet i begge tilfælde er at drive virksomhed på markedsvilkår og med et beskæftigelsesmæssigt perspektiv.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Kontorchef til Færdselsstyrelsen - Ribe
Færdselsstyrelsen
Vi er nået langt – men vil gerne længere Færdselsstyrelsen er i forbindelse med Bedre Balance I & II blevet flyttet til Ribe. Det har været en succes. Samarbejdet med interessenter, sagsbehandlingen og organiseringen er blevet gentænkt. Det er lykkedes at opbygge en agil, velfungerende og udviklende organisation med kompetente og meget motiverede medarbejdere og ledere præget af pionerånd og evne til både at yde høj service, at effektivisere sagsbehandlingen og løfte det faglige niveau. Og det kan blive endnu bedre. Har du lyst til at være med?:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Afdelingsleder til kursusafdelingen
Hotel- og Restaurantskolen
Hotel- og Restaurantskolen søger en afdelingsleder til skolens kursusafdeling. Afdelingen varetager skolens mangeartede og succesrige kursus- og efteruddannelsesaktiviteter, som udbydes som AMU eller indtægtsdækket virksomhed. En væsentlig opgave er ligeledes at gennemføre udviklingsopgaver og -projekter for og i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere som indtægtsdækket virksomhed eller med fondsmidler.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

524 Institutleder ved Institut for Agroøkologi
Aarhus Universitet
Science and Technology, Aarhus Universitet, søger med tiltrædelse 1. juni 2019 en institutleder ved Institut for Agroøkologi, som vil medvirke til at realisere universitetets ambitiøse målsætning.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Initiativrig uddannelsesleder
NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE
Brænder du for at udvikle intensive læringsforløb med omfattende brug af digitale løsninger? Vil du være med på at optimere elevernes individuelle læringsveje, sikre progression og højt fagligt niveau? Niels Brock arbejder systematisk med data for at gøre vores elever så dygtige som muligt. Vi har brug for en kollega, der dels vil lede arbejdet med stor entusiasme og gå-på-mod og dels selv får hands-on erfaring hermed, altså underviser. Om os
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019