Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
To engagerede uddannelsesledere til HF
Vestegnen HF & VUC
Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge på Vestegnen får en ungdomsuddannelse og at mange får en videregående uddannelse. Vi er synlige på Vestegnen og har mange samarbejder med jobcentre, virksomheder og skoler. Jobbet Til to nyoprettede stillinger søger vi to engagerede og talentfulde uddannelsesledere, som vil tage ansvar for HF-afdelingen i et tæt parløb og samarbejde med vores dygtige og erfarne uddannelseschef på området.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Erfaren og salgsorienteret afdelingsleder til TMPO Aarhus
TMPO A/S
Vil du stå i spidsen af en afdeling på ca. 30 mand og til daglig være ansvarlig for ledelsen heraf? Er du klar til, i fællesskab med resten af afdelingen, at skabe enestående resultater for vores kunder? TMPO Aarhus søger en dygtig afdelingsleder med erfaring inden for ledelse samt salg, mødebooking eller lignende. Du skal være ansvarsbevidst, konstant have fokus på forretningens KPI'er og samtidig brænde for salg.   Arbejdet som afdelingsleder i TMPO Aarhus:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Afdelingsleder til SPS-Sjælland
Studenterrådgivningen i København og Studenterrådgivningens sekretariat
Til en nyoprettet stilling i Studenterrådgivningen, Dronningens Tværgade 30 i København søger vi en leder til afdelingen SPS-Sjælland. Afdelingen består af 14 dygtige og engagerede medarbejdere – 12 rådgivere (socialrådgivere/psykologer) og 2 sekretærer. Som afdelingsleder vil du stille dig i spidsen for en forbedringsindsats, der øger afdelingens produktivitet, samtidig med at afdelingens høje faglighed plejes og udvikles, og den gode trivsel fastholdes.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 13-06-2018

Faglig leder af mellemtrin og specialområdet
Frederiksværk Skole
FREDERIKSVÆRK SKOLE Vi søger en faglig, dygtig leder, der har lyst til at blive en del af et erfarent lederteam og være med til at forme en ny vision og sætte retning på vores mellemtrin og på specialområdet - For den rette ansøger kan der blive tale om en viceskolelederstilling. PersonalelederVi søger en leder, der med udgangspunkt i faglighed kan være synlig og nærværende i sin lederadfærd. Du skal personalelede og håndtere ledelsesopgaver ift.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

TILST SKOLE SØGER EN PÆDAGOGISK LEDER TIL MELLEMTRIN, FIRE SPECIALKLASSER OG AKT
TILST SKOLE
Vi søger en leder
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 19-06-2018

Kontorchef til nyetableret kontor for Programstyring
SKAT, Middelfart
Kan du se dig selv stå i spidsen for det ny etablerede programstyringskontor (PMO) med ansvaret for styringen af transformationen fra Gæld i SKAT til den kommende Gældsstyrelse? Har du pionerånd, og kan du opbygge, udvikle og drive en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så kan du blive vores nye kontorchef i Middelfart.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 02-06-2018

Director Sales Northern Europe
ON ROBOT A/S
On Robot is on a journey to become the World Leading innovator and manufacturer of End of Arm Tools for collaborative applications under the theme Plug n´ Produce.  On Robot was founded in 2015 and shortly after introduced an innovative electric collaborative gripper and quickly established a global network of partners to support the growing market.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Kontorchef til Finansministeriets departement
Finansministeriets Departementet
Finansministeriet søger en stærk kontorchef til departementets 4. kontor. Du får ansvaret for et kontor med en unik mulighed for at bidrage til finansministeriets arbejde med at udvikle og effektivisere den offentlige sektor. Kontorets opgaver Kontoret har ansvaret for finanslovsområderne: Undervisningsministeriet og Uddannelses- og Forskningsministeriet. Opgaverne i kontoret spænder vidt og indeholder både drift, analyse og udviklingsopgaver.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

TOVSHØJSKOLEN SØGER ADMINISTRATIV LEDER
TOVSHØJSKOLEN
Om jobbet Tovshøjskolen søger administrativ leder.Kan du skabe sammenhæng mellem pædagogik og planlægning? Tovshøjskolen søger en administrativ leder, der vil være en aktiv medspiller i skolens lederteam.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 13-06-2018

GENOPSLAG - MÅLRETTET PÆDAGOGISK LEDER TIL BØRNEHAVEN ENGGÅRDEN
BØRNEHAVEN ENGGÅRDEN
Om jobbetEr du god til at skabe sammenhæng mellem visioner og hverdag? Børnehaven Enggården søger en pædagogisk leder, der vil stå i spidsen for øget trivsel og udvikling for afdelingen og dens engagerede medarbejdere. Som leder bliver det din opgave at skabe ro, stabilitet og fælles retning for både medarbejdere og forældre ved at være bindeled mellem drift, pædagogisk praksis, personaleledelse og forældresamarbejde – alt sammen med kerneopgaven i fokus.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018