Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Viceområdechef til virksomhederne på ældreområdet
Aktiv hjælp, Ældre og Velfærdsteknologi
SUNDHED OG ÆLDREHalsnæs Kommune søger en viceområdechef til udførerdelen/virksomhederne på ældreområdet.Viceområdechefen forventes at have en professionel interesse for området, og forventes – sammen med chefen for området og virksomhedslederne – at kunne inspirere og sætte retning for den fortsatte udvikling af ældreområdet.Den viceområdechef vi søger, skal kunne tage aktivt del i en helhedsorienteret og tværgående styring og ledelse af organisationen. Det kræver lyst og vilje til at udfordre og blive udfordret.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018

Afdelingsleder til Behandlingscenter Odense
Odense Kommune
Kan du se meningen med at forene misbrugsbehandling med f.eks. socialfaglige tiltag, der også kan have et beskæftigelsesperspektiv?Kan du stå i spidsen for at drive og holde tempo i en proces, hvor vi hele tiden ønsker at højne både kvalitet, effekt og sikkerhed i vores misbrugsbehandling?Er du desuden tværfaglig og kan du arbejde med og i grænsekrydsende ledelse?Så er du måske den kommende leder af en af afdelingerne i Odense Kommunes misbrugsbehandlingscenter.Om os
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Skolechef søges til Rødovre Kommune
Skoleafdelingen
Om jobbetSkolechefen er overfor børne- og kulturdirektøren ansvarlig for drift, udvikling, ledelse og styring på skoleområdet, herunder dets institutioner på decentralt niveau. Skolechefen er ansvarlig for, at der på skoleområdet forvaltes i overensstemmelse med love og regler, gældende politikker, kommunens værdier, visioner samt økonomiske forudsætninger.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Senior Manager - Server Infrastructure EMEA Region
DANFOSS A/S
Job Description
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018

Ledere, der tør gå i front i genopbygningen af den offentlige gældsinddrivelse søges
SKAT
Har du pionerånd, og er du ambitiøs? Kan du opbygge, udvikle og drive en kultur, der er båret af ansvarlighed, professionalisme og et stærkt kollegialt sammenhold? Så bliv en af vores ledere i Thisted!   SKATs inddrivelsesområde har ansvaret for at inddrive al gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning for samfundet, hvor du sammen med dit team bidrager til at opretholde den danske velfærdsmodel og retssikkerheden for dem, som skylder penge. Borgere og virksomheder skal have en vished om, at sagsbehandlingen sker korrekt og professionelt.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Leder af Kvalitet og Udvikling - en stabsfunktion i Social & Handicap
Gentofte Kommune
Leder af Kvalitet og Udvikling – en stabsfunktion i Social & Handicap
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

Centremanager til nyt forskningscenter (962569)
Science and Technology
Har du lyst til at være med til at arbejde sammen med stærke forskere, unge talenter og udvikle vilde ideer i et tværdisciplinært center? Er du drevet af at løse administrative og koordinerende opgaver, så forskere og ph.d.-studerende kan koncentrere sig om dét, de er gode til? Så er det måske dig, vi har brug for på Institut for Miljøvidenskab, Aarhus Universitet i Roskilde, hvor vi søger en centeradministrator til ”Big Data Centre for Environment and Health”.   
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018

Leder af Byg i Center for Erhverv, Byg og Sekretariat
Bornholms Regionskommune
Bornholms Regionskommune søger leder af Byg i Center for Erhverv, Byg og Sekretariat Bornholm er inde i et opsving med kurs mod et mere bæredygtigt samfund.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Teamleder til Leverandørstyring & Udbud
Leverandørstyring & Udbud Spor
Har du lyst til at arbejde med analyser og kontrakter i et teknisk specialiseret miljø?    Så er du måske vores nye teamleder til Leverandørstyring & Udbud, Spor. Her kommer du til at lede et team på otte specialiserede ingeniører, som brænder for deres funktioner som byggeledere, og som er præget af en høj grad af faglig stolthed.    Banedanmark er en stor organisation med mange fagligheder. I afdelingen Leverandørstyring & Udbud, Spor i Teknik er vores primære ansvar landsdækkende vedligeholdelsesaktiviteter og inspektioner på sporområdet.    
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

Det Humanistike Fakultet på Københavns Universitet søger en studiechef
Det Humanistiske Fakultet
STUDIECHEF    Det Humanistiske Fakultet på Københavns Universitet søger en studiechef.    Studiechefens opgaver   
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 22-03-2018