Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Butiks- og salgsmedarbejder søges til HN Maskiner I Thisted
JKS Group Aps
Er du vild med mekanik og maskiner? Har du lyst til en varierende hverdag med opgaver lige fra kundebetjening til styring af lagervarer og samling af diverse havemaskiner? Så er du den, vi søger.
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Smilende og kundeorienteret Sælger til VVS
BAUHAUS DANMARK A/S
Smilende og kundeorienteret Sælger til VVS (deltid) 15 timer til BAUHAUS Kolding - I branchens bedste byggemarkedskæde Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (deltid) i branchens bedste byggemarkedskæde!
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Butiksmedhjælper - Hjælp os
Minicentret
Vi  mangler arbejdskraft, gerne en stabil måske +40 eller en student med fjumreår som nøglebærer. Vi er i forvejen flere i aldersklassen +50. Vi har moderne teknologi, betalte pauser og masser af humor og så får man løn! Kig ind til Per eller Erik og tag gerne en lille ansøgning med. Vi ser frem til at møde dig.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Torvesælgere søges
GARTNER BJARNE PEDERSEN
Torvesælgere søges til salg af varer fra vores eget gartneri samt indkøbte varer fra lokale gartnerier, på faste torvesteder. Det ene job er til Haderslev, Esbjerg, Vojens og Aabenraa fra tirsdag til lørdag. Det andet job er til Kolding, Fredericia, Tinglev fra tirsdag til lørdag. Der køres ud fra gartneriet hver dag. Månedslønnen er på 24.000 kr. inkl. kompensation for pension baseret på en 37 timers uge. Det ugentlige timetal kan variere, men er 37 timer i gennemsnit.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

Erfaren butiksassistent til en fuldtidstilling i Paw Sko på Strøget i Aarhus
PAW SKO APS
Til vores nyrenoveret butik på Strøget i Aarhus søger vi en motiveret, målrettet og udadvendt  salgsassistent til at betjene vores mange kunder. Din primære opgave vil være at yde en top professionel kunderservice samt sørge for at vores forretning står inpirerende og præsentabelt. Vi arbejder ud fra målsætningen at overgå kundernes forventninger, som gør at vi stiller store krav til din fremtoning og ekspertise.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Sælger af Modepelse og skindtøj
KIRSTEN STAMPE PELS Administration
Er det dig som kan lide at arbejde i et internationalt miljø med mangespændende kunder fra det meste af verden med afgørende og inspirerendepersonlig betjening og som kan lide at formidle og rådgive om mode. Du skal være positiv og indstillet på at være fleksibel og tage del i allebutikkens arbejdsopgaver sammen med vores lille team af medarbejdere ibutikken. Vi søger 1 deltids medarbejder. Ca. 25 timer efter aftale
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Fleur i Hobro søger en frisk og udadvendt medarbejder
Fleur Bodywear v/ Line Tolborg Thy
Vi søger en frisk, smilende og udadvendt sælger, der har fokus på kunderådgivning, service og som BRÆNDER for lingerimode. Vi forventer: Vi forventer, at du har overblik og dermed selv kan se, hvad der skal til, for at butikken altid er salgsklar, og at du er glad for kundekontakt, tager initiativ og har fokus på detaljerne. Du vil få meget ansvar og skal være med til at få dagligdagen til at køre. Det er derfor vigtigt, at du er ansvarsbevidst, og du trives i en travl hverdag.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Deltidssælger til travl butik - 60634
Circle K A/S
DU TAGER HÅND OM VORES KUNDER, VI TAGER HÅND OM DIGVi har et rask tempo i vores butikker. Sammen med dine kolleger kommer du til at løse mange forskellige typer af opgaver, opnå nye færdigheder og have det sjovt i et energifyldt miljø. Ingen dage er ens, og alle dage vil byde på nye udfordringer og opgaver, som skal løses. Som gengæld for din entusiasme og at du gøre hverdagen lettere for vores kunder, lover vi dig udbytterige ansvarsområder og værdifuld erhvervserfaring.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

Butiksmedhjælper
NOVA STORE AF 31.01.2012 IVS
Nova Store af 310112 IvS søger en deltids butiksmedhjælper omkring 15 timer pr. ugeKunderne strømmer ind, og i den forbindelse søger vi en butiksmedhjælper til at servicer vores kunder. Dine opgaver:Ekspedition af kunder. Vare opfyldning. Optælling. Holde orden på vores lille fjernlager. Dig som person:Du kunne være efterlønner, pensionist eller førtidspensionist der gerne vil have lidt berøring med arbejdsmarked. hvis dette kunne have din interesse bedes du sende os en ansøgning.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018