Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tekniskdesigner/ Teknisktegner
Jobagenterne
For kunde i Odense søges en M/K, Tekniskdesigner/ Teknisktegner  Virksomheden udvikler Højtydende patientfikseringsudstyr designet til at levere individuelle og kliniske nyttige løsninger, der kræves i moderne strålebehandling Virksomheden har salg i mere end 20 lande  Jobbet er på 18 -20 timer ugentlig  Jobbet består i at tegne og være med i at designe evt. udvikle rammer/kabinetter til mindre arbejdsstationer der bruges i medicinalindustrien
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 19-04-2018

Teknisk designer primært til samarbejde med USA.
Geveko Markings Denmark A/S
Har du lyst til at arbejde sammen med USA i deres arbejdstid? Efter at vi har oprettet en afdeling i USA, har vi fået travlt på designstuen og vi søger derfor en teknisk designer/assistent hurtigst muligt. Dine opgaver som teknisk designer/assistent vil blandt andet være udfærdigelse af tegninger, kodning af skære-filer og oprettelse af stylister i Axapta.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Teknisk tegner søges
SORØ MASKIN INDUSTRI A/S
Hos Sorø Maskinindustri vil vi gerne vækste og vi søger derfor en ny kollega. Stillingen er fast og med tiltrædelse hurtigst muligt. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være: Konstruktion af emner i SolidWorks Evt. programmering af CNC-maskiner herunder laserskærer og bukkemaskiner Kendskab til Navision er en fordel, men ikke et krav. Vores forventninger:
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 21-03-2018

SAP Data Coordinator
DANFOSS A/S
Job Description
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018

Servicekoordinator/Intern sælger
TEKNIK BUREAUET ApS
Teknik Bureauet ApS søger for Primodan    Servicekoordinator/Intern sælger   Til Aftersales i Vipperød søges en International Service koordinator/Intern sælger med teknisk baggrund.   Om Primodan A/S 
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 16-04-2018

Designer
pro&co as
Er du designeren med sans for detaljer og evnen til at skabe kommercielle resultater? JBS Textile Group er i en spændende udvikling og søger designer til koncernens herre brands med særligt fokus på JBS og CR7. Du vil indgå i et stærkt team af designere, konstruktører og indkøbere, som samarbejder omkring udviklingen af kollektioner og koncepter. Kollektionerne henvender sig til både fashion og sportssegmentet.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 16-04-2018

Teknisk salgskoordinator
TEMP TEAM A/S
Til at styrke den tekniske salgssupport søger vi en engageret og motiveret salgskoordinator til LBH International A/S i Kerteminde. Du bliver en del af en solid fynsk virksomhed, hvor du har kontakt med vores rejsende sælgere, kunder og samarbejdspartnere i hele verden. Dine primære opgaver vil være:
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 28-03-2018

Vil du være med til at udvikle produktionen hos Ole Almeborg A/S?
OLE ALMEBORG A/S
Hos Ole Almeborg A/S er det vores mål at sikre en konkurrencedygtig og fleksibel produktion, som lever op til vore kunders krav om høj kvalitet, fleksible løsninger og hurtig levering. Vi er inde i en positiv udvikling, og der er en stigende efterspørgsel på vores mange varierende produkter, hvorfor vi er i gang med at ændre vores produktion fra standardiseret masse produktion til fleksibel 1-styks produktion.
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

BIM Operatør - EL
MOE AS
Vores afdeling for energiinstallationer har mange spændende opgaver inden for energiproducerende anlæg. Teknisk design og 3D projektering udgør en vigtig del af mange projekter, og vi er derfor på udkig efter nye kollegaer med digital snilde Opgaverne spænder over projektering af både traditionelle og mere komplekse byggerier, og du kommer til at indgå i et team af tekniske designere med stærke kompetencer inden for 2D/3D projektering.
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

Teknisk tegner / Teknisk assistent
FIBERPOWERTECH ApS
Fiberpowertech ApS, Hedensted Vi søger en engageret og dygtig Teknisk tegner eller Teknisk assistent til vores team i Hedensted. Om jobbet: Vi udvikler, producerer og sælger komponenter til fiberindustrien i både ind- og udland, og vores arbejdsområde er bredt.
Indrykket : 08-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018