Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Serviceminded elektriker til montering af alarmer
Danbes ApS
Danbes er i rivende udvikling, og vi søger en udadvendt og serviceminded salgsprofil til montering af alarmer.   Hvem er vi?
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Elektriker / automatikfagtekniker søges til komplekse maskiner
HR-INDUSTRIES A/S
Vil du arbejde med komplekse maskiner så læs mere her. HR-Industries søger en erfaren elektriker/automatikfagtekniker for en international virksomhed i Aarhus.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Elektrikere til entrepriseafdeling i Aalborg
UGGERLY INSTALLATION A/S
Vores entrepriseafdeling i Aalborg har hænderne godt fulde og mangler derfor dygtige elektrikere. Vi søger derfor 2-3 elektrikere Opstart: Nu eller efter aftale Af projekter kan der nævnes: Erhversbyggeri på Aalborg Havn samt lejlighedsprojekter i Aalborg  Ansøgningsfrist: Løbende
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Elektrikere til projekter i Aarhus
Henning Mortensen A/S
Hos Henning Mortensen a/s har vi på det seneste føjet en række store og små byggeprojekter i Aarhus til ordrebogen. Derfor søger vi netop nu flere dygtige elektrikere, der kan hjælpe os med at løse opgaverne. Er du uddannet elektriker med lyst til at prøve kræfter på byggerier i Aarhus-området? Herunder blandt andet renovering af 380 boliger i Klostervangen og opførelsen af 101 nye boliger i Åbyhøj – så er du måske én af dem, vi netop nu står og mangler. Vi søger elektrikere, der…
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

ABA - Elektrikere - Århus Kommune
Xterna A/S
Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger elektrikere for virksomheder i Århus Kommune. Stillingerne er med gode løn-forhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

ABA - Elektrikere - Esbjerg Kommune
Xterna A/S
Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger elektrikere for virksomheder i Esbjerg Kommune. Stillingerne er med gode løn-forhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

ABA - Elektrikere - Aalborg Kommune
Xterna A/S
Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger elektrikere for virksomheder i Aalborg Kommune. Stillingerne er med gode løn-forhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

ABA - Elektrikere - Herning Kommune
Xterna A/S
Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger elektrikere for virksomheder i Herning Kommune. Stillingerne er med gode løn-forhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

ABA - Elektrikere - Vejle Kommune
Xterna A/S
Er du uddannet elektriker og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger elektrikere for virksomheder i Vejle Kommune. Stillingerne er med gode løn-forhold. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Kvalifikationer:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

Servicetekniker til Sjælland
Industrimaskiner Danmark a/s
Virksomheden: Industrimaskiner Danmark a/s er en landsdækkende virksomhed indenfor salg og service af Miele industrivaskemaskiner, tørretumblere og opvaskemaskiner og desinfektionsmaskiner samt Cominox autoklaver. Vi har igennem 20 år opbygget en væsentlig position på markedet til offentlige og private virksomheder. Stillingen:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019