Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elektrikere til velrenommeret virksomhed i Aarhus
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS
Leder du efter et job, hvor dine erfaringer og evner er uundværlige og yderst værdsat? Et job, hvor du med dit arbejde er medvirkende til, at et nyt, stort og flot byggeri i Aarhus C ser dagens lys? Et job med gode kollegaer og fagfolk omkring dig? For vores kunde i Aarhus C, søger vi elektrikere til en lang række af elektriker-opgaver på et stort kontorbyggeri.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

KOMMUNIKATIONSMONTØR - NCORE - ALBERTSLUND
Kemp & Lauritzen
Til Kemp & Lauritzen - Ncore, med base i Albertslund, søger vi til snarlig tiltrædelse fagligt dygtige og velkvalificerede teknikere.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 18-11-2018

Elektrikere søges hurtigst muligt til Randers!
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger på vegne af kunde, hurtigst muligt dygtige elektrikerer til Randers! Vi forventer: Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Du skal gå til hånde og hjælpe elektrikerne med, at skærer/fræse riller i væggene. Så du skal kunne finde ud af, at bruge diverse slags værktøj. Så du behøver IKKE at være uddannet elektriker!
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

God løn
Medarbejderne ApS
For kunde i Horsens søges elektriker eller automatikmekaniker. Jobbet er med henblik på fastansættelse. Opgaven er vedligehold af procesanlæg. Derfor kræves der også erfaring eller viden om førnævnte. Til gengæld er man sikret en rigtig god løn i en stabil virksomhed.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

El konstruktør/Styrings- og reguleringstekniker med dokumentationserfaring
BM AUTOTEKNIK A/S
Vi har travlt i vores el-team, og en af vores mangeårige kollegaer har søgt andre udfordringer, derfor søger vi en ny kollega til vores team. Arbejdet omhandler dokumentation af styringer o.lign i Caddy++ og regneark. Samling af styringer, displays og andre komponenter der indgår i vores maskiner. Fejlfinding og problemløsning. Indkøbsopgaver og kontakt med leverandører inden for området. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Virksomhed i Christiansfeld søger en Industri elektriker samt landbrugselektriker.
Virksomhed i Christiansfeld søger en Industri elektriker samt landbrugselektriker.   37 timer i ugen. Arbejdstid: 7:00-15:45   En virksomhed i udvikling med stort set alle områder indenfor elfaget, hvorfor vi tit laver komplette løsninger. Der er gode kollegaer som har været her i mange år. Der er ca. 70 ansatte i virksomheden.   Ønsker til faglige kvalifikationer:
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Elektriker søges
CARL BÆK & SØN A/S
Vi har tralvt ved Carl Bæk og søn - Derfor søger vi en elektriker til renoverings opgaver. Opstart hurtigst muligt.   ARBEJDSOPGAVER Der vil primært være tale om renoverings opgaver i Horsens, samt forefaldende opgaver. VI FORVENTER, AT DU Er uddannet elektriker Kan tale og forstå dansk Er stabil og motiveret VI TILBYDER Et fast fuldtids job i et team af gode kollegaer. Om os
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018

Underviser til elektrikeruddannelsen
AARHUS TECH
På AARHUS TECH møder vi en positiv efterspørgsel fra såvel elever som virksomheder på uddannede elektrikere! Vi øger derfor nu vores kapacitet, og søger en ny underviser til teamet! Jobprofil Vil du medvirke til at uddanne elever til en branche, der blandt andet er præget af en intens og spændende teknologisk udvikling, og hvor mulighederne i faget bliver større og større? Elektrikeruddannelsen udbydes både som traditionel erhvervsuddannelse (EUD) samt som EUX.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-11-2018

Den Blå Planet søger tekniker driftsafdelingen
Den Blå Planet | Danmarks Akvarium
Den Blå Planet, Danmarks Akvarium søger en selvstændig og dygtig tekniker, der har erfaring med vedligeholdelse af tekniske anlæg.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Entreprise / akkordelektriker søges til Nuuk:
Jobbest
For Arssarnerit søger vi anlægs- & akkord elektriker: Opgaven: Nybyggeri Kvalifikationer: Uddannet elektriker Faglig velfunderet Flere års praktisk erfaring med anlægsopgaver Selvstændig, fleksibelt, udadvendt og samarbejdsorienteret. Er indstillet på et ansættelsesforhold af længere varighed I besiddelse af kørekort  Vi tilbyder:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018