Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servicetekniker til Bygningsdrift og -service, OUH
Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen
Bygningsdrift og -service søger hurtigst muligt en servicetekniker til serviceeftersyn og reparation af steriliserende/desinficerende maskiner samt serviceeftersyn/-reparation af hospitalsenge. Organisatorisk placering: Serviceteknikeren er organisatorisk placeret i Teknisk Sektion under funktionen "Maskinværkstedet" med reference til områdets funktionsleder. Arbejdsopgaver er primært i Odense, men der kan forekomme opgaver på Nyborg og Svendborg Sygehus. Hovedopgaver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 07-09-2018

Industrielektriker/automatiktekniker søges til daghold
JKS a/s, Roskilde
JKS søger for virksomhed i Roskildeområdet en dygtig og erfaren indutrielektriker/automatiktekniker, der har erfaring i at arbejde med procesanlæg. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være indenfor følgende områder: Løbende vedligehold og reparation af maskin- og procesanlæg i virksomhedens forskellige produktionsafsnit Fejlfinding og løsning på akut opståede opgaver Tavlebyg/montage Faglige kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Reperatør/smed/elektriker søges til aftenhold
JKS a/s, Roskilde
JKS søger for virksomhed i Roskildeområdet en dygtig og erfaren reparatør/smed/elektriker, der har erfaring i at arbejde med procesanlæg. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Løbende vedligehold og reperation af maskin- og procesanlæg i virksomhedens forskellige produktionsafsnit Fejlfinding og løsning på akut opståede opgaver Tavlebyg/montage Faglige kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Elektriker til Service, Køge, Roskilde, Vestegnen
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Elektriker til opgave i City
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Vores kunde, er et el firma, beliggende syd for København, som er forholdsvis nystartet og hvor der stadig hersker en pionerånd, og et ønske om, at være en seriøs samarbejdspartner, for virksomhedens mange kunder.  Arbejdsopgaverne er bl.a. renovering af detailbutikker og erhverv, samt energioptimering på f.eks. belysning, og opgaverne løses i hele Storkøbenhavnsområdet, samt lokalt.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Elektriker/automatikfagtekniker søges til tavlebyg og komplekse maskiner
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger en erfaren elektriker/automatikfagtekniker for en international virksomhed i Aarhus N. Om jobbet: I dette job bliver du en del af teamet i elafdelingen, hvor der arbejdes med tavlebyg samt elmontage på kundetilpassede maskinanlæg på værkstedet i Aarhus N. Omkring dig: Du er el-faglært som f.eks. elektriker, industrielektriker, automatikfagtekniker, automatikmontør eller har en anden relevant baggrund.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

ScanPeople søger en CTS-Tekniker til Enitek
SCANPEOPLE ApS
Grundet stor interesse for virksomhedens ydelser, søger vi for vores kunde, Enitek A/S, en CTS-Tekniker til en nyoprettet stilling, med tiltrædelse snarest muligt. Har du forstand på styring og regulering – og har du lyst til at prøve kræfter i en spændende virksomhed i hastig vækst, så har du chancen for at blive en del af Enitek.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger for vor samarbejdspartner flere Serviceteknikere (El / Elektro)
SCANPEOPLE ApS
Vores kunde er i udvikling og søger derfor en ny medarbejder til deres team. Vi søger selvstændige, initiativrige, servicemindede og proaktive teknikere til Storkøbenhavnsområdet. Hovedarbejdsopgaver: Det forventes, at virksomhedens tekniker aktivt ønsker at deltage i et stærkt team til montage, eftersyn, reparation og vedligeholdelse. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Værkstedstekniker
TEMP TEAM A/S
Værkstedstekniker til succesfuld servicevirksomhedHar du et skarpt øje for fejlfinding og en sikker hånd for reparation af præcisionsudstyr? Er du samtidig serviceminded og kan lide at have ansvar? Så er du måske den fremtidige værkstedansvarlige hos Dental Kompagniet.Som værkstedstekniker hos Dental Kompagniet udfører du reparationer og service på tandlægeudstyr, og du er med til fortsat at sikre virksomhedens ry for høj kvalitet og hurtig service. Du er del af et fællesskab, hvor både medarbejdere og kunder medvirker til en uformel og humoristisk omgangstone.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Elektriker til opgave i Nordsjælland
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Vores kunde, er et mindre el firma, beliggende i Nordsjælland, med ca. 5 ansatte. Kundens opgaver er udelukkende i Nordsjælland, hvor der udføres spjæld og installationsarbejde hos private og erhvervskunder. Kunden ligger vægt på, kvalitet, dialog og fleksibilitet. Kunden forventer, at du har masser af erfaring inden for el faget, at du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og kundeserviceminded. Er du den rette, er der mulighed for længerevarende samarbejde.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018