Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Robot installatør søges
Ulkebøl Plæneklipperservice v/Lars Haarhøj Malle
Automower installatør/Chauffør søger!   Er du vores nye medarbejder? Vi har meget travlt og mangler derfor en ekstra mand til at hjælpe med at installere have robotter i vore kunders haver. Du vil indgå i vores nuværende 3 mands team på værkstedet, hvor dine primære arbejdsområder vil være reparation, service samt opsætning af have robotter. Har du mod på følgende er det måske lige dig vi mangler: 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 29-05-2018

Elektriker eller eventuelt nyuddannet til Try/hire
TEMP TEAM A/S
Er du eventuelt nyuddannet elektriker? Så kunne dette måske være noget for dig.Saxe producerer overvejende robotanlæg til plastindustrien. Du skal i samarbejde med mekaniske konstruktører og tekniske chef kunne designe disse anlæg.Der vil være udvikling, design og vedligehold af automationsløsninger, så derfor vil det være ønskeligt, at du har erfaring inden for elektriske konstruktioner til maskiner.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Elektriker
JKS a/s, Roskilde
Vi søger en dygtig industrielektriker/reparatør/automatiktekniker, der har erfaring i at arbejde med procesanlæg. Arbejdsopgaver: Arbejdet består i løbende vedligehold og reparation af maskin- og procesanlæg i virksomhedens forskellige produktionsafsnit, samt: Fejlfinding og løsning på akut opståede installationer. Tavlebyg/montage Installationsteknik Faglige kompetencer:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Smed/maskinarbejder
JKS a/s, Roskilde
Arbejdsopgaver: Arbejdet består i løbende vedligehold og reparation af maskin- og procesanlæg, samt: Maskininstallationer/montage Montering af større og mindre nye installationer. Faglige kompetencer:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

El-leder søges til KS-Elektro i Skagen
JKS a/s, Frederikshavn
Om jobbet Som leder af vore el-teams vil du stå med ansvaret for at prioritere og sikre, at det rigtige hold er sammensat til projekterne. Du er den drivende og koordinerende person, som varetager ledelsen af 20–30 dygtige elektrikere, der er fordelt på flere teams, og som er ude på forskellige opgaver, der består af nybygnings- og ombygningsopgaver, alle inden for det maritime område ombord på skibe.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

Elektriker søges til nybyggeri
JobTeam Esbjerg A/S
Er du til spænding?   Jobbeskrivelse: Vi søger en dygtig elektriker for virksomhed beliggende i Esbjerg. Du skal være med til at lave alle slags installationer i lejlighedskomplekser, typehuse mm.. Derfor er det en klar fordel, hvis du er vant til, at begå dig på en byggeplads, og har erfaring med nybyggeri.       Primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Teknikansvarlig til ejendomsteam
Slots- og Kulturstyrelsen
Slots- og Kulturstyrelsen søger erfaren teknikansvarlige til ejendomsteam Har du indgående kendskab til drift af tekniske installationer og til økonomistyring? Og har du erfaringer med indkøb og kundekontakt? Så er du måske den person, vi søger til stillingen som teknikansvarlig. Du vil komme til at varetage en bred vifte af spændende opgaver på statens slotte og kulturejendomme, i samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Tekniker Video overvågning Sjælland
Asico ApS
ASICO søger tekniker til videoovervågning på Sjælland. Vil du være en del af sikkerhedsbranchens hurtigt voksende virksomheder, og bor du på Sjælland, er der nu en mulighed for at blive en del af vores team af dygtige teknikere.   Dit primære arbejde vil bestå i at servicere eksisterende kunder samt lave større ny installationer på Sjælland og Øerne omkring. 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Hougaard & Pihl El Teknik søger en elektriker til vores dygtige team i Ringsted.
HOUGAARD & PIHL ApS
Det vil være arbejdsopgaver som alm. Elektriker-industri, -entrepriser & akkordarbejde. Kvalifikationer:  Du skal være en dygtig håndværker Du skal være kvalitetsbevidst Du skal kunne arbejde selvstændigt Du skal være fleksibel Erfaring med akkordarbejde er en fordel Kørekort B (Almindelig Bil)  Henvendelse til El-installatør Tim Hougaard 20255712 eller Claus Pihl 40145712 Eller send ansøgning til Tim@hougaardogpihl.dk
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Ventilationstekniker til Rigshospitalet Blegdamsvej
Region Hovedstaden
Har du lyst til at hjælpe vores ventilationsteknikere med at få huset til at fungere? Kan du arbejde selvstændigt og tage ansvar? - og kan du levere en høj grad af sikkerhed for, at de forskellige forsyninger altid fungerer på brugernes betingelser? Så er det måske dig der er vores nye ventilationstekniker til Rigshospitalet Blegdamsvej. Om jobbet Du kommer til at indgå i en lille gruppe af ventilationsfolk på tre-fire mand.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018