Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Merchandiser hos RelationMedia - Ferieafløser til sommeren 2019 (uge 26-35)
RELATIONMEDIA A/S
Har du erfaringer inden for merchandising og kan du arbejde fuldtid i uge 26-35 (eller enkelte af ugerne), så har vi lige jobbet til dig som freelance Merchandiser hos RelationMedia. Lige nu søger vi flere medarbejdere, der kan arbejde disse uger grundet et projekt for en af vores kunder.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Fuldmægtig til Ph.d.-sagsbehandling og IT-support af PHD Planner ved det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet (SCIENCE)
KU SCIENCE FAK. SEK.
Har du lyst til at arbejde med fakultetets administration af og yde god service i SCIENCES Ph.d.-skole med 1100 danske og internationale Ph.d.-studerende? Vil du være med til at udvikle administrationen af ph.d.-området? Og trives du i et miljø med mange daglige kontakter og berøringsflader? Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet søger en fuldmægtig fra den 1. maj 2019 eller snarest derefter. Stillingen er på fuld tid. Om os SCIENCE Forskning og Innovation er en servicefunktion for forskere og ledelse.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 08-04-2019

Kontorfunktionær til sagsbehandling på Ph.d.-området. Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet (SCIENCE)
KU SCIENCE FAK. SEK.
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultetssekretariat ved Københavns Universitet søger en kontorfunktionær fra den 1.maj 2019 eller snarest derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer. Har du lyst til at arbejde med fakultetets administration af og yde kompetent service i SCIENCES Ph.d.-skole med 1100 danske og internationale Ph.d.-studerende? Har du lyst til at arbejde i en administration, der er agil og i konstant udvikling? Vil du være med til at sikre løbende understøttelse og udvikling af fakultetets ph.d.-område?
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 08-04-2019

AC medarbejder til evaluering
Copenhagen Business School
Brænder du for evaluering og analyse? Vil du arbejde med evalueringsdesign, komplekse datastrukturer og formidling af analyserne? Business Information & Analytics på CBS søger en AC fuldmægtig med kompetencer inden for evalueringsmetode og spørgeskemaundersøgelser. Stillingen ønskes besat fra 1. maj 2019.Vi søger en kollega, der vil være med i opbygning af viden og processer med CBS' nye evalueringsværktøj. Vi planlægger og gennemfører spørgeskemaundersøgelser blandt studerende fra CBS i samarbejde med studieledelse og uddannelsesadministration på CBS.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 08-04-2019

Data Warehouse lead udvikler
Skatteforvaltningen, Frederiksberg
Ejendomsvurderingen skal bygge på et solidt datagrundlag! Kan du være rygraden i det hold, der udvikler og leverer fundamentet for skatteforvaltningens kommende ejendomsvurderingssystem? Brænder du for data, herunder ETL, kompleks datamodellering og er analytisk og grundig i din fremgangsmåde? Så har vi et spændende job til dig! Data Warehouse faglighed, udsyn og medindflydelse på retning
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 21-04-2019

TEC søger administrationselever
Teknisk Erhvervsskole Center Frederiksberg
TEC – Technical Education Copenhagen er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de unges ønsker og behov. Vil du have en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv? Vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling? Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, så er det nu, du skal til tasterne og sende os din ansøgning. Profil: Vi forventer, at du
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 05-04-2019

Vi udvider vores afdeling. Kom og vær med!
Frederiksberg Hospital
Vi udvider vores afdeling til det dobbelte, kom og vær med! Vi er en Endokrinologisk afdeling, som har fået den unikke mulighed at åbne endnu et sengeafsnit, lige ved siden af vores eksisterende. Vi glæder os til at kunne byde velkommen til endnu flere endokrinologiske og medicinske patienter i fremtiden! Vi har derfor brug for en del sygeplejersker, som vil være en del af dette. Vi har i forvejen en stor fasttømret stab af sygeplejersker, som alle også vil være en del af det nye fællesskab.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Vi søger en juridisk generalist med erfaring inden for socialret til et spændende vikariat!
Juridisk ServiceBureau
På vegne af en kunde, en kommune beliggende i Storkøbenhavn, søger vi en dygtig jurist, som har erfaring inden for socialret og særligt beskæftigelses - og ydelsesområderne. Dit primære arbejdsområde vil være generel juridisk betjening samt rådgivning inden for lovgivningen for beskæftigelse og ydelser, som administreres i jobcenter og ydelsesafdeling.Du vil indgå i et mindre juridisk team af tre jurister, hvor sparring, videndeling og samarbejde vægtes højt. Om dig:
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 26-03-2019

Kastanievej Efterskole på Frederiksberg søger en køkkenlærer pr. 01.08.2019
KASTANIEVEJ EFTERSKOLE
  Brænder du for madlavning og samvær med unge mennesker? Drømmer du om at arbejde i køkkenet på en efterskole i hjertet af København? Kastanievej Efterskole på Frederiksberg søger en køkkenlærer til det nye skoleår, der også skal undervise i det nye linjefag Gastronomi Madlavning og køkkenarbejde på Kastanievej Efterskole har en lang og stærk tradition, der går helt tilbage til skolens tidligere virke som husholdningsskole under Mariaforbundet.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Vi søger en stabil rengøringshjælper som ønsker at gøre rent ved private i KBH området
Rexkyoo ApS
Har du mod på at gøre rent ved private i København? Arbejder du fokuseret, og effektivt? Er du stabil og serviceminded?  
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019