Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
MBA Careers Manager (maternity cover)
Copenhagen Business School
We are looking for a candidate for a position as MBA Careers Manager for Full-time and Executive MBA students (maternity leave position). CBS has 40 Full-time MBA students, of which 95 percent are international students and 70 Executive MBA students of which 30 percent are international. The purpose of the role is to help our MBA students to establish and advance their career in Denmark or abroad upon completion of their MBA. The job As MBA Careers Manager you will be responsible for the career function for our MBA students.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 06-07-2018

Militær Blæksprutte søges
Militære stillinger
Er du skrap til kontortjenesten, og brænder du for tjeneste ved en skole, hvor du skal være selvstændig og have ansvar? Fremstår du som et godt eksempel og kan lide at løse mange forskelligartede opgaver?Er svaret ja, så er jobbet ved Kursuselementet på Hærens Officersskole noget for dig. Om os
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 05-07-2018

Ekstern lektor i Finansiering
Copenhagen Business School
En eller flere stillinger som ekstern lektor i fagområdet Finansiering ved Institut for Finansiering er ledig til besættelse pr.1. september 2018. Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed eller i særlige tilfælde ansættelse uden tidsbegrænsning. Institut for Finansierings mål er at producere finansiel forskning, undervisning og formidling på et højt internationalt kvalitetsniveau og af væsentlighed for det danske samfund.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Executive MBA Assistent (studentermedhjælp)
Copenhagen Business School
Studentermedhjælper søges hos Executive MBA på Copenhagen Business School Er du arbejdsom, nysgerrig på mennesker og kan lide at arbejde med en bred vifte af administrative opgaver? Lige nu søger CBS Management Programs på Executive MBA en studentermedarbejder til et afvekslende arbejde i et internationalt miljø. Tiltrædelse snarest muligt. Hvem er vi? Executive MBA er en lederuddannelse, hvor mange aspekter af ledelse indgår. Det er et intenst og udfordrende program, der tages sideløbende med et fuldtidsarbejde.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 13-08-2018

Undervisningsassistent til Supply Chain Management
Copenhagen Business School
En stilling som undervisningsassistent i Supply Chain Management ved Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi er ledig til besættelse den 1. september 2018.Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed.Stillingen omfatter Undervisning i Supply Chain Management Vejledning af de studerende Yderligere Kvalifikationer
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 06-07-2018

Fast eksternt Lektorat inden for Strategi og Offentlig Ledelse af Komplekse Udfordringer
Copenhagen Business School
En stilling som ekstern lektor inden for Strategi og Offentlig Ledelse af Komplekse Udfordringer ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi (LPF) er ledig til besættelse den 1. september 2018. Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed. Opgaven består primært i undervisning på Master of Public Administration på Executive, CBS i samarbejde med LPF.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 23-07-2018

Sygeplejerske til vikariat i spændende og udfordrende hjerteafsnit
Frederiksberg Hospital
At være syg i hjertet har både fysiske og psykiske implikationer. Det er derfor vigtigt for os, at du som kommende sygeplejerske i Hjerteafdelingen både er fagligt dygtig, og har en holistisk tilgang til alle patienter. Om afdelingen Hjerteafdelingen på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, er den kardiologiske afdeling i Danmark, som har det største optageområde. Vi har desuden afsnit beliggende på begge hospitalsmatrikler. Du vil som udgangspunkt udelukkende blive tilknyttet ét af vores akutafsnit på enten Bispebjerg eller Frederiksberg Hospital.
Indrykket : 21-06-2018 Ansøgnings frist : 20-07-2018

INHOUSE REGNSKABSKONSULENT SØGES TIL MINDRE VIRKSOMHED PÅ FREDERIKSBERG
ACADEMIC WORK DENMARK A/S
Vil du være en af nøglepersonerne i videreudviklingen af Nem-HR? Er fakturering, afstemninger og håndtering af bilag, opgaver du selvstændigt og effektivt kan varetage? Så er det måske dig vi leder efter til stillingen som Nem-HRs finance accountant! OM STILLINGEN
Indrykket : 21-06-2018 Ansøgnings frist : 16-08-2018

Administrativ medarbejder til lokaleadministration i Afdeling for Lokale- og Konferenceservice, CBS
Copenhagen Business School
Afdeling for Lokale- og Konferenceservice (LOK) i Campus Services på CBS søger en administrativ medarbejder til lokaleadministrative opgaver i forbindelse med allokering af lokaler til undervisning, eksamen og arrangementer. Opgaven er central for CBS, og vi har derved en bred kontaktflade til øvrige enheder på CBS. Vi søger derfor en medarbejder, som nyder at tale med mange mennesker, og som sætter en ære i at yde en god service på både dansk og engelsk.
Indrykket : 21-06-2018 Ansøgnings frist : 12-08-2018

Bliv den bedste medicinske sygeplejerske!
Frederiksberg Hospital
Bliv den bedste medicinske sygeplejerske! Vi har fokus på faglighed og udvikling af sygeplejen; altid med patienten i centrum. Vi er en endokrinologisk afdeling med en meget stor variation inden for det medicinske speciale. Derfor er der rig mulighed for at blive fagligt udfordret og få udviklet sine kompetencer og hermed på sigt blive den bedste medicinske sygeplejerske!
Indrykket : 21-06-2018 Ansøgnings frist : 06-07-2018