Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rengøringshjælp/køkkenmedhjælper søges til restaurant i dagtimerne.
Rest. De 2 Have ApS
Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat, som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger en rengøringsmedarbejder/køkkenmedhjælper til kommende sæson. Du skal gøre rent i starten af din vagt og derefter være i køkkenet som køkkenmedhjælper. Arbejdstid : ca 09.00 - 15.00 Weekendvagt hver 2. weekend fra ca kl. 09.00 - 15.00.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Cafémedarbejdere til café / sandwichbar i dagtimerne.
Rest. De 2 Have ApS
Til vores café ved restaurant De2have på toppen af jylland søges cafémedarbejdere. Har du uddannelse/erfaring som cater/køkkenmedhjælper, vil det være en fordel, men er ikke et krav. Derimod vægtes den rette indstilling/lyst til at arbejde indenfor faget. Du er serviceminded - har evt. erfaring som butiksmedhjælper/ekspedient. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Tjener - ufaglært/faglært.
Rest. De 2 Have ApS
Restaurant De2have er beliggende på toppen af Jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes. Vi søger tjenere til kommende sæson - både faglærte og ufaglærte. Hvis du er ufaglært, er det et krav, at du har erfaring. Der er mulighed for både fuld tid og deltids arbejde med start medio april/påske og frem til oktober.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Kok søges til restaurant på toppen.
Rest. De 2 Have ApS
Restaurant De2have er beliggende på toppen af jylland og er Danmarks nordligste restaurant. Fra restauranten er der en enestående udsigt over Skagerrak & Kattegat som sammen danner Grenen, hvor de to have mødes.  I vores restaurant serverer vi: Hjemmelavet og velsmagende mad af råvarer i sæson. Flot anrettet på tallerkenen. Fokus på friskfanget fisk fra Danmarks største fiskerihavn, Skagen. Klassiske frokostretter, hvor flest mulige elementer laves fra bunden af gode og friske råvarer.
Indrykket : 21-01-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Stabschef ved Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution i Brabrand
FDD, Ammunitionsdepot Frederikshavn
Har du lyst til en ledende rolle og til at gøre en forskel på en af koncernens absolut største og mest varierede arbejdspladser? Er du dygtig og ambitiøs med stærke kompetencer inden for både logistik og ledelse? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Om os
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 14-02-2019

NOVABIL A/S - TOYOTA i Frederikshavn søger Pladesmed (Karrosseritekniker / opretter)
Novabil A/S
Frederikshavn afdelingen skal brug en pladesmed – Derfor søger vi en ny engageret kollega til pladeværkstedet. Vi søger dig der har lyst til være en del af Et stærkt mærke / brand - TOYOTA En stærk organisation - NOVABIL A/S Et dygtigt team af positive kollegaer med stor erfaring Jobbet
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Ejendomsmægler , sælger eller salgstrainee med rødderne godt forankret i Sæby
home Sæby-Læsø
  Vi har travlt med salg og vurderinger hos home Sæby… Derfor søger vi en resultatorienteret og energisk ejendomsmægler, sælger eller salgstrainee med lyst til udfordringer. Du skal sammen med et velfungerende team arbejde hårdt for at gøre home Sæby til byens foretrukne ejendomsmægler. Du skal have et stort lokalkendskab, stort lokalt netværk og helst være en person med rødder i Sæby eller den nærmeste omegn.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 09-02-2019

Navigationsofficer til Inspektionsfartøjet KNUD RASMUSSEN
Flådestation Frederikshavn
Er du klar til et spændende job, hvor der er mulighed for at udfordre sig selv på mange områder og med en sejlplan, der giver gode muligheder for at kombinere hjemmelivet og studier med sejlads? Så er du måske vores nye navigationsofficer på Inspektionsfartøjet KNUD RASMUSSEN (KNUD).Om osKNUD opererer primært i kystnære områder ved Grønland.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 03-02-2019

Ferieafløser (uge 8) som Merchandiser hos RelationMedia
RELATIONMEDIA A/S
Har du erfaringer inden for merchandising og kan du arbejde fuldtid i uge 7, så har vi lige jobbet til dig som freelance Merchandiser hos RelationMedia. Lige nu søger vi flere medarbejdere, der kan arbejde denne uge grundet et nyopstartet projekt for en af vores kunder.
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Social- og sundhedsassistent til Bangsbo Plejecenter, aftenvagt
Frederikshavn Kommune
Vi søger en kollega med interesse for leve/bo miljøtanken. Stillingen er på 30 timer pr. uge fortrinsvis i aftenvagt med arbejde hver 2. weekend. Tiltrædelse hurtigst mulig.Kan du se dig selv som en del af et team med gode kolleger? Vægter du et godt arbejdsmiljø højt? Har du lyst til at arbejde i et Leve/Bo miljø? Så læs videre her.Leve/Bo-miljøprincipperne baserer sig på
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 29-01-2019