Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Merchandiser hos RelationMedia - Ferieafløser til sommeren 2019 (uge 26-35)
RELATIONMEDIA A/S
Har du erfaringer inden for merchandising og kan du arbejde fuldtid i uge 26-35 (eller enkelte af ugerne), så har vi lige jobbet til dig som freelance Merchandiser hos RelationMedia. Lige nu søger vi flere medarbejdere, der kan arbejde disse uger grundet et projekt for en af vores kunder.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Faglærer søges til Autobranchens Udviklingscenter
EUC NORD
Autobranchens Udviklingscenter på EUC Nord i Frederikshavn søger en faglærer til undervisning på efteruddannelsen inden for autoområdet. Jobprofil: Du skal…
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Area Sales Manager til Stena Line Danmark
STENA LINE DENMARK A/S
Er du erfaren inden for krydsfeltet mellem fragt, salgsarbejde og tæt dialog med kunder – så er der her en spændende jobmulighed hos Stena Line Denmark. Om stillingen Som Area Sales Manager bliver du ansvarlig for din egen portefølje af kunder, som benytter sig af hele Stena Lines rutenet. Dithovedfokus bliver Ro/Ro af fragtenheder til/fra færgerne for Stena Lines ruter til/fra Danmark – dette dækker både ledsaget/uledsaget gods.
Indrykket : 23-03-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Rengøringsassistenter søges til sommerhusrengøring
SERVICEKOMPAGNIET FACILITY SERVICE ApS
Denne stilling er også velegnet til fleksjobber - Se venligst vigtig information i bunden!    ServiceKompagniet søger i samarbejde med Novasol dansommer serviceassistenter til den kommende sæson.  Vi søger derfor medarbejdere, som kan forstå vigtigheden af, at yde en god og professionel rengøring og service overfor de mange gæster der lejer sommerhusene.  Vi søger:
Indrykket : 23-03-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Supervisor søges til sommerhusrengøring
SERVICEKOMPAGNIET FACILITY SERVICE ApS
Denne stilling er også velegnet til fleksjobber - Se venligst vigtig information i bunden!    ServiceKompagniet søger i samarbejde med Novasol dansommer serviceassistenter til den kommende sæson.  Vi søger derfor medarbejdere, som kan forstå vigtigheden af, at yde en god og professionel rengøring og service overfor de mange gæster der lejer sommerhusene.  Vi søger:
Indrykket : 23-03-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Social- og sundhedshjælper til Frederikshavn
AKTIV HVERDAG HJEMMESERVICE ApS
Vi søger en dygtig medarbejder på 30 timer om ugen i dagvagt til Frederikshavn, med arbejde hver anden weekend. Tiltrædelse den 1. april 2019 eller efter nærmere aftale. Aktiv Hverdag er en virksomhed i vækst, der yder både pleje, omsorg og rengøring til borgere i eget hjem. Vi beskæftiger dagligt ca. 140 medarbejdere, fordelt på 3 områder, der er placeret i henholdsvis Sæby, Skagen og Frederikshavn.   Du kan søge hvis du er uddannet:
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 28-03-2019

Industritekniker til CNC drejning i det Nordjyske
Viktech P/S Kbh.
Er du industritekniker eller maskinarbejder og kunne du tænke dig et spændende job i Frederikshavn? Viktech søger en dygtig og omhyggelig person med kendskab til CNC drejer og FANUC styring. Du kommer til at blive del af en mellemstor virksomhed, som står for kvalitet indenfor komponenter og stålkonstruktioner. Personlige kvalifikationer Du bliver del af et engageret og dynamisk team med et godt arbejdsklima, hvor man arbejder sammen og tonen er venlig og kollegial. 
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Kloakrørlægger/Maskinfører søges - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
Entreprenørarbejder til kloak søges i Sindal   For entreprenørvirksomhed i Sindal, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak og maskinfører. Der er tale om en fast stilling.   Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag.   Om dig:  
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 29-03-2019

Måske er det dig, vi søger?
PER OG JØRGEN THERKILDSEN ØSTERVRÅ A/S
Måske er det på tide at prøve noget nyt! Vi søger lokale folk til servicering og reparation af vindmøller op til 1000kW.  Kan du nikke ja til følgende: - Er du uddannet elektriker, automekaniker (el-teknisk udd.) mm? -  Er dine hænder skruet rigtigt på? - Er du nysgerrig ift at lære nyt? 
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 19-04-2019

Souschef - 62706
CIRCLE K DANMARK A/S
DU TAGER HÅND OM VORES KUNDER, VI TAGER HÅND OM DIGVi har et rask tempo i vores butikker. Sammen med dine kolleger kommer du til at løse mange forskellige typer af opgaver, opnå nye færdigheder og have det sjovt i et energifyldt miljø. Ingen dage er ens, og alle dage vil byde på nye udfordringer og opgaver, som skal løses. Som gengæld for din entusiasme og at du gøre hverdagen lettere for vores kunder, lover vi dig udbytterige ansvarsområder og værdifuld erhvervserfaring.
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 04-04-2019