Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du Danmarks bedste el-ingeniør eller maskinmester med lyst til et job i marinebranchen?
SCANEL INTERNATIONAL A/S
  Nordjysk markedsledende virksomhed Scanel International A/S, beliggende i Frederikshavn, er markedsledende inden for tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til marine-, offshore- og vindindustrien. Vi beskæftiger mere end 250 medarbejdere på projekter i mere end 30 lande. Scanel International A/S har været i konstant vækst siden etableringen i 1991.   Læs mere på www.scanel.dk   Dit arbejds- og ansvarsområde
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 19-11-2018

Stilladsmontør søges
VIVA STILLADS A/S
Viva Stillads A/S i Frederikshavn søger en stillads-montør Der er gang i branchen og vi mangler endnu en mand til vores virksomhed. Vi arbejder typisk i team, hvor opgaverne bliver løst med en makker. Arbejder med facade stillads, murerstillads og rullestillads samt overdækning. På vores hjemmeside: www.vivastillads.dk kan I læse mere om hvem vi er. Vi søger:
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

2. Eskadre søger en Elektroofficer til sejlads med ABSALON.
Flådestation Frederikshavn
Er du klar til nye faglige udfordringer som leder af et dynamisk team? Så er det måske dig, der skal være Elektroofficer på ABSALON og arbejde med både mennesker og maskiner på vores spændende og alsidige arbejdsplads.2. Eskadre(2ESK)2. Eskadre opstiller besætninger og skibe til løsning af en bred vifte af nationale og internationale maritime opgaver. De nationale opgaver omfatter bl.a. overvågning af danske farvande, søredning og maritim myndighedsudøvelse. De internationale opgaver spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 21-10-2018

Underviser i FVU dansk som andetsprog og/eller OBU
Ledelsessekretariat
Som følge af stigende aktivitet i vores afdelinger i Vendsyssel søger vi en kollega, der er læreruddannet, og som kan undervise i FVU, dansk som andetsprog og/eller OBU. Vores afdelinger i Vendsyssel dækker geografisk undervisning i Brønderslev, Frederikshavn og Hjørring kommuner. Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde med både unge og voksne på vores egne skoler i Vendsyssel og med medarbejdere på en række forskellige virksomheder, som vi yder efteruddannelse til.
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 07-10-2018

Strandby Tandklinik søger en dygtig tandplejer
TANDLÆGE TIBOR CSABA BERNÁTH ApS
Strandby Tandklinik søger en dygtig tandplejer   Har du lyst til at arbejde som tandplejer på vores klinik i Strandby? Så tilbyder vi en deltidsstilling på omkring 20 timer om ugen. Du vil blive en del af vores team bestående af en tandlæge og 2 klinikassistenter, som altid står klar til at give vores patienter den bedste service og behandling.
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 24-10-2018

Pædagog
Opholdsstedet Firkløveren
Social faglig pædagog, med hjerte og lyst til at arbejde med børn/unge på OPHOLDSSTEDET FIRKLØVEREN I PRÆSTBRO Vi er et opholdssted, der har børn/unge i alderen 6-18 år. Børnene kan ikke bo i eget hjem, hvorfor Firkløveren er deres hjem og pædagogerne deres hverdag.
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 15-10-2018

Special arbejder byggeri
ATJ EJENDOMME & BYG ApS
ATJ Ejendomme & Byg Aps i Nordjylland søger 1 specialarbejder til kørsel med gravemaskine/gummiged over 30 tons Vores opgaver er oftest i Aalborg området, hvor vi beskæftiger os med nedrivning og genbrug samt fjernelse af jord mv. På vores hjemmeside: www.atjejendomme.dk kan du læse mere. Vi er et godt stabilt firma med 6 ansatte, en flad struktur, hvor alle kan tale med alle. Vi tilbyder:
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Kommunikationsassistent til sejlads med Støtteskibet ABSALON
Flådestation Frederikshavn
Er du uddannet sergent, eller en meget erfaren marineoverkonstabel og har du en uddannelse i kommunikation? Har du lyst til at være en del af en velfungerende radiostation? Har du lyst til et varieret sejlmønster med fokus på indsættelse i Internationale missioner? I så fald kan du nu blive kommunikationsassistent på støtteskibet ABSALON.Om os
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 30-09-2018

Behandler søges til Behandlingscenter Frederikshavn
Frederikshavn Kommune
- vi har en ledig fuldtidsstilling til dig som har kompetencer og interesse indenfor rusmiddelbehandling.Vi søger en engageret behandler til vores behandlerteam ved Behandlingscenter Frederikshavn (BCF) og gerne til besættelse hurtigst muligt.
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 05-10-2018

Sundhedsfaglige medarbejdere søges til pasning af 6 årig dreng i privat hjem om natten
Frederikshavn Kommune
Afdeling Strandby søger to medarbejdere med sundhedsfaglig uddannelse til pasning af 6 årig multihandicappet dreng samt observation af sonde og lejring.Vagterne er på 10½ timer, hvor du skal være vågen under hele vagten.Den ene stilling er et barselsvikariat.Stillingen er på 28 timer gennemsnitlig pr. uge med mulighed for ekstra timer, når forældrene skal ud af huset samt ekstra timer i udekørende aften- natgruppe.
Indrykket : 21-09-2018 Ansøgnings frist : 04-10-2018