Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartnere til Entreprenørafdeling
Skanderborg Kommune
Stor indflydelse i selvstyrende teams – grønne opgaver og vandløbsvedligeholdelse i noget af Danmarks flotteste natur – gode muligheder for faglig udviklingHvis det siger dig noget, er du måske en af vores nye gartnere. Vi søger 2 medarbejdere, der er dygtige til at løse opgaver i parker, natur og bymiljøer. Du må forvente, at du skal arbejde hver 4. weekend med rengøring af strande og offentlige toiletter i sommerhalvåret (max. 4 timer pr. dag).Stillingen er en helårsstilling, og den primære stilleplads er materialegården på Maglehøjvej 10, 8680 Ry.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Medarbejder til Bo Grønt Svendborg
Bo Grønt Svendborg ApS
Engageret medarbejder med stor kendskab til udendørs planter/ blomster søges. Du må gerne være uddannet gartner/ frilandsgartner men dog ikke en betingelse blot du har kendskab til planter på rimeligt højt niveau. Har du lysten til at indgå i en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidst virksomhed/planteskole med vokseværk og plads til medindflydelse, har vi måske det rette job for dig! Dine arbejdsopgaver i samarbejde med vores gartner:
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

Planteskolegartner
Holms Planteskole v/Mads Holm
Vi søger en uddannet planteskolegartner el lign. uddannelse til vores produktion. Vi er en mindre planteskole med en bred egenproduktion af barrodsplanter til skov, hæk, læ og landskab, der formeres fra frø og stiklinger. Vores produktion afsættes i Danmark samt en mindre eksport til det øvrige Skandinavien. Vi er i gang med at udbygge og forny produktionen og går en spænende tid i møde. Den rigtige medarbejder har således mulighed for at præge udviklingen i virksomheden.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

Ufaglært gartnerimedhjælper til Odense N
GOWORK ApS
Elsker du at have et arbejde, hvor du fysisk er i gang hele dagen igennem, og har noget imellem hænderne hele tiden? Så er du måske den gartnerimedarbejder vi leder efter. GO:WORK søger lige nu medarbejdere på vegne af vores kunde i Odense N.   Jobbet
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 09-04-2018

Engageret gartner / tekniker søges
GARTNERIET TVILLINGEGÅRDEN A/S
Engageret gartner/tekniker søgestil daglig ledelse af lavendelproduktionen påGartneriet TvillingegaardenHar du lysten til at indgå i en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidstvirksomhed med vokseværk og plads til medindflydelse, har vi måske detrette job for dig!På Gartneriet Tvillingegaarden ønsker vi at intensivere vores produktionaf lavendler, som vi gennem mange års ambitiøs forædling har gjort til
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 10-03-2018

Pakkerimedarbejder til Gartneri
Vikar Sjælland ApS
Effektiv Snitte/PakkerimedarbejderVikar Sjælland søger endnu en dygtig pakkerimedarbejder til et vikariat i Karlslunde. Det er et manuelt arbejde i et stort væksthus, hvor man skærer og klipper salat og krydderurter.Dine kvalifikationer:Du har erfaring med pakkeriDu trives med rutineopgaverStærk fysiskDu er virkelysten og effektivDu taler, skriver og forstår dansk og/eller engelskDu er mødestabil og friskDu tilbydes:
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 04-04-2018

Gartneriarbejder - Hadsten kirkegårde, Favrskov provsti, Aarhus Stift.
MENIGHEDSRÅDET FOR HADSTEN SOGN
Vi søger en medarbejder der har lyst til at indgå i vores grønne team ved Hadsten kirkegårde og som evner både at samarbejde men også kan tage ansvar for egne opgaver.   Stillingen er på 37 timer pr. uge i gennemsnit og er tidsbegrænset til udgangen af november måned 2018. Stillingen omfatter arbejde på kirkegårdene i Hadsten, Nr. Galten og Vissing sogne.   Tiltrædelse 12. marts 2018.   Vi lægger vægt på, at du:
Indrykket : 06-02-2018 Ansøgnings frist : 26-02-2018

Gartner / Gartneriarbejder søges
Bregnet Kirke
Ved Thorsager - Bregnet - Feldballe Kirker søger vi en Gartner / Gartneriarbejder med ansættelse 1. marts 2018 eller snarest derefter. Stillingen er en 37 timers stilling med ansættelse i vækstsæsonen ca. 9 mdr. pr. år.  Stillingen omfatter vedligeholdelse af kirkegårdene og præstegårdshaverne samt kirketjeneste. Ved kirketjeneste må der påregnes arbejde hver 3. weekend. Vi forventer at du har grønne fingre og har interesse for arbejdet i kirkerummet. 
Indrykket : 01-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Eventforce Retail søger gartnermedarbejder til Bilka Holstebro
EVENTFORCE RETAIL ApS
Vi oplever i stigende grad, at der er brug for fagkyndige personer til at vejlede kunderne i havecentrene i de større supermarkeder. Vi sørger derfor efter gartnermedhjælper til at være i Bilka´s havecenter. Timeantallet vil være på ca. 20 timer pr. uge, fordelt på fredag, lørdag, søndag samt helligdage i tidsrummet kl. 10.00-16.00. Dine primære opgaver vil være:
Indrykket : 25-01-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

Gartner
FloraDin A/S
Til pasning, samt klargøring og levering af kontorbeplantning og indendørs planter i virksomheder, søger vi 2 servicemindede og kvalitetsbevidste væksthusgartnere eller blomsterdekoratører.Det er en betingelse, at du er uddannet faglært gartner, blomsterdekoratør eller tilsvarende.Jobbet er meget selvstændigt.Du skal kunne li' at køre meget i bil.Straffeattest skal vises.Du er i god fysisk form.Du kan godt li' at arbejde i et travlt team, og har god sans for planlægning og orden.Du har et godt humør og tillidsskabende væsen.
Indrykket : 09-01-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018