Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder til gartneri
TROPICA AQUARIUM PLANTS A/S
Tropica er førende på verdensplan indenfor produktion og salg af tropiske vandplanter – og som den eneste producent har vi eget produktionslaboratorium, hvorfra vi leverer babyplanter til vores gartneri samt direkte til vores salgsafdeling. Vi er 60 ansatte hos Tropica, hvoraf de 40 arbejder i produktionen. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mulighed for at arbejde med mange forskelligartede opgaver. Du vil få en masse gode og engagerede kolleger at arbejde sammen med. Vi tilbyder fleksible arbejdstider.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 22-10-2018

Faglært gartner/skov- og landskabsfagtekniker til afdelingen Teknisk Service
Koncern Service og IT
Teknisk Service er en selvstændig institution i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Afdelingen har 24 ansatte, som fagligt spænder vidt. Afdelingen er fysisk placeret på to adresser; i De Gamles By, hvor du vil få din hovedbase, og i Bystævneparken. Udover at afdelingen varetager de bygningstekniske og anlægsmæssige vedligehold/drift af Bystævneparken og De Gamles By, er det en væsentlig faktor for afdelingen, at vi leverer serviceydelser til institutionerne, placeret i de respektive områder.
Indrykket : 24-09-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Produktionsgartner
Akkerup Planteskole I/S v/P.L. Nielsen & J.G. Olsen
Produktionsgartner gerne med erfaring fra Plante-skole, bl.a. som medhjælp til pasning af frø samt ud såning. Du vil indgå, på lige fod med resten af Planteskolens ansatte i alt forefaldende arbejde. Ansøgning sendes pr. mail til mail@akkerup.dk For evt. uddybende spørgsmål, ring til Preben på 2045 5023
Indrykket : 22-09-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Blomsterdekoratør eller blomsterdekoratørelev søges
Carla Blomster v/M Rogild-Jensen
Carla Blomster i Aalborg søger en blomsterdekoratør eller blomsterdekoratørelev med start snarest mulig eller efter aftale. Stillingen er på 30-37 timer om ugen, efter ønske.  Vi har åben alle dage på nær søndag, dog har vi åben søndage til mors dag ol. Vi er et lille team der mangler den rette kollega. Du skal være en teamplayer, der samtidig kan arbejde selvstændigt. Det er vigtigt at du kan bevare overblikket i pressede situationer og er kundemindet. 
Indrykket : 11-09-2018 Ansøgnings frist : 06-11-2018

Vil du være med til at drive vores gartneri?
Gartneriet Haarkilde v/Jens Christian Haarkilde Larsen
Vil du være med til at drive vores gartneri, være innovativ og være en del af vores lille team?   Vi søger en gartner eller gartnerimedarbejder - gerne faglært - med et godt hoved, et par brede skuldre, stærke overarme og humoristisk sans. Mand eller kvinde, du er lige velkommen.   Gartneriet Haarkilde er en blomstrende virksomhed med ca. 6.500m2 drivhusareal, hvor der produceres sommerblomster, stauder og andre planter til udendørsbeplantning.   
Indrykket : 04-09-2018 Ansøgnings frist : 30-10-2018