Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gartneriarbejder til ØAF Kirkerne
Ølby, Asp, Fousing Kirkekasse
Ølby, Asp, Fousing kirkegårde søger ny gartneriarbejder. Vi kan tilbyde varierende opgaver herunder: * Vedligeholdelse af kirkegårdenes og præstegårdens grønne områder. * Urnenedsættelser samt gravkastning ved begravelser. * Renholdelse, granpyntning samt hækklipning på gravsteder. * Kirkepyntning i.f.m gudstjenester og kirkelige handlinger. * Mindre anlægs og belægningsopgaver. * Vedligeholdelse af kirkerne og øvrige bygninger.
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 19-08-2018

Frisk gartner til planteskole
NYGAARDS PLANTESKOLE V/SØREN NYGAARD JENSEN
Nygaards Planteskole søger engageret gartnermedarbejder Nygaards Planteskole er en af landets største produktionsplanteskoler primært med planter til havebrug. Arbejdet består af: • Plukning af ordrer på de 9 ha. potteplads • Pakning af ordrer til grossistkunder • Klumpning af markplanter • Forefaldende arbejde i virksomheden • Tilsyn og pasning af produktions planter i potter
Indrykket : 24-07-2018 Ansøgnings frist : 18-09-2018

Gartner/maskinfører
HJORTHEDE PLANTESKOLE A/S
Vi søger 2 maskinførere og/eller produktionsgartnere. Der er travlt i produktionen og vi søger medarbejdere til vores produktion af barrodsplanter. Du vil få varierende arbejdsopgaver i takt med årets gang på planteskolen, både inden- og udendørs, maskinarbejde og manuelt. Der vil forekomme sæsonbetonet overarbejde.   Du kommer til at indgå i vores dygtige og engagerede produktionsteam og derfor forventer vi at: Du har erfaring med jordbrug.
Indrykket : 12-07-2018 Ansøgnings frist : 06-09-2018

Support indenfor planter
PLANTETORVET.DK ApS
Vi mangler et par medarbejdere med bagrund som gartner eller lignende. Support/rådgivning af planter til private over chat/tlf.Kunder skriver/ringer ind og du skal vejlede i pasning/plantning af planter. Arbejdstid:1-2 dage på kontoret og hjemmearbejdsplads i weekenden.8-16 timer efter aftale. Personlig kompetence:- Du skal have erfaring med planter, gerne fra plantecenter eller som gartner.- Være serviceminded. - God til dansk i skrift og tale.
Indrykket : 27-06-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018