Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Organic strawberry and vegetables
Øko-Basen
We are looking for two seasonal workers for our organic market garden. You must be able to start working as soon as possible. Preferably you have worked in similar places and know your way around plants and can start very soon. We produce berries, fruits and vegetables for our own shop. 
Indrykket : 15-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Gartner/ gartneriarbejder til Odder kirkegårde
ODDER SOGNEKIRKES KIRKEGÅRD
Odder Kirkegårde søger en ny medarbejdere til vores 2 kirkegårde i Odder fra 1. juni 2018. Stilling på 37 timer i ugentligt gennemsnit og med vinterhjemsendelse i perioden 15. december – 15. marts. Som medarbejder på Odder kirkegårde skal du indgå i kirkegårdens alsidige arbejde, som omfatter, pasning af gravstederne og kirkegårdsarealer. Pasningen spænder fra lugning, hækklipning, beskæring, plantning, granpyntning osv. Derudover vil deltagelse i urnenedsættelser, samt dækning af grave være en forudsætning.
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 28-05-2018

Grønt arbejde
Easyjob København ApS
For vores kunde i Ishøj søger Easyjob 2 personer til hækkeklipning. Arbejdsopgaver er fordelt i Storkøbenhavn. Vi forventer, at: Du har erfaring med hækkeklipning (Grønne fingre) Du er mødestabil Du er fleksibel Du er præsentabel Du taler godt dansk Du er engageret i dit job Arbejdstider: Som udgangspunkt er det fra mandag til fredag 07.00-15.00, men kan aftales nærmere med de rette kandidater.
Indrykket : 03-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

Planteskolegartner
MIDTJYDSK GARTNERHAL A/S
Vi søger en dygtig planteskolegartner, til at varetage diverse opgaver på vores planteskole. Vi forventer, at du er serviceminded, og udadvendt, samt kan give en god kundebetjening. Ansøgning sendes til: kfp@gartnerhal.dk  
Indrykket : 26-04-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Gartner til Team Syd, Park og Vej
Park og Vej
Er roser og stauder din store interesse? Er du serviceminded og ansvarsbevist? Kan du se dig selv som en del af det grønne team i Den Jydske Rosenpark?Park og Vej søger en faglig stærk og motiveret gartner til Rosenparken i Aalestrup. Som vores nye kollega får du medansvar for at parken altid fremstår trimmet og sæsonklar. Da arbejdsopgaverne i Rosenparken er sæsonpræget, vil du blive vinterhjemsendt fra november til marts, alt efter vejret.
Indrykket : 24-04-2018 Ansøgnings frist : 19-06-2018

Medarbejder til gartneri
LUNDAGER
På gartneriet LUNDAGER producerer vi ca. 300 forskellige sorter af grønne planter, sukkulenter og kaktusser. Vi befinder os i dynamisk udvikling. Derfor søger vi en dygtig medarbejder til vores pakkehold. Du er Uddannet væksthusgartner eller væksthusassistent; Villig til at lære vores vareassortiment; Både selvstændig og teamspiller; Resultatorienteret; Kvalitetsbevidst; Hurtig; Fleksibel. Du har
Indrykket : 13-04-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Planteskolegartner
Bo Grønt Svendborg ApS
Engageret medarbejder med stort kendskab til stueplanter/ udplantningsplanter søges. Du må gerne være uddannet gartner, men dog ikke en betingelse, blot du har kendskab til planter på et rimeligt højt niveau.  Har du lysten til at indgå i en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidst plantecenter/planteskole med vokseværk og plads til medindflydelse, har vi måske det rette job for dig!  Dine arbejdsopgaver I samarbejde med vores øvrige team :
Indrykket : 04-04-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018