Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
3 brolæggere eller grå gartnere til arbejde i Aarhus og Herning
MEGA FLEX A/S
Vi søger 3 brolæggere eller grå gartnere til arbejde i Aarhus og Herning. Varighed cirka 2-3 måneder.
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Gartner- og butiksmedhjælper søges
Carstens Entreprenørfirma v/Carsten Lautitzen
Vi søger til snarlig tiltrædelse en gartner- og butiksmedhjælper. Dine opgaver: - vejlede kunder i forbindelse med salg af planter, buske, blomster m.m. - luge, vande og gøde planter, buske og blomster - binde buketter, blomster m.m. - håndtering af varer (modtagelse) - ekspedering af kunder Du vil indgå i et lille team på 2 personer på planteskolen. Det er vigtigt, at du er kreativ og selvstændig samt indstillet på, at tingene til tider kan gå stærkt.
Indrykket : 19-03-2019 Ansøgnings frist : 14-05-2019

Ufaglært gartnerimedhjælper til Odense NV
GO:WORK ApS
Elsker du at have et arbejde, hvor du fysisk er i gang hele dagen igennem, og har noget imellem hænderne hele tiden? Så er du måske den gartnerimedarbejder vi leder efter. GO:WORK søger lige nu medarbejdere på vegne af vores kunde i Odense NV. Jobbet
Indrykket : 18-03-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Produktionsgartner
Akkerup Planteskole I/S v/P.L. Nielsen & J.G. Olsen
Vi søger en uddannet Produktionsgartner, gerne med erfaring fra Planteskole, til at indgå på lige fod med resten af Planteskolens ansatte, i alt forfaldende arbejde. Stillingen kræver en uddannet Produktionsgartner, og gerne ansøgning pr. mail.
Indrykket : 18-03-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Planteskolemedarbejder søges
Hennecke Stauder v/Bodil Hennecke
Elsker du at være ude, kan du lide planter og kan du bruge dine hænder, så har vi jobbet til dig. Hennecke Stauder søger en medarbejder til vores team, vi er en energisk lille staudeplanteskole i fremdrift med et voksende kundeklientel. Vi levere planter til div. Havecentre, planteskoler, anlægsgartnere og kommuner. Derfor står vi nu og mangler en frisk medarbejder til at tage fandt om div. Opgaver og forfaldent arbejde, potning, klargøring af planter til kunder, hente planter hjem fra marken.   
Indrykket : 11-03-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Brabrand kirkegård søger gartner/gartneriarbejder
Brabrand Kirkegård
Har du lyst til et alsidigt og selvstændigt udendørsarbejde med gode kollegaer og arbejdsforhold, så er du måske vores nye kollega. Brabrand kirkegård har ud over Brabrand og Sdr Aarslev kirkegårde også ansvaret for at passe Tilst og Hasle kirkegård og det vil være her på disse to hovedparten af dine arbejdstimer vil være.
Indrykket : 01-03-2019 Ansøgnings frist : 14-04-2019

Ufaglært gartnerimedhjælper til Odense NV
GO:WORK ApS
Elsker du at have et arbejde, hvor du fysisk er i gang hele dagen igennem, og har noget imellem hænderne hele tiden? Så er du måske den gartnerimedarbejder vi leder efter. GO:WORK søger lige nu medarbejdere på vegne af vores kunde i Odense NV. Jobbet
Indrykket : 25-02-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Have -og håndværksmand, søges til pasning af ejendomme, kontorer m.m.
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard
Have –og håndværksmand, søges til pasning af ejendomme, kontorer m.m. …   Have og håndværksmand For vores kunde på Fyn (Odense), søger vi en dygtig have og håndværker profil som har lyst til at arbejde  selvstændigt. Vi tilbyder en interessant stilling med daglige udfordringer. Ansvarsområder
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Gartner/landmand til vedligeholdelse
Gunnar Christensens Planteskole v/Henrik Christensen
  Vi søger en dygtig medarbejder, der kan arbejde selvstændigt og er struktureret. Dine primære opgaver og forventningerne til dig Du bliver en vigtig del af vores vedligeholdelse af maskiner og bygninger. Du får en selvstændig hverdag, og du skal kunne lide at løse opgaver og hjælpe vores arbejdsteam. Du kan lide at finde løsninger, bruge dine hænder og er serviceminded.
Indrykket : 08-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019