Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mødestabil og ansvarsbevidst servicemedarbejder med udadvendt personlighed til STUBBS GASTRONOMI
Stubbs Gastronomi
Lidt om STUBBS GASTRONOMISTUBBS GASTRONOMI leverer dagligt lækker mad til mange af Østjyllands virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og den gode respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

UX'er søges
Nota
Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker med læsevanskeligheder? Vi søger en UX'er med flair for optimering af brugerrejser og viden om tilgængelighed Hos Nota er man med til at give mennesker med læsehandicap muligheden for at læse og dermed gennemføre en uddannelse, varetage et arbejde og følge med i samfundsdebatten. Nota er nationalbiblioteket for mennesker med læsevanskeligheder. Vi hører til under Kulturministeriet. Vi producerer lydbøger, e-bøger og punktskrift til mennesker, med et dokumenteret læsehandicap.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Grafiker med flair for hurtigt stilskifte søges
AD-MEDIA ApS
Er du en dygtig, struktureret og initiativrig grafiker med talegaverne i orden ? Vi har travlt og søger derfor en ny grafiker. Dine primære arbejdsopgaver er design og layout af annoncer og brochurer. Dit arbejdsredskab er din Mac og telefon. Du er frisk, udadvendt og klar på daglig kundekontakt. Struktur og klar kommunikation er dine kodeord i dagligdagen.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Scanavo A/S har fortsat travlt og vi søger derfor endnu en International Projektkoordinator med grafisk forståelse
SCANPEOPLE ApS
Vil du trives i en spændende stilling som blandt andet omhandler projekt koordinering og ordrebehandling? Er du kreativ, har pondus og arbejder struktureret? Hvis ja, så er du måske den Internationale Projektkoordinator, ScanPeople søger for vores søsterselskab Scanavo A/S.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

ScanPeople søger for Scanavo A/S en multimediedesigner / mediegrafiker med flair for SoMe
SCANPEOPLE ApS
Er du kreativ, har du pondus og arbejder du struktureret? Hvis ja, så er du måske dén Internationale design koordinator, ScanPeople søger for Scanavo A/S.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Motion Graphic Designer til Teaching & Learning på CBS
Copenhagen Business School
Til at lave motion graphic design i forbindelse med undervisning og læring på CBS søger vi snarest muligt en grafiker 22,5 t/u. CBS har fokus på pædagogisk udvikling, herunder anvendelsen af læringsteknologier til at understøtte og udvikle nye læring- og undervisningsformer.
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Voxmeter søger innovativ og alsidig multimedieperson/grafiker til praktik
CEM INSTITUTE - VOXMETER ApS
Er du den knivskarpe multimedieperson, der både evner at håndtere grafik, layoutskabeloner, film, lyd, web og nyhedsbreve, vi søger?Så har vi et spændende og alsidigt job, hvor du aldrig kommer til at kede dig! Vi har valgt at insource vores grafik- og multimediearbejde, hvorfor vi søger en kapacitet, der evner ovenstående til fingerspidserne. En person vi kan sætte vor fulde lid til og som har kompetencerne til at udbygge området. Din profil
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 12-04-2018

Art Director for LEGO agency
LEGO SYSTEM A/S
Would you like to tell stories that inspire children and their parents around the globe? Then this is your chance to utilize your knack for storytelling and create concepts that take both our audience and brand heritage into account.Work on concepts and campaigns
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Hotel Sønderstrand, Skagen søger serviceassistent
NORDFISK HOLDING A/S
HOTEL SØNDERSTRAND, SKAGEN Vi søger venlig serviceassistent til fremstilling af morgenbuffet og servicering af værelser. Personlig henvendelse til: Søren H. Nielsen Østre Strandvej 45, 9990 Skagen Ring venligst til 9844 2122 for aftale om et møde. På forhånd tak!  
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 09-04-2018

Bouet Skilte har travlt......
BOUET SKILTE & REKLAME ApS
Derfor søger vi en skiltemaler/skiltetekniker, eller evt en som har arbejdet i faget i flere år, som har lyst til at prøve nye udfordringer.   Har du erfaring indenfor:  - Udskæring af foliedekorationer  - Folie & solfilmmontage   - Arbejde i grafiske programmer  - Opsætning & montage af skilte  - Print opgaver   Så er du måske den person, som vi søger.
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018