Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bygningskonstruktør/tekniker søges til Nordvestgrønland:
Jobbest
Du skal i dagligdagen agere som selvstændig byggeleder, og udvikle vores tømrerafdeling. Dette indebærer ansvaret for planlægning og gennemførelse af tømrer- og entrepriseopgaver, tilbudsgivning, indkøb, salg samt ikke mindst kundepleje, idet du skal virke som virksomhedens ansigt udadtil, og udvikle din og virksomhedens position i lokalområdet. Jobbet / arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 28-05-2019

Tømrer søges til Tasiilaq:
Jobbest
 Jobbet: Nybyggeri Om & tilbygning Bygdearbejde Kvalifikationer: Faglært Tømrer, gerne nogle års erfaring Gode samarbejdsevner Er omhyggelig med arbejdet Virksomheden tilbyder:
Indrykket : 14-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

VVS-Overmontør / Ilulissat:
Jobbest
  For kunde søges VVS-overmontør, med solidt baggrund i VVS branchen.  Grib chancen for at opleve Grønland, et job med personlige og faglige udfordringer Arbejdsopgaver: Planlægning og styring af pladsen Mandskabsledelsen Styring af materiale og logistik Kvalitetssikring Ansvar for sikkerhed og arbejdsmiljø Dine kvalifikationer:
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 24-05-2019

Oliefyrsmontør / Ilulissat:
Jobbest
  Opgaven som vores nye Oliefyrs montør er mangeartede og indebærer:
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Køkkenchef til Hotel Kangerlussuaq
Jobbest
  Hotel Kangerlussuaq skal forandres og udvikles! Vi søger derfor en køkkenchef pr. 1/4 2019 eller efter aftale, der vil være med til at indfri og udvikle vores ambition om at skabe en unik helhedsoplevelse for alle vores gæster via ekstraordinær kvalitet og service på alle områder.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Souschef ved Grønlands Landsret
Domstolsstyrelsen
Vil du medvirke til at præge udviklingen i det grønlandske retsvæsen? Er du en dygtig og erfaren jurist, der søger nye personlige og faglige udfordringer? Så er du måske den rette kandidat til stillingen som souschef ved Grønlands Landsret. Om Grønlands Landsret Grønlands Landsret er en del af Grønlands Domstole og har kontor i Nuuk. Landsretten har otte medarbejdere: To jurister, en sekretariatsleder, tre retssekretærer, en retsbetjent og en kommunikationskonsulent.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Kok søges til Café Neriusaaq / Tasiilaq:
Jobbest
Tasiilaq, Grønland - Alting virker lidt større i Tasiilaq. Fjeldene, afstandene, eventyrene og udfordringerne knejser og gør sig til både sommer og vinter.   Om Café Neriusaaq: Vi er pt. 5 medarbejder + tilkalde hjælp, når der er travlt.Vore menukort består af dagens ret, et bredt udvalg af burgers, steak, thaiboks, isbar, kaffe og kage, derudover har vi Take away.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Sygeplejerske, Sisimiut, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Sygeplejerske til Sisimiut Vil du bringe alle dine kompetencer i spil – både som menneske og fagperson? Så kan du se frem til en spændende stilling i arktis, hvor vejrforhold og kulturforskelle er en del af din hverdag. Her venter mange forskellige og spændende udfordringer. Jobbet Sisimiut regionssygehus fungerer som en kombination af lægepraksis og skadestue med mulighed for indlæggelse.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Akademisk medarbejder
Mælkebøttecentret
Akademisk medarbejder uddannet inden for økonomi, administration og HR søges til Mælkebøttecentrets administration. Er du til administrative udfordringer og udvikling? Mælkebøttecentret søger en akademisk eller akademiuddannet medarbejder til ansættelse på fuld tid og med snarlig tiltrædelse.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Speciallæge, Nuuk, Grønland
Styrelsen for Sundhed og Forebyggelsen - Personaleadministrationen
Hoveduddannelsesstilling i almen medicin Vil du uddanne dig til speciallæge i Grønland? Hos os får du bred erfaring og gode udviklingsmuligheder. Vi tilbyder spændende hoveduddannelsesstilling hvor du vil anvende dine kompetencer og få erfaring fra både vores sundhedscenter og landshospital i Nuuk samt et sundhedscenter i en anden by i Grønland.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019