Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Have medarbejder på deltid. Efterlønner ell. pensionist
Leopolds Rullegræs v/L. Leopold Asmussen
Vi søger en efterlønner/pensionist Du skal passe de grønne områder omkring virksomheds bygninger. Du skal have erfaring med vedligeholdelse af mindre haver. Som person skal du være: Pålidelig Pligtopfyldende Stabil Initiativrig Kan arbejde selvstændigt Have en positiv indstilling  Oplysninger omkring Leopolds Rullegræs kan ses på:
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Grøn medarbejder til Rullegræs produktion
Leopolds Rullegræs v/L. Leopold Asmussen
Leopolds Rullegræs søger en medhjælper til vores Rullegræsproduktion Du skal have Grønt Bevis samt have erfaring med kørsel af moderne landbrugsmaskiner. Som person skal du være:
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Medarbejder til grønt vedligehold i Aarhus N
MATCHMIND A/S
Trives du med udendørsarbejde? – og har du håndværksmæssig flair? MatchMind søger medarbejder til grønt vedligehold i Aarhus N. Den primære arbejdsopgave består i vedligehold af grønne områder så som lugning, hækkeklip m.m.  Kvalifikationer: Du har erfaring med grønt arbejde Du har en god fysik og kan lide udendørsarbejde uanset vejret Du taler og skriver dansk Personprofil: 
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Engagerede medarbejdere til Materielgården
Materielgården
Vil du være med til at drive og udvikle de fysiske rammer til glæde for borgerne i Hørsholm Kommune? Materielgården søger en medarbejdere til fast ansættelse og en sommervikar. Hvad får du?
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 07-04-2019

Specialarbejder til Nordvest, Center for Drift Nord
Koncern Service og IT
Er du serviceorienteret, udadvendt, omgængelig og fleksibel? Center for Drift Nord søger en specialarbejder til gaderenholdelse med ansættelse i varig stilling og med start den 1. maj 2019 Byens Drift i Teknik- og Miljøforvaltningen har ansvaret for at pleje, vedligehold og renhold af Københavns Kommunes veje, pladser, kirkegårde, naturområder, gadetræer, legepladser, offentlige toiletter, strand m.m. Om Center for Drift Nord
Indrykket : 18-03-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Traktorfører
Madsens have og graveservice v/Claus Quist Madsen
Vi søger en medarbejder til betjening af armklipper, gerne med erfaring. Kurset "vejen som arbejdsplads" samt kørekort til kat. B er et krav. Du skal have bil til rådighed og selv transportere dig til de forskellige pladser hvor der arbejdes. Du skal være god til at navigere rundt via kort på en Ipad. Der er tale om et fuldstidsjob i sæsonen medio april til medio december. Der arbejdes i team og vi søger en stabil, fleksibel og omhyggelig person.
Indrykket : 15-03-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Anlægsarbejder
Madsens have og graveservice v/Claus Quist Madsen
Vi søger en medarbejder til pasning af udenomsarealer hos vores kunder. Der er tale om pasning af grønt med buskrydder, belægning og bortskaffelse af affald mv. Kurset "vejen som arbejdsplads" samt kørekort til kat. B er et krav. Du skal have bil til rådighed og selv transportere dig til de forskellige pladser hvor der arbejdes. Du skal være god til at navigere rundt via kort på en Ipad. Der er tale om et fuldstidsjob i sæsonen medio april til medio december.
Indrykket : 15-03-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Havemand/Handyman søges til landejendom.
BRANDMOSEGÅRD/POUL ERIK JEPPESEN
Vi søger en person hvis primære opgave er at tage sig af stort set alt i haven, men som også kan lave småreperationer og mindre vedligeholdelsesopgaver både på hovedejendommen, men også på de tilhørende ejendomme. Det kan nemt være en fuldtidsstilling, med mulighed for andre opgaver i vinterhalvåret. Hvis du har interesse for have og har håndværksmæssige færdigheder, så er dette måske noget for dig. Ansøgningen sendes på mail til poj@post12.tele.dk
Indrykket : 15-03-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Service og Beredskab søger en kollega til vores Naturteam - er det dig?
Horsens Kommune
Service og Beredskab er en kommunal driftsenhed, der varetager driftsopgaver indenfor parker, grønne områder, idrætsanlæg, vejarealer mv. Vi passer 200 km kommunale vandløb og udfører en række mindre plejeopgaver.Vi holder til på Endelavevej 5, 8700 Horsens, og samlet set er vi mere end 400 medarbejdere. Ca. 100 medarbejdere - heraf 11 elever - er beskæftiget indenfor Park, Vej og Anlæg.Vores naturteam består af 5 mand, som hovedsageligt løser opgaver inden for vandløbspleje og arbejde i kommunens skove.Trives du med ude liv?
Indrykket : 15-03-2019 Ansøgnings frist : 07-04-2019

Altmuligmand / Vedligeholder.
Egebjerg v/Flemming Risbjerg
 Medarbejder søges. Du: Nyder og er god til reparation, vedligehold, ombygning mm. både inde og ude. Kan de fleste opgaver med træ, murværk, vand mm. Har måske en håndværksmæssig baggrund, men intet krav. Trives rigtig godt med at tingene bliver gjort hurtigt og ordentligt. Har øje for, hvad der skal gøres og derved selv kan være med til at planlægge dit arbejde.
Indrykket : 15-03-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019