Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ISS søger administrativ stærk profil til Nordens største facility management kontrakt.
ISS Facility Services A/S
Vil du være en del af et banebrydende partnerskab med vores kunde? Brænder du for at servicere driften og er du en stærk koordinator? Har du et ”servicegen” og en passion, der driver dig til at gøre en forskel i hverdagen?
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Handy og teknisk medhjælper søges
AktivPersonale A/S
AktivPersonale søger for kunde i Hjørring Kommune en handy og teknisk medhjælper til deres tømrerafdeling.   Varighed: Længerevarende vikariat Opstart: Hurtigst muligt   Om dig:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Hjørring kommune, søger vi friske produktionsmedarbejdere, som er frisk på arbejde på forskellige tidspunkter på døgnet. Produktionserfaring fra enten fødevarer eller anden type fabriksarbejde vil være en fordel - ligeledes en fordel med truckcertifikat. Om dig
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Havnens Skibsbyggeri søger 2 skibstømrere
HAVNENS SKIBSBYGGERI V/TORBEN P KRISTENSEN & CARSTEN KRISTENSEN
Vi har travlt og søger derfor nye medarbejdere.   Vi søger 2 skibstømrere til renovering af skonnert. Der er tale om fuldtidsstillinger 37 timer om ugen, arbejdstiden er mandag-fredag.   Hvis du er interesseret i en af stillingerne, kontakt Torben på mobil 2141 2316 eller mail: havnensskibsbyggeri@gmail.com   www.havnensskibsbyggeri.dk
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Supply Chain Professional
Novo Nordisk A/S
Supply Chain Professional Are you highly analytical and eager to create great results in a developing Supply Chain organisation?Then you might be our new Supply Chain Professional at Needle Manufacturing and Sourcing in Hjørring. You will be joining a team of 13 dedicated colleagues, who always focus on getting products to customers at the right time at lowest cost.About the departmentNeedle Manufacturing and Sourcing is located in Hjørring, and is a Novo Nordisk A/S production site.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Overlæge/afdelingslæge
Region Nordjylland
Beskrivelse af jobbet:Som speciallæge bliver du ansvarlig for lægefaglig rådgivning i relation til det klinisk biokemiske speciale på Regionshospital Nordjylland.Dine arbejdsopgaver:   • Yde lægefaglig rådgivning indenfor det klinisk biokemiske speciale på sygehusene og til de praktiserende læger   • Bidrage til formidling og vurdering af de faglige aktiviteter indenfor det klinisk biokemiske speciale
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Tømrer og tømrermedhjælper med erfaring
AktivPersonale A/S
AktivPersonale søger for kunde i Hjørring, 3 dygtige tømrere/medhjælpere med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i fornuftig afstand af Hjørring. Har du erfaring som tømrermedhjælper og ved hvordan tømreropgaver skal gribes an, hører vi meget gerne fra dig også. Arbejdsopgaverne er indenfor nybyggeri og projektarbejde i Hjørring.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 23-10-2018

Praktikant/elev - DTU Aqua - Sektion for Akvakultur, Hirtshals
DTU Aqua
Praktikant/elev til uddannelse inden for akvakultur søges ved DTU Aqua, Sektion for Akvakultur, Nordsøen Forskerpark, 9850 Hirtshals med tiltrædelse snarest. Sektionen for Akvakultur beskæftiger ca. 20 medarbejdere, heraf 2 fiskeriteknikere. I sektionen tilvejebringes viden om opdræt af fisk og teknologi hertil, eksempelvis inden for recirkulationstekno-logi, biologisk vandbehandling, generel fiskefysiologi (vækst, ernæring og velfærd) og opdræt af forskelle fiskearter.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Formand
JKS a/s, Hirtshals
For kunde i Hirtshals søges en dygtig og erfaren formand med gode sprogkundskaber Det er en forudsætning, at du kan tale engelsk samt polsk eller rumænsk. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i en ordreproducerende fødevarevirksomhed. Det er et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaver Styring af produktionslinjen Håndtering af ordrene via Microsoft Office pakken Indgå i selve produktionen
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Medarbejdere til montage
JKS a/s, Hirtshals
Vi søger dygtig og alsidige montagearbejdere til dag- og aftenhold i Aabybro Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Montage Indstilling og betjening af maskiner Overvågning af anlæg/produktionsudstyr Kvalitetskontrol Pakning Håndtering Etikettering Forefaldende arbejde Faglige kompetencer:
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018