Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
2 produktionsmedarbejdere søges til kantsprøjtning og lakgade 1 (fast aftenhold)
TMK A/S
Til lakafdelingen hos TMK søges 2 medarbejdere til fast aftenhold. Vi kører med en 4 dags uge (mandag-torsdag). Oplæring vil finde sted på daghold.  Vi søger en medarbejder til kantsprøjtning og en medarbejder til gade 1/traversanlæg. Jobprofil Du kommer til at indgå i et team enten ved sprøjtekabinerne eller ved gade 1. Afdelingen sætter sikkerhed i højsæde. Kvalifikationer
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

2 produktionsmedarbejdere søges til kantslibning og pluk/foliering (fast aftenhold)
TMK A/S
Til lakafdelingen hos TMK søges 2 medarbejdere til fast aftenhold. Vi kører med en 4 dags uge (mandag-torsdag). Oplæring vil finde sted på daghold.  Vi søger en medarbejder til kantslibning og en medarbejder til pluk og foliering. Jobprofil Du kommer til at indgå i et team i lakafdelingen. Afdelingen sætter sikkerhed i højsæde. Kvalifikationer Kendskab/erfaring på området vil være en fordel men ikke et krav.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Lagermand m/k søges til centrallager
Ardagh Glass Holmegaard A/S
Vi søger en lagermand m/k til vores interne centrallager.Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner inden for branchen, så lad os høre fra dig.Vær med i vores team og bliv en del af én af verdens største emballageproducenter.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Medarbejdere søges til containertømning i Kolding
HANDSON IVS
Til vores kunde i Kolding, søges dygtig og fleksibel containertømnings medarbejder, til længerevarerende vikariat med opstart hurtigst muligt.  Der er tale om arbejde på daghold med varighed fra 4 til 8 timer pr. vagt pr. dag. Faglige kvalifikationer:Du er omhyggeligDu er pålideligDu er ansvarligDu har en solid fysik Personlige egenskaber:Du er mødestabilDu er engageretDu er fleksibelKan godt lide at arbejde Arbejdet består i:
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018

Produktionsmedarbejdere søges til Kolding på daghold
HANDSON IVS
Til vores kunde i Kolding, søges dygtige og fleksible produktionsmedarbejdere til længerevarende vikariater, med opstart hurtigst muligt. Arbejdstid er mandag til fredag Faglige kvalifikationer:Erfaring indenfor produktionsarbejde og kendskab til fødevarerDu er omhyggeligDu er kvalitetsbevidstDu er pålideligDu er ansvarlig Personlige egenskaber:Du er mødestabilDu er engageretDu er fleksibelKan godt lide at arbejde 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 10-03-2018

Produktionsmedarbejdere søges til Kolding på nathold
HANDSON IVS
Til vores kunde i Kolding, søges dygtige og fleksible produktionsmedarbejdere til længerevarende vikariater, med opstart hurtigst muligt. Arbejdstid er mandag til torsdag og evt. søndag til onsdag Faglige kvalifikationer:Erfaring indenfor produktionsarbejde og kendskab til fødevarerDu er omhyggeligDu er kvalitetsbevidstDu er pålideligDu er ansvarlig Personlige egenskaber:Du er mødestabilDu er engageretDu er fleksibelKan godt lide at arbejde 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 10-03-2018

Produktionsmedarbejdere søges til vikariater i Herning på Daghold
HANDSON IVS
Til vores kunde i Herning, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om vikariater på daghold. Arbejdstid fra kl 07.00 til 15.00 Faglige kvalifikationer:Fordel med erfaring indenfor området, men den rette indstilling foretrækkes Personlige kvalifikationer:Du er mødestabilFleksibelKan godt lide at arbejde Arbejdet består i:Forskelligt arbejde indenfor fabriksarbejde. Hvis dette lyder interressant, så send os dit CV i dag til Job@handson.dk 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Produktionsmedarbejdere søges til vikariater i Herning på aftenhold
HANDSON IVS
Til vores kunde i Herning, søger vi stabile produktionsmedarbejdere. Der er tale om vikariater på aftenhold. Arbejdstiden aftenhold fra kl 14.30 til 22.30  Faglige kvalifikationer:Fordel med erfaring indenfor området, men den rette indstilling foretrækkes Personlige kvalifikationer:Du er mødestabilFleksibelKan godt lide at arbejde Arbejdet består i:Forskelligt arbejde indenfor fabriksarbejde. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Faglært medarbejder til CNC og fræseafdelingen
O JACOBSENS MASKINFABRIK A/S
Er du faglært maskinarbejder/industritekniker med et højt fagligt niveau, masser af godt humør, lysten til at gå forrest og gøre en forskel og derved være med til at vise vejen fremadrettet, har OJM A/S jobbet til dig. Vi er i en rivende udvikling og har derfor behov for at styrke vores kompetencer yderligere i vores fræseafdeling, både på fast dagskift og fast natskifte.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Medarbejdere til fliseafdeling
EGETÆPPER A/S
Vi søger 4 medarbejdere til (primært) weekendhold i egetæppers fliseafdeling. Ved weekendhold er der tale om 12 timers vagter, og arbejdstiden er lørdag fra kl. 00.25 - 12.25 og søndag fra kl. 05.05:-17.05. Den ugentlige arbejdstid er altså 24 timer. Som hovedregel vil du skulle arbejde weekend, men afløsning på andre skift vil forekomme. I fliseafdelingen er der yderligere 4 faste hold, som arbejder i holdskift.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018