Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til maskinbetjening i skærecenter
TeamVikaren
Vi søger for en af vores kunder en dygtig medarbejder til betjening af virksomhedens skæreanlæg. Der er tale om et vikariat med henblik på efterfølgende fastansættelse på daghold. Vores kunde, der ligger i Ry, skal bruge en dygtig medarbejder i virksomhedens servicecenter til betjening af henholdsvis plasma- og vandskærer. Virksomheden tilbyder bla. mange andre opgaver skæring af rondeller og flanger i specialmål. Dit nye job:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Teamledere til fastansættelse
IVS ApS 2002
  IVS søger for en af vore kunder i Assens Kommune, 4 Teamledere til fastansættelse Stillingerne er på dag/nathold. Virksomheden har et ønske om at ændre ledelsesstrukturen i en del af produktionen. Vi søger derfor 4 dygtige og engagerede medarbejdende teamledere til styring samt ledelse af et produktionsteam på ca. 10-20 dygtige medarbejdere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

Hydraulikmontør
HYDROPAC A/S
Hydraulikmontør Hydropac A/S er en mindre handels- og produktionsvirksomhed med speciale og spidskompetencer indenfor dimensionering og opbygning af hydraulikstationer og salg af hydraulikkomponenter. Hydropac er etableret i 2009 og har med succes fået skabt et solidt fundament til fremtiden. Vi råder over moderne produktions-, lager- og kontorfaciliteter i Kolding. Jobbet vil være krævende, men også spændende for den rette person, der trives i et uformelt og omskifteligt miljø.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Ufaglært montagemedarbejder i Vejen
GO:WORK ApS
Brænder du for at være en del af et team, hvor samarbejde står højest på dagsordenen? Er du god til at hjælpe til dér, hvor der er brug for det, og har du overblikket, der skal til for at være med til at skabe det optimale flow i et velfungerende team? Så er du måske den vikar, GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Vejen.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Montrice
ETK EMS Skanderborg A/S
Vi har rigtig travlt og søger tre nye medarbejdere til vores PCBA afdeling til montage af print kort Jobbet:  - Komponent forberedelse - Montage af hul monterede komponenter - Håndlodning - Visuel kontrol af hul monterede komponenter - Touch up og reparation af monterede print   Profil:  - Du har erfaring med visuel kontrol af print - Du er en dygtig håndlodder - Du har erfaring med udskiftning af komponenter
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Industrioperatør
DANSK AFFALDSMINIMERING ApS
Dansk Affaldsminimering ApS søger innovativ industrioperatør til fast natarbejde til drift af pelleteringsanlæg samt vaskeanlæg på ny moderne fabrik. Har du lyst til at arbejde med cirkulær genvinding af plast på anlæg med den nyeste teknologi? Vi er en virksomhed i vækst og med ambitioner, vi søger derfor dig der har lyst til at indgå i et team af engagerede medarbejdere og hvor chefen også er ude og tage fat. Om virksomheden:
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Medarbejder til montagebånd
JKS a/s, Randers
Hvis du drømmer om et godt job, hvor du kan bruge dine gode håndværksmæssige evner og din gode fysik, så søg dette job. Møbelvirksomhed i Hammel mangler en dygtig medarbejde til montagebåndet. Der skal håndteres skabe og andet tungt (der er selvfølgelig alle relevante hjælpemidler til rådighed), men det er derfor vigtigt at du har en god fysik Virksomheden producerer møbler til blandt andet kantiner, caféer, konferencer mm.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

ScanPeople søger industrilakerer/autolakerer til arbejde i weekenden og på hverdag for virksomhed i Allerød
SCANPEOPLE ApS
Er du typen, som går op i kvaliteten af dit arbejde? Er du personen, der kan håndtere fysisk arbejde? Har du mod/lyst på at arbejde i weekenden og et par dage i løbet af ugen? Har du stort gåpåmod? Og har du lyst til at lakere større emner? Hvis JA, så er dette lige det rette arbejde for dig! Arbejdsopgaver og ansvar: Lakering af emner til satellitkommunikation. Flytning af større emner med kran/taljer. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

ScanPeople søger vikarer til dag- og aftenhold indenfor montage- og produktionsopgaver i Lillerød
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople har meget travlt med, at servicere vores kunde med vikarer. Vores kundes efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende. Vi søger derfor efter kvalificerede og engagerede vikarer til vores kunde, der ligger i Lillerød. Arbejdsopgaverne er: Betjene CNC maskiner Montering af emballage (trækasser) Lettere produktion opgaver Andre forefaldende opgaver Erfaring:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

ScanPeople søger for vores kunde RMIG A/S en kvalitetsbevidst og fleksibel reparatør til deres vedligeholdelsesafdeling
SCANPEOPLE ApS
Vedligeholdelsesafdelingen består i dag af 4 medarbejdere samt en vedligeholdelseschef, som i tæt samarbejde med produktionen skal sørge for vedligeholdelse af produktionsudstyret. Det kan b.la. omfatte presser fra 60 tons og op til 400 tons, revolverstanser eller lignende udstyr til pladebearbejdning. Jobbet vil give dig et stort indblik i forskellige maskiners opbygning, samt læring om vedligeholdelse af disse. RMIG’s forventninger til dig:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018