Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejdere til pulverlakering
VOLA A/S
Til beskæftigelse i virksomhedens pulverlakeringsafdeling søger vi følgende medarbejdere: Pulverlakerer eller person som har lyst til at blive oplært indenfor faget. Vi søger en medarbejder som skal indgå i vores team, hvor opgaverne hovedsageligt vil være at klargøre emner til pulverlakering, pulverlakering samt klargøring af emner til montage.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

KK-Metal søger PTA-tekniker
KK Metal P/S
KK Metal P/S er specialister i bearbejdning og fremstilling af kunde specifikke emner i stål, rustfri stål, aluminium og andre metaller. Vi tilbyder os som fuld service leverandør og varetager alle processer - lige fra udvikling over prototype til produktion. Virksomheden har ca. 40 ansatte. Er du vores nye PTA-tekniker?
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-10-2018

Industritekniker / Maskinarbejder
SØBERG LYSTEK I/S
Er du en dygtig indistritekniker eller maskinarbejder, som søger en udfordrenende hverdag, er det måske dig vi mangler ... Søberg Lystek er en virksomhed som udvikler og producerer kvalitets belysning, se mere på www.soberg.dk Vi skal udvide vores stab af medarbejdere og mangler lige nu, en medarbejder til vores produktion / værksted. Vores virksomhed består pt. af 17 engagerede medarbejdere og vi kan tilbyde et job med et godt kollegialt arbejdsmiljø og gode udviklings muligheder. Dine kvalifikationer:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Sandblæser
JobTeam A/S, Grindsted
Jobbeskrivelse: Jobteam søger for kunde i Grindsted en selvstændig Sandblæser der er god til at bevare overblikket. Der er start hurtigst muligt og det vil være et try & hire forløb med fastansættelse for øje. Der er tale om en fast dag holds vagt fra 7-15. Løn er gældende i forhold til virksomhedens overenskomst. Primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 23-10-2018

Friske produktionsmedarbejdere til levnedsmiddelvirksomhed
VKAREN ApS
VKAREN.DK søger for kunde i Assens, fleksible og engagerede produktionsmedarbejdere.   Søger du en ekstra indtjening og mere erhvervserfaring, er dette måske lige noget for dig!   Jobbet: Der er tale om manuelt produktionsarbejde, som f.eks. pakkearbejde, lagerarbejde eller samlebåndsarbejde. Tempoet er højt og energisk, og du sidder sjældent stille i løbet af din arbejdsdag.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Jacobsens Bakery Ltd søger reparatør / tekniker
JACOBSENS BAKERY LTD A/S
Er du tekniker gerne med erfaring fra fødevareindustrien – så bliv reparatør hos Jacobsens Bakery i Hedensted.      Stillingen   Til vort industribageri i Hedensted søger vi en tekniker, som er superengageret og har flair og interesse for teknik og produktionsmaskiner.  
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Vil du arbejde med innovation og udvikling, styrke dit cv, have gode kollegaer og god løn?
Kjær Vikar og Rekruttering
Værktøjskonstruktør – Horsens Vil du arbejde med innovation og udvikling, styrke dit cv, have gode kollegaer og god løn? Er du værktøjsmageren med overbygning som konstruktør der elsker at være innovativ, udvikle og opfinde, - gerne på hjemmebanen SolidWorks? Skaber du nye højder ved at følge hele processen med kundekontakt, samarbejde med sælgere, tilbudsgivning og deltagelse i projekter fra idéudvikling til færdigt produkt?
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
For vores kunder i Frederikshavn Kommune søger vi friske og arbejdsomme produktionsmedarbejdere. Du skal være indstillet på fysisk arbejde, herunder ogsså tungere arbejdsopgaver. Produktionserfaring fra fødevarer vil være en fordel, men ikke et krav - ligeledes en fordel med truckcertifikat.  Om dig
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Fysisk stærke medarbejdere til fast aftenhold søges til større produktionsvirksomhed i Holstebro
JKS a/s, Holstebro
Trives du med fysisk hårdt arbejde på aftenholdet? Vores kunde i Holstebro søger 2 nye medarbejdere til fastansættelse. Om jobbet: Der er tale om arbejde i jern- og metalindustrien Arbejdet består af varierende opgaver, hvor der forekommer mange tunge løfte i løbet af en dag Arbejdstiden er aftenholdet 4 dages uge (over en 3 ugers periode) og 5 dages uge hver 4. uge. Oplæringen forgår på daghold 5 dages uge. Kompetencer:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Hjørring kommune, søger vi friske produktionsmedarbejdere, som er frisk på arbejde på forskellige tidspunkter på døgnet. Produktionserfaring fra enten fødevarer eller anden type fabriksarbejde vil være en fordel - ligeledes en fordel med truckcertifikat. Om dig
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018