Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejder, gerne med kendskab til træindustri
V. T. I. VINDERUP TRÆINDUSTRI A/S
VTI Vinderup Træindustri søger 4 produktionsmedarbejdere til henholdsvis dag- og aftenarbejde. Tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne med kendskab til træindustri og gerne truckkort (Men ikke påkrævet).  
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Montør / reparatør
WORMS SMEDIE- OG MASKINVÆRKSTED ApS. NYKØBING M
til montering, servicering og reparation af trappelifte (landsdækkende) og kompressorer og autolifte (Jylland) samt allround reparation på værksted. Kvalifikationer: Fejlsøgning på 12 / 24 volts el-systemer Gerne kendskab til hydraulik Kunne betjene alm. værktøjsmaskiner, herunder svejsning Kørekort er nødvendig
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

DMTonline ApS søger en elektroniktekniker til vores værksted i Sæby
DMTONLINE ApS
Vil du være en del af en virksomhed med spændende opgaver og et godt team, så er det nu du skal gribe chancen. DMTonline er en virksomhed i vækst, derfor søger vi en medarbejder til vores elektronik værksted. Vi forventer af dig:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Tekniker/reparatør til fleksibelt og selvstændigt job hos Vraa dampvaskeri
JKS a/s, Vejen
Jobbet Du bliver en vigtig del af teknisk afdeling, som beskæftiger 3 medarbejdere, som står for al drift, service og vedligehold af hele fabrikkens anlæg. Du kan se frem til bl.a. at arbejde med: Fejlfinding og vedligehold på produktionsanlægget, både mekanisk og elektrisk Understøtte produktionen og sørge for, at maskinerne kører Udvikle, fremstille og montere udstyr, der optimerer produktionen Diverse ad hoc opgaver.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Buk – og kantpres operatør
SSBD IVS
Grundet positiv ordre tilgang søges for vores kunde i Odense S, en buk – og kantpres operatør med solid erfaring. Virksomheden er en mellemstor produktionsvirksomhed der leverer til B2B markedet inden for inventar, køkken og underleverandør. Hvilken type faglighed & erfaring søges ?
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Nedbryder søges til Viborg
I/S BRØDRENE NIELSEN
Nedbrydningsfirmaet Brdr. Nielsen afgiver tilbud på diverse nedbrydningsopgaver, såvel små som store.  Vi har 48 års erfaring, samt alt nødvendigt materiel i form af gravemaskiner, hydrauliske hamre- og skrotsakse, gummigeder, lastvogne samt mobile knuseanlæg. Til opgaver inden for nedbrydning søges medarbejder:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 12-06-2018

Produktionsmedarbejder - Brande
Work4all Vejle
Produktionsmedarbejder - Brande For en virksomhed nær Brande, søger Work4All folk til arbejde i produktionen. Der er tale om et vikariat på 37 timer i en produktionsvirksomhed. Arbejdsopgaverne vil være maskinpasning og opfyldning af maskiner. Vi forventer at du: - Kan lide at have fysisk arbejde - Er mødestabil og giver den gas - Kan starte hurtigt   Virksomheden tilbyder dig: - En god arbejdsplads med dygtige kollegaer - Hurtig opstart
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Afgratning af produkter fra CNC maskine - Herning området
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde mellem Ringkøbing og Herning området, 1 medarbejdere med erfaring inden for produktions virksomhed. Hurtig opstart! Der er tale om et vikariat, men der er gode muligheder for, at det er længervarigt og kan sagens ende med fast ansættelse. Arbejdsopgaverne er inden for følgende områder:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 27-05-2018

Plastmager til weekend arbejde
Kelly Services, Århus
Vi søger en dygtig Plastmager til en af vore kunder som bor i nærheden af Silkeborg. Der er tale om et vikariat med mulighed for efterfølgende fastansættelse. Du skal stå for weekendens produktion i støberiet.   Du vil indgå i team af plastmager og lærling. I samarbejde med nuværende plastmager og produktionsplanlægger vil man planlægge produktionen og service af forme.  
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Ufaglærte montagemedarbejdere til moderne virksomhed i Vejen
GOWORK ApS
Brænder du for at være en del af et team, hvor samarbejde står højest på dagsordenen? Er du god til at hjælpe til dér, hvor der er brug for det, og har du overblikket, der skal til for at være med til at skabe det optimale flow i et velfungerende team? Så er du måske den vikar, GO:WORK søger på vegne af vores kunde i Vejen.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018