Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Elektronik medarbejdere
Kelly Services, Århus
Til GPV i Aars søger vi nye kollegaer til elektronik produktion. Der kan være tale om både håndlodning og SMD produktion. Du vil blive en del af en virksomhed i vækst, med et godt arbejdsmiljø og gode erfarne kollegaer. Der kan være tale om arbejde på både dag-, aften-, nat eller weekendhold.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Produktionsmedarbejder
MELDGAARD HOLDING A/S
Vi søger en produktionsmedarbejder til vores nye fabrik i Kolding Meldgaard Recyling er verdensførende indenfor slagge sotering og vi har fokus på udvikling indenfor området. Vi arbejder indenfor et nicheområde, som vi er allerbedst til, nemlig genbrug og sortering af restprodukter. Et selskab som er med til at sætte Meldgaard og Danmark på verdenskortet.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

1 produktionsmedarbejder søges til håndsprøjte og kantsprøjtning (fast aftenhold)
TMK A/S
Til lakafdelingen hos TMK søges 1 medarbejder til fast aftenhold. Vi kører med en 4 dags uge (mandag-torsdag). Oplæring vil finde sted på daghold.  Vi søger en medarbejder til håndsprøjte/kantsprøjtning. Jobprofil Du kommer til at indgå i et team ved sprøjtekabinerne. Afdelingen sætter sikkerhed i højsæde. Kvalifikationer Kendskab/erfaring på området vil være en fordel men ikke et krav.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Sandblæser
Medarbejderne ApS
  Medarbejderne ApS søger en dygtig sandblæser til en af vores kunder i Faaborg med opstart hurtigst muligt.    Vi forventer at du: Har erfaring med sandblæsning. Har gode samarbejdsevner Kan arbejde selvstændigt   Har du truckcertifikat er det et plus men ikke et krav. Der er tale om et længere vikariat. Kontakt Konsulent Henrik Nydam på tlf.: 25 23 46 05 på hverdage mellem kl. 8 - 16  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Driftsoperatør, med potentiale som holdassistent
Umicore Denmark ApS
Er du en erfaren driftsoperatør, der vil bidrage til at skabe og fastholde optimale rammer for en effektiv produktion og et velfungerende arbejdsmiljø? Så er det dig vi mangler! Jobbet: Du bliver en del af et skiftehold med 5-6 driftsoperatører og en holdleder, som driver produktionen af DeNOx katalysatorer, på 12 timers vagter i femholdsskift. I jobbet skal du:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

Medarbejder til seal og montage
Sekura Cabins A/S
Til vores malerlinje søger vi en medarbejder til seal- og montageopgaver Dine kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Sliber/afgrater søges
HR-INDUSTRIES A/S
Vi søger en medarbejder til efterbearbejdning/finish til større jern og metal virksomhed i Støvring. Til virksomhed i Støvring søger vi en medarbejder til slib og afgrat af større emner. I jobbet bliver du en del af en større virksomhed, hvor man omgås hinanden i en uformel tone - samtidig med at man arbejder sammen om at nå fælles mål. Der er mulighed for den nødvendige instruktion/oplæring. Dog har du erfaring fra Jern og metalindustrien, evt. været omkring slib.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

JKS søger operatør der arbejder bedst om aftenen
JKS a/s, Vejen
Vestsjælland vækster og vores kunde har brug for en dygtig og erfaren plastmager og/eller industrioperatør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der er tale om et længerevarende vikariat, med mulighed for fastansættelse på den rette kandidat. Stillingen er på fast aftenhold og der er derfor vigtigt, at du har gjort dig tanker omkring dette før du søger stillingen. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Produktionsmedarbejder til AMETEK
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af AMETEK Denmark A/S en produktionsmedarbejder til en fast stilling. Her er tale om et Try and Hire-forløb, hvor du fastansættes efter 3 måneder. ARBEJDSOPGAVER OG ANSVAR Dine arbejdsopgaver vil være mange – du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver i forskellige afdelinger:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger Laboratoriemedarbejder til AMETEK
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af AMETEK Denmark A/S en laboratoriemedarbejder til en fast stilling. Her er tale om et Try and Hire-forløb, hvor du fastansættes efter 3 måneder. ARBEJDSOPGAVER OG ANSVAR Du vil indgå i et team af 4 medarbejdere i laboratoriet og vil referere til laboratoriechefen. Dine arbejdsopgaver vil være at:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018