Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
PTA-medarbejder, vil du være en del af noget særligt?
BE-GE JANY A/S
Be-Ge Jany har en stærk og stabil plads i markedet blandt kunder og samarbejdspartnere og et ønske om at fortsætte den positive udvikling – en udvikling som præger hele Be-Ge gruppen. Som et led i denne udvikling søger vi, til en nyoprettet position på vores fabrik i Frøstrup, en dygtig og engageret kollega til R&D teamet. 
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

PE- MEDARBEJDERE SØGES TIL VERDENSFØRENDE NICHE VIRKSOMHED.
BILLUND AQUACULTURE A/S
  Billund Aquaculture A/S er specialister i design og produktion af alle komponenter, der indgår i en landbaseret fiske farm. Vi er verdensførende inden for området og er på verdensplan 220 medarbejdere. Vi er i en rivende udvikling og har derfor brug for 2 PE- medarbejdere som kan styrke Produktionen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Plastmager
Medarbejderne ApS
Til vores kunde i Viborg søger vi en faglært plastmager til betjening af en lavtryksstøbemaskine Udover betjening af maskinen skal du også stå for vedligehold af den. Din primærer opgave bliver at støbe M12 og ventil stik. I stille perioder deltager man på montage-linien på lige fod med de øvrige ansatte. Om dig:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 03-03-2019

Ekspresservice søger 5 montører
Ekspresservice ApS
Virksomheden er i stærk udvikling og har derfor brug for nye montører.    Vi arbejder for diverse virksomheder, såsom Elgiganten, RTC og Power hvor vi udfører monteringer af hårde hvidevarer og tv installationer bl.a.     Vi er den sidste service i kæden som kunden oplever. Derfor spiller vi en stor rolle i kundens oplevelse og derfor går vi op i at give kunden en god oplevelse.    Din profil:   
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Operatør til Energnist affaldsforbrændingsanlæg i Kolding
Energnist Kolding
Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsforbrændingsanlægget i Kolding? Vi tilbyder Vi tilbyder hermed en spændende stilling som operatør i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problemstillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger. Desuden tilbydes:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Produktionsmedarbejder til Mekanisk samling
ETK EMS Skanderborg A/S
Vi har rigtigt travlt, og søger derfor 1 ny medarbejder til vores Back-End afdeling (Mekanisk samling og test) Jobbet: - Mekanisk samling af apparater - Indstøbning, lakkering og silikonering af print - Lettere mekanisk bearbejdning af mekaniske emner - Test af print og apparater 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

PLC-programmør til fabrik i Aalborg opland.
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
PLC-programmør til fabrik i Aalborg opland. Har du erfaring med PLC-programmering? Ønsker du en selvstændig rolle i en spændende virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at specialisere dig inden for PLC? Så er det dig, vores kunde søger. Det er et krav, at du har erfaring med programmering i PLC. Om jobbet Som PLC-programmør kommer du til at arbejde med programmering og udvikling. Du vil være med til sikre en professionel løsning på udfordrende opgaver, på et produktionsanlæg.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Vedligeholdelsesteknikker - nat
FLENSTED Food Group A/S
  Vidste du, at en personbil typisk er slidt ned, når den har kørt det samme antal timer, som Flensteds produktionsanlæg kører på mindre end et år? ”Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted?”
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Tavlebygger
JKS a/s, Viborg
Er du erfaren og dygtig til el-tavler og opbygning af disse, så mangler vi dig. JKS søger en dygtig og erfaren elektriker med erfaring i tavlebygning, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Pakkeri og produktionsmedarbejdere søges til arbejde i hele Aalborg regionen
JKS a/s, Aalborg
JKS Aalborg søger engagerende medarbejdere, der kan tiltræde med kort varsel til opgaver i hele regionen.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019