Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Automatikteknikerelev søges til vores tekniske team i Vejen
AGRI-NORCOLD A/S
Til vores tekniske afdeling hos Agri-Norcold i Vejen søger vi en lærling, som har interesse for el-teknik, og som minimum har gennemgået grundforløbet på en el-teknisk uddannelse. Du ved måske endnu ikke, hvilken vej du præcist vil gå, men her kan vi tilbyde en spændende uddannelse som Automatiktekniker, hvor man bliver uddannet i at arbejde med en bred vifte af opgaver. Du kan læse mere om jobbet og hvordan du ansøger på vores hjemmeside via dette link:  http://agri-norcold.dk/DK/HR/Job.aspx
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 06-04-2018

Industriteknikerlærling-maskin
HYDRO PRECISION TUBING TØNDER A/S
Har du flair for teknik og lyst til en uddannelse i verdensklasse som industritekniker, så er Hydro Precision Tubing Tønder måske noget for dig. Til styrkelse af vores vedligeholdsteam søger vi en dygtig og engageret industritekniker lærling med speciale i ”maskin”. Stillingen er placeret i vores vedligeholdsafdeling i Tønder. Hele teamet består af i alt 22 smede/elektrikere samt 6 lærlinge.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018

Flymekanikerlærling til Forsvaret Hovedværksteder
Civile stillinger
Vil du have en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv?Vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling? Hvis det er nogle af de krav, du stiller til uddannelse og fremtid, så er det nu du skal til tasterne og sende os din ansøgning.Om os
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018

Vi søger endnu en automekaniker lærling til Helsingørs nyeste og mest moderne bilhus.
Bilhuset Elmer Helsingør ApS
Har du lyst til en travl og afvekslende hverdag med gode kollegaer i et topmoderne bilhus?Vi tilbyder aktuelt en udviklende og alsidig uddannelsesstilling i et billhus i en spændende udvikling. Bilhuset Elmer har 3 afdelinger og vi forhandler 5 mærker.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 27-02-2018

Uggerhøj Frederikshavn søger mekanikerlærling
A/S KNUD UGGERHØJ
Uggerhøj Frederikshavn søger en dygtig og engageret mekanikerlærling med opstart snarest muligt. Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvis motto er at gå en ekstra mil for vores kunder, og kan du se dig selv opfylde nedenstående punkter, så er det hos os du skal søge elevplads. DINE ARBEJDSOPGAVER: Reparation af person- og varebiler – vi forhandler og servicerer mærkerne VW og Skoda FORVENTNINGER TIL DIG:
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

Skibsmontør søges til AS Scan i Hvide Sande
A/S SCAN HVIDE SANDE
AS Scan har travlt. Derfor søger vi en lærling som skibsmontør til vores fabrik i Hvide Sande. Gerne som voksenlærling. Her kommer du til at arbejde med motorer og teknik på bl.a. fiskekuttere. Hvor du også er med til at vedligeholde skibets køleanlæg, så fangsten holdes afkølet.  
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 16-04-2018

Er du vores nye pladesmedelærling?
UGGERHØJ A/S
Uggerhøj Aalborg søger en pladesmedelærling med interesse for biler. Vi forventer dette af dig:
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 31-03-2018

Lærling til storvognslakering
NORDJYSK AUTOLAKERING A/S
Vi søger en frisk malerlærling til storvognslakering.
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 11-04-2018

Industrimontør/Skibsmontør lærling.
A/S OILPOWER HYDRAULICS
A/S Oilpower Hydraulics søger en Industrimontør/Skibsmontør lærling. Vi er en specialiseret hydraulisk virksomhed med over 35 års erfaring indenfor hydraulik. Vores administrations- og værkstedsbygninger er placeret på fiskerihavnen i Esbjerg. Herfra styres produktion, vedligehold, reparation og salg til kunder overalt i verden. Vi er kendt for at levere kvalitet, specialløsninger og 24 timers service året rundt.
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Industristeknikerlærling - Maskin
A/S OILPOWER HYDRAULICS
A/S Oilpower Hydraulics søger en industritekniker lærling - maskin Vi er en specialiseret hydraulisk virksomhed med over 35 års erfaring indenfor hydraulik. Vores administrations- og værkstedsbygninger er placeret på fiskerihavnen i Esbjerg. Herfra styres produktion, vedligehold, reparation og salg til kunder overalt i verden. Vi er kendt for at levere kvalitet, specialløsninger og 24 timers service året rundt.
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018