Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Operatør - specialarbejder
JobTeam - Herning
JobTeam MidtVest søger for virksomhed i Karup en operatør/specialarbejder til pasning af produktionsmaskine på fast daghold. Faglige kvalifikationer: Du har erfaring med arbejde i industrien Du har erfaring med operatørarbejde Du er selvkørende og kan arbejde selvstændigt Du må gerne have truckkort Du skal kunne snakke flydende dansk Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Faglært Landbrugsmaskinmekaniker
Thy - Mors Udmugning- og Maskinservice v/Jan Skårup Christensen
Vi har travlt derfor søger vi en ny medarbejder, hovedsaligt til at reparerer på værkstedet. Vi er en alsidig maskinforretning, som reparerer alle former for traktorer, minilæsser og landbrugsmaskiner.   Vi beskæftiger i dag 10 mand. Henvendelse til Jan på mobil 20 99 13 77 eller mail  jan@thy-mors.dk    
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Medarbejder til svejseafdeling søges
Ravendo A/S
Ravendo A/S er en familieejet dansk virksomhed, beliggende i Viborg, med ca. 40 medarbejdere. Vi har et omfattende produktsortiment inden for transportmateriel både umotoriseret og motoriseret. Vi leverer produkter til professionelle håndværkere hvor ergonomi og brugervenlighed er i højsædet og udvikling og nytænkning har høj prioritet. Ud over vores faste produktsortiment, tilbyder vi også underleverandørarbejde hvor vi med vores viden, nytænkning og ekspertise kan fremstille færdige produkter eller dele af et produkt i henhold til kundens ønsker.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019

Industritekniker
Genopslag Virksomhed i Vejen Kommune søger en industritekniker til manuelle dreje-, fræse-, svejse-, montage- og reparationsopgaver. Virksomheden har brug for en dygtig medarbejder som kan være med i udviklingsprocessen af specialmaskiner. Virksomheden renoverer alle former for maskiner, samt udfører smede- og maskinarbejde. Du vil blive tilknyttet det mekaniske værksted, hvor de primære opgaver er udvikling, fremstilling og vedligeholdelse af specialmaskiner.   Kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Smed / Montør til værksted
MAIMBURG SERVICECENTER A/S
Vi søger en energisk og faglig dygtig smed/montør til reparation og opretning af trailere og lastbiler. Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre en høj kvalitet af de reparationer værkstedet udfører. Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer. Vi råder over over moderne værkstedsfaciliteter med det nødvendige computerudstyr til fejlfinding på lastbiler.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Tekniker til mekaniske reparations- og vedligeholdelsesopgaver
BODYCOTE VARMEBEHANDLING A/S
Vi søger en engageret medarbejder, til at udføre diverse reparations- og vedligeholdelsesopgaver i vores produktion. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i div. mekaniske reparationer. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du ligeledes har erfaring med elektriske reparations- og vedligeholdelsesopgaver.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Metalsliber
BRIMAS A/S
Brimas A/S søger metalsliber med erfaring i slibning af rustfrit stål Brimas er en smede- og maskinfabrik med speciale i forarbejdning af kundespecifikke opgaver i rustfrit stål, jern og aluminium til industrien i Danmark, Norge og Sverige. Virksomheden beskæftiger i øjeblikket 50 mand i 5000 m2 topmoderne produktionsfaciliteter og har oplevet konstant vækst fra virksomhedens start i 1998 og har blandt andet været Gazellevirksomhed 6 gange. Se og læs mere på http://www.brimas.dk   Jobbeskrivelse:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Lastvognsmekaniker
MH AUTO OG LASTVOGNE ApS
Primære arbejdsopgaver: Reparation Service - smøring, olieskift Teknisk fejlsøgning. Faglig kvalifikationer: Uddannet lastvognsmekaniker, gerne med et par års erfaring. Ansvarsbevis og pålidelig. Serviceminded. Har en god ordenssans. Personlig kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Teknisk medarbejder til teknisk afdeling i Kolding
EUROPART DANMARK A/S
Er du den, vi søger? HAR DU EN TEKNISK BAGGRUND – OG HAR DU FOKUS PÅ KUNDESERVICE? Så kan EUROPART Danmark A/S tilbyde dig det perfekte job, hvor du kommer til at arbejde med de bedste produkter på markedet.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Dækmontører søges til Odense
JobTeam Kolding A/S
Dækmontører søges til Odense-området. Gerne Stor kørekort + Truckcertifikat. Du skal kunne tale/forstå dansk.Du skal helst have erfaring indenfor området.... og ikke være bleg for at der kan være lidt tunge løft nogen gange. Timelønnen er 150/time.3 mdrs. vikariat med henblik på fastansættelse. Send straks CV til njm@jobteam.dk
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018