Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mekaniker til QuickPot Helsingør
QuickPot A/S
Vi har travlt! Derfor søger vi Mekaniker/Automontør til alsidig stilling ved QuickPot Helsingør.  I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkstedschef, 4 mekanikersvende og 1 lærling. 
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Klejnsmed
MATCHMIND A/S
MatchMind søger to dygtige klejnsmede for kunde i Brønderslev. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse og arbejdstiden er nathold mandag til torsdag. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning du har erfaring med montagearbejde du har truckcertifikat du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes løn efter overenskomst.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Klejnsmed
MATCHMIND A/S
MatchMind søger to dygtige klejnsmede for kunde i Brønderslev. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse og arbejdstiden er daghold mandag til fredag. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning du har erfaring med montagearbejde du har truckcertifikat du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes løn efter overenskomst.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Svejser
MATCHMIND A/S
MatchMind søger en dygtig svejser for kunde i Aabybro. Der er tale om et længerevarende vikariate med mulighed for fastansættelse og arbejdstiden er daghold mandag til fredag.  Arbejdet består af: MAG-svejsning Truckkørsel Klargøring Du skal forvente produktionsopgaver af forskellig karakter. Personprofil:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

1-2 Rustfast klejnsmede søges til virksomhed i kraftig vækst
SINDAL STÅLINDUSTRI ApS
Sindal Stålindustri ApS er Danmarks førende leverandør af specialproducerede kapslinger til el - industrien. Med base i Hjørring, søger vi 1-2 Rustfast klejnsmede til vores svejseafdeling. Personprofil: Gode samarbejdsevner Uddannelse som klejnsmed, rustfast klejnsmed eller pladesmed Erfaring med rustfri tyndplade – produktion Arbejdsopgaver: Svejse, slibe samt suhne rustfri kapslinger Vi tilbyder:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 17-06-2018

Selvstændig industritekniker/maskinarbejder med erfaring i plade bearbejdning til LILLNORD
LILLNORD A/S
Stillingen Vi søger en ansvarsbevidst medarbejder med teamlederpotentiale til vores CNC stanse og bukke afdeling.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Landbrugsmaskinmekaniker/mekaniker/klargøringsmand søges!
HOLT AUTO & MASKINHANDEL ApS
Jeg søger en dygtig og pligtopfyldende landbrugsmaskinmekaniker/mekaniker/klargøringsmand. Jeg har brug for en medarbejder med ordenssans og gå-på-mod i en til tider lettere presset hverdag. 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Mekaniker, Ford
Bjarne Nielsen A/S Hørsholm
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores Ford-bilhus i Hørsholm søger vi en dygtig Ford-mekaniker. Du bliver en del af stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Dygtige svejsere til vikariat i Kalundborg
Vikar Sjælland ApS
For kunde, søger Vikar Sjælland dygtige rustfri TIG svejsere   Der er tale om 3-4 uge, med start i uge 23, Vi forventer at: -Du har gyldige certifikater i TIG Rustfri -Du har flere års praktisk erfaring med TIG svejsning -Kan fremvise gyldigt §26 kursusbevis -Du vægter sikkerhed højt. Både egen og kollegaers sikkerhed. -Du taler flydende dansk  -Du er produktiv og vil byde ind på opgaverne. -Du har gode samarbejdsevner - De fleste opgaver løses i samarbejde. -Du er mødestabil.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Karstensens Skibsværft A/S søger skibsmontører til reparationsafdelingen
KARSTENSENS SKIBSVÆRFT A/S
Om stillingen Vi søger dygtige skibsmontører til vores reparationsafdeling. Arbejdsopgaverne er afvekslende og du vil indgå i vores eksisterende teams på forskellige projekter og skal blandt andet arbejde med trækning af propeller, lave reparationer og udføre vedligehold på dieselmotorer, pumper og spil.   Om dig:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018