Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kantbukker til virksomhed syd for Århus søges - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
Kantbukker søges til Århus-området - FAST STILLING! For metalvirksomhed i Århus-området søger vi en kantbukker!   Der er tale om en fast stilling. Det er et ufravigeligt krav, at du har erfaring med at betjene og opstille på en CNC-kantbukker - hvis du samtidig har erfaring med programmering og styring - så er du godt på vej mod nyt job!   Om virksomheden: En kvalitetsbevidst leverandør i metalindustrien.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-04-2019

Industritekniker / Maskinarbejder søges til Aalborg-området - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
Industritekniker/Maskinarbejder til Aalborg-området - FAST STILLING!
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Kurts Autoværksted i Aabybro søger mekaniker.
KURTS AUTOVÆRKSTED ApS
Kurts Autoværksted Autoskadecenter Nord i Aabybro søger en dygtig og erfarende automekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Du får 12 kollegaer på vores autoværksted, hvor du løser både store og små opgaver på alle typer af personbiler. Selvom vi har fart på, er der altid en god stemning og vi hjælper hinanden i det daglige arbejde. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Sådan er vores nye mekaniker:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

CNC drejer til store elementer
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Brøndby søger vi en CNC drejer til produktion af store elementer.  Der leveres produkter indenfor den spåndtagende industri i både store og små produkter. Der laves store elemter, hvor spåndtiden vil være lang, hvor man vil have mulighed for at hjælpe på gulvet. Der er 12 timers vagter, hvor man arbejder man-onsdag den ene uge og ons-fredag den anden uge.  Du kan selv være med til at planlægge din uge, hvilket giver stor frihed. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

ScanPeople søger Klejnsmed til PM Montage-Teknik
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger på vegne af PM Montage-Teknik en klejnsmed til deres værksted. Det vil til at starte med være et vikariat, indtil ens værdi er vist, hvorefter man vil overgå til at være fast medarbejder. Virksomheden har fået et behov for klejnsmede med erfaring inden for svejsning af forskellige typer af jern samt andre processer. Det er ikke påkrævet at have certifikat. Det bliver vægtet højere med en god arbejdsmoral, fleksibilitet og personlig kemi.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Værkfører til Xpedit i Farum – BMW-Motorrad motorcykler
JKS a/s, Hillerød
Vi er eneforhandler af BMW-Motorrad og tilbyder den rette en sjælden mulighed for at kombinere værkførererfaring med motorcykelinteresse. Vi søger en energisk værkfører, som gerne allerede kan eller gerne vil lære at arbejde med motorcykler. Helt overordnet fokuserer du på at levere den bedste service og kvalitet til kunderne, og du ved, hvad der skal til, for at dit team kan gøre det samme. Primære arbejdsopgaver
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Bjæverskov Autoservice søger to nye mekanikere!
Bjæverskov Autoservice v/Lasse Petersen
Vi har rygende travlt og søger derfor, to engagerede og dygtige mekanikere til vores team. Vi er et lille værksted, med et ungt team, som ligger i Bjæverskov lidt uden for Køge. Vores team består pt. af to mekanikere, Ejer/værkfører og en bogholder. Vi laver alle slags biler, og der vil derfor både være mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker. Vi forventer af dig at du:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Industritekniker søges til Kolding - FAST STILLING - GOD LØN
Job InWest Vikar
For virksomhed i Kolding-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling.   Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Industritekniker søges til Odense - FAST STILLING - GOD LØN!
Job InWest Vikar
For virksomhed i Odense-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling.   Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Industritekniker søges til Århus - FAST STILLING - GOD LØN
Job InWest Vikar
For virksomhed i Århus-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling.   Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019