Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
UGGERHØJ FREDERIKSHAVN SØGER MEKANIKERLÆRLINGE
Uggerhøj A/S
Uggerhøj Frederikshavn søger 2 dygtige og engagerede lærlinge til vores værksteder i Frederikshavn.  Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling, hvis motto er at gå en ekstra mil for vores kunder, og et mål om at være Danmarks bedste auto-detailkæde med salg og reparationer af nye og brugte biler - så er det hos os du skal søge din læreplads.  DINE ARBEJDSOPGAVER:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Lastvognsmekanikerlærling til reparationsdelingen, Høvelte kaserne
Høvelte Kaserne
Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen? Så er det nu du skal søge.Den Kongelige Livgardes reparationsdelingen på Høvelte kaserne har brug for 2 dygtige elever fra den 1. februar 2019.Om osReparationsdelingen på Høvelte kaserne og er en del af hæren som har værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark. Vi er i alt 31 medarbejdere på værkstedet i Høvelte og vores primære opgaver er at vedligeholde, efterse og reparere forsvarets materiel, herunder køretøjer.
Indrykket : 11-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Elektronikoperatør eller Elektronikoperatørelev
GP Elektronik A/S
GP Elektronik A/S er i stærk vækst, og vi søger elektronikoperatører, produktionsteknikere og ufaglærte til vores elektronikproduktion i Odense. Vi fremstiller elektronik til robotter, industristyringer, belysning og andre højteknologiske og komplekse produkter.     Du må gerne have erfaring fra elektronikproduktion, men vi kan også stå for oplæring og uddannelse. Vi forventer, du er teknisk interesseret, er mødestabil og arbejdsom.  
Indrykket : 08-10-2018 Ansøgnings frist : 03-12-2018

Elektronikoperatør eller Elektronikoperatørelev
GP Elektronik A/S
GP Elektronik A/S er i stærk vækst, og vi søger elektronikoperatører, produktionsteknikere og ufaglærte til vores elektronikproduktion i Odense. Vi fremstiller elektronik til robotter, industristyringer, belysning og andre højteknologiske og komplekse produkter.   Du må gerne have erfaring fra elektronikproduktion, men vi kan også stå for oplæring og uddannelse. Vi forventer, du er teknisk interesseret, er mødestabil og arbejdsom.
Indrykket : 08-10-2018 Ansøgnings frist : 03-12-2018

Dygtige mekaniker søges til Minibuses Sprinter
CPH MINIBUSSER ApS
Vi søger en minibusser mekaniker under 3,5 t til vores værksted i Karlslunde, der er full udstyret værksted for mærkerne Mercedes-Benz . Da vi har travlt, har vi brug for et ekstra sæt hænder i motorrummet - hurtigst muligt! Vi arbejder mest med alm. service og vedligeholdelse til vores biler.      Vi kan tilbyde:    
Indrykket : 05-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Arbejdsmedarbejder/ Lærling søges til virksomhed udenfor Kolding
Arbejdsmedarbejder/ Lærling   Ansættelse:   Timer: 37 timer om ugen   Arbejdstid til og fra: Mandag-torsdag: 7.30 – 16.00 Fredag: 7.30 – 12.30   Jobbeskrivelsen: Arbejdsmedarbejder med mulighed for læreplads under 25 år, som værktøjsmager, hvis evner og interesse er der.   Information omkring virksomheden: Lille værktøjsfabrik, hvor der er mulighed for personlig udvikling.  
Indrykket : 04-10-2018 Ansøgnings frist : 28-10-2018

Klejnsmed lærling søges
DAL-BO A/S
Bliv en del af fremtiden hos DAL-BO, RANDBØL Vi ser frem til at byde dig velkommen som vores nye kollega og som Klejnsmed lærling
Indrykket : 04-10-2018 Ansøgnings frist : 29-11-2018

Entreprenørmaskinmekanikerlærling til Panserværksted
Forsvarets Hovedværksteder, Oksbøl
Kunne du tænke dig en uddannelse, hvor du arbejder med specialiseret køretøjer? Er du kvalitetsbevist og engageret?
Indrykket : 03-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Elektronikfagteknikerlærlinge til Hæren
Aalborg Kaserner
Er du ufaglært soldat i konstabelgruppen, ansat i Hæren og kunne du tænke dig en alsidig samt spændende uddannelse som elektronikfagtekniker? Så er det nu, du skal til tasterne. Om osHærens Lærlingesektion skal ansætte elektronikfagtekniker lærlinge, idet Hæren har behov for flere faglige soldater. Du vil blive ansat som civil lærling under Hærens Lærlingesektion i læretiden, og praktikken vil foregå hos et civilt firma i nærheden af dit tjenestested eller bopæl.
Indrykket : 01-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Lastvognsmekanikerlærlinge til Hæren
Aalborg Kaserner
Er du ufaglært soldat i konstabelgruppen, ansat i Hæren og kunne du tænke dig en alsidig samt spændende uddannelse som lastvognsmekaniker? Så er det nu, du skal til tasterne. Om osHærens Lærlingesektion skal ansætte lastvognsmekaniker lærlinge, idet Hæren har behov for flere faglige soldater. Du vil blive ansat som civil lærling under Hærens Lærlingesektion i læretiden, og praktikken vil foregå hos et civilt firma i nærheden af dit tjenestested eller bopæl.
Indrykket : 01-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018