Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lastvognsmekanikerlærling ved Reparationsdelingen i Oksbøl
Oksbøllejren
Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker – en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen, så er det nu du skal søge. Reparationsdelingen i Oksbøl har brug for en dygtig elev fra den 1. juli 2019 eller efter aftale.Om osReparationsdelingen i Oksbøl er en del af hæren med værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019

Praktikplads som elektronikfagtekniker-lærling (v/ Hospitalsenheden Vest)
Region Midtjylland
Indkøb & Medicoteknik i Region Midtjylland kan pr. 1. august 2019 tilbyde en praktikplads til en elektronikfagtekniker-lærling, der har gennemført grundforløbet på uddannelsen.Praktikpladsen har primær tilknytning til det medicotekniske værksted ved Regionshospitalet i Herning og sekundær tilknytning til det medicotekniske værksted i Holstebro.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Lastvognsmekanikerlærling ved Reparationsdelingen, Skive kaserne
Skive Kaserne
Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker – en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen, så er det nu du skal søge. Reparationsdelingen på Skive kaserne har brug for en dygtig elev fra den 1. marts 2019 eller efter aftale.Om osReperationsdelingen på Skive kaserne og er en del af hæren som har værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark. Vi er i alt 35 medarbejdere på værkstedet i Skive og vores primære opgaver er at vedligeholde, efterse og reparere forsvarets materiel, herunder køretøjer.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 22-02-2019

Lastvognsmekanikerlærling ved Reparationsdelingen Aalborg
Aalborg Kaserner
Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker – en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen, så er det nu du skal søge. Reparationsdelingen ved Aalborg kaserner har brug for 1 dygtig elev fra den 1. juli 2019 eller efter aftale.Om osReparationsdelingen ved Aalborg kaserner er en del af hæren med værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Er du vores nye lærling på vores nye værksted i Skive?
Skorstensgaard Skive ApS
Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi søger en automekaniker lærling som drømmer om atblive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vilvære med hvor det er sjovt. Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til atstarte i lære.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Cykelmekanikerlærling
DESIGN CYKLER A/S
Design Cykler i Odense C. søger en lærling som cykelmekaniker. Du skal indgå i et team af friske unge medarbejdere, som alle brænder for cykler og cykelsport.  Design Cykler forhandler alle typer af cykler, lige fra mountainbikes til citybikes og elcykler. Vores værksted er certificeret med 5 stjerner af foreningen Danske Cykelhandlere, og vi er Shimano Servicecenter. Tiltrædelse snarest muligt.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Er du vores nye lærling?
Skorstensgaard Esbjerg ApS
Bliv en del af en koncern i rivende udviklingVi søger en automekaniker lærling som drømmer om atblive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vilvære med hvor det er sjovt. Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til atstarte i lære.
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 11-04-2019

Lastvognsmekanikerlærling ved Den Kongelige Livgardes reparationsdelingen, Høvelte kaserne
Høvelte Kaserne
Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker – en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen, så er det nu du skal søge. Den Kongelige Livgardes reparationsdelingen på Høvelte kaserne har brug for en dygtig elev fra den 1. maj 2019.Om osReparationsdelingen på Høvelte kaserne og er en del af hæren som har værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark. Vi er i alt 31 medarbejdere på værkstedet i Høvelte og vores primære opgaver er at vedligeholde, efterse og reparere forsvarets materiel, herunder køretøjer.Om stillingen
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Civil elektronikfagtekniker-lærling til Sensor- & optonikværkstedet
Flådestation Frederikshavn
Kunne du tænke dig en uddannelse, som udfordrer dig i dagligdagen? Vil du have et godt og stærkt fundament til dit fremtidige arbejdsliv, med ny viden og perspektiver på Forsvaret? Og vil du selv tage ansvar for din egen læring og udvikling?
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 26-02-2019

Er du vores nye lærling på vores nye værksted i Herning?
Skorstensgaard Kolding A/S
En læreplads for dig der VILVi søger en automekaniker lærling som drømmer om atblive udfordret, har flair og interesse for faget, og som vilvære med hvor det er sjovt. Du skal have gennemførtgrundforløbet og være klar til at starte i lære.
Indrykket : 11-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019