Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tekstforfatter til produktbeskrivelser
PACKSHOOT ApS
Packshoot ApS leverer billeder til mange af de største brands i ind- og udland. Packshoot er leveringsdygtige i alt fra det klassiske produktbillede, til miljøbilleder og imagekampagner. Se mere på: www.packshoot.dk
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Tekstforfatter med flair for SEO
Webhero IVS
Webhero er et ungst webbureau i Aarhus med flere års erfaring inden for opbygning af hjemmesider og grafisk design. Se gerne: https://webhero.dk Vi har brug for nogle ekstra hænder til vores opgaver, derfor søger vi en skarp tekstforfatter med flair og forståelse for SEO. Fleksible arbejdstider med deadlines. 2-8 timers arbejde pr. uge. Mulighed for kontorplads ved Workspace.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Tekstforfatter med flair for SEO
Webhero IVS
Webhero er et ungst webbureau i Aarhus med flere års erfaring inden for opbygning af hjemmesider og grafisk design. Se gerne: https://webhero.dkVi har brug for nogle ekstra hænder til vores opgaver, derfor søger vi en skarp tekstforfatter med flair og forståelse for SEO.Fleksible arbejdstider med deadlines.2-8 timers arbejde pr. uge.Mulighed for kontorplads ved Workspace.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Mediekonsulent
Folkekirkens Kommunikations Gruppe
Folkekirkens Kommunikations Gruppe (FKG) i Herning søger en dygtig journalist/mediekonsulent til at udvikle og videreføre FKG´s velfungerende arbejde med kommunikation om folkekirken. Brænder du for at formidle viden og budskaber om den evangelisk lutherske folkekirke til mennesker i alle aldre uanset forkundskab, så er du måske vores nye mediekonsulent. Stillingen er på 25 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Ansvarsområder
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Journalistisk DNA søges til kommunikation om Patientens Hospital i Gødstrup
Staben, Herning
Strateg, brobygger og håndværker søges: Kan du se Regionshospitalet Gødstrup åbne i 2020 og kan du omsætte det til levende fortællinger? Evner du både helikopterperspektivet og det jordnære samarbejde? Og kan du klæde alle interessenter på til Patientens Hospital? Kommunikation i Staben har aktuelt en stor opgave med at få Patientens Hospital på Regionshospitalet Gødstrup til at træde knivskarpt frem fra tørre rapporter og tal og blive en levende fortælling af kød og blod på vej mod den store indflytning i 2020.
Indrykket : 13-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Tv-tilrettelægger og vært til Døvefilm
DØVEFILM
Døvefilm søger en journalistisk medarbejder og vært til produktion af tv-indslag på tegnsprog. Din vigtigste opgave bliver at producere gode, døvevenlige historier til tv. Der er tale om et selvstændigt, super alsidigt og spændende job, hvor du kommer til at indgå i produktionen af TV-programmer - på optagelser i marken og her i huset, i redigeringsrummet og foran din pc.Vi forventer, at du:
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 26-02-2018

Studiejob - journaliststuderende eller anden lignede uddannelse
Randers Kommune, kultur og fritid
Brænder du for formidling?StudiejobKultur- og fritidsafdelingen i Randers kommune søger en journaliststuderende eller studerende fra anden lignede uddannelse pr. 1. april 2018 til idræt-, kultur -og fritidsområdet.Afdelingens arbejdsfelt spænder over en bred vifte af opgaver inden for idræt, kultur og fritidsområdet. Nogle af afdelingens opgaver er blandt andre support af foreninger og faciliteter samt planlægning og afvikling af events.Vi tilbyder:
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

SoMe Manager
RETO-MOTO ApS
RETO MOTO is looking for a Social Media Manager able to make an impact on all platforms. Based in central Copenhagen, computer games studio RETO MOTO employs 35+ people who are all passionate, and dedicated to making Heroes & Generals the ultimate interactive WW2 experience. You live and breathe on social media platforms – you can almost feel it physically when a new trend or viral event is about to happen, and are able to grab opportunities and create engaging content and value for fans of Heroes & Generals. 
Indrykket : 08-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

KOMMUNIKATIONS- OG MARKETINGKOORDINATOR TIL POUL SEJR NIELSEN A/S
HØI & THOMASSEN A/S
På vegne af Poul Sejr Nielsen A/S søger vi en kommunikations- og marketingkoordinator til en nyoprettet stilling i vores salgs- og marketingafdeling. Poul Sejr Nielsen A/S arbejder med teknikløsninger indenfor VVS, EL, ventilation samt tag- og facadearbejde.   Du skal søge jobbet fordi: Du får mulighed at sætte dit præg på afdelingen og skabe rammerne for hvordan kunderne skal opleve Poul Sejr Nielsen A/S.
Indrykket : 05-02-2018 Ansøgnings frist : 02-04-2018

Journalist med interesse for tech og innovation
F5 ApS
Er du journalist, nyuddannet eller med erfaring, har vi måske et job til dig! F5 søger en til to journalister, der formidler i et let og tankevækkende sprog til en dynamisk arbejdsplads i vækst.
Indrykket : 09-01-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018