Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kompetencegivende studiejob som rejseskribent for Danmarks nye rejsesite!
Travelmore
Rejseskribent søges til Danmarks nye rejsesite Travelmore! Interesserer du dig for rejser og oplevelser, og vil du gerne skrive journalistiske artikler, der kan give noget erfaring på dit CV? Så læs videre!
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Layout og tekst-redigering af fagbog i Aarhus
Worksome ApS
Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8049   Jeg er i gang med at skrive en fagbog om køn og krop til unge. Pointen med bogen er at give en humoristisk og let indsigt i hvordan kroppen er, og forhåbentligt udfordre myter og fejlagtige forestillinger.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

NOBIMEDIA søger en SoMe ekspert
NOBIMEDIA
Vi mangler dig, der mestrer kommunikation, markedsføring og sociale medier (Randers). NOBIMEDIA er et digitalt bureau beliggende i Randers S. Du bliver en del af et team i et sjovt og attraktivt kontormiljø.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Vordingborg Forsyning søger medarbejder til tegnestuen
Vordingborg Forsyningsservice A/S
Vordingborg Forsyning søger medarbejder til tegnestuen Er du en dygtig og engageret medarbejder? Og har du interesse for forsyningsbranchen? Så kan du måske blive vores nye kollega i GIS-teamet. En af vores medarbejdere har nemlig valgt at gå på pension og derfor søger vi en dygtig og engageret teknisk assistent til vores tegnestue.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019

DANMARKS HURTIGSTVOKSENDE PR-BUREAU SØGER JOURNALIST TIL PRESSEOPGAVER (AARHUS)
EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S
Jobbet som Relations Specialist hos Epicent er på én gang specialiseret og alsidigt. Du får ansvaret for omkring 15 kunder og bliver deres faste kontaktperson. Målet er – kvantitativt og kvalitativt – at sikre dine kunder den strategisk bedste eksponering i danske redaktionelle medier.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

DANMARKS HURTIGSTVOKSENDE PR-BUREAU SØGER JOURNALIST TIL PRESSEOPGAVER (AALBORG)
EPICENT PUBLIC RELATIONS A/S REGIONSKONTOR AALBORG
Jobbet som Relations Specialist hos Epicent er på én gang specialiseret og alsidigt. Du får ansvaret for omkring 15 kunder og bliver deres faste kontaktperson. Målet er – kvantitativt og kvalitativt – at sikre dine kunder den strategisk bedste eksponering i danske redaktionelle medier.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

HALLEGAARD SØGER BUTIKS- OG CAFÉPERSONALE TIL VORES FANTASTISKE HOLD TIL SÆSONEN
HALLEGÅRD V. JØRGEN TOFT CHRISTENSEN
Hallegaard har siden 1992 lavet spegepølser, bacon og en lang række andre røgvarer og delikatesser.  I 2017 åbnede vi også vores eget slagtehus, hvor vi nu kan slagte bornholmske dyr, så vi selv kan forsyne os med det kød, der indgår i vores produkter. Vi sælger produkterne og fersk kød i vores lille hyggelige gårdbutik og café. På Hallegaard går vi højt op i dyrevelfærd, vi bruger vi ikke kunstige tilsætningsstoffer, og alt er lavet i hånden.
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Manager Technical Documentation
Vestas Wind System A/S
Do you thrive by managing an international team placed around the world? Is quality a number one priority for you? If yes, then look at this opportunity as Manager - Technical Documentation in Vestas! You will get the chance to work with people all over the world on a daily basis and use your skills for a greater purpose - a greener future.   
Indrykket : 09-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Kommunikatør til REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation
Videncenter for Rehabilitering og Palliation
Kommunikatør med særligt blik for web og digitale medier til REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation REHPA er i fuld gang med at udbygge vores væsentligste fælles platform – rehpa.dk. Vi søger en stærk webkommunikatør, der kan tage en ordentlig tørn primært med indhold, sekundært med inspiration og løsninger til forbedret struktur og form. Stillingen er indtil videre tidsbegrænset til et år, men når du nu er her, vil vi meget gerne lære at lave små præsentationsvideoer og i øvrigt at kommunikere med 280 tegn …
Indrykket : 08-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Green Instruments søger en Technical Writer
Hviid & Larsen
GREEN INSTRUMENTS A/S er en international miljøteknologisk virksomhed, der udvikler, fremstiller og sælger måleudstyr til gas og emissionsmåling til det internationale maritime marked, hvor virksomheden global markedsleder inden for sit felt. Som en stærk global, innovativ og miljøteknologisk virksomhed befinder GREEN INSTRUMENTS sig derfor i en niche med et betydeligt vækstpotentiale.
Indrykket : 05-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019