Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Studentermedhjælper - Kommunikation
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
ꞋKommunikationsstudentꞋ til VIVE Vil du være med til at formidle den nyeste viden om emner som hjemløse, kommunale indsatser og folkeskolereformen? Og har du et skarpt sprogligt øje og erfaring med hjemmesider, søgeoptimering og planlægning af events? Så er du måske vores nye ꞋstudentꞋ i VIVEs kommunikationsafdeling. I VIVE udgiver vi årligt over 200 undersøgelser inden for en lang række velfærdsområder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Leder til Presse- og kommunikation i Københavns Stift
Københavns stift
Elsker du en faglig udfordring? Har du lyst til at give københavnerne et klarere billede af, hvad kristendom er, og hvad kirkerne i København står for i al deres forskellighed? Har du strategisk tæft og blik for både sociale medier og den gode pressehistorie? Og vil du gerne arbejde et sted hvor der er plads til både tanke og tro? Så er den nyoprettede stilling som leder af stiftets fælles presse- og kommunikationsenhed måske noget for dig. Jobbet
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Aarhus Universitet søger serviceorienteret, timelønnet videoproducer
Aarhus Universitet
Har du flair for teknologi og gadgets, og har du erfaring i at arbejde med videoproduktion? Media Lab, ST Learning Lab, ved Aarhus Universitet søger serviceorienteret labagent til videoproduktion og support af teknologi i undervisningen ca. 3-8 timer ugentligt.Media Lab arbejder med support, videoproduktion, udvikling af digitale undervisningsmaterialer og andet avanceret videoformidling. Vi råder over forskelligt professionelt video- og lydudstyr, gadgets, mobile teknologier m.m., som du kommer til arbejde med i et team af andre videoproducere.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Visionær digital redaktør til Ballerup Kommune
Sekretariatet for Politik og Borgerservice
Ved du, hvordan vi servicerer vores borgere bedst digitalt? Kan du både stå for den daglige support af vores webredaktører og drive mindre udviklingsprojekter? Og kan du hjælpe os med at lave skarpskåret, digitalt indhold, der er i øjenhøjde med brugerne? Så er det dig, vi mangler!
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Journalist
Alfa København ApS
Har du bred politisk interesse og tæft, brænder du for at skabe indflydelse og synlighed for behandling af alkoholisme og stofmisbrug? Vi søger en journalist, der kan identificere og vinkle historier fra vores verden til en bredere offentlighed for at styrke vores positionering i markedet. Du skal arbejde strategisk med PR og bygge området op og fasttømre ALFA som branchens førende behandlingstilbud. Hvem søger vi?
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Erhvervsjournalist
Herning Folkeblad (vestjylland) A/S
Erhvervsjournalist - som både brænder for de hårde erhvervsnyheder og de gode portrætter Herning og Ikast-Brande kommuner er kendt som Danmarks bedste erhvervskommuner, og erhvervsstoffet er højt prioriteret på Herning Folkeblad. Vi søger en erhvervsjournalist, der er klar til at formidle de mange gode historier om alt fra ledelse til arbejdsliv. Det vil ske i et tæt samspil med den øvrige redaktion, som består af en erhvervsredaktør og en journalistpraktikant.
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Egnsredaktør
Herning Folkeblad (vestjylland) A/S
Mediehuset Herning Folkeblad søger Egnsredaktør - som vil sikre, at læserne får den bedste lokaljournalistik Som egnsredaktør får du base i Vildbjerg og står i spidsen for vores egnsredaktion med i alt tre journalister og en sælger. Egnsredaktionen dækker et stort, velfungerende og driftigt lokalområde til de daglige oplandssider i Herning Folkeblad, til vores nyhedssite aoh.dk, til ugeavisen Lokalavisen og til diverse periodiske udgivelser hen over året.
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Barselsvikariat - Teknisk assistent/designer til projektafdelingen
Assens Forsyning A/S
Assens Forsyning A/S - Projektafdelingen søger teknisk assistent/designer - barselsvikariat.Assens Forsyning søger en tekniker/assistent som har lyst til at være med til at løse de mange spændende opgaver som forsyningen står over for. Stillingen er et barselsvikariatet som forventes at vare 6-8 måneder.Assens Forsyning står i de kommende år over for at skulle etablere nyt renseanlæg, separere regn- og spildevand i byerne og etablere afskærende ledninger til det nye renseanlæg.
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 29-01-2019

Copywriter
TRACKMAN A/S
Job description We are searching for a golf player with excellent writing skills, and at least + 3-5 years experience from a similar  role as copywriter for a brand or advertising agency. If you are fluent in English communication, master engaging content, has broad experience in writing a press release, newsletter and make great copy for websites, brochures plus is a great golfer, we would like to get in touch!   You have a least 3-5 years of experience as an English copywriter.
Indrykket : 30-11-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

Forsyningsassistent
Ringsted Forsyning
FORSYNINGSASSISTENT 37 TIMER TIL RINGSTED FORSYNING A/SArbejde på tværs i Forsyningens afdelingerLægger du vægt på høj faglighed og kvalitet og kan du lide at løse opgaver i samarbejde? Trives du med indflydelse og ansvar for vekslende arbejdsopgaver i løbet af dagen, og er du god til at samarbejde? Så er du måske den kollega, vi søger.Stillingen er en fast stilling og til besættelse pr. 1. januar 2019 eller snarest derefter.  
Indrykket : 29-11-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018