Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tekstforfatter søges
Alfabeto ApS
Alfabeto søger tekstforfattere med indsigt i digital markedsføring. Alfabeto er en platform, hvor der oprettes tekstopgaver og derefter bliver opgaverne budt på af tekstforfatterne. Hvor tekstforfatterne selv finder deres pris og selv kan aftale nærmere med virksomheden der har lagt opgaven op. Alfabeto er et sted hvor man, som freelance tekstforfatter kan finde arbejde uden alt det administrative.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

KU.BE søger skarp kommunikationsmedarbejder (30 t.)
Frederiksberg Kommune
KU.BE er Frederiksbergs nye og ambitiøse kultur- og bevægelseshus ved Flintholm. Vores 4 etager indeholder bl.a. café, koncertsal, lege- og klatreinstallationer og et lille bibliotek. I resten af huset laver vi holdtræning, events, koncerter og workshops i samarbejde med foreninger og offentlige og kommercielle samarbejdspartnere til alle målgrupper.Vi søger pr 1. oktober en 30 timers kommunikationsmedarbejder der kan skabe synlighed omkring de mange oplevelser KU.BE byder på og sikre tydelig kommunikation på alle vores platforme.
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Udenrigsministeriet søger presse- og kommunikationsrådgiver til udviklingsministeren (genopslag)
Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet søger presse- og kommunikationsrådgiver til udviklingsministeren (genopslag) Vil du arbejde med presse og politisk kommunikation på højt niveau og komme tæt på den politiske beslutningsproces i Udenrigsministeriet? Så er chancen her nu. Indhold:
Indrykket : 03-08-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Vi søger en journalist!
Scan-Plast
Motiveres du af selvstændige opgaver og faglige udfordringer? Trives du i et ambitiøst og tværfagligt miljø? Scan-Plast er en international virksomhed, der udvikler og markedsfører produkter i fremtidens materiale, fiberarmeret komposit. Vi henvender os derfor til mange forskellige brancher og kundegrupper, med alt lige fra siloer og tanke til røgrenseanlæg og skorstene. Til vores kontor i Holstebro søger vi en journalist.
Indrykket : 30-07-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Sprognørd til interne markedsføringsopgaver
MYSUPPORT.DK ApS
Brænder du for kommunikation og har du de skriftlige værktøjer i orden?Vi søger en kompetent og ambitiøs indholdsproducent med styr på de faglige kommunikationsværktøjer. Vi har brug for dig, hvis du er i stand til at udarbejde målrettet tekstindhold på tværs af online kanaler, primært dansk og engelsk. Men også gerne på flere sprog.
Indrykket : 20-07-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Brænder du for foreningslivet, sport, kultur og fritid?
VORES AVIS ApS
Brænder du for foreningslivet, sport, kultur og fritid? Så er det måske netop dig, vi søger. Vores avis søger en ildsjæl, med bopæl i kommunen, som har mod på, at være bindeled mellem sportsklubber, hækleklubber, madgrupper, hundeshows og anden kultur. Opgaverne består i, at skabe et samarbejde hvor klubberne sender tekst og billeder til avisen, om hvad der foregår i kommunen og i deres klub.
Indrykket : 16-07-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

Uggerhøj søger webkoordinator
Uggerhøj A/S
Uggerhøj i Frederikshavn søger en dedikeret og erfaren webkoordinator med stærkt kommunikationsgen.  Vi søger en dedikeret webkoordinator med erfaring i at vedligeholde, drifte og udvikle vores hjemmeside som du bliver ansvarlig for og samtidig med at du sikrer brugervenlighed, så kunderne let og enkelt finder det de leder efter på vores hjemmeside - www.uggerhoej.dk. 
Indrykket : 13-07-2018 Ansøgnings frist : 17-08-2018

Studiejob hos Sallies Restaurant & Snack Bar
Sallie’s Restaurant & Snack Bar
Studiejob hos Sallies Restaurant & Snack BarWittrup Motel A/S, AlbertslundBesidder du et solidt servicegen? Vil du have lidt ekstra til at supplere din SU? Og synes du det er sjovt at være en del af en succes, så er Sallie’s måske det sted du har ledt efter.
Indrykket : 22-06-2018 Ansøgnings frist : 17-08-2018

Er du vores kommende tekstforfatter?
Celebrity Ninja ApS
Celebrity Ninja søger en tekstforfatter til ansættelse hurtigst muligt Celebrity Ninja er en nylanceret app, der aktuelt er den mest populære app i den danske app store! App’en er en kombination mellem et socialt netværk og et spil, med omdrejningspunkt i kendte mennesker. Her kan brugerne dyste om at blive verdensmester i Celebrity viden, og den ultimative præmie - at møde sit idol.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2019

Skribent til flytteside søges
Flytbilligst.dk
Vi søger en skribent der løbende kan skrive artikeler til vores flytteside. Du kan skal kunne skrive perfekt dansk.I samarbejde med os finder finder vi ud af hvad der skal skives om.Arbejdet kan foregå der hjemmefra hvis hvis du kan arbejde selvstændigt.Hvis det lyder som noget for dig høre vi meget gerne fra dig. HilsenFlytbilligst.dk
Indrykket : 15-08-2016 Ansøgnings frist : 31-01-2019