Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du vores kommende tekstforfatter?
Celebrity Ninja ApS
Celebrity Ninja søger en tekstforfatter til ansættelse hurtigst muligt Celebrity Ninja er en nylanceret app, der aktuelt er den mest populære app i den danske app store! App’en er en kombination mellem et socialt netværk og et spil, med omdrejningspunkt i kendte mennesker. Her kan brugerne dyste om at blive verdensmester i Celebrity viden, og den ultimative præmie - at møde sit idol.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2019

Technical Writer in Diabetes Finished Products (temporary)
NOVO NORDISK A/S
Are you ready for the challenge to support all of Novo Nordisk global insulin production facilities and do you know what it means to set the standards of tomorrow? If so, then this is your opportunity to be part of a high performance team where responsibility, challenges and development go hand in hand.About the departmentAseptic Production Support is a part of Diabetes Finished Products (DFP) Manufacturing Development. Our main focus is providing process and technical support to Novo Nordisk’s insulin production sites globally.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

Skrivende redaktør og formidler til spændende forskningsmiljø
GEUS
De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS) søger en skrivende redaktør og formidler til start 1. august 2018. Stillingen er opdelt mellem at formidle GEUS’ spændende historier og være producerende redaktør af Geoviden, som udgives af Geocenter Danmark (AU, KU og GEUS).
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018

Student til Justitsministeriets Kommunikationssekretariat
Justisministeriet
Er du interesseret i politisk kommunikation, og kan du omsætte den gode historie til billeder og grafik? Så er du måske den student, vi søger. Vi tilbyder et studierelevant job i et spændende og stærkt fagligt miljø, hvor kvaliteten af arbejdet vægtes højt. Dine arbejdsopgaver vil bl.a.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Dygtig og innovativ webredaktør til Rudersdal Bibliotekerne (vikariat 1 år)
Rudersdal Kommune
Om jobbet Vores dygtige webredaktør skal udstationeres i et år, så vi søger en ny kollega. Vi søger en webredaktør, der skal være med til at drifte og udvikle vores digitale kommunikationskanaler og koordinere vores kommunikationsarbejde på tværs af vores fire biblioteker. Du får ansvaret for bibliotekets hjemmeside, og skal i samarbejde formidle indhold til infoskærme, nyhedsbreve, sociale medier, mv.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

SEO-skribent (Deltid) søges til Digitalt Bureau
KOMPETENCEKANALEN A/S
Vil du gerne lære mere om online markedsføring, og er du dygtig til at skrive og stave? KompetenceKanalen søger en ung og ambitiøs SEO-skribent til at indgå i vores nuværende SEO-afdeling.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Magasin- og ugeavisjournalist
Herning Folkeblad A/S
Mediehuset Herning Folkeblad søger Magasin- og ugeavisjournalist Til vores magasin- og ugeavisredaktion søger Herning Folkeblad en velskrivende, udadvendt og dedikeret journalist, som har øje for den gode historie - uanset om den handler om byens butiksliv, ildsjælen i en lokal forening, nyt køkkendesign, en bolighandel eller et åbent hus i et af de lokale bilhuse.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 25-05-2018

Digital medierådgiver og skribent
MERCATUS REKLAMEBUREAU A/S
Vi søger en barselsvikar (med mulighed for forlængelse) til vores
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 25-05-2018

Studie- /deltidsjob til tekstforfatning og kommunikation
OnlinePlus ApS
Studie- /deltidsjob til tekstforfatning og kommunikation Er du en ægte sprognørd, som også kan tænke ud ad boksen? Så har du nu mulighed for at udnytte dit potentiale hos en digital arbejdsplads i rivende udvikling. Er du af natur struktureret, analyserende, idérig og brænder du for skarp kommunikation, så har vi netop nu den helt rigtige stilling til dig. Om stillingen:
Indrykket : 13-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Digitalt reklamebureau søger dygtige freelanceskribenter
TRAFFIC-LAB ApS
Beskrivelse Hos Traffic Lab søger vi dynamiske, selvstændige og skrivestærke freelanceskribenter til at skrive artikler og anmeldelser primært omhandlende online casinoer, spillemaskiner og betting. Hvis du kender til området på forhånd er det en fordel, men absolut ikke et krav.
Indrykket : 09-05-2018 Ansøgnings frist : 03-07-2018