Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
servicemedarbejder
DEN GAMLE GRÆNSEKRO V/LARS BO ANDERS
vi søger hjælp til vores morgenmads restaurant med at sætte på buffetten og rydde af, rengøring af selskabslokaler og værelser. Vi søger en smilende og positiv person, det kræves at der tales og forståes dansk. Du skal kunne arbejde selvstændigt.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 16-05-2019

Merchandiser hos RelationMedia - Ferieafløser til sommeren 2019 (uge 26-35)
RELATIONMEDIA A/S
Har du erfaringer inden for merchandising og kan du arbejde fuldtid i uge 26-35 (eller enkelte af ugerne), så har vi lige jobbet til dig som freelance Merchandiser hos RelationMedia. Lige nu søger vi flere medarbejdere, der kan arbejde disse uger grundet et projekt for en af vores kunder.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Er du vores nye lærling på værkstedet i Kolding?
Skorstensgaard Kolding A/S
Blev en del af en koncern i rivende udvikling Vi søger en automekaniker lærling som drømmer om at blive udfordret, har flair og interesse for faget, og gerne vil være med hvor det er sjovt. Du skal have gennemført grundforløbet og være klar til at starte i lære. Du trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver, og brænder for at løse både store og små opgaver.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Mekaniker søges til vores værksted i Kolding
Skorstensgaard Kolding A/S
Bliv en del af koncern i rivende udvikling Vi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

lager
Lagermedarbejder søges til virksomhed i Kolding37 timer i ugen
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 26-03-2019

IT Solution Architect
VELUX A/S
At the VELUX Group, we give you the chance to grow. To shape your own career. To work in an international environment. To be part of a company that leads the market in sustainable indoor living. We offer you a world of opportunities – if you have the ability and the drive to take them. Discover more at velux.com/career or velux.dk/karriereDo you want to work with the newest automation, container and edge computing technologies? And would you like to be one of just five architects defining the global core infrastructure of the VELUX Group?
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Portfolio/Project Manager for Logistics
VELUX A/S
At the VELUX Group, we give you the chance to grow. To shape your own career. To work in an international environment. To be part of a company that leads the market in sustainable indoor living. We offer you a world of opportunities – if you have the ability and the drive to take them. Discover more at velux.com/career or velux.dk/karriereDo you want to use your strong project management skills to create visibility and ensure project prioritisation among strong stakeholders? And would you like to take ownership of business-critical logistics projects?
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Ferie og weekendafløser til DanCenter & Danland Hejlsminde
DanCenter/Danland Hejlsminde
DanCenter/Danland i Hejlsminde er den lokale partner til sommerhusudlejning. Fra vores kontor servicerer vi knap 200 sommerhuse og lejligheder og i den forbindelse søger vi en weekend og ferieafløser til vores kontor. En afløser som kan indgå i vores team, på fire kontormedarbejdere, hvor du hen over hele året vil opleve forskellige sæsonudsving, hvilket betyder at du til tider kan arbejde i et hektisk miljø.
Indrykket : 24-03-2019 Ansøgnings frist : 19-05-2019

Konsulent til Sydjylland - Mandskabsløsninger
SEAMAR SCANDINAVIA A/S
Konsulent til Sydjylland – Mandskabsløsninger Vil du drive salget i eget område og sætte dine projekter godt i gang? Vi søger en konsulent til en nyoprettet stilling, med base i Østjylland. Du skal opsøge og bearbejde kunder i Østjylland. Det er et must, at du stortrives med salg, relations- opbygning og rådgivning.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Produktionsmedarbejder
PACKSHOOT ApS
Packshoot ApS leverer billeder til mange af de største brands i ind- og udland. Packshoot er leveringsdygtige i alt fra det klassiske produktbillede, til miljøbilleder og imagekampagner. Se mere på www.packshoot.dk Grundet travlhed søger vi endnu en produktionsmedarbejder som vil indgå i et mindre team i vores varehåndteringen med to øvrige produktionsmedarbejdere.   Arbejdsopgaver: De typiske arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019