Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Regnskabsassistent til økonomi & logistik – 30 timer
EXODRAFT A/S
Vi søger en dygtig og omhyggelig kollega til vores økonomiafdeling med 2 medarbejdere samt logistikafdeling ligeledes med 2 medarbejdere. Den ugentlige fordeling er ca. 20 timer i økonomi og ca. 10 timer i logistik, med tiden eventuel mulighed for 37 timer. Dine primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Koreansktalende freelance tolk i København.
Sproghuset Kommunikation og Tolketjenesten ApS
Sproghuset søger Koreansktalende tolke i København. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til Dansk og Koreansk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 12-10-2018

Initiativrig økonomimedarbejder til en økonomiafdeling i god udvikling søges af Bording A/S.
Bording A/S
Kan du tage initiativ og samtidigt sætte pris på rutineprægede opgaver? Kan du din Navision? Kan du tager ejerskab, når det gælder? Så er det måske dig, Bording A/S er på udkig efter. Vi er et af landets største kommunikationshuse og netop nu søger vi en proaktiv økonomimedarbejder til økonomiafdelingen i Søborg (Arbejdsstedet er pr 1/9-18 i Glostrup – Ejby Industrivej 91) Stillingen:
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

KOntormedhjælper
MODUL FOTO APS
  Er du i gang med dit sabbatår - har vi et tidsbegrænset 37-timers job til dig. Vi er et skolefotofirma som har rigtig travlt lige nu. Du skal kunne give god service til vores kunder i telefonen og desuden være med til at sortere og pakke billeder. Du skal kunne starte snarest og kan forvente ansættelse i 2-3 måneder. Vi bor ved Frb. Rådhusplads tæt på metro. Arbejdstid i skiftende vagter: 7,5 timer dagligt mandag  -  fredag mellem 8.00 og 18.00
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Toldmedarbejder til begivenhedsrig stilling for Bring i Aarhus/Risskov
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS
For Bring, i Aarhus/Risskov, søger vi lige nu en toldmedarbejder til en stilling i et internationalt og udviklende miljø, hvor deadlines, kommunikation og godt humør går hånd i hånd. Dit kommende job som toldmedarbejder
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Leder for overseas shipping afdeling
Work Supply IVS
Work Supply søger på vegne af vores kunde en leder for overseas shipping afdeling. Du bliver leder for en afdeling hvor du også selv er en del af teamet Om jobbet: Koordinering og planlægning af forsendelser Kontakt til samarbejdspartnere, kunder, leverandører, diverse myndigheder og transportører Håndtering og udfærdigelse af dokumenter m.m.   Om dig: 
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 12-10-2018

Barselsvikar til Økonomidivisionen i Karup
Flyvestation Karup
Vil du skabe stor værdi for en organisation, der rådgiver budgetansvarlige chefer i det offentlige? Brænder du for et arbejde, hvor du både skal være selvstændig og have ansvar? Kan du lide at løse mange forskellige opgaver?Er svaret ja, så kan du være den servicemindede og omhyggelige assistent til Værnsfælles Forsvarskommando Økonomidivision i Karup, som vi søger.Om os
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 01-09-2018

Visumservice Danmark søger nu vores nye medarbejder!
VISUMSERVICE ApS
Visumservice Danmark er en del af CIBTvisas, som er verdensførende inden for den konsulære sektor med 60 kontorer verden over med ca. 1500 ansatte. Vi assisterer med visumansøgninger, arbejdstilladelser, legaliseringer og oversættelser. Vores kunder består af både større og mindre danske og internationale virksomheder, rejsebureauer og privatpersoner. 
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 07-09-2018

Lønmedarbejdere til Københavns Universitet
KU - FA - Kbh K
Har du et par års erfaring med løn- og lønrefusionsarbejde og søger du nye udfordringer med at arbejde med SLS og HR-løn? Vi søger medarbejdere til lønteamet i Sektionen for Løn og Analyse på Københavns Universitet med tiltræden snarest muligt. Vi har en fast stilling og muligvis også et vikariat med udløb 30. juni 2019.
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018

Koordinator til Stjerneskibet
Odense Kommune
Kan du sætte service og fællesskab i centrum? Trives du med mangeartede opgaver og kan du skabe overblik? Går driftsopgaver og udviklingsopgaver hånd i hånd for dig? Så er du måske vores nye koordinator på Stjerneskibet?Vi har brug for en kollega med et stort servicegen, der trives med en stor berøringsflade i et kreativt, omskifteligt miljø men som også har styr på sin basale kontormæssige og kreative faglighed. Om osStjerneskibet er et iværksætterfællesskab, som samtidig er centrum for Odense Kommunes iværksætterservice.
Indrykket : 17-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018