Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Arabisktalende freelance tolk i Tønder.
Sproghuset Kommunikation og Tolketjenesten ApS
Sproghuset søger Arabisktalende freelance tolk i Tønder. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til dansk og arabisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Kurdisk Kurmanji og Soranitalende freelance tolk i Vejle og i Haderslev.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Kurdisk Kurmanji og Sorani talende freelance tolke i Vejle og i Haderslev. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bred kendskab til dansk og kurdisk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Kopi af Tolke - afrikanske sprog
Tolke Huset v/Safin Abdul-Qader Hamid
Vi søger freelance tolke til vores firma i hele landet, som kan tale følgende sprog: 2 tigrinya og 2 somalisk talende tolke
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Hebraisktalende freelance tolk i Vejle.
Sproghuset ApS
Sproghuset søger Hebraisktalende tolke i Vejle. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til dansk og israelsk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Barselsvikar administrativ medarbejder
Helsingør Kommune
HjemmeplejenHelsingør Kommunes Hjemmepleje søger en barselsvikar for vores administrative medarbejderHjemmeplejen vil være på forkant med udviklingen og ønsker at gøre dette gennem sammenhæng og udvikling. Dette sker gennem klar ledelsesretning, tillid til hinanden og fokus på service, både i forhold til borgerne, og fra administrationen til distriktslederne og grupperne.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Deltidsmedarbejdere søges til Botanisk Haves butik
KU - SCIENCE - NBI
Botanisk Haves butik er en del af museumsbutikkerne på Statens Naturhistoriske Museum ved Københavns universitet. Pr. d. 01.08.2018 er der to ledige stillingere som butiksmedarbejder i Botanisk Haves butik. Arbejdsopgaver: Som butiksmedarbejder er dine primære opgaver salg af billetter og butiksvarer samt kundeservice og information om museets udstillinger og aktiviteter. Vi forventer:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Borgerbetjeningen søger specialist i begravelser/bisættelser
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Kommunes BorgersServicecCenter søger en frisk ny medarbejder til Borgerbetjeningen.Trives du med at have mange bolde i luften og kan du lide at arbejde i et miljø under konstant forandring? Så er du måske den  kollega vi leder efter.Borgerbetjeningen er frederiksbergborgernes indgang til det offentlige og en lang række af kommunens ydelser og tilbud. Hverdagen er omskiftelig og præget af stor direkte kontakt med borgerne.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Norsktalende Kundeservicemedarbeider hos JUST EAT – Heltid
Just Eat ApS, København
Just Eat søker nye pågangsrike medarbeidere til vår kundeservice. Din hovedoppgave vil være å betjene våre restauranter og sluttbrukere i form av veiledning og service gjennom telefon, chat og mail. Da ditt fokusområde er kundeservice og support, er det viktig at du har en positiv innstilling og er en utadvendt person. Hos Just Eat blir du en del av et ungt og dynamisk team i konstant utvikling. Din arbeidstid vil typisk være mellom 09:00 og 17:00 i hverdagene og arbeidssted er på vårt kontor i København, Østerbro. Stillingen er omkring 37,5 timer pr. uke.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

SELVSTÆNDIGE REGNSKABSMEDARBEJDERE
Institut for Menneskerettigheder
Dit bidrag bliver væsentligt i forhold til bogholderidriften Trives du i en dynamisk og uformel institution? Vil du være med til at skabe forenkling og strukturer i en foranderlig verden? Så er du måske vores kommende regnskabsmedarbejder.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

Administrativ medarbejder til 5 daginstitutioner
Dagtilbud
Om jobbet Du skal arbejde i 5 forskellige daginstitutioner med 5 forskellige ledere. Du vil dog være tilknyttet én primær leder. Stillingen er på 36 timer om ugen.  Tiltrædelse: 1. august 2018.  Vi forventer af dig  At du er uddannet kontorassistent.  At du kan arbejde selvstændigt og kan skabe dig et godt overblik.  At du kan prioritere dine opgaver i forhold til deadlines.  At du er mobil.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018