Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Event bureauet Jessica Sky søger B2B deltidssælger
Sky Consulting IVS
Hvad går jobbet ud på? Som sælger er telefonen dit vigtigste redskab til at lave opsøgende salg, mødebooking & leadgenerering.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 23-03-2019

Customer Acquisition Specialist
TRENDHIM ApS
  Join us as a Customer Acquisition Specialist in our fast-moving, international e-commerce growth rocket… also known as Trendhim.   Your role will focus on driving traffic to our international online stores. If you have the experience, talent and grit to make that happen, we want you to join our envelope-pushing online marketing team.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Senior PPC Specialist med god forretningsforståelse til Dept Agency
EasySearch ApS
Er du vores næste Digital Marketing Senior Specialist inden for Paid Search? Dept Agency søger en Paid Search Specialist, der har en stærk forretningsforståelse, lysten og evnen til at drive gode resultater fra Paid Search samt har viden om hvordan SEM discipliner som shopping/PLA, business data, RLSA og customer match fungerer. Det er et krav, at du har minimum 1-2 års erfaring med selvstændig drift og optimering af Google Adwords.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

International Recruitment Officer
Danmarks Tekniske Universitet
Vil du være med til at understøtte DTU's strategi om at være et internationalt eliteuniversitet? Vi søger en dygtig kollega, der kan bidrage til, at DTU rekrutterer højt kvalificerede internationale studerende til universitetets MSc programmer. Rekruttering af internationale Studerende til DTU's MSc programmer Afdelingen for Uddannelse og Studerende (AUS) søger ny kollega til Kontoret for Internationalt Uddannelse. Afdelingen er organiseret i seks kontorer og består af ca. 85 medarbejdere.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Salgs- og marketingsupporter
JKS a/s, Roskilde
Endotest A/S er Danmarks mest betydningsfulde leverandør af udstyr til ikke-destruktiv prøvning – NDT. Vi er distributør af Olympus industriprodukter som videoskoper, ultralyd og materialeidentifikation. Vores kunder findes blandt andet inden for industri, uddannelsesorganisationer og bygninger. Vi vil gerne være endnu mere synlige i markedet, og derfor søger vi en salgs- og marketingsupporter, som kan føre os videre på den digitale rejse, som vi er påbegyndt.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Marketingmedarbejder med bilviden søges til markedsføring af BMW & MINI produkter
Schmiedmann Odense A/S
Schmiedmann Odense A/S er et 23 år gammelt firma i rivende udvikling, som beskæftiger sig med salg af BMW & MINI reservedele/udstyr til personbiler. Schmiedmann består af 2 danske og 7 udenlandske afdelinger, hvor Odense afdelingen fungerer som centrallager og koncept udviklingssted for de øvrige afdelinger. Vi er ca. 30 medarbejdere ansat i Odense afdelingen, heraf ca. 10 medarbejdere er beskæftiget på lageret.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

Merchandiser i Nykøbing Falster
RELATIONMEDIA A/S
Går du og drømmer om selv at have indflydelse på, hvor og hvornår du vil arbejde, og vil du gerne være en del af et netværk, hvor du har mulighed for at sparre med ligesindede og samtidig trække på egne erfaringer? Søger du et deltidsjob, og er du struktureret, detaljeret og nyder du at arbejde selvstændigt? Så kan vi måske bruge lige præcis dine kompetencer i RelationMedia, som Merchandiser for nogle af Danmarks største brands. 
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 21-02-2019

Hymeth is looking for a Marketing Assistant.
Hymeth ApS
Our company is looking to hire a Marketing Assistant who will be working closely with our management team to develo
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 12-04-2019

Fast tilknyttet/deltid fra snarest muligt til SEO Google Ads og Facebook Ads
Worksome ApS
Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/7151   Vi søger en der kan hjælpe os med mindre SEO, Google ads og Facebook ads opgaver.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Deltidsstilling som Konsulent for BOSE
RELATIONMEDIA A/S
Bliv konsulent for BOSE og besøg landets førende butikker indenfor mærkevare-produkter i forbrugerelektronik.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 12-04-2019