Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kok - A la carte på ROD viborg
Restaurant Rod ApS
på ROD har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Produktionsmedarbejder
Emtelle Scandinavia A/S
Kan du trylle granulat om til kvalitetsrør? Emtelle Scandinavia A/S søger produktionsmedarbejdere til dag-, aften- og nathold. Arbejdsopgaver Der er tale om produktion af plastrør fra 7 mm til 800 mm, og det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til området. Du vil arbejde med ekstrudering samt kvalitetskontrol af produkterne. Faglig og personlig profil Uddannet plastmager eller har en håndværksmæssig uddannelse eller baggrund.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 14-09-2018

Plastmagerlærling
Emtelle Scandinavia A/S
Er du vores næste plastmagerlærling? Emtelle Scandinavia A/S er en plastekstruderende virksomhed beliggende i Sdr. Felding ca. 20 km syd for Herning. Vi er del af en større international koncern med produktion i både UK og Tyskland. Vi søger hele tiden efter kvalificeret arbejdskraft og må i den forbindelse erkende, at der er brug for flere plastmagere. Igennem de seneste år har vi haft den fornøjelse at udlære en del nye plastmagere med et fremragende resultat. Og vi vil også gerne have DIG i lære som plastmager.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 14-09-2018

Svejser
Rehab Care DK ApS
Vi søger svejser Rehab-Care i Herning er i en rivende udvikling. Vi oplever stor efterspørgsel på vores produkter til hospitals- og plejesektoren. VI SØGER Svejser til vores svejserobotter, der også kan svejse manuelt i tyndplade. Vi har en høj grad af finish og arbejder efter medicinske standarder, hvor der ikke er plads til fejl.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 14-09-2018

Produktionsmedarbejdere
Herning Massivtræ A/S
Produktionsmedarbejdere søges Herning Massivtræ A/S er Europas førende producent af eksklusive massivtræsbordplader til industrielle kunder. Leveringsprogrammet omfatter i dag mere end 30 forskellige træsorter, og vores program udvikles løbende.   Jobbeskrivelse: Fremstilling af fingersamlede massivtræsbordplader i høj kvalitet.   Ønskede kvalifikationer: Stabilitet og en god ordenssans.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Kordegn/regnskabsansvarlig
Gjellerup Kirke
Kordegn/regnskabsansvarlig søges til Gjellerup Kirke, Herning Søndre Provsti Vi kan tilbyde en spændende stilling i et aktivt sogn. Stillingen er på 37 timer ugentligt og ønskes besat pr. 1. oktober 2018 eller efter aftale. Hovedopgaverne er regnskabsføring, personregistrering  og sekretæropgaver for præster og menighedsråd.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Bliv Produktambassadør i Aarhus – et fleksibelt job med frihed under ansvar
RELATIONMEDIA A/S
Går du og drømmer om selv at have indflydelse på, hvor og hvornår du vil arbejde, og vil du gerne være en del af et netværk, hvor du har mulighed for at sparre med ligesindede og samtidig trække på egne erfaringer? Kan du lide at arbejde med salg, have bred berøringsflade og være ansigtet udadtil på nogle af Danmarks førende brands? Så̊ er det måske dig, vi leder efter i RelationMedia, som ambassadør for Danmarks største brands.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Er du vores nye Brander til vores brandcrew i Aarhus?
RELATIONMEDIA A/S
Vil du have en enestående mulighed for et spændende og afvekslende deltids- eller studiejob og har du sans for service, let til smil og et talent for salg? I vores brandcrew er du kundens ansigt udadtil, og det er således afgørende, at du kan skabe positiv opmærksomhed omkring dig og ikke mindst det produkt, du står med. Du bliver herved ambassadør for Danmarks største brands.  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Piccolo/Piccoline til KK Wind Solutions A/S
KK WIND SOLUTIONS A/S
Vi søger en Piccolo/Piccoline til vores hovedkontor i Ikast 15 timer/ugen Har du lyst til at arbejde med administrative og praktiske opgaver og er serviceminded og selvstændig, så er dette job lige noget for dig.  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Vikar klinikassistent
Tandlæge Camilla Bach Simonsen
V I K A R   Da vores klinikassistentelev går på barsel, mangler vi en rigtig god erstatning for hende på vores klinik i Højslev ved Skive. Vi søger derfor en barselsvikar på 32 timer fra den 1/10-18 og ca 1 år frem. Vi er en mindre klinik med 2 tdl, 1 tp og 4 ka. Mangler du eller kender du en, der kunne have lyst til dette, må de gerne sende en ansøgning til klinikken@tandlaegen-hoejslev.dk eller kontakte Camilla ved spørgsmål på 30618333.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018