Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Newline søger mandlig husmodel
Performance Group Scandinavia A/S
Newline Sport leder efter en mandlig husmodel, hvis primære opgave er afprøvning af kollektioner i tæt samarbejde med design, konstruktion og indkøb for at optimere pasform og størrelse. Der kan dog forekommer diverse ad hoc-opgaver.  Arbejdstiden kan variere og vil være afhængig af deadlines ifm. med kollektioner og det forventes derfor at du er fleksibel. Du skal være smilende, tålmodig og udadvendt. Det er en fordel hvis du har en aktiv livstil og interesse for sportstøj. 
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Newline søger kvindelig husmodel
Performance Group Scandinavia A/S
Newline Sport leder efter en kvindelig husmodel, hvis primære opgave er afprøvning af kollektioner i tæt samarbejde med design, konstruktion og indkøb for at optimere pasform og størrelse. Der kan dog forekommer diverse ad hoc-opgaver.  Arbejdstiden kan variere og vil være afhængig af deadlines ifm. med kollektioner og det forventes derfor at du er fleksibel. Du skal være smilende, tålmodig og udadvendt. Det er en fordel hvis du har en aktiv livstil og interesse for sportstøj. 
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Sælger – el-tekniske komponenter, Jylland
& Friends
Brænder du for salg og muligheden for selv at inspirere til løsninger, der matcher kundens behov, så er dette måske dit næste job.Bernstein er en betydende aktør på markedet for elektriske komponenter til professionelle maskinbyggere og industrien. Du får mulighed for at arbejde med det samlede produktsortiment.Du kan læse mere her!
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Tømrersvend
Jobagenterne
For kunde søges et par dygtige tømrersvende  Jobbet er fastansættelse af de rette kandidater. Jobbet er nybyg samt renoveringsopgaver i Horsens  Dig:
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Tømrere søges til start hurtigst muligt
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Holstebro søger vi 2 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i fornuftig afstand af Holstebro. Arbejdsopgaverne er primært indenfor nybyggeri og projektarbejde. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange udfordringer.  Start: Hurtigst muligt.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Tømrere søges til spjældarbejde samt nybyggeri
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde søger vi 2-3 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i køreafstand til Herning-Ikast. Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter såvel spjældarbejde som nybyggeri. Udover at du er fagligt dygtig og har brug for udfordringer forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange forskellige opgaver.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

SOCIALRÅDGIVERE TIL FAMILIECENTRETS DØGNRÅDGIVNING
Lokalpsykiatri Syd
Om jobbetFamiliecentrets Døgnrådgivning søger socialrådgivere til 2 faste stillinger og 1 barselsvikariat. Døgnrådgivningen er placeret på Grøndalsvej 2 i Viby J. Døgnrådgivningen varetager myndighedssagsbehandlingen efter Serviceloven kapitel 11. Målgruppen er udsatte børn og unge med behov for anbringelse uden for hjemmet. Dette enten for en kortere eller længere periode. Familiecentrets arbejde tager udgangspunkt i vores tre fælles sigtelinjer:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

SOSU HJÆLPERELEVER START APRIL 2019 VED SUNDHED OG OMSORG
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetSom SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Under uddannelsen vil du opnå viden og færdigheder inden for det overordnede kompetenceområde: Professionel omsorg, pleje og praktisk hjælp i et rehabiliterende perspektiv inden for det primærkommunale område. Uddannelsen består af både skole og praktikperioder.  
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

SOSU ASSISTENTELEV APRIL 2019 ELLER SENERE VED SUNDHED OG OMSORG – SOM HAR ELLER ER I GANG MED GRUNDFORLØB 2
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetØnsker du at uddanne dig til social- og sundhedsassistent og har taget grundforløb 2 er dette det korrekte stillingsopslag. Er du allerede uddannet social- og sundhedshjælper skal du vælge stillingsopslaget for meritter. Som SOSU i Aarhus er du medskaber af det vigtigste i verden: At gøre en forskel i et andet menneskes liv. Bliv en vigtig del af livet i Aarhus - bliv SOSU. Du vil arbejde med en professionel og helhedsorienteret sygepleje og rehabilitering i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

SOSU ASSISTENTELEV APRIL 2019 ELLER SENERE VED SUNDHED OG OMSORG – FOR UDDANNEDE SOSU-HJÆLPERE/MERIT
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg
Om jobbetKun uddannede social- og sundhedshjælpere kan søge via dette opslag. Er du ikke uddannet social- og sundhedshjælper, men ønsker at uddanne dig til social- og sundhedsassistent skal du søge via et andet stillingsopslag.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018