Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kompetencegivende studiejob som rejseskribent for Danmarks nye rejsesite!
Travelmore
Rejseskribent søges til Danmarks nye rejsesite Travelmore! Interesserer du dig for rejser og oplevelser, og vil du gerne skrive journalistiske artikler, der kan give noget erfaring på dit CV? Så læs videre!
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Faglærer til erhvervsuddannelsernes grundforløb 1 – BYG
Tradium, Vester Alle 26
Tradium ønsker at styrke teamet på grundforløb1 på grund af øget tilgang til vores erhvervsuddannelser. Vi søger derfor en engageret og dygtig faglærer til grundforløbet på de tekniske erhvervsuddannelser på fagretningen BYG. Du er motiveret for at arbejde projektorienteret, praksisnært, tværfagligt og introducerende med sit fag, og klar til at være en rollemodel for de unge.
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Tjener
DEN KINESISKE MUR ApS
Tjener Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor restaurationsbranchen samt take away. Om du er udlært tjener eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er serviceminded og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være betjening af gæster i restauranten og klargørelse af take away ordrer.  Herudover daglige rutinemæssige opgaver som f.eks. at holde styr på lager af emballage, drikkevarer, evt. papirarbejde etc.
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Vil du hygge, bygge LEGO og andet sjovt med en dejlig 9 årig dreng med bl.a. ASF
OLIVIA DANMARK A/S
Fleksibel aflaster med diagnoseerfaring Vi leder efter dig, som på én gang er stabil og fleksibel, og som har lyst til at gøre en forskel for en familie, der har behov for aflastning i hverdagen. Det er vigtigt, at du har forståelse for og erfaring med at arbejde med diagnosen autisme, så du kan aflaste familien bedst muligt og give drengen den tryghed og ro, der skal til for at give ham en god oplevelse, når du er der sammen med ham.
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Bartender
Mojo ApS
Drømmer du om at blive Bartender i det århusianske natteliv? Så er det nu du skal spidse ørerne, for Mojo søger udadvendte århusianere, der vil være med til at feste med byens bedste gæster weekend efter weekend. Du skal være festens midtpunkt og have et stort netværk. Du må gerne have barerfaring, men det er ikke et krav. Du skal kunne arbejde min. 1 gang om ugen enten torsdag, fredag eller lørdag nat.
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

Stabil medarbejder til virksomheder
Tc Multi Service / Dorthes Rengøring
Vi søger personer der kan og vil arbejde i weekender. Personer der kan og vil arbejde på hverdage i højsæson. Kunne fint være en studerende. Du skal kunne begå dig på dansk. Kørekort og egen bil et krav da du ellers ikke kan møde på arbejde.   
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 14-06-2019

Afdelingsleder til farestald i avlsbesætning
MUNKBRO SVINEAVL A/S
Munkbro Svineavl søger en ansvarlig for vores farestalde i avlsbesætningen, der består af 1100 søer med avl i racerne Duroc, Landrace og Yorkshire. Du vil blive del at et team på syv ansatte som sammen med vore ansatte på andre ejendomme er med til at udvikle verdens bedste avlsdyr. Hvem er vi:
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 14-06-2019

Grundig medarbejder til polteproduktion
MUNKBRO SVINEAVL A/S
Munkbro Svineavl søger en medarbejder til vores poltestalde. Du bliver en del af et team på fire ansatte som sammen med vore ansatte på andre ejendomme er med til at udvikle verdens bedste avlsdyr. Hvem er vi: Avlscenter med 2650 søer Produktion på 9 ejendomme Beliggende ved Holstebro Salg af polte og orner til det meste af verden 3 ejere, hvoraf 2 deltager i den daglige drift Hvem er du:
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 14-06-2019

Plastmager
Medarbejderne ApS
Til vores kunde i Viborg søger vi en faglært plastmager til betjening af en lavtryksstøbemaskine Udover betjening af maskinen skal du også stå for vedligehold af den. Din primærer opgave bliver at støbe M12 og ventil stik. I stille perioder deltager man på montage-linien på lige fod med de øvrige ansatte. Om dig:
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Bartender med flair gode cocktails og gæsteservice
HOTEL & GASTRONOMI NØRRE VOSBORG A/S
Vi søger en bartender med lyst til at hygge om vores gæster og sælge dem gode drinks, øl og cocktails Du skal agere vært i vores bar hvor der også serveres lette anretninger Det er vigtigt a du er udadvendt og vil praktisere det gode værtsskab over for vores gæster og at du er på gulvet og sælger vores gæster de gode drinks og den gode oplevelse
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 13-06-2019