Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Pladsmand søges til Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg søger en pladsmand 20 timer om ugen. Vi leder efter en pladsmand der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt omkring opgaver der kan opstå på en campingplads: græsslåning, maling, havearbejde, strøm-problemer etc. Du skal kunne lide at arbejde udendørs og være en ørn til gør-det-selv opgaver. Hvis du har tømreerfaring eller kan lide at arbejde med træ er dette en fordel! Opstart er snarest mulig.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Perfekt studiejob i Aarhus - Performance Gym PT
Performance Gym PT ApS
Vi søger en ansat til rengøring af centeret 1-2 gange om ugen af 2-3 timer per gang. Ønsker du at blive en del af et succesfuldt team, så har du nu chancen for et job med en masse fleksibilitet. I er to som står for rengøringen i centeret og kan derfor let planlægge vagterne sammen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 30-06-2019

Efficient workers for Salling Group in Brabrand
ADECCO A/S
Adecco is looking for efficient workers for Salling Group in Brabrand Are you efficient, motivated, able to communicate in English and ready to pack orders? Are you also okay with working, even though it can mean lifting bigger items? Then you might be who we are looking for!   Adecco Onsite is searching for candidates, who can work as soon as possible for a full time job at Salling Group in Brabrand. The job is typical warehouse work such as: packing, preparing the pallets to be shipped out, etc.  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Grafisk Beregner
Specialtrykkeriet Arco A/S
Specialtrykkeriet Arco i Skive har mere end 50 års erfaringmed produktion af bøger, kataloger samt magasiner. Vi er en stolt virksomhed med fokus på det faglige, og visætter en ære i at give vores kunder grafisk sparring ogrådgivning, så kunden altid føler sig i centrum. Vi er et team på 40 medarbejdere, der alle er engageredeog tilsammen har mange års erfaring inden for dengrafiske branche.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Er du interesseret i forbrugerundersøgelser og kunne tænke dig et studierelevant job?
DMA/RESEARCH A/S
Analyseinstituttet DMA Research søger lige nu nyt blod til deres interviewafdeling i hjertet af Aarhus. Hos DMA-research A/S er vi interesseret i verden omkring os, og vi arbejder med dataindsamling, der har mennesket i højsæde. Vi kan derfor tilbyde dig en professionel arbejdsplads, hvor du vil komme til at bidrage til indsamlingen af både værdifuld og spændende viden.    Om jobbet:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Friskoleleder søges.
Margrethe Reedtz Skolen
  Er du den skoleleder, vi mangler? Tag testen her! (Selvom vi ellers ikke går så meget ind for testning!) Hvor mange af følgende udsagn passer godt på dig?  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

VVS- og energimontør
SEBASTIANS VVS TEKNIK ApS
Vi søger ansvarsbevidste, selvstændige og fleksible medarbejdere til veletableret firma i konstant udvikling. Vi servicerer/monterer alt indenfor VVS, olie, gas, varmepumper, jordvarme m.m.   Vi forventer du har:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Dygtig, alsidig og passioneret dyrepasser søges
Ree Park Safari ApS
Vil du være med til at skabe og sikre gode forhold for dyrene i Ree Park Safari, så vi lever op til vores mål om at opretholde en høj dyreetisk og velfærdsmæssig standard? Er du fleksibel, fagligt dygtig og sætter du teamets indsats først? Så er det måske dig vi søger til vores browserafdeling.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Restaurant Flammen i Aarhus søger en General Manager/bestyrer
Toldbodgade 6, Aarhus
Forstår du at gå forrest når der skal spredes hygge og leveres gode oplevelser? Til vores velbesøgte restaurant i Aarhus søger vi en ny General Manager, der forstår sammenhængen mellem vores tre kerneområder; glade og tilfredse gæster, motiverede og glade medarbejdere samt en stabil og sund driftsøkonomi. Vores nuværende General Manager har efter mange gode år i restauranten valgt at søge nye udfordringer.   Vi forventer, at du:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 27-03-2019

Sikkerhedsofficer til Jydske Dragonregiment
Dragonkasernen
Vil du være med til at sætte retningen for den militære sikkerhed, og er du en dygtig kaptajn eller seniorsergent? Så er det dig, vi mangler!Om os
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019