Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Bogholder. Deltid
GUNTIA ApS
Vi søger ny bogholder på deltid til ejendomsselskaber. Min. 60 timer men gerne 70-80 timer om måneden. Arbejdsopgaver: Bogføring og afstemninger. Udarbejdelse af månedsbalancer med budgetkontrol. Forberedelse af årsrapporter til revisor. Udarbejdelse af budgetter. Lønregnskab. Kreditorstyring og projektstyring. Vi forventer: En relevant regnskabsmæssig baggrund. Kendskab til edb, World og Excel. Gerne kendskab til C5.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 03-12-2018

KK-Metal søger PTA-tekniker
KK Metal P/S
KK Metal P/S er specialister i bearbejdning og fremstilling af kunde specifikke emner i stål, rustfri stål, aluminium og andre metaller. Vi tilbyder os som fuld service leverandør og varetager alle processer - lige fra udvikling over prototype til produktion. Virksomheden har ca. 40 ansatte. Er du vores nye PTA-tekniker?
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-10-2018

Taktisk officer undervand til Støtteskibet ABSALON
Flådestation Frederikshavn
Er du taktisk officer i Søværnet og har du et ønske om at anvende og udvikle dine kompetencer som sø-kriger? Så vil stillingen som taktisk officer undervand være en stilling, der vil give dig mulighed for at bringe alle dine taktiske færdigheder i spil såvel på taktisk som operativt niveau. Stillingen vil samtidig være et godt skridt på vejen mod operationsofficer i de større enheder i 2. Eskadre. Intet er selvfølgelig gratis og det vil kræve stort engagement, initiativ og arbejdsomhed fra din side. Belønningen er dog det hele værd.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Elevstilling som Ernæringsassistentelev
Frederikshavn Kommune
Rådhuscentret søger en Ernæringsassistentelev pr. 1.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Udviklingskonsulent, der kan forvandle tal og idéer til test og tiltag
Ankestyrelsen Aalborg
Kan du tune vores arbejdsgange i Administrationen i Ankestyrelsen? Kan du omsætte LEAN-analyser, statistikker og idéer til effektive processer og nye projekter, der optimerer vores administrative arbejde? Så vil vi meget gerne have fingrene i dig.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

2 Lager-Logistikmedarbejdere til Ammunition- og Håndvåben Depot i Klosterheden.
FDD, depot Frederikshavn
Har du lyst til at blive en del af et professionelt og engageret team? Så søger vi lige nu to lagermedhjælpere vil vores afdeling i Klosterhede ved Lemvig.Om osHos Ammunitions- og Håndvåbensektionen har vi en åben kultur, hvor tanker og ideer udveksles frit for at fremme en høj kvalitet i den enkelte opgaveløsning. Vi understøtter et kreativt og konstruktivt samarbejdsmiljø, hvor mange opgaver løses af flere ressourcepersoner. Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution udgør ca. 80% civile medarbejdere og 20% militære.Om stillingen
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Servicetekniker til Technor Aps - ventilationsanlæg
TECHNOR ApS
Technor ApS i Hobro har travlt og søger nu en selvstændig og dygtig servicetekniker, der hovedsagligt skal servicere kundeporteføljen i Danmark - men også i udlandet. Technor leverer og monterer procesventilation, højtryksanlæg, komfortventilation og service til træ-, metal- og plastindustrien m.m. og er med deres viden og mange år i markedet blandt de førende i branchen.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 08-11-2018

Bækkebo i Haverslev Pædagog/Socialpædagog
Bækkebo - helhedstilbud for mennesker med autisme
Bækkebo søger snarest en Pædagog/Socialpædagog  (37 timer) i en af vores 3 afdelinger.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Medhjælper til Produktionschefen
J-COATING A/S
Vi søger en medarbejder ( M/K ) som kan hjælpe vores produktionschef samt være produktionschefens stedfortræder. Det er et krav, at du kan arbejde selvstændigt,  lave produktions planlægning og kan oprette ordrer i e-conomic og har følgende kompetencer:  
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018