Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Klinikassistent søges Thisted
PETER KLOSTER
Klinikassistent søges snarest muligt til større tandklinik i Thisted centrum.   Vi er til daglig 9 medarbejdere på klinikken og du vil komme til at opleve en hverdag præget af et travlt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Arbejdstiden er 30 timer ugentlig. Løn og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale. Send hurtigt din ansøgning til os på mail, eller aflever den personligt på klinikken.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 23-03-2019

PTA-medarbejder, vil du være en del af noget særligt?
BE-GE JANY A/S
Be-Ge Jany har en stærk og stabil plads i markedet blandt kunder og samarbejdspartnere og et ønske om at fortsætte den positive udvikling – en udvikling som præger hele Be-Ge gruppen. Som et led i denne udvikling søger vi, til en nyoprettet position på vores fabrik i Frøstrup, en dygtig og engageret kollega til R&D teamet. 
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Sygeplejersker til Akuttilbud
Rebild Kommune
Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt og energifyldt akutteam med fokus på kvalitet og det gode patientforløb, så har vi jobbet til dig i Akuttilbud Rebild.Brænder du for sygepleje i det komplekse og akutte forløb, helhedspleje og sundhedsfaglig koordinering?Vil du være med til at styrke den sygeplejefaglige indsats, samt det tværfaglige- og sektorielle samarbejde omkring den enkelte borger?Ønsker du at blive en del af en fantastisk medarbejdergruppe med fagligheden i højsæde?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Medarbejder søges hurtigst muligt til CNC Kantpressere
AKTIVPERSONALE A/S
For kunde i Thisted Kommune søger vi hurtigst muligt en ambitiøs medarbejder til betjening af kantpressere Aliko 320 tons - Delem styring og LVD 640 tons LVDs egen styring. Der er ingen krav til uddannelse, men massiv erfaring med håndtering af CNC styrede maskiner er et krav.  Dine kvalifikationer:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

IT-medarbejdere til IT Center Nord Kundeservice Øst
IT Center Nord
Vi søger 3 nye kollegaer til at understøtte vores vækststrategi. IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab, som driver alle aspekter af IT for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT. Vi er p.t. godt 60 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Rustfri klejnsmed
MATCHMIND A/S
Rustfri klejnsmed MatchMind søger dygtige rustfrie klejnsmede til nathold i Brønderslev Kommune. Der er tale om et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse. Arbejdstiden er nathold mandag til fredag. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning i tyndplade du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du er stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes god løn efter overenskomst.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Controller
Dragsbæk A/S
Du er på den ene side praktikeren, der selv er operationel på mange opgaver, og på den anden side analytikeren, der kan gå i dybden og skabe overblik i f.eks. analyser og rapporteringer. Du har en positiv og fleksibel indstilling, og du formår at kommunikere med alle på tværs af organisationen Vi søger en selvstændig og fleksibel controller med engagement og drive. Jobbet Du bliver del af en dynamisk organisation, der er præget af vækst og innovation. I dagligdagen vil du blandt andet arbejde med følgende opgaver:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Vær med til som Fritidskonsulent at skabe de bedste rammer for udvikling af fritids- og foreningsområdet i Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Er du fuld af energi, entusiasme og har du lyst til at arbejde for at skabe de bedste rammer for udvikling af fritids- og foreningsområdet i Frederikshavn Kommune? Har du lyst til at spille en central rolle i samarbejdet med og udviklingen af kommunens højt prioriterede kultur-, fritids- og foreningsliv? Og har du forståelse for at arbejde i en politisk ledet organisation?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Rustfri klejnsmed
MATCHMIND A/S
Rustfri klejnsmed MatchMind søger en dygtig rustfri klejnsmed for kunde i Aalborg Kommune. Der er tale om et længerevarende vikariat på daghold med mulighed for fastansættelse. Det er desuden en fordel, hvis du har svejsecertifikat 141. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning i tyndplade du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du er stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes løn efter overenskomst.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019