Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Tandklinikassistentelev til Strandby Tandklinik
TANDLÆGE TIBOR CSABA BERNÁTH ApS
  Har du lyst til at blive KA-elev hos en tandlæge, hvor vi sætter pris på faglighed og har fokus på udvikling af dine kompetencer? Vi kan tilbyde en uddannelsesstilling på fuld tid på en moderne klinik med masser af udfordringer. På Strandby Tandklinik er patienten altid i fokus, og vi anvender de nyeste metoder i alle former for tandbehandlinger. Klinikken er hyggelig og lys, og du bliver en del af vores team bestående af en tandlæge, en tandplejer og 2 klinikassistenter.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Uddannelseschef til teknisk område på EUC Nord
EUC NORD
Har du ledelseserfaring og lyst til at være chef for ca. 50 medarbejdere i en uddannelsesafdeling? Du skal have solid erfaring som leder, kendskab til erhvervs- og arbejdsmarkedsuddannelserne samt viden om erhvervspædagogik. Vores nuværende chef gennem mange år har valgt at stoppe i sommeren 2019, og derfor søger vi en ny chef til området.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

DMTonline ApS i Sæby søger dygtige, fleksible lager og logistik medarbejder.
DMTONLINE ApS
DMTonline ApS søger en erfaren lager og logistik medarbejder. DMT er en salgs- og produktionsvirksomhed inden for elektronik og kommunikation. DMT beskæftiger pt. 13 medarbejder og er en virksomhed i vækst. Arbejdsopgaver: Den daglige forsendelse af vare til ind og udland  Bookning af forsendelser til ind- og udland  Varemodtagelse og lagerlogistik Forefaldende arbejde Faglige kompetencer:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Erfaren flyttemand med god sans for koordinering
HMS Flyttehjælp ApS
Er du fysisk udholdende, og holder du af en alsidig arbejdsdag, hvor du kan få lov til at bruge din krop? Har du erfaring inden for flyttebranchen, og kunne du tænke dig et job, hvor du vil have ansvaret for et mindre flytteteam? Så er det måske dig, vi søger! Hos HMS Flyttehjælp søger vi en ny teamleder, som kan medvirke til den fortsatte udvikling og vækst af vores virksomhed. Vi kan tilbyde:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Sikringsmontør
IM SIKRING ApS
  Montør til Verisure og Falck Erhvervsalarmer IM Sikring søger en dygtig montør til montering af alarmsystemer for Verisure og Falck alarmer. Går du og drømmer om en stilling med en masse nyt teknik, og er du struktureret og kan arbejde selvstændigt så er det dig vi søger.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-02-2019

Erfaren medarbejder søges til en kvæggård ved Farsø
Agri Nord
  Agri Nord HR & Rekruttering søger på vegne af den af vores kunder en erfaren medarbejder, der kan passe dyrene. Gården består af ca. 200 malkekøer og den nye medarbejder vil arbejde med deres daglige pasning og stald opgaver. Opgaverne kan være fx malkning, fodring,vedligehold. Vi forventer:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Deltidsansat (30 timer) assistent til Totalforsvarsarkivet
Forsvarsministeriets Personalestyrelse Vest SYBA
Er du en empatisk, akkurat person, som trives i en travl hverdag, og hvor du har en meget selvstændig rolle? Så kan du meget vel blive vores nye assistent i Totalforsvarsarkivet. Om os
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Forplejningskonstabel til Inspektionsskibet THETIS, 2. Besætning
Flådestation Frederikshavn
1. Eskadre søger 1 marinekonstabel, som skal udføre opgaver i forbindelse med det daglige arbejde i kabyssen til sejlads med 2. besætning i Inspektionsskibet THETIS. Om os
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 20-12-2018

Overtjener til Color Hotel Skagen
Color Hotel Skagen A/S
Vi søger en teamplayer, der sammen med de øvrige medarbejdere, vil være med til at sikre, at vi når vores målsætning om at levere en høj service, god kvalitet og ”velkommenhed” for alle vores gæster.  Så er du faglært tjener og brænder du for at yde god service, kan lide at have travlt og være med til at give vores gæster den helt særlige oplevelse, de aldrig glemmer, er dette måske lige et job for dig.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019