Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du den ambitiøse senior-projektleder, der kan stå i spidsen for en digital transformation i staten for mindst 60.000 brugere?
Moderniseringsstyrelsen
HR-administrationen i staten er på vej ind i en ny, digital tidsalder, og vi har brug for en dygtig senior-projektleder - med et syleskarpt overblik og politisk intuition. Moderniseringsstyrelsen skal nemlig over de næste fire år implementere Statens HR, som har direkte, daglig betydning for ca. 60.000 brugere. Din rolle? Du skal være senior-projektleder og sikre, at Statens HR bliver implementeret og forankret i brugernes hverdag. Nyt HR-system. Ny fælles bedste praksis. Og en nemmere hverdag.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Leder af Byrådssekretariatet
Byrådssekretariat
Lyder det støvet? Så kig på indholdet.   Billund Kommune er midt i implementeringen af en omfattende organisationsændring – den borgervendte organisation, hvor hovedtanken er at indrette organisationen i forhold til borgernes behov. På den måde tror vi på, at de mange fagligheder bedre kan sættes i spil i forhold til at løse de mange komplekse opgaver, som kommunen varetager. Samtidigt samles indsatsen omkring udvikling af by, erhverv og kultur under kommunaldirektøren.     Udviklingen i Billund Kommune går stærkt. Faktisk er investeringerne målt pr.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Ambitiøs og stærk leder til direktionssekretariatet
Direktionssekretariatet
I Faxe Kommune er  vi i gang med en ambitiøs udvikling af kulturen – Faxe i fællesskab. Vi vil, sammen med alle vi møder i dagligdagen, skabe en endnu bedre kommune, hvor fællesskabet kommer i højsædet. SAMMEN kan vi MERE – også forme fremtiden!     Om jobbet  Vi er et direktionssekretariat, der går foran og som sætter en ære i at yde høj kvalitet i vores opgaveløsning. I sekretariatet betjener vi hele organisationen på tværs, med understøttelse  af det politiske, direktionen og chefforum.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Erfaren projektleder til spændende innovationsprojekt
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Om jobbet Vi har brug for en projektleder, der kan drive og lede et ambitiøst innovationsprojekt, som går på tværs af afdelinger og forvaltninger i Aarhus Kommune. Du får en nøgleposition iforhold til at forbinde decentrale og centrale niveauer i organisationerne. Magistratsafdelingerne Børn og Unge (MBU) og Sociale forhold og Beskæftigelse (MSB) arbejder sammen om projektet ”En vej ind ifællesskabet”.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Scanpeople søger en Teknisk Chef / Udviklingsingeniør til kunde i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
Vi søger for vores kunde i Nordsjælland en medarbejder til en nyoprettet og unik stilling som Teknisk Chef / Udviklingsingeniør. Virksomheden har vokseværk og oplever kraftig vækst og interesse for deres produkter. Virksomheden udvikler og producerer udstyr til mekaniske måleinstrumenter til offshore- og kraftværker. De er i dag 25 ansatte og søger nu en ny kollega, som bliver en del af et kommende ledelsesteam.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Statsadvokat til Rigsadvokaten
Justisministeriet
Justitsministeriet søger en statsadvokat til Rigsadvokaten. Stillingen er ledig til besættelse 1. august 2018. Anklagemyndigheden er en del af Justitsministeriets koncern og varetager en central samfundsopgave: at retsforfølge strafbare forhold og bidrage til, at Danmark er trygt og sikkert og et af verdens førende retssamfund. Anklagemyndigheden arbejder for, at skyldige bliver draget til ansvar, og at uskyldige ikke bliver retsforfulgt, samt at alle sager og mennesker behandles med objektivitet.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 04-06-2018

Statsadvokat til Viborg
Justisministeriet
Justitsministeriet søger en statsadvokat til Statsadvokaten i Viborg. Stillingen er ledig til besættelse snarest mulig. Anklagemyndigheden er en del af Justitsministeriets koncern og varetager en central samfundsopgave: at retsforfølge strafbare forhold og bidrage til, at Danmark er trygt og sikkert og et af verdens førende retssamfund. Anklagemyndigheden arbejder for, at skyldige bliver draget til ansvar, og at uskyldige ikke bliver retsforfulgt, samt at alle sager og mennesker behandles med objektivitet.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 04-06-2018

Teknisk serviceleder til Skoleforvaltningen
Skoleforvaltningen
Teknisk serviceleder til Skoleforvaltningen Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune søger en ny teknisk serviceleder, da vores nuværende teknisk serviceleder har valgt at gå på pension. Du får arbejdsplads i Godthåbsgade i Nørresundby, hvor vi er godt 200 ansatte. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med ansættelse hurtigst muligt eller senest 1. august 2016. Som teknisk serviceleder har du ansvaret for serviceområdet og personaleledelse heraf.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Fleetmanager med stort overblik til Skive Køletransport
Skive Køletransport A/S
Jobfunktioner: -          Opfølgning på bil og trailerflåde. -          Opfølgning og udvikling af skadesstopprojekt. -          Oplæring/undervisning af chauffører. -          Opfølgning/udvikling af energirigtig/sikker kørsel. -          Opfølgning på køre-/hviletid. -          Opfølgning på underleverandører -          Vedligeholdelse af tracking/fleet-systemer. Dine kvalifikationer:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

Gruppeleder til Sygeplejen
Sygeplejen
Billund Kommune søger gruppeleder til Sygeplejen    Vi søger en dygtig gruppeleder, som har lyst til at være med til at udvikle sygeplejen og voksenstøtteområdet i Billund kommune. Der er tale om en spændende stilling, hvor du skal anvende dine kompetencer til at udvikle sygeplejen i samarbejde med medarbejdere og ledelse.   Som gruppeleder skal du være med til at sikre personaleledelse, høj faglighed i opgaveløsning og daglig drift i sygeplejen.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018