Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Senior Projektchef
Danmarks Tekniske Universitet
Vi søger en dygtig og erfaren projektchef, der har dokumenteret erfaring med succesfuldt at igangsætte og drive et DKK 100 mio. projekt indenfor innovative næste generations kommunikations infrastrukturer, omfattende 15 - 20 partnere fra industrien og fra universiteterne. Stillingen er en åremålsansættelse på DTU Fotonik, og finansieres delvist af DTU og delvist af en fond. Du refererer primært til Projektets Executive Komite og sekundært til Projektets Styre Komite, hvor alle projektpartnere er repræsenteret.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Deputy Chief Of Staff (DCOS) for Management ved NATO Joint Force Command Headqua
Forsvarsministeriets Personalestyrelse - værnepligtsrådet
Har du lyst til krævende og inspirerende international tjeneste i et værnsfælles operativt miljø, kan du søge stillingen som DCOS Management ved Joint Force Command Headquarters i Brunssum, Holland.Om os
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Lykkegardskolen søger skoleleder
Lykkegard ApS
Vil du være med til at etablere et nyt, spændende og anderledes dagbehandlingstilbud på vores interne skole?Lykkegardskolen er for børn og unge, som bor på opholdsstedet Lykkegard. Derudover har Lykkegardskolen eksterne dagbehandlingselever. Skolen er skabt med intentionen om at tilbyde en helhedsorienteret behandlings- og undervisningsindsats for de børn og unge, som er tilknyttet Lykkegardskolen.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 21-09-2018

Leder til Behandlingscenter Hammer Bakker - der kan arbejde for udvikling og forankring
Servicecenter Særlige tilbud
Drømmer du om at sætte dit faglige- og ledelsesmæssige præg i en ny organisation? Har du lyst til at være med til at videreudvikle vores praksis og stå i spidsen for nye tiltag? Brænder du for at skabe følgeskab hos assisterende ledere og medarbejdere? Hvis ja, er du måske vores nye leder på Behandlingscentret.Behandlingscenter Hammer Bakker søger en udviklingsorienteret og visionær leder fra den 1. november 2018 eller snarest muligt.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Leder af daginstitutionen Børnegården Uhrhøj
Børnegården Uhrhøj
Spændende lederstilling i daginstitution i Vejle   Om jobbet  Vi søger en ny institutionsleder, der kan gå forrest i at skabe gode læringsmiljøer, høj faglighed og arbejdsglæde i vores dejlige børnehuse.    Børnegården Uhrhøj er en større daginstitution, som består af to matrikler på Uhrhøj – en forstad i den nordvestlige del af Vejle.     I Vejle Kommune har institutionsledere en høj grad af ansvar og kompetence og derfor også stort råderum.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018

Projektchef til organisationsudvikling i BørneRiget
Rigshospitalet
Vi søger en ny kollega, som sammen med et stærkt team af højt specialiserede klinikere, ledere og kolleger vil stå i spidsen for udvikling af Danmarks mest specialiserede hospital for fødende, børn/unge og deres familier. Rigshospitalet bygger BørneRiget, der samler gravide, samt alle de børn og unge, som henvises til højt specialiseret behandling på Rigshospitalet. Ambitionerne er høje og visionen er at skabe verdens bedste hospital for denne patientgruppe. Inden for flere specialer tilhører Rigshospitalet allerede den internationale elite.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018

Service Manager
A/S S.A. CHRISTENSEN & CO
Kan du drive og udvikle vores internationale serviceforretning? Service Manager med teknisk baggrund og kommerciel forståelse søges  
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Genopslag - Visionær PPR-leder
Børn og Skole
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Leder af børnehaven Rumlepotten
Samsø Kommune
Da vores nuværende leder stopper og går på pension den 1. oktober 2018, søger Samsø Kommune en leder til Børnehaven Rumlepotten.    Børnehaven Rumlepotten er grundlagt i 1994. Den er beliggende centralt i Tranebjerg.  Rumlepotten er normeret til ca. 40 børn. Heraf er ca. en tredjedel to-sprogede. Der er ansat 7 medarbejdere i børnehaven, heraf 1 souschef, yderligere 2 pædagoger, 2 pædagogmedhjælpere og 1 køkkenassistent.   I Rumlepotten er børnene opdelt i mindre grupper med faste voksne tilknyttet.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Teamleder til Team Værktøjsunderstøttelse
Statens It
Har du lyst og evner til at lede og udvikle et team af dygtige medarbejdere i en dynamisk og professionel it-funktion? Vi søger en engageret og teamleder til Team Værktøjsunderstøttelse, der er ansvarlig for flere bagvedliggende it-services hos Statens It. Dit team består af otte medarbejdere, som sammen med dig har ansvaret for at sikre leverance af de bagvedliggende systemer til en bedre og mere fremtidssikret it-service til Statens It´s brugere og kundere. Team Værktøjsunderstøttelses vigtigste opgaver er følgende:
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018