Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Nye ledere til Solgaven
Solgaven
Solgaven i Farum søger mellemledere med sundhedsfaglig baggrund på bachelorniveau Motiveres du af muligheden for at have indflydelse og gøre en reel forskel på et helt fantastisk bo- og dagtilbud, som er i gang med en udviklingsproces i forhold til organisation og ledelse? Trives du i et samspil mellem strategiske overvejelser og nær ledelse, samt i en ledergruppe, hvor der er plads til ærlighed, udvikling, humor og sparring? Så er det dig, der skal være vores nye lederkollega.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Sektionsleder til Styrelsen for Patientklager, Sekretariatet for Ankenævn
Styrelsen for Patientklager
Vil du være med til at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser i Aarhus? Har du lyst til at lede dygtige juridiske og administrative medarbejdere og skabe rammerne for, at de kan sikre patienter og indklagedes retssikkerhed med så kort sagsbehandlingstid som muligt? Kan du genkende dig selv i det? - Så skal du være vores nye sektionsleder i Styrelsen for Patientklager. Om styrelsen som arbejdsplads
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Projektleder til stor ít-afdeling i sundhedssektoren
Region Midtjylland
Har du lyst til at bidrage med din sundhedsfaglige viden til at lede store it-projekter som udbuds-, udviklings- og implementeringsprojekter i en organisation med mange snitflader? Så er vores stilling som projektleder måske lige dig. 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019

Ådalens børnehus søger en souschef.
Ådalens Børnehus
Ådalens børnehus søger fra 1 maj 2019 eller hurtigst muligt en souschef. Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Ådalens børnehus er en kombiinstitution med en almindelig børnehave i den ene ende af huset, med gennemsnitlig 70 børn fra 3-5 år. Samt en specialafdeling § 32, med plads til 14 børn (0-7 år) i den anden ende af huset. 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Assisterende leder til Udviklingscenter Aalborg
Servicecenter Særlige tilbud
Indfrier dine medarbejdere kerneopgaven? Evner du at sætte retning og sikre følgeskab? Kan du få forandringer til at ske – både i praksis og kulturelt?Så er det dig, vi søger som vores nye assisterende lederFagcenter for Særlige Tilbud søger en assisterende leder på fuld tid med tiltrædelse pr. 1. juni eller snarest muligt.Fagcenter for Særlige Tilbud er organiseret i tre enheder: Bo-og Støttecenteret, Behandlingscenteret og Udviklingscenter Aalborg.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Contract Manager - Aarhus, Hamburg or Warrington
MHI VESTAS OFFSHORE WIND A/S
Use your commercial and contractual expertise in an international organisation Do you have in-depth commercial and contractual knowledge? Are you an independent self-starter with a structured and analytical approach to contractual procedures and problem-solving? Do you thrive in a role where you will be the go-to person on contractual issues affecting project deliveries? MHI Vestas wants to do better every day
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

ScanPeople søger en Servicechef til ekspanderende Steelco Nordic A/S
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger en Servicechef til Steelco, som ekspanderer kraftigt i Norden. Du vil have det daglige og overordnede ansvar for virksomhedens serviceteknikere, som servicerer virksomhedens instrumentvaskemaskiner, autoklaver, dampanlæg og traceability systemer hos kunderne.  Steelco har hovedkontor i Kgs. Lyngby - og er et datterselskab til Steelco S.p.A.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Serviceleder til FEAS
Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S
Til en nyoprettet stilling søger Forskningsfondens Ejendomsselskab A/S (FEAS) en arbejdende serviceleder, der med reference til ejendomschefen skal medvirke ved drift og vedligeholdelsen af selskabets ejendomsportefølje på 225.000 kvm.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Virksomhedsleder til Unge- og Kulturcentret
Børn, Unge og Læring
Vi søger en erfaren leder, som kan balancere sikker drift, stærke samarbejdsrelationer og relevant videreudvikling af Unge- og Kulturcentret.Halsnæs Kommune søger pr. 1. maj 2019 en virksomhedsleder til Unge- og Kulturcentret, som består af tre afdelinger: Musikskole, 10. klasse (Tieren) og ungdomsskole.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Scanpeople is looking for Industrial Field Service Engineers on behalf of Alfa Laval Nordic
SCANPEOPLE ApS
Scanpeople is looking for Industrial Field Service Engineers on behalf of Alfa Laval Nordic Our Costumer, Alfa Laval Nordic, is looking for new Field Service Engineers, with a solid knowledge within automation and process optimization combined with a good mechanical understanding. The job entails support and problem-solving on customer sites in Denmark, which will include much travel- activity. You will primarily work with our rotating equipment decanters and high-speed separators.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 27-02-2019