Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vital Horsens søger Daglig leder til Distriktstræning og Arbejdsmiljøteam
Vital Horsens – Centrum for Sundhed og Træning
Sundhedsfremme og mestring har gennem en årrække været højt prioriteret på den politiske dagsorden i Horsens Kommune og det er kerneopgaven i Vital Horsens. Med etablering af Vital Horsens for ca. 4 år siden blev de kommunale genoptrænings- og rehabiliteringsindsatser samlet i én afdeling, Træning og Rehabilitering. Distriktstræning og Arbejdsmiljøteam er én af fire afdelinger i Træning og Rehabilitering.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Souschef søges til BHU Damgården d. 1.5.2018 35 timer
Børnehuset Damgården
BHU Damgården er en institution fordelt på 2 matrikler, vi mangler en ny indenrigsminister som kan hjælpe os med at holde styr på trådene i vores huse og det kan til tider være lidt af en opgave at løfte, fordelingsnøglen vil være 12 kontortimer og 23 pædagogiske timer.Du skal kunne lide af have travlt og træde til når det brænder på i hverdagen og i alt hvad du siger og gør skal vi kunne mærke dit pædagogiske og menneskelige engagement.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

Procesleder til tværgående Rehabilitering
Visitation
Kan du skabe følgeskab og binde forskellige faglige enheder sammen? Har du en solid værktøjskasse indenfor projektledelse og kan du facilitere, eksekvere og kommunikere på tværs af forskellige fagområder? Har du lyst til at bidrage til morgendagens rehabiliteringsindsats i Lolland Kommune? Så er du måske vores nye projektleder for tværgående rehabilitering.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Bækketoften søger en fagligt stærk og engageret daglig leder
SAU Botilbud Bækktetoften 2C
Har du en bachelor inden for det sociale, pædagogiske eller sundhedsfaglige område, oghar du erfaring som mellemleder? - så er det måske dig, vi søger til stillingen som daglig leder på Bækketoften. I Specialområde Autisme er vi optaget af at tilbyde og videreudvikle de mest optimale rammer for trivsel, udvikling og forandring til voksne med autisme.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

Områdeansvarlige til ny statslig fællesløsning
Bygningsstyrelsen
Brænder du for personaleledelse, og ønsker du at bidrage til at opbygge og implementere en ny fælles facility managementløsning i staten, så er du måske vores nye mellemleder.      
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Leder til afdelingen for Vedligeholdende Træning og Aktivitet i Syddjurs Kommune
Vedligeholdende Træning og Aktivitet
Er du en erfaren og ambitiøs leder med bred indsigt i det kommunale ældreområde? Brænder du for at udvikle og målrette trænings – og aktivitetstilbud, som positivt kan påvirke menneskers mestringsevne? Er du indstillet på at fremme et stærkt tværgående samarbejde såvel internt som eksternt?  Da vores nuværende leder ønsker at gå på pension søger vi pr. 1. maj 2018 en ny leder til afdelingen for Vedligeholdende Træning og Aktivitet VTA under Sundhed og Omsorg, Syddjurs Kommune. 
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Leder til Toftegården - Albertslund Kommunes besøgsgård
By, Kultur & Fritid
Vi søger en person, der brænder for naturformidling og livet på en gård.Om jobbetStillingen som leder af Toftegården i Albertslund Kommune er ledig, da lederen gennem mange år går på pension. Toftegården er en lille oase af bondegårdsidyl midt i Albertslund. Gården ligger i landsbyen Gammel Vridsløse og er en firlænget bondegård fra omkring år 1900.
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Sektionschef til Kommunikation, Taastrup
Patent- og Varemærkestyrelsen
Brænder du for kommunikation, og vil du være med til at styrke kendskabet blandt virksomhederne til, hvordan patenter og varemærker kan skabe værdi i forretningen? Har du samtidig styr på kanaler samt effektive kampagneformer og kan du føre strategier og indsatser ud i livet? Så er det måske dig, der skal være ansvarlig for at videreudvikle og drive vores eksterne kommunikation.    Om Jobbet
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Kontorchef til Finanskontoret, Borgmesterens Forvaltning, Aalborg Kommune
Økonomisk Afdeling
Kontorchef til Finanskontoret, Borgmesterens Forvaltning, Aalborg Kommune Aalborg Kommune søger en dygtig og engageret leder til Finanskontoret. Finanskontoret er en del af Økonomisk Afdeling i Borgmesterens Forvaltning.  Finanskontoret er centralt placeret i kommunens organisation og sikrer overfor Byrådet styringen af kommunens finansielle aktiver og passiver. Finanskontoret betjener alle forvaltninger og institutioner, idet alle kommunens udbetalinger og indbetalinger sker via Finanskontoret. Der er tale om en bruttoomsætning på ca.
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018

Funktionsleder Sikring/Telefoni
Teknisk afdeling
Teknisk Afdeling ved Aarhus Universitetshospital søger en funktionsleder for sikring og telefoni til besættelse snarest. 
Indrykket : 14-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018