Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- og sundhedsassistent til udekørende dagvagt i Ribe
Esbjerg kommune
Hjemmeplejen i Ribe, søger snarest muligt en social- og sundhedsassistent. Stillingen er på 30-32 timer i dagvagt med arbejde hver 2. weekend. Der køres ud fra Margrethegården, Skyttevej, Ribe. Vi er et team der arbejder med det gode arbejdsmiljø, hvor samarbejdet, arbejdsglæde og trivsel er i fokus. Vi tilbyder en arbejdsplads præget af høj faglighed, gode kollegaer med godt humør og masse af kreativitet og gå på mod.   Vi søger en kollega som:
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Ufaglærte respirationshjælpere til respiratorisk overvågning af 17 årig pige i Lille Skensved
AjourCare ApS
AjourCare søger ufaglærte respirationshjælpere til ansættelse i faste dag- og/eller nattevagtstillinger i Lille Skensved, Køge. Opgaven vedrører respiratorisk overvågning af 17-årig respiratorbruger med muskelsvind i eget hjem. Der kan på sigt forekomme kommunale plejeopgaver. Vi søger kompetente, selvstændige og ansvarsbevidste medarbejdere:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-12-2018

SSA aftenvagt i demensenhed
Høje-Taastrup Kommune
Lidt om osPå Baldersbo afholder vi ugentlige borgerkonferencer og tværfaglige møder, derudover har vi en fast læge tilknyttet. Vi er et center dybt forankret i lokalmiljøet og oplever mange aktiviteter som eks. besøg af børnehaver, babysalmesang, frivillige cykelpiloter og har en aktivitet der arrangerer teater, musik, fysisk udfoldelse, hygge og banko for bare at nævne nogle få tilbud til beboere og pårørende.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 03-12-2018

SSA til nat på Baldersbo plejecenter
Høje-Taastrup Kommune
Dine opgaverSom social og sundhedsassistent om natten bliver du en del af et nattevagtsteam bestående af 3 medarbejdere. Dig og 2 social og sundhedshjælpere. Du arbejder som assistent 7/7 fra onsdag i lige uge til onsdag i ulig uge. Der er mange forskellige arbejdsopgaver, beboerne lider af forskellige demenstyper, socialpsykiatriske lidelser, senhjerneskader og andre forskellige somatiske problematikker.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 03-12-2018

Social- og sundhedshjælper
Aarhus Friplejehjem
Er du en natteravn?Aarhus Friplejehjem søger Social- og sundhedshjælper til fast nattevagt.Vi ønsker, at Aarhus Friplejehjem blandt andet er et fantastisk levested for ældre med plads til liv og pårørende - og et visionært og udviklende sted at arbejde.Vil du være en del af den vision? Så er du muligvis vores nye kollega.Aarhus Friplejehjem har 54 plejeboliger, hvor nogle af boligerne har ægtepar boende.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælper til Plejecentret Enghaven
Enghaven, distrikt 1+2
Vi søger 3 social- og sundhedsassistenter og 1 Social-og sundhedshjælper, som har engagement i viden om og erfaring med omsorg for mennesker og deres familier.   Så har du højt til loftet, hjertet på rette sted og kan se dig selv i et fagligt fællesskab, hvor vi sammen skaber udvikling og går nye veje, er det lige dig, vi har brug for.    Vi mangler 2 social- og sundhedsassistenter og en Social-og sundhedshjælper til Enghuset. Stillingerne er med vagt hver anden weekend i Enghuset, som er hjem for 16 beboere med demenssygdom.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-11-2018

Handicaphjælper til 6 døgnvagter om måneden
BPA Support ApS
Jeg er en pige på snart 29 år. Jeg er spastisk lammet og bor i Halsnæs kommune sammen med min dygtige servicehund. Jeg søger en sød, rolig og fleksibel hjælper til mit team.  Du skal kunne arbejde alle ugens dage (altså på skift) og kunne dække ind ved sygdom og ferie. Der bliver lagt vagtplan hver 3. måned hvor man har stor indflydelse på sine egne vagter. Vagterne går fra kl 7-7. 
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Social- og sundhedsassistent søges til Tistrup Plejecenter
Varde Kommune
 Tistrup Plejecenter søger en SSA 30 timer i blandede vagter.Der arbejdes hver 2. weekend Tistrup plejecenter er en del af Ældreområde Nord. Tistrup plejecenter er en dynamisk arbejdsplads, hvor værdierne Nærvær, Faglighed, Ordentlighed, omsat gennem dialog og handling, hjælper os til at skabe det gode Hverdagsliv for vores beboere og medarbejdere. Vi har en høj grad af medarbejderindflydelse og medansvar, hvor engagement og glæde er væsentlige fænomener. Vi søger en medarbejder, med lyst og interesse, til at være sammen med vores beboere.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Social- og sundhedsassistent
Aarhus Friplejehjem
Er det dig vi står og mangler?Aarhus Friplejehjem søger to Social- og sundhedsassistenter til fast stilling Vi ønsker, at Aarhus Friplejehjem blandt andet er et fantastisk levested for ældre med plads til liv og pårørende - og et visionært og udviklende sted at arbejde.Vil du være en del af vores vision? Så er du muligvis vores nye kollega.Aarhus Friplejehjem har 54 plejeboliger og ca. 60 beboere, da nogle af vores boliger er ægtepar boliger.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 22-11-2018

To sundhedsuddannede medarbejdere til korte aftenvagter på demenscenteret Aalholmhjemmet
Koncern Service og IT
”At alle med tilknytning til Aalholmhjemmet er sammen om at skabe et rummeligt hjem, hvor der i hverdagen lægges vægt på forståelse, sammenhæng, tryghed, sikkerhed og frihed til at vælge” – det er vores målsætning. Kan du genkende dig selv i dette? Så er det så heldigt, at vi lige nu søger to nye sundhedsfagligt uddannede kollegaer, med opstart hurtigst muligt. Begge stillinger er på 12 timer pr. uge, fordelt med fire arbejdsdage den ene uge og to dage den anden uge. I ugerne med fire arbejdsdage indgår lørdag og søndag.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018