Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Social- og sundhedsassistent til Flemløse Plejehjem
Assens Kommune - Assens Kommune
Inspireres du af et tæt samarbejde med beboerne og deres familier? Har du erfaring med og lyst til at arbejde med demensramte borgere? Og er du enig i, at et godt hverdagsliv for beboerne er det vigtigste? Så er du den rette medarbejder for os!
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

2 deltidsstillinger som recoverymentor
Psykiatrisk Center København
2 Deltidsstillinger som Recoverymentor søges til Psykiatrisk Ambulatorium Østerbro. Har du haft en psykisk lidelse og er kommet dig? Har du lyst til at bruge de erfaringer til at støtte andre mennesker i at skabe en mere meningsfuld hverdag? Hvis du føler dig parat til en deltidsstilling på en spændende arbejdsplads der er i gang med at implementere og arbejde efter F-ACT modellen og hvor du selv er med til at forme dine arbejdsopgaver, vil vi meget gerne høre fra dig! Om F-ACT og vores arbejdsplads:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Social- og sundhedshjælper til hjemmeplejen Amager, både faste stillinger og weekendvagter
Koncern Service og IT
Har du et godt blik for andre menneskers potentiale, og er du god til at tilrettelægge din arbejdsdag? Så er du måske vores næste medarbejder. Københavns Kommunes hjemmepleje på Amager søger social- og sundhedshjælper på 32-37 timer om ugen pr. 1. april 2019 eller før. Vi søger også medarbejdere til weekendvagter. Som social- og sundhedshjælper i hjemmeplejen har du mange forskellige borgerrettede indsatser hovedsageligt indenfor servicelovsområdet. Du vil indgå i et team af kollegaer, hvor du vil være kontaktperson for nogle af teamets borgere.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Social og sundhedsassistent til dagvagt i Fredericia
KÆRE PLEJE FREDERICIA ApS
Kære Pleje søger social og sundhedsassistenter som har kompentancerne til, at indgå som udekørende Team ansvarlig, hvor du vil tage ansvar og være sparringspartner for dit Team. Vores strategi er, at vi vil have endnu mere fokus på faglighed og nærhed, derfor søger vi personer som kan se udfordringerne i at indgå teams hvor der vil være tæt samarbejde med ledelsen som led i en udvikling af stor faglighed og nærhed. Vi har 1 ledige stillinger til besættelse snarest.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

20-årig pige med muskelsvind søger dagvagt i Vordingborg
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
JOBBESKRIVELSE: Jeg har brug for hjælp til alt praktisk, personlig hygiejne, spise og drikke, lægge makeup, ordne hår, osv. Jeg bruger respirator 24/7, så hvis du ikke har erfaring vil vi give dig en grundig oplæring og efterfølgende prøve på RCØ. Du skal som hjælper kunne køre mig i min handicapbil, så du skal have kørekort. Det bliver også din opgave at tage med mig til kørestolsdans, i skole, familiebesøg, weekender, ferier, venindebesøg, i biografen, shoppingture osv. Jeg er en aktiv pige der går i skole og til kørestolsdans.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Social- og sundhedsassistent søges til Plejehjemmet Birkebo
Plejehjemmet Birkebo
På Birkebo ønsker vi at udvide vores stab af social- og sundhedsassistenter, da vi oplever at beboernes kompleksitet og behov øges, og vi dermed har brug for assistenternes kompetencer. I 2019 har vi fokus på udvikling af sygeplejen og dokumentationen heraf samt fortsat kompetenceudvikling inden for demens. Vi søger social- og sundhedsassistenter til Stillingen er på 32 – 37 timer i dagvagt, med weekendvagt hver 3. weekend.  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 19-03-2019

Afløsere til hverdag, weekend og ferier søges til Plejehjemmet Birkebo, Helsingør
Plejehjemmet Birkebo
Er du sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistent-elev eller er du uddannet ssh/ssa eller sygeplejerske og ønsker ekstra arbejde, så kan vi tilbyde dig vagter på Birkebo Vi kan tilbyde dag-, aften- og nattevagter Og vi kan tilbyde fast weekendarbejde hver 2. eller 3. weekend fortrinsvis i dagvagt. På Birkebo vil du arbejde sammen med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter samt andre samarbejdspartnere, både internt og eksternt.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Vi søger medarbejdere til et godt, robust og fagligt dygtigt hjælperteam, hos to multihandicappet drenge.
OLIVIA DANMARK A/S
Ønsker du en kollega ved din side og tværfaglighed i dit arbejde - så læs videre her. Vi søger medarbejdere til to dejlige brødre til et godt, robust og fagligt dygtigt hjælperteam. Jobbeskrivelse: Drengene er 12 og 13 år gamle og multihandicappet og har meget svær epilepsi. Din hjælp består i overvågning af epileptiske anfald, skabe tryghed og rolighed i omgivelserne og være med til træning af drengene samt hjælpe med alt personlig pleje samt mad.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Handicaphjælper samt afløser søges til ung pige på 28 år i Holstebro-området
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
JOBBESKRIVELSE: Hej, jeg hedder Janni og er en frisk pige på 28 år. Jeg bor i lejlighed i Holstebro, hvor jeg har en BPA ordning. Jeg søger en ung kvinde eller mand, gerne jævnaldrende. Du skal indgå i mit hjælperteam på deltid. Det vil være en fordel, at du er glad for at svømme, da du fast skal med 2 timer hver onsdag sammen med mig til svømme-fysioterapi. Du kommer til at indgå i et godt og fleksibelt team, hvor der er et fast rul i vagtplanen med de hjælpere der er.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Søger du studierelevant arbejde – så søger en ung hjerneskadet fyr på 17 år hjælp fra dig.
OLIVIA DANMARK A/S
Søger du studierelevant arbejde – så søger en ung hjerneskadet fyr på 17 år hjælp fra dig. Er du i gang med en uddannelse, eller har du lidt ekstra tid i hverdagen og brænder du for at gøre en forskel. Så kan vi bruge dig! Vi mangler dig til at hjælpe en sød, glad fyr på 17 år med hjerneskade, der er vild med computerspil, bowling og gerne vil ud og opleve noget.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019