Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Receptionist/sekretær til tidsbegrænset stilling på Hospice Djursland
Region Midtjylland
Hospice Djursland søger en receptionist/sekretær 25 timer pr.uge i en tidsbegrænset stilling fra 1. februar 2019 til 31. marts 2020Vi søger en receptionist/sekretær, så er du serviceminded og har du lyst til at arbejde på en dynamisk arbejdsplads, så er denne stilling noget for dig. Du bliver frontperson i receptionsområdet sammen de andre sekretærer på Hospice Djursland. Da en af sekretærerne i vores sekretariat skal deltage i etableringsfasen af børne- og ungehospice, søger vi en kompetent og erfaren receptionist/sekretær.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

Er du vores nye mødebooker?
5R MARKETING ApS
Hos 5R Marketing har vi rygende travlt, derfor søger vi lige nu byens bedste mødebookere, til at booke møder af høj kvalitet, for et af landets største og mest respekterede forsikringsselskaber.  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 18-12-2018

Receptionist
DTU-RISØ
DTU Vindenergi søger en receptionist på fuld tid til instituttets reception.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Receptionist til Østerbro, København
Eurest Kantine, Total E&P København
Kan du levere verdensklasse service, der skaber wow-effekt? Så er det dig, vi søger til vores reception Hos Total Upstream Danmark A/S på Østerbro. Din daglige arbejdsplads
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Kundeservice Deltid
Just Eat ApS, København
Om Jobbet JUST EAT søger nye friske medarbejdere til vores kundeservice. Din fornemste opgave vil være at betjene både vores restauranter og vores slutbrugere i form af vejledning og service gennem telefon såvel som chat. Da dit fokus er kundeservice og support, er det vigtigt, at du har en positiv indstilling, og er en udadvendt person. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis bare du har lysten og drivet til at hjælpe vores kunder bedst muligt. Hos JUST EAT bliver du en del af et ungt og dynamisk team, der har fuld fart på.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Serviceminded og struktureret direktionssekretær til Patent- og Varemærkestyrelsen
Patent- og Varemærkestyrelsen
Brænder du for struktur, overblik og service i en og samme rolle? – og vil du være en del af teamet, som sørger for, at vores direktion fungerer i en travl hverdag? Hvis du har erfaring fra sekretærrollen og ønsker en arbejdsplads, hvor kvalitet, kommerciel forståelse og faglighed er en naturlig del af hverdagen, så er det måske lige dig, vi står og mangler! Om jobbet
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019

ER DU VORES NYE MØDEBOOKER PÅ DELTID?
NOBIMEDIA/NOBICALL
Vil du være en del af vores deltidshold? Vi søger 15 mødebookere (DELTID) til kontoret i Aalborg, hvor arbejdstiden er 16.30-20.30. (Min. 2 vagter om ugen). Vi har åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag og vi booker blandt andet møder for nordjyske forsikringsselskaber. Du vil lære en del om, at kommunikere med mange forskellige typer af kunder, som du kan bruge i dit videre forløb i livet. Derudover styrker jobbet din personlige udvikling og du kommer til at lære en del om salg.
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

ERFARENDE bookere og telesælgere til kontoret i Aalborg
NOBIMEDIA/NOBICALL
Vi søger erfarende mødebookere og telesælgere, der aktivt vil deltage i videreudviklingen af vores koncepter og services. Vi søger dygtige mødebookere og telesælgere, der vil give vores kunder en oplevelse i særklasse. Nøgleordene er FOKUS, VILJE, BEGEJSTRING, SMIL og FANTASTISK SERVICE. Branche kendskab vil være en fordel, men generel booking- og salgserfaring er vigtigst.   Lige nu mangler vi personale til følgende opgaver: 1; Booking af forsikringsmøder
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Medarbejder til Hjælpemiddeldepotet
Holbæk Kommune
Holbæk Kommune søger en ny medarbejder til vores hjælpemiddeldepot. På Hjælpemiddeldepotet servicerer vi hjemmeplejen incl.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 18-12-2018

Receptionist på deltid i Fredericia
GO:WORK ApS
Er du studerende eller har et deltidsjob og mangler noget at supplere op med, så er det måske dig, vi søger. GO:WORK søger lige nu en receptionist til et par dage om ugen for vores kunde i Fredericia. Jobbet Som receptionist vil du komme til at varetage en lang række opgaver: • Telefonpasning og modtagelse af gæster. • Forskellige administrations-opgaver. • Holde styr på mailen. • Diverse forefaldende opgaver. Det er ikke muligt at komme til arbejdsstedet med offentlig transport.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 28-01-2019