Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Callcentermedarbejder
Bowl'n'Fun A/S
Vi søger callcentermedarbejder til Bowl'n'Fun A/S SERVICEMINDED OVER TELEFONEN? Kan du sige ja til ovenstående spørgsmål, så er du måske medarbejderen vi står og mangler. Vi søger netop nu en caller til Bowl'n'Fun & The Grill på vores hovedkontor, som skal være med til at give vores gæster den absolut bedste oplevelse allerede ved starten af deres besøg, som er i telefonen.
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Smilende og udadvendt receptionist/sekretær søges til Budolfi Høreklinik i Aalborg
BUDOLFI HØREKLINIK ApS
Som en af Nordjyllands mest respekterede høreapparatklinikker hjælper Budolfi Høreklinik hver dag en masse mennesker med at få lyden tilbage til livet. Vi elsker at gøre en forskel, og søger nu en ny smilende og imødekommende kollega, der ligesom os brænder for at løfte livskvaliteten for andre.   Dit job er vigtigt for mange mennesker
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Storm Group i Viborg søger nye dygtige salgsmedarbejdere, er det dig?
Penny Lane Fundraising ApS
Kan du forstå og udfordre kundernes behov bedre end dem selv? Og kan du kommunikere dine løsninger, så det overbeviser og skaber tillid? Så bliv en del af et dynamisk salgsteam, hvor du får dygtige kolleger, som du kan sparre med. Glæd dig til en stilling, hvor du får masser af ansvar.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 01-06-2019

Call centermedarbejder - Studiejob
Duka A/S
Studiejob i Innovativ IT og servicevirksomhed i vækstEr du klar til et udfordrende og udviklende studiejob, så kom og vær en del af Danmarks stærkeste rådgivningsteam.Vi tilbyder dig et fedt studiejob, i en virksomhed, hvor vi gør tingene lidt anderledes, og hvor du selv får stor indflydelse på dit arbejde og din vagtplan.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019

Receptionist
Erhvervsakademi Aarhus
Erhvervsakademi Aarhus søger en receptionist til en stilling med en ugentlig arbejdstid på 30 timer. Jobstart er snarest muligt eller pr. 1. juni 2019. Om jobbet En væsentlig del af dine opgaver er koordinering af arrangementer. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra hotelbranchen, butik eller som eventkoordinator. Derudover indgår du som en del af vores receptionsteam, der varetager receptionsopgaverne på vores campus på Sønderhøj 30 og Ringvej Syd 104. Din primære arbejdsplads er på Ringvej Syd 104.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Receptionist til byggeplads for kæmpe Sygehusprojekt
Projektorganisationen Nyt OUH
Vil du være med til, at sikre at gennemførelsen af projektet Nyt OUH bliver en succes. Et vigtigt parameter i et succesfuldt byggeri er at der er ordnede forhold. Der skal være styr på de fælles byggepladsforanstaltninger, på sikkerheden, logistikken og adgangs- og pladsforhold. Det er en stor og kompleks opgave når byggepladsen hører til et af Danmarks største byggeprojekter. Brænder du for, et operationelt og løsningsorienteret samarbejde om at skabe en byggepladskultur vi kan være stolte af.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Sekretær til 1-års vikariat i Øjenklinikkens reception, Rigshospitalet - Glostrup
Glostrup Hospital
Har du øje for det gode patientforløb, er du engageret, ansvarsfuld og positiv - og kan du se dig selv som klinikkens ansigt udadtil, så er du måske vores nye kollega. Øjenklinikken søger en sekretær på Glostrup matriklen til 1-årigt vikariat pr. 1. maj 2019 ellers snarest derefter. Stillingen er på 37 timer/uge på hverdage i dagtiden. Vi søger en sekretær, som enten er sundhedsuddannet eller har erfaring fra lignende stilling indenfor hospitalsvæsenet. Om Øjenklinikken Øjenklinikken er Danmarks største øjenklinik og modtager patienter fra hele landet.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Receptionist til Hellerup
PersonaleBørsen
Vi en søger receptionist til kortvarigt vikariat i Hellerup, med mulighed for forlængelse. Du er måske udlært receptionist, eller har flere års erfaring indenfor området. Du er vant til at være ansigtet udadtil og trives med de mange forskelligeartede opgaver, der forefindes i en reception. Fx:
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 06-06-2019

Supersupporter
NOTA
Nota søger en smilende supersupporter til nyt Kontaktcenter Vil du være med til at levere professionel, teknisk og faglig support til vores medlemmer? Vil du sætte dit præg på en organisation i udvikling? Så er det måske dig, vi søger til Notas nye Kontaktcenter. Om stillingen Nota flytter til Nakskov i efteråret 2019 og har brug for en medarbejder, der vil med, og som har et veludviklet gen inden for service, kommunikation og IT.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019

Supersupporter
NOTA
Nota søger en smilende supersupporter til nyt Kontaktcenter Vil du være med til at levere professionel, teknisk og faglig support til vores medlemmer? Vil du sætte dit præg på en organisation i udvikling? Så er det måske dig, vi søger til Notas nye Kontaktcenter. Om stillingen Nota flytter til Nakskov i efteråret 2019 og har brug for en medarbejder, der vil med, og som har et veludviklet gen inden for service, kommunikation og IT.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019