Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ER DU VORES TEAMCHEF PÅ DELTID (AALBORG)?
NOBIMEDIA/NOBICALL
Vil du være en del af vores deltidshold og have ansvaret for vores deltidshold? Arbejdstiden er 16.30-20.30. Vi har åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag og vi booker blandt andet møder for nordjyske forsikringsselskaber. Vi søger dig, der måske allerede har ledererfaring og/eller ønsker at udvikle dig som en dygtig leder. Vi vil træne og motivere dig uanset og du vil lære kompetencer, som du kan bruge resten af livet.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 10-12-2018

Receptionist med flair for lettere sagsbehandling søges til advokatkontor
Juridisk ServiceBureau
Juridisk ServiceBureau søger på vegne af Arnfred Advokatanpartsselskab en receptionist, der trives med at betjene kontorets ansatte, klienter og samarbejdspartnere. Derudover vil der desuden forekomme mindre arbejdsopgaver som sagsbehandler, hvorfor du også trives med tværfaglige opgaver, og er god til at omstille dig i en varieret hverdag.Om stillingenSom receptionist vil du være ansvarlig for receptionen, og derudover vil du også arbejde med en del forskellige administrative opgaver. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være som følger:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 18-11-2018

Erfaren receptionist til DTU's hovedreception
Danmarks Tekniske Universitet
Erfaren og gerne uddannet receptionist søges til DTU's hovedreception Kan og vil du være den første stemme og ansigt på et af Europas førende tekniske universiteter? Brænder du for at yde nytænkende og engageret service til DTU's gæster, samarbejdspartnere og kollegaer? Så er det dig, vi mangler i DTU Campus Service til sammen med dine kolleger i receptionen at levere en serviceorienteret opgavevaretagelse for gæster, samarbejdspartnere og kolleger på DTU.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Aamand udlejningscenter søger en central nøgleperson
AAMAND UDLEJNINGSCENTER A/S
Vi Søger en ny fuldtids medarbejder. Den ny medarbejder må gerne have en baggrund/erfaring fra detailhandel eller lager.   Stillingen består af 60% Lager/ 40% kontor hos Aamand Udlejning. Aamand Udlejning er en sæson virksomhed hvor der forventes ekstra travlhed fra 1/5 til 1/10. I Sommer perioden arbejder man i perioder mellem 45-50 timer i ugen dog mindre vinter i perioden.  
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 22-10-2018

Receptionist/blæksprutte til medievirksomhed i hovedstadsområdet - du fungerer som husets hjerte!
Centrum Personale A/S
Kan du lide både praktisk og administrativt arbejde? Befinder du dig bedst, når du multitasker i højt tempo? Vil du gerne sørge for, at huset og husets kontakter bliver behandlet perfekt? Så er det denne stilling, du skal søge;Vi er på udkig efter en receptionist til vores kunde i hovedstadsområdet – en medievirksomhed med masser af aktiviteter og ambitioner. Virksomheden vil gerne byde velkommen til en ny medarbejder, som vil fungere som "husets hjerte".
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 07-12-2018

Receptionist, kontor
Juridisk ServiceBureau
Receptionist med flair for lettere sagsbehandling søges til advokatkontorJuridisk ServiceBureau søger på vegne af Arnfred Advokatanpartsselskab en receptionist, der trives med at betjene kontorets ansatte, klienter og samarbejdspartnere. Derudover vil der desuden forekomme mindre arbejdsopgaver som sagsbehandler, hvorfor du også trives med tværfaglige opgaver, og er god til at omstille dig i en varieret hverdag.Om stillingen
Indrykket : 11-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

MEDARBEJDER TIL PUBLIKUMSAFDELINGEN, MUSIKHUSET, AARHUS KOMMUNE
ÅRHUS KOMMUNE RÅDHUSET
Om jobbetHar du lyst til at være med til at skabe store oplevelser for gæster og publikum i Musikhuset? Har du flair for god service? Er du god til at samarbejde på tværs af forskellige afdelinger? Så er det dig, vi har brug for til en alsidig deltidsstilling i Publikumsafdelingen, hvor du bl.a. skal varetage følgende opgaver: 
Indrykket : 11-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Prisberegning.dk søger sælger til salg af medlemsabonnementer
IMENTOR A/S
Vi søger en dygtig, energisk og dedikeret sælger til salg af medlemsabonnementer. Imentor er blandt de mest nytænkende virksomheder i Danmark inden for kundeformidling. Løsningen, du kommer til at sælge, giver fagpersoner fra forskellige brancher muligheden for at finde nye kunder på en nem, fleksibel og konkurrencedygtig måde. Kig ind i din nye arbejdsplads: https://youtu.be/gd92WXskuDM Stillingen:
Indrykket : 10-10-2018 Ansøgnings frist : 05-12-2018

Er du frisk, energisk samt positiv? Så er jobbet lige her, ingen erfaring kræves.
IMENTOR A/S
Serviceafdelingen hos Prisberegning.dk, søger en B2C servicekoordinator til at formidle kontakt i mellem vores private kunder og tilknyttede partnere. Afdelingens opgave er at tage kontakt til de kunder der har besøgt en af vores hjemmesider hvor de har lavet en beregning på en given opgave på deres bolig, vi screener og kvalitetssikrer opgaven og formidler den videre til en af vores samarbejdspartnere.
Indrykket : 10-10-2018 Ansøgnings frist : 05-12-2018

Servicemedarbejdere til Salgsafdeling
IMENTOR A/S
Servicemindede medarbejdere søges til øjeblikkelig tiltrædelse! Imentor A/S tilbyder job i en atmosfærisk virksomhed i vækst. Arbejdspladsen er beliggende i København S - 400 m fra Islands Brygge Metrostation. Imentor A/S er en kundeformidlingsvirksomhed indenfor en bred vifte af brancher. Vores koncept er at formidle kontakt imellem kunder vi skaffer via internettet og vores samarbejdspartnere landet over. Jobbet
Indrykket : 10-10-2018 Ansøgnings frist : 05-12-2018