Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kundeservicemedarbejder – der gør det nemt og godt, at være kunde hos iKontrol!
iKontrol ApS
Hos iKontrol oplever vi en stigende efterspørgsel efter vores system og services, og vi har derfor behov for at udvide vores kundeservice-team med en ny og passioneret kollega, som kan bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Kundeservice Deltid
Just Eat ApS, København
Om Jobbet JUST EAT søger nye friske medarbejdere til vores kundeservice. Din fornemste opgave vil være at betjene både vores restauranter og vores slutbrugere i form af vejledning og service gennem telefon såvel som chat. Da dit fokus er kundeservice og support, er det vigtigt, at du har en positiv indstilling, og er en udadvendt person. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, hvis bare du har lysten og drivet til at hjælpe vores kunder bedst muligt. Hos JUST EAT bliver du en del af et ungt og dynamisk team, der har fuld fart på.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 17-03-2019

Receptionist til Blokhus By Camping sæson 2019
Blokhus By Camping I/S
Er du en serviceminded, handlekraftig og smilende person, som vægter ordentlighed og kundeservice højt? Kan du holde hovedet koldt i pressede situationer, og er du god til at organisere og strukturere et dynamisk kundeflow? Så er det netop dig, vi har brug for til en tidsbegrænset deltidsstilling i vores reception på vores ene campingplads.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019

Finsktalende telemarketingmedarbejdere
FGT Business Research A/S
Er du finsk-talende? FGT Business Research A/S i Århus søger researchere til business-to-business markedet, hvor vi gennemfører forskellige telemarketingsopgaver for danske og udenlandske virksomheder. Vi arbejder med mange forskellige typer opgaver såsom mødebooking, markedsanalyser og leadkvalificering, dog aldrig med direkte salg. Vi søger netop nu flere researchere, der har lyst til at varetage opgaver på det finske marked med forventet opstart hurtigst muligt. SÅ HVIS DU: Taler (og skriver) finsk?
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

ISS søger studerende til tværgående deltidsstilling
ISS Facility Services A/S
ISS søger vært/værtinde til vores high-end kunde i København V. Som vært/værtinde vil du, sammen med det faste team på 25 medarbejdere, have ansvaret for at skabe en professionel serviceløsning for vores kunde.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Dyrenes Beskyttelse søger afløser til Dyrenes Vagtcentral
DYRENES BESKYTTELSE I DANMARK
Har du lyst til at arbejde i en serviceorienteret vagtcentral for dyr i nød? Dyrenes Beskyttelse har siden august 2011 drevet en selvstændig, døgnbetjent vagtcentral, Dyrenes Vagtcentral, hvor alle kan henvende sig om dyr i nød. Vagtcentralen skal sikre, at dyr i nød hurtigt bliver hjulpet bedst mulig. Derudover skal medarbejderne i vagtcentralen rådgive om dyr generelt.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Er du vores nye mødebooker?
5R MARKETING ApS
Hos 5R Marketing har vi rygende travlt, derfor søger vi lige nu byens bedste mødebookere, til at booke møder af høj kvalitet, for et af landets største og mest respekterede forsikringsselskaber.  
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 26-02-2019

Receptionist, Hospitalsenheden vest, Holstebro
Region Midtjylland
En stilling som receptionist ved Receptionen i Hospitalsenheden Vest er ledig til besættelse pr. 1 maj 2019 eller efter aftale. Om stillingen: Receptionistens opgave omfatter i hovedtræk:   • Telefonomstilling af interne- og eksterne samtaler i Hospitalsenheden Vest, hele døgnet, samt i Hospitalsenhed Midt fra kl. 20 - 06   • Vejledning af patienter, pårørende og personale ved skranken
Indrykket : 13-02-2019 Ansøgnings frist : 03-03-2019

First Camp lakolk strand på Rømø søger receptionist.
First Camp Lakolk A/S
  For at forstærke vores team for 2019 mangler vi personale til følgende jobs: 1. Receptionist m/k Stillingsbeskrivelse Du skal arbejde med vores booking system. Håndtere bookinger og spørgsmål pr email, over telefonen og ved skranken. Check in/out – gøre kasse op – have kontakt med gæsterne. Dine kvalifikationer Du er serviceminded, fordomsfri, motiveret og en teamplayer.
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 09-04-2019

Studerende til Biologisk Institut – butik og billetsalg på Statens Naturhistoriske Museum
KU - SCIENCE - SNM
Som medarbejder i butikkerne er dine primære opgaver salg af billetter og butiksvarer samt kundeservice og information om museets udstillinger og aktiviteter. Stillingen er til ansættelse fra 01.03.2019 Erfaring fra butik eller andet servicejob, gerne i museumsbranchen vil være en fordel Du er frisk og stabil og betjener alle museets gæster med et smil Som person skal du være initiativrig, handlekraftig og løsningsorienteret Flydende i dansk og engelsk og gerne et andet fremmedsprog vil være at foretrække.
Indrykket : 08-02-2019 Ansøgnings frist : 25-02-2019